Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O, lepo, hvala Boris, pozdravi jo pliz, ce bosta se kaj na zvezi! x:Xx

Aiwa, hvala za zanimanje. ;) Navadno se barvam sama, nenazadnje, ker si ne morem privoscit se tega (ze frizeraj, strizenje samo, je svinjsko drago, za moje pojme).

Bi bilo pa fajn, sam zdaj se ne morem, ker nimam kopalnice, pri frendici pa nocem svinjat, tolk nujno ni...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

hi hi hi

ja res zdaj si brez kopalnice bo mogla frizurca še mičken počakat. men se tud zdi striženje ful drago... zato mi samo mami špice striže... no včeraj pa sem si le privoščila... sam je bilo ceneje, ker je prišla h meni po službi... x;)x ona zaslužla, jz pa pršparala

spet se mi je na bolš poslabšal

Dobro jutro, fantje in dekleta.... :flower:

Aiwa .... nova ikonca...vedno lepša :palec:

Borism...vedno tako prijazen in dobronameren... :palec:

Marsa....še malček, pa ti bomo fouš za novo kopalnico (hecam se).... x:)x

Najbrž trpiš, ker se ne moreš namakat ... :C: . Ko bo pa nova kopalnica končana, boš za nekaj dni šla med pogrešane, ker te ven ne bo.... x:Dx

Pri nas takooooo piha, da se počutim kot doma... :palec: Pa toplo je, kar mi paše... :palec: In še petek za povrh vsega :2src:

Dihajte in se fajn imejte, grem malo naokoli .... x;)x

dobrojutrodoberdanvsem...evo malo smisla za pretiravanje x:Dx

aiwa :onfire: :onfire: :onfire: ...ful dobroooo...uf, težko dečkom x:Dx

borism...prijetno presenečenje.... xsrcx

marsa...dobro vam gre tole z "vodnimi" zadevami :palec:

hm, včeraj imela neke računalniške probleme, pa jih bo treba rešit...upam da bo šlo...sicer pa sami nenavadni in predvsem neplanirani dogodki. hecno tole. mehanik je zamenjal dva senzorja na motorju mojega korejca. menda bo zdaj delal b.p. ...en frend bi se menil z mano...sem bila prav besna, ker je imel preveč maliganov v krvi in bi ga utopila v žlici vode. eh, kaj naredijo čustveni problemi. nikol ne bom razumela, zakaj je treba za to uporabljat alkohol. pa saj lahko trezen razpravlja o tem...eh, včasih res ne razumem...

...sicer je pa danes petek...njamiiii...popoldan grem ene prostore gledat...me prav zanima, kako so izpadli...zvečer pa na otvoritev razstave...kipi v kamnu, spirale in podobne čarobne reči...se že zdaj veselim...

...en kup razmišljanj na temo medčloveških odnosov, fer pleja, koliko smo iskreni do sebe in drugih, koliko se poznamo...hm....zanimiva tematika...spet filozofiram...

mejte se..... xsrcx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jo Dolores, komaj cakam res banje. :vio:

Vodovodar je ze prisel in tudi odsel, ze naredil svoje, zdaj pa se ze ploscicar pripravlja.

Kok so pridni pa organizirani, kot mravljice, se lepo zvrstijo.... folk je cakal po vec mesecev, mene so pa tile tako razvadili, da ko je bila zadnjic enoinpolurna 'luknja' med vodovodarjem in elektricarjem, mi je ze padalo dol in sem ze 'odpirala' teme majstri :xx!: . x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

Aiwa, blagorcek, saj jaz tudi poznam znance znancev itd., samo mi je prekomplike, pa se placa nobenega nimam, tako da mi ni fajn strizenje pri meni, zdaj pa se manj, ko je cela shtala ze itak. :)

No nekaj se je razsvetlilo.

Pa zob me nekaj spika, se bom narocila za naslednji teden. Kok slabe plombe delajo... Imam pravzaprav zelo malo plomb, a v zadnjem cajtu so mi ene tri popadale ven... Pa magnetno cutim, nekaksen 'zven',. brnenje...

Ampak 'ne, to nima zveze niti z alergijo na kovine'... :o|o: xrolleyesx

Kok so nedojemljivi - zobarji se najbolj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem imela gužvo zjutraj x:Xx ...včeraj pa koman na siol uspela prit...frizer je več kot spodobno opravil svoje delo x!x ...pa ikonca je tud fajna.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O, Aiwa, ne boste fous, saj ne bo nic posebnega, preprosto, a solidno, ziher pa topel filing in lustno. :vio:

Ampak bo treba se kaj, pa ne vem, ce bova v tem shusu, sva se precej ze do zdaj scashirala, pa majstrom bo treba placat, zdaj tolk rajs in hitrejs, ko so tolk pridni.

je vceraj rekel ta drugi, drug teden bomo to pedenali (da sem se ze ustrasila), pa pravi oni (glavni, ta ki ima vse niti v rokah), ne, je prioriteta - ljudje tu zivijo in rabijo - jutri. Pravi oni, aha, ok. In je danes tu. x^x

Torej imajo tak sistem, cloveku prijazen. :)

Kul Boris, sam da je OK, lepo ko si opazil in se odzval. :)

Amis, med vrsticami pa le kaj poves, ce zna oni na drugi strani med vrsticami tudi brat. ;)

Lepo za razstavo, uzivaj maximalno in upam, da bodo prostori, ki jih omenjas, dobro izpadli. :palec:

Ze vrta nekaj spet, a tole je milina, pesemca... tole je zsswzzissssss, ono pa je bilo tdrgrdrdrdtdrtdrdrd... :D

Picasso

ja res ja. sem kr zadovolna. sam morm se navadt... da so ful krajši.

uuuu kok je že ura!!! dons pa kr šiba čas... pa že cel cajt sem na luni. majo ful enih sestankov in sej... pa mam jz bl mir. sej drug teden bo pa zih norišnica. ni panike... bomo uredil.

Marsa, ni kaj maš res srečo s temi majstri.. :palec:

Aiwa..lušna frizurca xsrcx

Končno... x!x ...sem spala ponoči...do 5h seveda, ker sem morala malega gospoda v službo peljat.. :o|o:

Gume moram it zamenjat...pa se mi ne da... x:Ix ..kr odlašam...

Po dolgem času grem v lj... :onfire: ...sprejela eno odločitev in grem zdaj to uredit... x^x ...

marsa, zate imam pozdrave od enega simpa gospoda... x;)x ..ti bom na OS...

Mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

Dolores, saj zato pa mamo lnf...ane x;)x x:Dx

Vem, Aiwa...jaz se vedno znova pritožujem nad tem zgodnim vstajanjem...pa vem, da jih veliko vedno tako vstaja...samo jaz pač spadam med tiste, ki lahko gredo spat ob 5h...težko pa vstanejo ob 5h... :xx!: ...in se vsak teden posebej mal smilim sama seb... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

jz sm bla tud včasih taka ... pa sem se zdej čist obrnila... in zvečer sploh ne morem bit pokonc... tko da mi ni panike tud vstajat...

Jutrček mujceki x:Xx

Uuuuu, včeraj bil super ultra naspidiran dan, ki se je končal z ultra zgornje-glavobolom. :o|o: Ko bi se vsaj s spodnje-glavobolom :vragec: x:o)x Dans pa......še bomo videli, grem pogledat mal, če morm kje čist slučajn kak včerajšnji post komentirat.... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, ni kaj maš res srečo s temi majstri.. :palec:

...

Po dolgem času grem v lj... :onfire: ...sprejela eno odločitev in grem zdaj to uredit... x^x ...

...

marsa, zate imam pozdrave od enega simpa gospoda... x;)x ..ti bom na OS...

A ne, thanx! :vio:

Glej jo, ze poskakuje. :|| ;>)

Fajn se imej v LJ, poklic kaj, ce bos kaj okol. :palec:

Thanx za pozdrave, res fajn gospod. ;) :palec:

Mick, 'moras' a ne, komentirat? :P

Picasso

Dober dan everyone. x:Dx Nisem glih pri volji. Počutje je srednje, malce zaspano, jutri se obeta spet neka fešta :sori: , kdo bi to zdržal (pa še veseli december se ni začel). Mislim, da leta že kažejo zobe :C:
It's better be dead and cool than alive and uncool

Mick, sory, nimam cajta za tovrstno svetovanje, se bos moral zal pac se naprej sam znajti. :D ;)

Picasso

za kaj gre tu Borism? saj še migam, samo dela imam polno in sedaj namesto da bi se pripravljala na inšpektorco, ki pride čez ene polurce, sem čist cool in sem po dougem cajtu malo prijadrala...Marsa vidim podobne kopalniške problems, samo da malo drugače..., Ribam je pomembna kopalnica. Astra vidim čisto fit, že dodobra okrevala ziher, me veseli, drugač pa pojma nimam kakšne akcije so kaj bile tu, sem imela svojih preveč, pa še so nove na obzorju :o|o: No, pa kaj, gremo naprej x:)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...