nataly 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Vidim, da spet tavžentrožo ponujate Pri nas v službi jih je polovica nek virus dobila - zvijanje v trebuhu...driska, bruhanje...in zdaj skoraj nihče ne dela...razen moje malenkosti. in še enih par punc...Sicer pa KONČNO zimske gume gor dala - se vsakodnevno mimo najmanj dveh policajskih patrulj vozila(s total letnimi gumami - brez profila ) In potem Š včaraj namontira zimske gor - je vulkanizer si vzel čas in eno gumo štiri dni popravljal...se peljeva na bencinsko pol pa hop. Lizalka. Kontrola zimskih pnevmatik Mater še imamo norci srečo včasih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Pogrešali smo te Stankaa, ker so bili v skrbeh, pa sem izdal, da si v redu, le da si zasedena, vsekakor pozdrav zate Stankaa in lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Priden Borism, da si poročal, nimam rada, če je kdo v skrbeh zame, tako da ne tega delat Samo uživajmo življenje, za vsako stvar pride SVOJ ČAS sicer pa se ve, kje me najdeš/te nataly strelčevska srečica Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>za kaj gre tu Borism? saj še migam, samo dela imam polno in sedaj namesto da bi se pripravljala na inšpektorco, ki pride čez ene polurce, sem čist cool in sem po dougem cajtu malo prijadrala...Marsa vidim podobne kopalniške problems, samo da malo drugače..., Ribam je pomembna kopalnica. Astra vidim čisto fit, že dodobra okrevala ziher, me veseli, drugač pa pojma nimam kakšne akcije so kaj bile tu, sem imela svojih preveč, pa še so nove na obzorju No, pa kaj, gremo naprej Oj, Stanka, prejle sem napisala, da kje si kaj in da upam, da je vse OK. <{POST_SNAPBACK}>Vidim, da spet tavžentrožo ponujate ... Sicer pa KONČNO zimske gume gor dala koncno. <{POST_SNAPBACK}>... pa sem izdal, da si v redu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, seveda . A mi ti lohk prišepneš, kako naj sodelujem na forumu in ne komentiram? Probaj s smeškoti http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Lep pozdrav vsem!!! Hm,zadnje čase sem tako nemirna in...nevem,živčna ...ampak danes je že bolje... Sem se celo po dolgem času tudi naspala... Prav paše malo dežja danes...to bo dober dan. Lep dan in vikend vam želim,pa radi se imejte ,in ne se kragat!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Pobož zate Tihareka .....kje se pa kdo krega ...lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Probaj s smeškoti Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 To je samo opozorilo...tako kot,tukaj ne parkiraj recimo...ali pa ne hodi čez rdečo luč...ah bluzim... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 jaz bom dala napis: ne parkiraj, zahtevan odhod x!x .....za melanhonijo danes, pa šit no, res ne rabim tega. že spet bo treba vse finte uporabit...tihareka mick you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Pobož Amis... Men pa danes v očeh piše...ne jezi me,ne spravljaj me v slabo voljo...ampak me nasmej! Sam tolk da veste.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 evo, vidiš...navdih...grem jaz marsa v strelcu aktivirat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Amis & Tihareka en velik nasmeh prosim... ne se pustiti, tole(slabo počutje!) bo še trajalo dobro uro, potem pa ven iz svoji kalupov, lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 dejmo mal migat pa skakat pa bo prec bolš... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Kukuc! Čudež se je zgodil!!!!! Pokonci sem že od devetih zjutraj <{POST_SNAPBACK}>...sicer je pa danes petek...njamiiii...popoldan grem ene prostore gledat...me prav zanima, kako so izpadli...zvečer pa na otvoritev razstave...kipi v kamnu, spirale in podobne čarobne reči...se že zdaj veselim......en kup razmišljanj na temo medčloveških odnosov, fer pleja, koliko smo iskreni do sebe in drugih, koliko se poznamo...hm....zanimiva tematika...spet filozofiram...mejte se....Amis, uživaj nadvse še zame, jaz bi verjetno te oblike kar pila In ja... tole v zadnjem času z medčloveškimi odnosi.. imam tudi jaz pospešeno razmišljanje in razglabljanje <{POST_SNAPBACK}>No nekaj se je razsvetlilo.Pa zob me nekaj spika, se bom narocila za naslednji teden. Kok slabe plombe delajo... Imam pravzaprav zelo malo plomb, a v zadnjem cajtu so mi ene tri popadale ven... Pa magnetno cutim, nekaksen 'zven',. brnenje...Ampak 'ne, to nima zveze niti z alergijo na kovine'... Kok so nedojemljivi - zobarji se najbolj. Sem se nekaj spomnila - ko sem si šla zobe slikat, sem dobesedno ČUTILA žarke, and now call me crazy Prav zarezalo me je skoz, brrrrr ne maram takih filingov :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Po dolgem času grem v lj......sprejela eno odločitev in grem zdaj to uredit... <{POST_SNAPBACK}>Dober dan everyone. Nisem glih pri volji. Počutje je srednje, malce zaspano, jutri se obeta spet neka fešta , kdo bi to zdržal (pa še veseli december se ni začel). Mislim, da leta že kažejo zobeDej si cajt, da se zbudiš Pol pa sam še (Kakšna leta neki!! ) Aiwa, nora ikonca, ful lepa frizurca, tako kot je nekdo napisal... teško dečkima Stanka , Tihareka , Volkc Naredite si lep dan Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 a se pol kakšen tranzit zamenja ...pa saj je že bolje, sta pomagala ....počasi gre proti ...sam da gre you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Končno mi je po milijon letih uspelo it ponoči prej spat, pa zdaj že vstat... Zjutraj najprej mal skakanja po sobi na musko, potem tibetančki in pozdrav khatuju, zdaj sem si dala pa kakšno urco za LNF in zajtrk ob njem, potem pa na delo Zadnje čase imam dneve italijanske muske, tako da se ne čudit, če bom kakšno takšno kje napisala V italijanščini, prav zabavno je vedno znova ugotovit, kolk jezika pravzparav znaš in se tega sploh ne zavedaš Včeraj sem začela Zukava brat... Domovanje duše. Primeren psihični prostor imam v tem času za tole knjigo, po moje jo bom dobesedno pojedla. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 So oblaki temporary? Danes me je Ljubljana spomnila na London. S to razliko, da se da na robovih kotline videti dašek zlate svetlobe. Danes so oblaki še posebno hitri, se mi zdi. Rešetasti so. Prepuščajo svetlobo kot snope laserskih žarkov in zarezujejo v mehko pokrajino. Je drugače kot v kamnolomu, ko zarežejo v trdno sredico marmorja. Mehko padajo in božajo zemljo.Danes ne grem v City oz. Down town, kot reče moja učiteljica yoge in potem se jaz vedno režim, kot pečena mačka. Down town. Hehehehe. Meni se zdi Ljubljana še vedno ena krajevna skupnost.Danes ne bom slišala zvonenja in ne videla cerkvene zelene bronaste strehe. Si prihranim ta čutni doživljaj za drugi teden in se ga že veselim.Danes barvam. Oranžno, škrlatno rdeče….upam, da je tole moje stanje dolgotrajno, kajti če zdaj počnem nekaj, kar bom kmalu obžalovala……Jump! Bom potem razmišljala, kako smotrno je vse skupaj. Kaj pa je smoterno danes? Bele stene, ki jih gledaš celo življenje in se jih kao ** ne naveličaš** , ker vse paše, ker itaq potem navesiš rjavo pohištvo ali pa če imaš več domišljije, celo belo.Danes moram domišljiji pustiti krila. Se grem prevetrit v svoj tempelj tišine. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes me je Ljubljana spomnila na London....mene pa vcasih na Amsterdam in celo na berlin me je ze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 sončna, tole z rentgenom se tudi meni dogaja. čuti se kot eno tako "bockanje", kot majhni mehurčki, ki gredo skozi telo....pa organizem porabi potem kar nekaj časa, da se v red spravi. presneta preobčutljivost. ko sem letos enkrat vzela tableto proti bolečinam (ker čisto nič drugega ni funkcioniralo) sem bila več kot pol dneva zadeta....grozno....ne bi se obnesla kot mamilaš, bi me takoj pobralo...pa strašno smotan občutek je... tole z odnosi je pa nekaj posebnega...primerno za v temo tretje tisočletje...se včasih sprašujem, koliko je v nekem odnosu mene, koliko pa drugih. odgovori so zanimivi. in najdem tudi sebe, da si ne upam o čem govorit, sploh če se gre za čustva. trapasto pravzaprav...ampak včasih besede izzvenijo v vetru, ker jih sogovornik ni pripravljen slišat...ni fajn prehitevat...se pa zgodi, da so mi povedali po 10 letih: ja, zdaj pa štekam, kaj si hotela takrat povedat!...u bistvu takrat ne pomeni več nič...zapoznela potrditev...eh, danes pa res fillozofiram... pa cosma, si me spomnila na barve....obožujem jih...en čisto svoj svet...nekje je treba izrazit sebe in to bolj ali manj tudi počnemo. skozi besede, dejanja, slike...povsod je delček nas...pustimo odtis. kot protiutež mojim racionalnim in brihtim "vladarjem hiš" mi služi risanje. barve, žive, čiste, zamolkle, kakršnekoli že in mehke krivujle na detajlih in pravljična mesta in vile....no, pa se zgliha...in bleščeče bele stene so lahko na smrt dolgočasne...in tudi tvoje pisanje je pustilo odtis.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 dan Kar mal posedam doma....avtoček je pr mehankarju pa sem se zasidrala pred računalnik ....moram malo nabrati moči, ker sem zvečer povabljena na vinski sejem Če koga zanimajo točke na ušesu, sem dala slikico gor v temi SU-JOK! BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Dbest, mene, hvala ker si poudarila tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>sončna, tole z rentgenom se tudi meni dogaja. čuti se kot eno tako "bockanje", kot majhni mehurčki, ki gredo skozi telo....pa organizem porabi potem kar nekaj časa, da se v red spravi. presneta preobčutljivost. ko sem letos enkrat vzela tableto proti bolečinam (ker čisto nič drugega ni funkcioniralo) sem bila več kot pol dneva zadeta....grozno....ne bi se obnesla kot mamilaš, bi me takoj pobralo...pa strašno smotan občutek je... tole z odnosi je pa nekaj posebnega...primerno za v temo tretje tisočletje...se včasih sprašujem, koliko je v nekem odnosu mene, koliko pa drugih. odgovori so zanimivi. in najdem tudi sebe, da si ne upam o čem govorit, sploh če se gre za čustva. trapasto pravzaprav...ampak včasih besede izzvenijo v vetru, ker jih sogovornik ni pripravljen slišat...ni fajn prehitevat...se pa zgodi, da so mi povedali po 10 letih: ja, zdaj pa štekam, kaj si hotela takrat povedat!...u bistvu takrat ne pomeni več nič...zapoznela potrditev...eh, danes pa res fillozofiram... pa cosma, si me spomnila na barve....obožujem jih...en čisto svoj svet...nekje je treba izrazit sebe in to bolj ali manj tudi počnemo. skozi besede, dejanja, slike...povsod je delček nas...pustimo odtis. kot protiutež mojim racionalnim in brihtim "vladarjem hiš" mi služi risanje. barve, žive, čiste, zamolkle, kakršnekoli že in mehke krivujle na detajlih in pravljična mesta in vile....no, pa se zgliha...in bleščeče bele stene so lahko na smrt dolgočasne...in tudi tvoje pisanje je pustilo odtis....Amis, pri meni je bolj tko, da to občutim kot... en neviden nož, ki me reže skozi tkivo... bjek fuj - not a good feeling at all Glede substanc pa sploh nimam problema - ravno zdaj sem si začela ritem okrog obračat in mi je mama dala uspavalne tablete, da lahko grem ob polnoči v postlo... Včeraj sem jo vzela ob dveh zjutraj (ker bi drugač do šestih zjutraj buljila v strop, že tisočkrat preizkušeno)... ob štirih zjutraj se zbudim - "Nutella:" :eek: Se spravim iz postle, še mal munjena od tablete, v kuhinjo, si naredim dva kosa kruha z nutello, pojem, spijem na dušek kozarc mleka in spat. Tablete pa take, sem si mislila, ampak mi je zdaj padlo na pamet... če nočem, da občutim zadeve, lahk izklopim v nulo, če rabim delovat Smešno. In funkcionalno obenem. Zapoznele potrditve.... hihi vemo, ja Barve... sem imela obdobje, ko sem noro bila čist v barvah... zdaj je muska Vibracije, sploh ni nujno, da poslušam besedilo, briga me, tudi če se človek totalno smili sam sebi v komadu, če mi je melodija prava, uživam svetovno Amis, veš da bi tele tvoje stvaritve prav rada kdaj vidla Pismu, piha zunaj kot za stavo... morm it še v trgovino, pa potem na kosilo... mogoče potem še na kak sprehod, če se ne bo prej ulilo... imam filing, da zna bit dež kmalu. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Holja Sončna, lepo si prisvetila, daj še kak žarek ven na nebo, nekaj se kisa... ali bom morala pa že iz svoje ozimnice sončne žarke ven vleč Prejle je šla. Me je imelo, da bi jo vprašala, če je Škorpijonka, črna čupa, drobna žilava postavca, prediren pogled, odločna komunikacija, a vseeno zelo prijetna, lepo sva se igrali in zapletali v skupne misli, drugič pride spet kar do mene, je rekla na koncu, zdaj ko se že poznava...No ja, razkopala je vse ko Sherlock Holmes 03, naslednjič še 02 in ravno take štih probe, ki so ble nikakve je našla, svaka ji čast. Se mi zdi, da se ji kar dopade tulele, hmmmm in moje stališče: "glavno, da bo prav, saj se da vse rešit..." Grem v tranzite dodat še opazko... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 stanka, device so dvojni škorpijoni več devic maš v sebi, toliko škorpijonov je v tebi si to že slišala? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts