candlelight 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Cosma....ja, tale tvoj dogodek, če ima človek bujno domišljijo in ko prebere tole...priznam, da sem se nasmejala ....ampak potem sem si tudi zamislila, kako si mogla drgnit pa me je smeh takoj minil :xx!: Marsa a še nimamo odprte teme Gostilne? BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Aja? Joj mi je kar nerodno, Cosma. Kok si prijazna in kok so tudi prijazni tvoji frendi, kako to, da se vedno spomnijo, res mega. Blazno pozorno, res. Seveda bom z veseljem uletela. Mitja pravi -zdajle, ko opevam cosmino prijazno gesto- da bi morala poslat os, klicat, sms, telegram poslat... CL - vse je ze zmenjeno - dobre gostilne, mateja ze osvezila in dodala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Cosma, ojej, kakšne razne ... še dobr, da ti hitr akcija pa to funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Cosma....ja, tale tvoj dogodek, če ima človek bujno domišljijo in ko prebere tole...priznam, da sem se nasmejala ....ampak potem sem si tudi zamislila, kako si mogla drgnit pa me je smeh takoj minil :xx!: Candy, k meni lahko prideš na obisk, tudi če se ne krohotaš. Bolj kot roke, bolijo kolena. Klečanje 1 uro. Ni kondicije pffff. Ko sem nesla drugi dan drugo piksno, sem jo z obema rokama držala. Previdno . Ziher je ziher. Marsa, ti sam pridi, da spraznim špajzo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Večji del vikenda kljub prekrasnemu vremenu žal prebila v zakajenih kleteh... to je pač ena velika pomanjkljivost ukvarjanja s kegljanjem ..., pa še rezultatsko ni bilo preveč uspešno Priznam ... tudi meni so se ob branju nezgode z rdčo barvo ustni kotički razlezli tja proti ušesom Za vse opečene in obsekane prstke zdravilne misli ... vsem pa lep začetek delovnega (ali pa tudi ne) tedna ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Za vse opečene in obsekane prstke zdravilne misli od mene enako, seveda. Soncna, hvala za spodbudo in privosc! sele zdajle opazila. Eh, se 15 minut skorpijona, sem ga dobr izkoristila, iztisnila ves sokec iz njega... hm, vceraj gledala (no bolj uch vrgla sam mimogrede po programih), da so eni jedli skorpijone... Joj, jutri pa spet ob pol sedmih budnica... :|||Joooj, komaj cakam... xrosex Cist pisan ze gledam, sam vztrajam do konca skorpijona. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Vidim, da je več ali manj vse po starem! No, ja, ne čisto vse! Nekaj članov pogrešam..... Sicer pa vsem lep pozdrav in še posebej Sončni! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 oj duhec!pozdravček vsem. danes imam ful dela tako da ne vem kok bom kej z vami. prijeten ponedeljek! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Jutro! Danes pa ni neke sparine. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Oj! res ne. Minus sedem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Jutro Marsa. V MB mislim, da je še malce manj ali pa nismo več tako prekaljeni, kot nekoč. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Ti imas rad poletje, Mipo, se mi zdi, jaz pa maram jesen in zimo in zunaj naj bo kar mraz, sam da mene ne zebe. Je ze fugirno maso nanesel zdajle po tleh.Danes sem si sla prvic, odkar smo tu, k sosedi nekaj sposodit - kave mi je zmanjkal, pa se mi dons pa ni dal ponjo v trgovino. Sem se ji tolk orpavicevala, pa je rekla, da zakaj pa se glih meni to ne bi moglo zgodit, sem rekla, da nerada gnjavim, ampak pac izjemoma.Kok mam prijazne sosede. Kar vedno, na prejsnjem placu so gospe imele solze v oceh, ko smo se odselili, pa smo bili samo slabi dve leti tam. Malo sem ze sita vsega, a kar dobro prenasam extremne pogoje; moja dobra lastnost. Uspesen in prijeten teden vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...še en teden..začel se je z "nebesnim pojavom", ki ga običajno vidim na drugi strani neba ...sončni vzhod je bil intenziven, rdeča, pink, oranžna, zlata... ...sicer mi pa sledi odvajanje od lnf. doma se mi je sesul računalnik in ga bo zdaj nekaj dni občudoval serviser ... mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Amis, dobro da si povedala, da ne bi blo kaksne panike. Saj to bo tolk hitr minil, ck! Ampak vseen - kako pa to, da 'vec dni'? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 he he he...saj nisem povedala zarad tega, da ne bo panike ...ampak mi je že od prejšnjega tedna nekaj nagajal, pa sem besnela in se razburjala, pol je pa revež crknu, pa sem bila čist mirna...menda sem povedala zato, ker sem se zdela sama sebi faca, ker se končno ne razburjam več zaradi nekaj dek tiskanega vezja ...nekaj dni pa zato, ker so naši majstri tle zmer ful zasedeni.....viš, to je pa provinca you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Lep pozdravček vsem!!! Hm,ta vikend je bilo pa ful lepo vreme....in zunej je blo noro hodt...sicer pa je bil zame to bolj hm...."sanjavi" vikend... Hm,danes pa grem v trgovino zjutraj,nekaj razmišljam....in sem se začela pred prehodom za pešce,kar smejat...nič jasno...ne meni,ne folku okoli mene... ....Drgač bi bilo pa lepo mal snega....(upam da Conti tega ne bere.... ) Lepo se imejte,uživajte...pa radi se imejte!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Aja, predno se bodo pojavili sploh! , jaz pa sem mislila, da bo popravilo tako zahtevno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Tole sem pozabila napisati: nabavila tavžentrožo (že v petek), jo preizkusila (grenko k tojfl, samo fajn), rezultat pa - skoraj takojšnje olajšanje ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tole sem pozabila napisati: nabavila tavžentrožo (že v petek), jo preizkusila (grenko k tojfl, samo fajn), rezultat pa - skoraj takojšnje olajšanje Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Forumovke, žlahtne rožce,dobr jutrčk se je kr dugajal med vikendom,vidm, men tud, sploh ne sfolgam sprot! Bi blo treba dan mal raztegnt tm na 48 ur, bi blo glih prov, pa še to včas premal! Kak lep sončk tle u Lublan, sam mraz pa k pras..a Grem mal delat, da dan hitrej mine! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Mraz pa res, se vedno je minus sedem.Moji prsti so cist ledeni, ker vse pomivam in se umivam in vse z ledeno. :\\pa se sploh ne morejo segret. Se ionizator sem morala ugasnit, ker je v bistvu hladilni ventilator, no, se izkaze, ko je mraz (poleti pa fulare godi, jasno).Se spravljam po barvo... Nekak 'ne znam' preracunat kolk rabim barve... no rada bi vsaj za bojlerjem, vsaj z belo pofarbala, rpeden ga nataknejo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 zzzzzebe, imela terapije in dirkala peš, ker sem še vedno brez avta :xx!: ......zdele se pa spet psihično pripravljam, da grem na nek sestanek papa, pridem nazaj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Mraz pa res, se vedno je minus sedem.Moji prsti so cist ledeni, ker vse pomivam in se umivam in vse z ledeno. :\\pa se sploh ne morejo segret. Se ionizator sem morala ugasnit, ker je v bistvu hladilni ventilator, no, se izkaze, ko je mraz (poleti pa fulare godi, jasno).Se spravljam po barvo... Nekak 'ne znam' preracunat kolk rabim barve... no rada bi vsaj za bojlerjem, vsaj z belo pofarbala, rpeden ga nataknejo... ful mi je všeč, ko tako vse obvladaš te praktične reči in si pridna in delavna. in se ne delaš neki fina brezveze ampak vzameš v svoje roke. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 aira. waw! kok lepa ikonca!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Mene tud zebe, tale pisarna je ubitačna, polet vroče pozim mraz... grrrrAstra, upam, da je bilo na pregledu vse ok...Marsa, berem da pomivaš z ledeno vodo... ko smo imeli mi težave z vodovodom in njihovo toplo vodo (nimam bojlerja), sem si pomagala tako, da sem malce vode zavrela... še malo pa grem domov, prst ostaja v nespremenjenem stanju... se še odločam, če bi ga nesla komu pokazat, ...uživajte v dnevnu, brrrrr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts