ribica Katja 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Nisem vas še brala, ker sem bolj na tesnem s časom.... Mi lahko prosim kdo pove, kje se da kupit glino? Mene tako boli palec na nogi.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nisem vas še brala, ker sem bolj na tesnem s časom.... Mi lahko prosim kdo pove, kje se da kupit glino? Mene tako boli palec na nogi.... Tule pokukaj ... Kje se kupi glina? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> aira. waw! kok lepa ikonca!!! ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Tina, you're a life saver!!! Glih iščem v iskalniku pod glina.... pa nisem še prišla do tega. HVALA! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ful mi je všeč, ko tako vse obvladaš te praktične reči in si pridna in delavna. in se ne delaš neki fina brezveze ampak vzameš v svoje roke. Thanx, ej, lepo od tebe! Ampak v bistvu, saj gre zame. Ampak ja, fina pa res nisem... kar vzamem v roke kaj. Bojler je ze gor, umivalnik in vse pipe, wc je namontiran!!! Mi je pa vse v oci kapljalo, ko so me cakali, da pofarbam tisti del, da lohk bojler dajo gor. sem kar 5 kil barve kupila, dala po tleh karton da ne bodo fug umazali. <{POST_SNAPBACK}>Ha! Predstavljaj si takih 6 mesecev Ne samo kopalnica, ampak vse... Res Bobnar, vsak dan znova sem hvalezna za tole in se zavedam, kako so kateri imeli, ubogi... <{POST_SNAPBACK}>Tina, you're a life saver!!! Glih iščem v iskalniku pod glina.... pa nisem še prišla do tega. HVALA! V Maxiju imas asicevo tud, pa v teh zeliscnih trgovinah, tud na trgu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ampak ja, fina pa res nisem... kar vzamem v roke kaj. saj ni bilo mišljeno tako Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Vem da ne, misljeno je bilo zelo pozitivno in tako je bilo tudi vzeto, vesela sem, ker opazis... samo potem jaz naprej razmisljam na glas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 WC ze deluje in voda, sam se tople ni, vse sta spedenala in odsla, sam se elektriko pride zakljucit pa pofarbava, vse je ze!!!!!!!!!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Hura za tvoj WC Marsa, tam v temi su-jok mam mal težav, ker ne morem slikce pripet , dej mal prosim BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Marsa, zdaj te mam pa počas že dost s tvojo kopalnico... ...kolk teb tole vse štima...pr men, ki se imam za nad sposobno za tele stvari...je trajalo 17 dni... :xx!: Sicer pa Preživela kontrolo...čeprav priznam, da so mi hudo tekle solze. ..ampak rezultat je važen...in je vse na zelo dobri poti, da se popolnoma zaceli...rada bi se zahvalila vsem za podporo...na trenutke mi je bilo res tesno pri srcu...posebej pa potem Krokotu... ...njegovi nasveti so tisti, ki so mi pomagali...ker sem se predpisanim zdravilom po temeljitem premisleku bolj ali manj odpovedala...in mi je bilo danes fajn, ko se je zdravnik mal čudil, kako se tole fajn in predvsem hitro sanira...ko sem povedala za domače recepte, ki so mi pomagali... Potem pa razmišljam...zakaj takšna zmeda okol lnf... ...jaz pa sem rada tukaj...in doslej sem še vedno dobila pomoč...ko sem jo iskala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Hojla lunatki.... Naj vam zaupam, da sem bila to soboto na svojem najlepšem zmenku do sedaj.Skupaj sva bila od cel večer in celo noč in neskončno sem se zaljubila ...tako kot še nikoli...bila sva na drinku, potem v kinu (Pozabljeni)...držala za roko, ker me je bilo strah , potem šla na pijačo in ko sem že mislila da je vsega lepega konec me je peljal pod Krvavec (razgledna točka) gledat zvezde....v trebuščku metulji, v srcu pospešen utrip...utopila bi se v njegovih očeh....sladki in mehki poljubi...nič več kot to.... Na žalost pa je to najin prvi in zadnji zmenek...ker mi je povedal, da je šel narazen z deklico kak mesec nazaj in da še nima "popredalčkanih" vseh stvari.. ... In razumem ga...mogoče se bodo najine poti kdaj vseeno našle... Do takrat mu želim vso srečo in vse zvezde...meni pa bodo solze izprale bolečino...čez čas... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Astra, jest sem tudi navijala zate BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Candle, thx.. ..saj vem... Apolonija...ko sem tole brala, me je prijelo, da bi kričala...od bedastoče, ki se ti dogaja... Saj to ne more biti res... ...drž se, bejba... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Apolonija, mislim da si zaslužiš pobož... vseeno pa imaš spomin na lep trenutek, čeprav to ni tolažba, ane.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Apolonija...ko sem tole brala, me je prijelo, da bi kričala...od bedastoče, ki se ti dogaja... Saj to ne more biti res... ...drž se, bejba... Astra Tenx Astra Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija, mislim da si zaslužiš pobož... vseeno pa imaš spomin na lep trenutek, čeprav to ni tolažba, ane.. Hvala za pobož. V takih trenutkih sem vesela da imam hčerko, ki mi da tak pristen objem in poljubček...takrat vem, da pripadam. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Selene... j**** takšne spomine... :xx!: ...saj je tip že prej vedel, kako in kaj...potem se pač neb šel te igrice... mam enga frenda, ki ima punco...kar ga seveda ne moti, da neb na debelo osvajal drugih...seveda se predstavlja kot samski...ki je šel pred kratkim narazen z dolgoletno bejbo...Potem, ko mu postane vroče...in se nova punca mal zaljubi...ji pove...da ga je začela prejšnja spet klicati...in da še sam ne ve, kako in kaj...in se poslovi, ker mora najprej sam s seboj razčistiti... Apolonija, lušna punca si..pa mi je res zoprno, ko tole slišim...ker te je bilo tako lepo brat..da si ..sem ti bila kr mal fauš... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 ma ja itak, to maš pa prav... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hojla lunatki.... Naj vam zaupam, da sem bila to soboto na svojem najlepšem zmenku do sedaj.Skupaj sva bila od cel večer in celo noč in neskončno sem se zaljubila ...tako kot še nikoli...bila sva na drinku, potem v kinu (Pozabljeni)...držala za roko, ker me je bilo strah , potem šla na pijačo in ko sem že mislila da je vsega lepega konec me je peljal pod Krvavec (razgledna točka) gledat zvezde....v trebuščku metulji, v srcu pospešen utrip...utopila bi se v njegovih očeh....sladki in mehki poljubi...nič več kot to.... Na žalost pa je to najin prvi in zadnji zmenek...ker mi je povedal, da je šel narazen z deklico kak mesec nazaj in da še nima "popredalčkanih" vseh stvari.. ... In razumem ga...mogoče se bodo najine poti kdaj vseeno našle... Do takrat mu želim vso srečo in vse zvezde...meni pa bodo solze izprale bolečino...čez čas... prekleti djed lažjivi! Tak zmuzne... Briš ga s seznama, da mu bo za vedno žal.. ne se pstit neki flancat, al vse al pa nč.. pa bo mogoč palilo.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 ma ne mick križat, sam mu dat do znanja da se situacija razume, ampak do razbistritve ne bo nč držanja za rokce, frendi pa to.. ne pa da bi na rob pojstle lezu z izgovorom da še nima pr seb čist razpucan.. kaj pa bo Apolonia naredila? Tko da bo njej najbolj prav! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Kako že tista gre? "Ko sam ja, da ti sudim..." od Dragojeviča In tisto, kar sodiš...običajno te življenje potem postavi v slično situacijo, kot je situacija "sojenega", potem pa imaš tisto, ko si stox rekel nikoli... Apolonija pobož in da bo iz vsega tega tisto, kar bo najboljše zate! Morda pa te takoj za vogalom čaka tista ta prava sreča, Tisti nekdo, s katerim boš bolj srečna, kot si kdajkoli mislila, sanjala, da je sploh možno! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Apolonija bo nardila kar je najbolj prav da ostane , zato ga bo pustila na miru, kak večer bo še v zvezde pogledla potem bo pa zadihala, ne bo prilezu niti do robu krila kaj šele do postelje...ne bomo se slišali, videli....čas bo povedal svoje...dam mu 3 mesece da popredalčka ... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 sem to že slišala.. pa se je fino izteklo. Čeprav tolk ko komplicirajo djedi včasih.. da b ga heheh... neko preseravanje in to.. ti kr dosledna in to... čeprav te bo vmes kej tud , a se je ktermu veza začela v to mene zanima! Al se vedno začne nekak v megli.. Pol je pa takle , ženska pa pol , hahahaha... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 mick ma sej nč.. sam tko, se mi zdi zakaj eni tolk komplicirajo, da morjo razmišljat kaj dobi in kaj zgubi in da bo zgubil spet.. ljubezen je taka stvar, da greš noter 100% al pa ne.. všeč.. ja to je začetek pol se pa poglablja... dokler pa si strahopetec pa bod sam.. pa pejt sam v kino. To se men zdi. Enim pa drgač. Ma jst sem tud na onga drgačnga naletela, pa sva se pol oba preseravala.. in si bla všeč, dokler nisva priznala da sva si full všeč in se skup preselila in poročila. Sam men je pa včasih še vseen žal, zakaj za hudiča ni šlo tak smooth ne ravno od prvega srečanja, ko takrat pa glih sem vedla da mi bo kdaj všeč... pač pa od prvega zmenka da bi on letal za mano uno u nulo.. to bi se men dopadl... Ah, pa sva imela oba tako dolgoletno izkušnjo za sabo, tko da naivneža glih nisva bla, dober.. sej jst sem mela tud fore... sem bla žleht... ko ni bil on tak.. ko se je men zdel da bi mogel bit.. Sam taka sem! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts