Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>no viš... tko da al jz al pa ona... ena bo potrkala na tvoja vrata...

:vragec:

bemu

bl k razmishlam

bl bi raj, de ti pridesh x:px x;)x

666 zlomkou....(trkajte in odprlo se vam bo.../nekje v svetem pismu/)....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Juuuuuuuuuutro vsem. Evo, sem že v službi, važno je, da imamo toplo. :)

Aiwa, fino, da si dala spet to sličico v ikonco. x:Dx x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

:vragec:

frizerko pa za ta cajt na moj sestank poshljeva x:Dx

666 zlomkou....(z malo volje se vse uredi)...tralala

ni slabo... pa upajmo da bo kej od sestanka odnesla in nazaj prnesla... x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>V Luna parku je bilo nooorrrrooooo! x:Dx 

Hah! :palec: Jaz sicer ne shizim, nikoli ne grem, ce pa le se je zgodilo, sem pa taprva v vsem, cist shizim in padem notri. Enkrat sem sla z eno frendico in njenim in svojim sinom... Pa ke prpe, pa stori, to so padali, zeleni v obraze, se tiscali kot klop ograje pa tak, jaz pa zvizz, kot bi bila oven, not letela mal manj kot z glavo naprej... :P

Ampak, kot pravim, se zelo redko ufuram... Ponavadi recem, lunapark? mah, ampak lohk pa sem cist blazna pol, pa razne hise strahov pa tak... Kul. :D

<{POST_SNAPBACK}>

Ful sem zmatrana...sem bila na badmintonu...sem pomislila na Marso...kako ma ona brezplačno rekreacijo te dni.. x;)x

To pa to. :D

<{POST_SNAPBACK}>xcrossfingx  xcrossfingx  xcrossfingx

(bravo, kolk vam gre fajn... pa po vajinih viroznih vija-vajah  :sori:, tolk moči in energije in volje in vsega  :palec:  ... sem skoz z mislimi pri vaši novi kopalnici  xrainbowx  :detelca:  xwizardx )

... Daša dobila čist tazaresno naročilo ... dekoracija knjižnice za novoletni čas in eno spletno stran za nardit... kolk je hepi, da sem še jaz hepi zarad tega, ker se ji tko fajn zdi  :hepko:  :party:

... aja, še ena hecna... včerej na govorilnih mi ena mama reče, da je slišala, da sem noseča in, da me zarad tega ni blo v službo  :eek:  xcivx  xDDx ... pa rečem tamalim dons 'sem mela vnetje ušes veste, noseča pa nisem'... pa pravi en: 'sej ste lohk tud z vnetimi ušesi noseča'  x:Dx

Thanx Mateja! x:Xx

Bravo Dasa! :palec:

Vis kok hitro se kaj takole... Enkrat se je razsiril tak tracek, da jaz prodajam pri mesarju. :D

To se mi je zdel tok dobr, da se je sel en dejansko s tem ukvarjat...

Sicer pa je bila v porodnisnici z mano v sobi 42-letnica z dvojckoma. ;) :P

Zdaj sta bila ze vodovodarja in sta namontirala banjo, keramicar je pa tud ze od pol osmih tu in jo zdaj obzidava in se poravnal bo vse.

Jutri pa ploscice, torej ne bo pred prihodnjim tednom, samo glede na to, da so se v pon. in tor. zvrstili vsi trije majstri, danes pa spet dva, menim, da hitreje pac ocitno ne gre, ni sans, ker skoz delajo.

Ampak so se dogovorili za v ponedeljek za 'suho montazo' (kot sodim, je to nekaksen finish). Jasno da bi rada cimprej in torej prej, samo ocitno itak ni sans in smo lahko zelo zelo zelo hepi.

kajti ze to, da pride naslednji majster naslednjega dne, je zgleda ze nadstandard, da pa kar istega dne vsi trije, pa po mojem ni praksa.

No in sta ze sla in tud pocistila sem ze, ker sta spet mal nasvinjala.

Ne bom rekla, da cist shizim in da nisem ze malo sita, ampak se kar dobro prenasam... le da imam se ful drugega dela, pa vceraj nisem besedice texta napisala, dol padla pa ob 22h. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xokx Kok si prakticen, Bobnar, thanx, mu grem prec rect, ker ze dela. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bobnar, pravi, da mi komot naredi ta vratca, da pozna to, da pa zdaj prakticno sploh ne delajo vec tega in da pravzaprav ni smiselno, ker lahko skozi ono kvecjemu kaj zatipas, ce bi pa ze karkoli bilo, bi moral pa itak vse razbit potem.

Samo da to zelo zelo redko, ker so take hude cevi in vse in nima kaj bit.

Da veliko bolj pomemben je talni sifon, ki ga tudi zdaj nekako so zaceli kar zazidavat...

Picasso

Jutro, zunaj skoraj zmrznilaaaaa, :xx!: ko sem čakala, da moj gospod pride pome, ker sem peljala avto na servis, ga je treba na zimo pripravit in malo lepotnih napakic mi bo zavarovalnica popravila x:Dx ......se počutim kot bi bila brez nog......tolk sem se navezala na tega mojega konjička :2src:

Marsa, lepo je brati, kako ti raste nova kopalnica :palec: x;)x ...še jest uživam x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Ce ze modrujemo okoli kopalnice ... :inocent:

Ne vem, ce je ze kdo omenil, ce je , bo pac dvakrat omenjeno, a ne x;)x

Ploscice.

Upam, da jih nisi kupila 'na broj'.

Da ti ostane vsakih (verjetno nimas po celi kopalnici enake, ali pa tudi) nekaj...ce bos cez 10 let kaj razbijala, teh ploscic skoraj zagotovo ne bos vec v nobeni trgovini...takrat pa ola! , ti prineses keramicarju, ki ze modruje kaj bo naredil, svojo skrivno zalogo 'orginalnih, starih' :palec: x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...