Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :2src: Hura za tvoj WC x:px
xokx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, zdaj te mam pa počas že dost ...
ja valjda, ce skoz sam o tem govorim. :P Ja, v ponedeljek zaceli, v ponedeljek koncali. x^x Sam v nedeljo nis(m)o delali. x8Dx

Elektricar pride zdajle, jaz pa sem pomivala ploscice, ker so bile se belkaste od fugirne mase, pa banjo sem pomila pa wc sem preizkusila. x^x, ful dobro dela tole dvostopenjsko, ck, sam mal. x8Dx

rada bi cimprej pofarbala, preden mi pade dol. ze tud pobrisala tla na hodniku in tik nato je prisla se snazilka, pa je dobila lepo, posteno, ampak ornk je pa ona spucala (pa to ni res, kako vse laufa). xwizardx

<{POST_SNAPBACK}>Hojla lunatki....

Naj vam zaupam, da sem bila to soboto na svojem najlepšem zmenku do sedaj.

... Na žalost ...

:C: :palec:

xcrossfingx xupx :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>Haj mujceki  x:Xx

Ooooo, vse pod kontrolo, še posebej kopalnica..... x;)x

x:px x;)x xcivx

... ...en kup nekih naravnih receptov sm zvedu, vse o medu in propolisu, degustiral vse mogoče vrste medu, kupu en ful dobro mešanco medu, propolisa pa nečega ...

......so bli ful veseli, ma cel vikend totalno pozitivna energija in temu ustrezni dogodki.....juhej..... x:o)x  xsrcx 

:palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kako smo, lunatki? Na takoooo zelooo lep dan? x:Dx x;)x

Jaz sem bil že navsezgodaj pri svojem zdravniku, ki mi je skušal dvigniti moralo tako, da mi je rekel, da se mi ful lepo celi koža! Še posebej obraz! Me pa kar zoprno veže povsod tam, kjer so bile opekline. Predpisanih imam 5 različnih krem, še dodatno 3 sem dobil od frendov, oziroma po njihovih nasvetih! Na koncu, pa je vse skupaj le blažev žegen!

But, that's my life in sam se moram soočit s posledicami malomarnosti nekoga, ki ni opravil svojega dela! :sori:

Lep dan še naprej vsem!

:vragec:

morgen..... :o|o: :sick: x:((x xduhx xegox

chist hudo tale lajf

lucifer (jamarski krst) u soboto,

pa petek pa ucheri shtirka....drop dead....chist fertig

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ojla vsi!

vidim, da je bil rdeci vikend...od bernove helebarde.... x:o)x x:Dx ...do cosminega dvigala :O: in stene x:px ( a potem je rdeca zmagala), do apolonijenega krvavecega srcka... :sori: xsrcx

moj vikend je bil modro hladen. ah, ljubim mraz! samo, da ne pada.

imejte se lepo x:Xx x:Xx x:Xx

sploh tisti, ki imate nova stanovanja, ljubezni, kopalnice in podobno... :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Danes nisem imela prav veliko časa moriti na lnf. Poleg vseh rednih opravkov, še eno asistiranje pri barvanju. Pa pomagala šivati božične štumfe za bazar, ki bo 4. dec. na Gospodarskem razstavišču.

Malo me prsti bolijo od škarij, ker sem rezala, koz ta stavo. Poleg pa še razmišljala o dobrodelnosti pri nas.

Ok vsi, ki smo zraven, smo prostovoljno in samoiniciativno. Nekateri dajo čas, nekateri denar, nekateri se pridejo samo slikati na zadnji dan.

Kot povsod.

Ampak, bolj se mi je zavrtalo v misli, koliko kdo naredi in da na svoji osebni ravni. Je preveč za pisat, moram še skupaj zbrati svoje misli. Kaj vse dobodelnost je.

Tinka, rdeča je pol zmagala x:Dx čeprav sem šla v trgovino z namenom, da bo oranžna.

Pobožki, za vse prste, ki to potrebujejo x:Xx

pa seveda Apolonija xsrcbumx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:sori:

vse mi je dol padl... elektricarja ni blo... :O: Jutri pa sele popoldme pride... :||

Ampak saj je vseen, bova pa vse pobarvala vmes... sem tam zdaj ene modre barvala... kok ratas natancen potem...

zdaj pa kar nad tlemi lebdim malo... kar drsam, tko se premikam cist etericno... cist sesuta do konca. :switz:

Pac ni tople vode... ce bi se zelo ufurala, se grem lahko stusirat... sam se mi ne da zmrzovat z ledeno...

V oceh imam belo barvo, v laseh pa itak.

Ne vem ce imam energy se za do konca pobarvat... :o|o:

Ampak je pa cedna kop. x8Dx

Frendica je mimo priletela, pa nama prinesla zelenjavno juho. :vio:

Ahoj Volk!

Ja, Soncna, prav kul, pa kar smooth, sam da je mim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Volk, hvala, ja, se kar... :||

Ves kaksne roke mam... :\\

Pa lase. :\ Pa kozho. :\ Roke pa otrple in hrapave, komaj premikam prste. :\

Ampak drugac sem pa fajn. ;~)

Ne morem se spravit kopalnice do konca pobarvat.... ker shtala, pol se vse spucat... ehh... dilema... ;>)

Picasso

.Apolonia :palec: ( sm jest 1x nasedu enmu takmu; na koncu pač taka njegova opravičila)

Marza, zdjej pa na vrst kj drugega, morda zasteklenit balkon, poštimat moderno klet..

.če že nism prehodil ~15km sem jih pa vsaj Preplaval; zvedu, zlo ugodn popust in zdele sam gibčno voljo, diham res prezračen, pljuča delujejo s polno paro mi, spet nekaj se testiral pod vodo na dolžin25m, seveda mi je ratal in tko si dokažem ,da še znam..

Naredil sem si danes prvič sojine makarone, .kupil si pito, tokrat ni več v borovničevem ampak z bananimi-orehovim nadevom.(je borovnic za letos zmanjkal,banan pa ne bo nikol, mi je rekla..), pa spet en dan manj x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

xDDx res je. :)

Bu - hvala za spodbudo in predloge; res bomo kasnej se pedenal (sam ne zdaj... se za kopalnico finish - omarce pa tak), to gre ful casha... je bilo nujno ker je spodnjim zamakal, pa je cist prav prislo... koncno nekaj solidnega tudi zame enkrat. :vio:

Klet, ja, tud, kuhinja nujno (sam ne tolk kot je bila kopalnica).

Nek garderobni 'kabinetek', to bo naslednji projekt.

Balkona pa ne bom zasteklila, ker sem si ves lajf zelela balkon. :vio:

In kaj pa pridobim, a bom tam pisala? Tko pa lohk cunje disece susim, pa sam en meter se premaknem, pa sem zunaj. pa smarno goro vidim. xsrcx

pa roze bom mela pa zacimbe pa netresk mi divje raste. x:)x

Sem sla se vseen pobarvat se mal kopalnice, tako sta zdaj ze dve steni enkrat pobarvani. pase bela na tele zive barve. x:)x

Picasso

jutro! :flower: :flower:

spet jutro in spet smo v službi. včeraj mi je kar na enkrat ful slabo ratalo. sploh ne vem od česa. najbl mam na sumu malco tle v službi. no sam pol sem odležala.. pa še mal spala in je blo ok.

danes je bilo spet rul mraz. ampak sem se malo bolj oblekla pa še rokavice nataknila pa je blo super.

lep dan vsem skupaj

:flower: :flower: :flower:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutro ja :o|o:

Jaz pa počasi zaključujem tule...in zgleda, da bom dan D kar prespala :inocent: Kakor koli..predvidevam, da mi boljša polovica nekako ne bo dala miru pri zasluženem počitku... x:Dx Je že včeraj namigoval nekaj x:Dx

Ful garala nekaj ponoči..pa je minilo..tako, da se komaj zdajle pokorno javljam x:Dx

Včeraj vozila relly po njivah s charadekom..po solato šla k mojim starešm pa se mi ni dalo pešačit x;)x Še dobro, da nisem pa obtičala kje.

In ponovno si dala opravke v gozdu..v glavnem..ful sem zunaj še v teh poznojesenskih dnevih. Malo me kar patetika daje..dobro, da je luna v ovnu x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Aja pa še tole - včeraj drago plačala davek za norce...celih 5500 pustila na loteriji...kaj pa igram na vsake dve, tri leta...pol pa mislim, da moram vse prekrižat :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

dobrojutrodoberdanvsem....brez veze opisovat vreme....danes je kakorkoli fajn x^x x;)x ......včeraj po dolgem času film gledala zvečer. pa sam zato, ker nisem na netu visela x:Dx ....moram zdej mal nadoknadit...vsi ful pridni, delovni, poservisirani...držte se še naprej x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kaj pa imate proti vremenu... :eek: ...čudovit, sončen dan se je naredil... x:)x

Malo me bolijo mišice...sem včeraj ponovno otvorila sezono fitnessa...ampak kul, se fajn počutim. x^x

Dobila čudoooovit šopek vrtnic v dar.... xsrcx ...moj gospod se je spomnil na obletnico poroke... x;)x ...še boljša od šopka pa je bila njegova izjava...ko smo se zvečer dobili na drinku s prijatelji..."men je fajn živet s tabo, sem kr dobro izbral"... :2src:

Aja, omenila sem drink...spila dva sadna čaja in skadila en čik in pol... x:px ..pridna Astra, pridna... x;)x

mejte se..in uživajte dan x!x

Astra

Per aspera ad astra

Jutrck x:Xx

Astra :palec:

Jaz sem bila pa vceraj na risanju aure. Moja aura meji na perfekcijo. x:Dx :palec:

Res je, da mam druge probleme, ampak aura je pa fenomenalna. x8Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Saj sem porocala - elektricarja ni bilo, tako da ledenica se vedno, ampak je pa vse...

Danes pride po tretji uri. :vio:

Danes mi prvic ni bilo treba vstati ob pol sedmih in lahko sem lepo uporabila wc. x8Dx

Malo sem pretiravala vceraj z malanjem in pucanjem z ledeno vodo, pa me blazno roka boli. :|||

Pa cist sem of, sploh nic ne stekam, ful trdno sem spala.

Picasso

Dobro jutro! x;)x

Danes sem se pa že navsezgodaj zbudila,pa sem šla malo na sprehod,je prav fajn,ko je še tema,pa ni toliko folka...hm,sam mraz je pa blo ...ampak to more bit,sej nismo sredi poletja...prav sovrazim to,da je ze sredi novembra oz.proti koncu,pa je zunaj se tako toplo(cez dan),da bi lahko v puloverju hodil... :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Anyway,lep dan vam želim,veliko dobre volje,pa radi se imejte!!!! x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Dan vsem!

Danes sem po dolgem času šla na kavico z prijateljem ki ga nisem videla skoraj od takrat ko je našel novo punco, kar je 8 mesecev. :eek: Poslušala sem o življenju princesk, ki imajo doma milijone, medtem ko sem srkala svoj espresso in uživala ob rogljičku in se zavedala, da takega življenja pač nikoli ne bom imela.

Drugače pa mi te kavice vedno polepšajo dan, saj sem ponavadi ob tem času že pridno kar nekaj ur v službi.... :vio:

Zdaj pa učit naprej!

Ker ga ne potrebujes... se hecas? Vodnarji niso princi in princeske, pac pa nosilci sprememb, novih cajtov. :) :palec:

Bod vesela, morda si ti tista, ki je bogatejsa.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...