Bern 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Lje ga pje Boris, pojma nimam ,ker se mi je preveč mudilo. Saj v tem je bil sploh štos... Še bolj pa v tem, da v bistvu sploh nisem vžgal direktno po prstu, ampak orenk mimo po dili, ampak se je tista glupa topa sekira odbila, kot da sem bubnil po gumi - . Brez veze! Aja, še ena fora:Ko je sestra tiste krvave cote nekak snela s prsta (sredinca), je rekla, naj ga še malo držim gor, da se "mičkeno osuši". Pa sem rekel "Okej, gospa, sam da nauste rekle de ta prst zdej kej pomen! Sam sušim ga..." Pa so mele spet smeh... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Bern, da bi te čim manj bolelo in se čimprej zacelilo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ha, pa še štos je bil, ko je danes sestra hotela poškodbo vpisati v računalniško datoteko (koja glupost, sorry), pa je vprašala, s čim sem se, ker ima v naboru na voljo samo NOŽ in SABLJA Najprej sem poskušal naravnost - "s sekiro", pa ni šlo, je rekla "samo NOŽ ali pa SABLJA",nakar jaz "orkodijo, a so ta program pisali uni iz Avstroogrske?! Pište, sestra - S HELEBARDO!" [/color] pa res smešno in zate ,Bern čim hitrejši podvig celjenja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Ja, Bern, čimhitrejše in čimlepše celjenje, da ga boš lahko kmalu spet ponosno kazal naokoli! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Oooo dober juter Lunatki. Prvo ču da vas bijem, a poslije da ču da vas karam. V glavnem je minil še en dan, mucka je neki prehlajena, bratec in njegova sta se neki spičla, evo jaz pa še zadnjo nočno. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 O Volkec, hojlaZdaj pa ti privoščim, da se dobro odpočiješ in prijetn vikend !! peace and love clean peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Oh to pa res, še posebej v družbi s tistimi ki jih imam rad. Pa tebi želim isto prijeten vikend. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Dobro jutro vse, Volkec, lepo spančkaj, Bern tebi pa pobož pa poglejmo kakšen bo ta dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Dobro Jutro in Dober Dan! Čudovito jutro zunaj in znotraj , telovadba in nekatere aktivnosti že za menoj , gremo naprej, vem da bo čudovita sobota, pa kdo bo že v moji družbi skozi dan bom tudi tako poskrbel, da bo še njim, želim tudi vam najlepšo soboto, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, cestitke za kopalnico Jaz pa danes podpisala pogodbo, oddala denar, dobila kljuce.. ...Hvala Aliana, tud tebi! (*imela napisano se nekaj, pa sem po nesreci odrezala, pa se nekaj drugega in ni shranjeno, tako da ne vem kaj sem se nalozila, ker vmes nekaj net ni delal).. Skratka, dbest. Aja, tesnoba je normalna... zdaj si se naspala, pejt ven na sonce, moras se malo navadit, zdaj sele prihaja tudi za tabo. <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe, tole pa morm povedat! <{POST_SNAPBACK}>Po par dnevih spet malo na netu. Tipkajoč z eno roko (= prstom). V sredo sem si odpičil (odbil) en košček sredinca. V bistvu nič posebnega, je pa teklo kot pri dveh prascih, ne pri enemu. Tece ja, ful, meni se je 1x zapicila steklovina od kozarca, rperezala palec, krvi kot bi mi vrat prerezal, kot bi mi kri puscal, od Lipe do urgence je bila sled za nama krvava... Ejjj, socustvujem, kaj se ti je saturn s kakim plutonom ali marsom povezal, na asc ali na 6. al kaj tacga..... pa to kaze na to tudi, da venomer nekaj prckas sam (devicka ).Eh, sranje... zdaj so vsi ful pametni jasno, ampak ti vseen povem nasvet, ki DELA (moja frendica si je rped par meseci odstrigla z vrtnimi skarjami vrsicek sredinca) - netresk - porezes pocez, namontiras na rano oz. brazgotino (ker zdaj ti pac cajtajo pro). Ce zelis seveda. Ce nimas netreska, priletim in ti ga prinesem (kot stekam, bi ga utegnil morda se kdaj potrebovati). Kakorkoli ze - uspesno se cajtaj in obnavljaj! <{POST_SNAPBACK}>.....Se mi je zazdelo, da je njegova noga pri škatli....umaknem svojo....ŠPLJOC se odpre tavelika piksna divje rdeče in se razlije po liftu in preddverju ... ja mislim kaj je z vami folk, a ste ze cist strelcevski vsi (pojutrisnjem)! Hvalabogu, da so prsti se na broju in ostalo, Cosma! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ploscicar je ze od pol osmih tu in je ze skoraj vse stene zafugiral, potem pa sam se ploscice na tleh polozi. kot kaze, pa se ne bo v ponedeljek, ker jutri edini dan ne bodo delali, ploscice na tleh pa se morajo posusiti do konca, predno se jih spravi fugirat.No in ce tako pride fugirat v ponedeljek, ne bodo mogli oni tam montirat v ponedeljek - hodit po tistem.Ampak v torek pa po mojem kar ziher. Torej, vseeno dober teden in samo en dan ne bodo delali.Joj kako lepo danes zgleda, ko so se fugice... Ko bo nehal, bova sla pa po kotlicek in one razne malenkosti, drzalo za to in ono pa tak...Polick in omaric pa ne bova kupila se, ker sva se odlocila, da bova dala delat onemu, ki imava namen dat delat tudi ostalo pohistvo (ker je majhen flat, je treba cimboljse izkoristit plac in bova ubodla stenske omarice in ne 'talnih'). Tako da vseen ne bo se cist finito, ampak bo pac ono najnujnejse, morava mal pazit na cash, to kar leti... rada bi jedla ribe danes, da mal k seb pridem, sam je blazno zoprno v tem mrazu pomivat, z ledeno vodo, imam cist otrple prste in spet me bolj boli roka. Sam da bo tale kopalnica mimo, si grem zrihtat dodatnega, pa me bodo pol vsak dan gledali v najrazlicnejsih ambulantah. Prej je bilo - 6 stopinj, zdaj pa -4. je pa ful lepo zunaj, tisina totalna, samo dva nabijava - jaz tule pa majster prej v kopalnici.pa se pes revez zunaj joka od enih sosedov v bloku nasproti - zgleda da ga sam spustijo ven lulat oz. pac na wc, potem pa joka tam pred vrati, se mi je ze nekajkrat takole smilil... potem ga tud kaksen sosed not spusti al kaj tacga... Vsem en lep dan! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...kaj berem...sami neki kažini...bern... ...za hitro in temeljito celjenjealiana ...zdaj pa akcijaaaacosma.... ...nisem mogla, ne se nasmejat, kr sem kr vidla kako je zgledala barva povsod...saj vem, da si se pol namatrala...marsa...še malo, pa bo razstava je bila fenomenalna. kaj ta človek nardi s kamna. spolira natur kamen, mu pusti vse vdolbine in hribčke...površina pa taka, da bi ga imel doma in ga gledal in božal. kar samo prste nese...zelo čutno pravzaprav. drugi del opusa so pa spomeniki...nagrobni...pa taki, kiparski...se prelivajo krivulje, spirale, obris ptice v letu...stiliziran in samo rahlo nakazan...nič nakvačkanega in motečega...kot haiku poezija v kamnu....tretji del pa fragmenti iz rimskih časov...posnetki reliefov, njihovih delčkov...pa vse tiste vijačnice, prepleti...ko kar vidiš, da je bilo narejeno z ljubeznijo, pa čeprav je samo posnetek....ko veš, da je roka z orodjem drsela po kamnu z občutkom, ko si je oko ogledovalo in primerjalo dejstvo z vizijo...ko....še marsikaj..... in potem, za nasprotje in ravnotežje ali pa za kontrast...kakšnih 100 decibelov rocka in tehna v lokalu....ta svet je res pisan... mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>razstava je bila fenomenalna. kaj ta človek nardi s kamna. spolira natur kamen, mu pusti vse vdolbine in hribčke...površina pa taka, da bi ga imel doma in ga gledal in božal. kar samo prste nese...zelo čutno pravzaprav. drugi del opusa so pa spomeniki...nagrobni...pa taki, kiparski...se prelivajo krivulje, spirale, obris ptice v letu...stiliziran in samo rahlo nakazan...nič nakvačkanega in motečega...kot haiku poezija v kamnu....tretji del pa fragmenti iz rimskih časov...posnetki reliefov, njihovih delčkov...pa vse tiste vijačnice, prepleti...ko kar vidiš, da je bilo narejeno z ljubeznijo, pa čeprav je samo posnetek....ko veš, da je roka z orodjem drsela po kamnu z občutkom, ko si je oko ogledovalo in primerjalo dejstvo z vizijo...ko....še marsikaj..... Kul Amis, dbest. Ja, sponamo, ful je ze cedna. zdaj je sel glih na malico. Ceprav nismo v temi Cisto poseben test, povem, ker se mi ne da tja zdaj tega hodit citirat pa opisovat. Kok sem hecna vcasih... Tam pri Cosmi, ko je razlivala, sem se ful rezala, pa spomnila na vse zive moje dogodke.... no a tam pa samo nekako recem, pa kwa je z vami folk... A moj prvi odziv pa je bil smeh, a potem kar hitim dalje...Tudi Mitji zacnem kaj govoriti kar iz sredine razmisljanja, recimo aha, kaj so pol rekli?On pa - kdo, kaj? Al pa kaj tacga... skratka, ne vem kaj tocno sem hotla povedat, ampak recimo tud to, da vcasih izpadem bolj stroga ali resna ali zakenjana, ker ne postam povsod smeskov, ker recimo sem v hitrem odgovoru al pa divjam s prsti po tipk., potem pa tam pise nekako strogo nekaj. Jaz pa najveckrat pisem s smehom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 morgen.... pred eno uro prshu domou.... ampak blo pa megastichno zdej pa nch spat it... sam kavica....pol pa u cerknico LUCIFEROVANJE (jamarski krst...nima veze z nashim lucijem ) treba vsake tolk mal notranjega chishchenja...(beri: bruhanje) tko... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Dobr in lep jutr Marsa p ostalm luninm beybam tud en sweet kiss za začetk dneva! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Ja saj, jaz sem se tudi ...komično, pa ravno rdeča. Eh..Čeprav prvo sem dobila se mi zdi en krč v želodec No potem se mi je zdelo, pa komično. Od vseh stanovalcev, ki so 2x ali 3x vsi starejši od naju v povprečju, se to zgodi ravno nama Amis, Marsa, saj štekam, valjda se nasmeješ takemu. Saj midva sva se tudi, zezala, na kolenih čepela, pa brisala...pa vse povsod samo rdečeeeeeeeee Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... ampak blo pa megastichno zdej pa nch spat it... sam kavica....pol pa u cerknico LUCIFEROVANJE (jamarski krst...nima veze z nashim lucijem ) Super, Aakhut, dobro se refreshaj, pa super se imej na Luciferovanju! <{POST_SNAPBACK}>Dobr in lep jutr Marsa ...Thanx, tudi tebi! <{POST_SNAPBACK}>Ja saj, jaz sem se tudi ...komično, pa ravno rdeča. Eh..Čeprav prvo sem dobila se mi zdi en krč v želodec No saj nasmejati se je v bistvu skodozeljno celo... Ker - shtala...Joj, nekaj se mi je zgodilo nekoc, pa v bistvu... je zoprno povedati... hmm... nekoc sem pozrla pol tripa, naslednjega dne pa sem cist odbita in zblojena delala na praksi v maxiju (bilo je prednovoletno obdobje) in sem zjutraj v pritlicju maxija po vsem pritlicju raztresla vse gumbe, tisoce gumbov.... :xx!: Strahota!!!!! Folk (kupci, novoletno obdobje, Maximarket!!!) je vmes pac hodil tam, jaz pa sem se plazila po tleh in iskala gumbke.... Halo, schtraufenpacht!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Hm luna v ribicah, kak zanimivo, zdej morem it pa kaj skuhat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 mores... ja, lahko gres, treba pa ti ni, se strinjam... kakorkoli ze, dober tek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 Evo, vse ploscice so polozene (in 3/4 napovedi pod streho). ... sam se fuge po tleh pa 'suha montaza'; ker je vse na broju, dva dni... ... dvomim, da bi se po takem delovnem tempu in dosedanjem odnosu do dela in stranke zdaj kaj blazno dodatno (casovno ali drugace) zakompliciralo.Mojster je vse odnesel, celo pometel vse za sabo, pocistil in vse...vsak dan znova strmim in obcudujem njihovo organizacijo in korekten odnos.Sledil je linije, uskladil - stena, tla (dobro, to itak kao, ampak je dosti vseeno, ker je mal tal - pralni stroj in raznoraznosti, placa pa je zelo malo, pa verjamem, da ni pravilo, da so tolk natancni).Pametno, da nisem odpirala teme majstri z nekim predznakom in da se je je navdusenje izkazalo za kul.Vcasih ce sproti govoris, se navdusujes... se kot zakleto izkaze, da ni kul... ce je pa stvar dobra, prava, je ne mores prakticno z nicemer 'unicit'. Dobila svezo novo 'kitajsko mast', neko podobno masazno olje in nekaj taksnih malenkosti.... za darilo dobila tudi uro gucci, zelo minimalisticno. jeklo ('srebrna' varianta), sicer pa crna podlagica pa nic stevilk... sam mi je kake 6 cm presirok pascek, moram dat skrajsat... hecno, ravno te dni smo govorili o urah in jaz se po0 defoltu ne morem izognit taksnim ali drugacnim darilom, nekako za r.d., in tudi pomembnejsim projektom... ko je sonce v znamenju skorpijona. To je bilo denimo za mojega 40. (*ki pa sem ga 'praznovala' daljnih 7 mescev al kolk nazaj, torej v ribah... a 'obvezno' se mi te stvari 'zgodijo' v sco). Vse zivo postekavam... kok so kul sosedi. Kok imam par fantasticnih prijateljic (geslo: kvaliteta pred kvanttiteto... bik? , skorpijon? )...Kok ste tukaj me eni podpirali in spodbujali, bili zraven... to mi ful pomeni... morda ne kazem vedno najbolj nekaterih... custev, se ne odzivam kot vecina... pa vendar...zelo cenim, hocem rect... si zapomnim... ... ali je to dobro ali slabo? vsak posamezni , , , ... - je pomagal... pa naj je bil izrazen konkretno, morda sam med vrsticami ali pa sploh ni bil... pac ubeseden, objavljen...Prepricana sem, da tudi tisti, ki jim grem na zivce, mi na nek nacin privoscijo, da mi je kul... Sam ne da se vsakemu skoz kimat, ploskat... ce nekomu kao ze itak laufa...Torej - thanx tudi onim, ki jim je sicer moje kopalnisko izvajanje tecno in odvec, pa vendar pomislijo - glej jo, babo, mors ji priznat, da ji ene zadeve pa laufajo. Fajn soboto vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Eh, Marsa, pol pa taka toča besed Mi je d best, da ti kopalnica klapa, mojstri, ploščice, sosedi in vse kar spada zraven.Pri nas so se baje nekaj pritoževali, pa ne nama, ampak predsedniku hišnega sveta ....kao kaj za vraga počnemo. Kao nihče nikoli ne prenavlja stanovanja...pa čeprav smo ga še štirje istočasno. Mnogi pred nami in mnogi za nami.No pa je predsedujoči rekel, da sva edina, ki sva prišla povedat, kaj bova počela in da sva edina, ki imava izrisan načrt od arhitekta tok...o starih babah. Maxi in gumbi heheheeh, najbrž še kaka iber tečna šefica. Včasih so bili gumbi v pritličju, če se dobro spomnim. Meni je bil Maxi vedno trgovina, kot iz pravljice. Na prtličju ob vhodu, so imeli včasih knjige. Tam sem lahko ostala ure in ure, mama je pa v miru opravila nakupe. To je bilo že zdavnaj Volk, upam, da imaš lep dan.Aliana uživaj v novi situaciji. D best.Amis, kaj s teboj? Neki makaron klub pa tko.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 he he...cosma...sploh ne makaron klub. le mere nimam nobene. vse počnem z veliko začetnico: sem Srečna, Žalostna, Evforična, Depresivna, Prizemljena, Odpuljena....v tem slogu. pa moj mesec je in še nekoliko bolj poudari skrajnosti. zato pa so izkušnje toliko bolj Intenzivne ....jah, to je nekako življenska naravnanost...če sem sam razumska mi je pa tud dolgčas. mora bit še nekaj Čustev zraven... ....kako gre že tist refren: pa te prime, pa te mine, fantje ne ga.....mejte se....grem mal delat še "tazaresne" stvari...pa na eno prej...čau you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 da vas mal pozdravim. poljubček za vse... in lep večer vam želim... če se le da romantičen. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Dobro Jutro in Dober Dan.....lepo sončno nedeljo vam vsem želim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Dons ne bo toce besed, upam da bodo nekje drugje... Sam pozdravljam vas mal. Sonce mi sveti direkt na tipkovnico, da komaj gledam in me kar skoraj moti. Lepo nedeljo vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Tud jaz vas samo pozdravim. Trenutno sem v sluzbi. Cel kriminal...Nikjer nobenga, vratar me je tud mal izpod cela pogledal. Ampak kar je za naredit je za naredit, pa ceprav v nedeljo v casu kosila (jaz lahko, ker sem samska brez otrok, starsi pa cist na drugem koncu drzave ) Lepo nedeljo se naprej... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts