Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

...strašno...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

..ja no...a govoriva o izdelavi fotke....al vsebini...al dogajanju....odvisno iz kerega pogleda gledaš fotko.... x;)x
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pravkar sem pridirjala domov. Smo delali za božični Bazar. Je treba 1000000 stvari zaviti, aranžirati, prave kombinacje skupaj dati....kr neki dela.

Danes, kar naporen dan, ker včeraj ponoči nisem spala. Na obisku sem imela prijateljico z Koroške in sva si imeli veliko za povedati, kot vedno. :vio:

Potem malce letanja po Ljubljani, pa Škofja Loka, pa delo za Bazar.

Jutri zanimiv dan oz. že danes. Zjutraj uleti frendica, da jo učim angleško, za njo pride američanka, da jo učim slovensko x:Dx narobe svet, včasih. Se mi zdita tolk hecni obe skupaj x:Dx

Čez dan še delo za Bazar pa tečaj AT. Zvečer pa z bejbami gledamo Bridget Jones (čeprav sem ga že videla) potem imamo pa še kao tortice....da bo vse v stilu Bridget.

Veliko spletenih misli v glavi.....pišem sproti in hkrati pozabljam vse genijalne utrinke, ki se mi porajajo, ko sem v feelingu.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Pravkar sem pridirjala domov. Smo delali za božični Bazar. Je treba 1000000 stvari zaviti, aranžirati, prave kombinacje skupaj dati....kr neki dela.
jajta kak sm jest tjebi čash fouš ,k maš tak razgibane dneve x:Dx

.danes-čeri, je bil res delavni družinsk˝ dan, ko bi bilo več takih dnevov, nim kj napisat, k je bil tak idealni, da lahka sam v spomin si ga shranm x:Dx

ja posluh os. energije nardi svoje :8):

Umiriti človekov nemir z zadovoljevanjem njegovih želja je isto kot gasit požar z bencinom. Človekove želje in potrebe rastejo veliko hitreje, kot pa možnosti njihovega zadovoljevanja.

knjiga

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pozdrav vsem!!!!

Danes je pa en tak nagajiv dan.... :D ,že ponoč je blo nekej čudnega v zraku,ob 3h zjutrej sem se zbudla,pa stoje na glavi delala in take zadeve.... xnckrivx :fiju: ,zdej se pa sam stopnjuje... :inocent: x:Dx

Lep dan želim vsem....pa uživajte in radi se imejte!!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Zivjo! x:Xx

Vceraj je bil zvecer server par ur dol. Da ne bi koga zaskrbelo.

Saj sem ze povedala nekje.

To kar se vam je prikazovalo enim, nima zveze.

Vse je kul, skratka.

Imamo ful teh varnostnih stosev, nismo edini na tem serverju, so gor tudi razni 'mastercardi', pa se tako vsem gre, da je cimprej spedenano. :palec:

lep dan vsem!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Še dobro :palec:

smo bili prav v skrbeh malček...

za popi... danes se prikazala garsonjerodajalka ob treh in pol zjutraj v sobi, jaz pa spala in začutim da je nekdo v sobi in ona tam stoji bljak. da radiator ful laufa, da ji bom porabila vso nafto? pa ni res. :C: :O: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx pa smo se zmenili za pet jurjev več , pa še ni dovolj.

mislim da bom ratala hudobna :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Še dobro :palec:

smo bili prav v skrbeh malček...

Ja, saj vem, jasno. x:)x

Morda bo tud se danes prihajalo do tezav (vidim da se se vedno s tezavo nalaga, iz cesar sklepam, da so bili prisiljeni sam cez en 'vod' speljat vse... pa je zdaj bolj obremenjen). Vedno zelo hiter vse zrihtajo. x8Dx

za popi... danes se prikazala garsonjerodajalka ob treh in pol zjutraj v sobi, jaz pa spala in začutim da je nekdo v sobi in ona tam stoji bljak. da radiator ful laufa, da ji bom porabila vso nafto? pa ni res. :C: :O:  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx pa smo se zmenili za pet jurjev več , pa še ni dovolj.

:mad2: prekleti pozeruhi! In prekleta nesramnost, saj placujes, kaj ima kar za uletavat!

Tkole je nama ena - zimska pa poletna tarifa, za v gobec sunit, res...

Ena je pa tud skoz uletavala pa vohljala. :xx!:

Moje sozalje. xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

šit. kaj si dovoljo. mislim ti zdej plačuješ in si tam in lahk delaš kar ti paše... nima noben kej uletavat, sej nisi zastonj tm. če že misl pridt ker je njeno bi mogla to vsaj povedat prej. kaj pa ona ve kaj ti tm počneš...
spet se mi je na bolš poslabšal

Za znort, poznam vse take jeduhe, joj imam za povedat tega!!!!! :sick:

Picasso

Ja, ze, ampak to da se sploh pojavi!!! Pol ti bo pac zvonil sred noci!!!! neolikan hlod, ki misli da je **** ** ***** *****, ce ima tam eno bedno nepremicnino, ki jo je dobil od bogve kod.

Misli skratka, da si lohk vse dovoli.

men je ena res ono si ful dovolila... oh, imam zgodbo, uh, za kocine pokonc, totalen magic, da ne recem black... kaj takega pa se ne...

No, a ona je bila ZADNJI clovek, ki sem jaz bila v teh smislih (pre)ponizna.

In ko sem povedala par krepkih in videla, da se ne pustim in da prav fejst znam takoj povedat, sem tudi v bodoce zelo dobro prehendlala tole in odtlej jaz komandirala.

tegale ni?

Zamenjat.

Zamaka?

A lohk pliz prec pridete.

Stedilnik je crknil?

Cimprej zamenjat.

Ni telefona?

Ni sans, zrihtat. x^x

ne pa nekaj ponizno - ti mi nic ne dajes, jaz tebi placujem jeduharske cifre, lohk te pa tud prijavim recimo (jasno ga ne bi, glih da se mi izgubljat cajt in energy, sam fajn je imet na umu skoz to opcijo).

ne se pustit capljem.

Picasso

Spet totalne frke, nalaga stran 15 minut. kot sem rekla, so zdaj najbrz speljali vse cez en kanal, pa je cist preobremenjeno, sploh pa forum, ki so skoz zahtevki, skoz sopa tole...

Ker ni pri nas, nimamo kaj drugega, kot pocakat da spedenajo. Ziher bodo v tolk kratkem casu, kot se bo le dalo. :palec:

Picasso

Bravo!! cestitke! :palec: xcheersx

eh kako ni cajta, vse sile, mars v kozlu, merkurja se zraven zaktiviras, pa bo! xupx

Picasso

Hih, dons pa tascica... zdajle.... cist so navalili ti pticki na moj balkon, po 10 dnevno se jih narola, po 3 vrste pa tak... kul, cist shizim, pa smejem, pa ceprav mi kradejo slamice... :D

xcivx

* enkrat je muhar uletel... (*sklepam, da je bil, ceprav je bil tolk... nenavaden)... med plahtami cot na balkonyju je not uletel, svistnil mim moje glave, ki sem v kuhinji pomivala posodo, pa direktnega pod klopco... pa prec mimi akcija pa tak... joj je bil lustkan, pa ful se je bal, ves utripal in tko... nekak mi ga je ratal prijet in smo ga spustili... najprej sem se ustrasila, da je netopir uletel (ker mi je enkrat ze, v 7. nadstropju stoplnice, direkt v sobo in za postlo, pa ker je bil crn). Pol pa tak lusten pticek z belo ovratnicko. xDDx xcivx

Picasso

v bistvu plačujejo starši, ampak mene to tudi bremeni psihično, ker vem da sem njim v breme, pa še ona mi tezi in imam občutek da sploh nimam pravice se postavit zase. ker če ti ne paše pač greš lahko tudi ven. je pa odpovedni rok en mesec. pa tudi ne upam se nekaj kurčit, ker bi lahko najdla tudi kaj bolj poceni kjer bi delila kopalnico in kuhinjo, kar ni zame, ker rabim mir, če se hočem učit in me moti vsak hrup pri tem, pa tudi bi se morala ful dobro razumet s tistimi ki zivijo z mano. s prejšnimi cimrami sem se dobro razumela, ampak po pravici povedano rabim kar precej osebnega prostora in ne bi šla še enkrat skozi to.

v bistvu je še ena opcija, ki se ponuja ze kar nekaj časa...in bi bila materialno in drugače zame kar precej ugodna, bi pa gotovo bila psihično breme za moje starše, če ne celo šok. x8Dx :C: moram dobro premislit.

pa tudi ker zivim v isti hiši z lastnico, mi je muka se z njo prepirat, ker čutim strašen pritisk potem in se sploh ne morem učit. je pa res ena do konca zatezena baba, zal mi je, ampak ponoči se ne vstopa v sobo kjer nekdo spi, kar brez da bi potrkala, pa čeprav če bi bilo zastonj. za 50 jurjev imam menda pravico do malo osebnega prostora. nič čudnega da sanjam angele smrti ipd. xrolleyesx kar je najslabše, odkar mi je začela teziti se sploh ne morem pripravit do učenja, ko pa sem končno dobila voljo, mi pride sredi noči v sobo!!! zjutraj sem spokala in ven, kamorkoli (predavanje pa sem imela ob 9ih), ker tam nisem več zdrzala.

potem pa kličem mamo in me nadere, da zakaj tikam radiator, da sem v bistvu jaz kriva za vse, ker je njeno stanovanje in da si iščem kaj drugega. ko pa predlagam nekaj drugega je spet šit, ker kaj bo pa tata rekel.

januarja so prvi izpitni roki in res rabim mir takrat in do takrat!

*je pa res ena do konca zatezena baba, zal mi je, ampak pono?i se ne vstopa v sobo kjer nekdo spi, kar brez da bi potrkala, pa ?eprav ?e bi bilo zastonj. za 50 jurjev imam menda pravico do malo osebnega prostora. ni? ?udnega da sanjam angele smrti ipd. xrolleyesx kar je najslab?e, odkar mi je za?ela teziti se sploh ne morem pripravit do u?enja, ko pa sem kon?no dobila voljo, mi pride sredi no?i v sobo!!! zjutraj sem spokala in ven, kamorkoli (predavanje pa sem imela ob 9ih), ker tam nisem ve? zdrzala.*

jebela! jaz se svoji devetletni hcerki potrkam preden vstopim v njeno sobo al pa ji v kopalnico uletim! mislm....ljudje pa mislijo, da si z denarjem res da vsegaboga kupit! :xx!: a se mal naslaja tale tvoja, a? a moskih obiskov ti tudi ne dovoli? takele so sumljive!

no, drz se, ne se dat in dobro studiraj!

lea

Aira, pismo :O: ....štala, saj meni bi se tudi odtrgalo. Poskusi si najti nekaj bolj primernega.

Opedenala pol stvari, angleške inštrukcije, slovensko kar po telefonu, vmes spedenala še majstra za plinske števce-zamenjava. Se oprhala, oprala glavo se posušila, kar je za mene cel projekt, imam las za 2 glave, nakodrane, meni so pa bolj všeč ravni :vragec: ....pa pospravit od beljenja...ker je dragi danes zjutraj pa res zaključil.

Zdele grem še pripravljat za Bazar, potem pa....etc....etc...

Čez vikend, miljon ljudi najavljenih na kosilo...v soboto in nedeljo, ne vem kako bom...ampak vem da nekako bom. Pač, gneča.

Buda..hey moji dnevi in noči so včasih ena sama preganjavica...zdaj to zdaj ono...potem pa rabim odklop od sveta in skoraj vrat ne odpiram. Pridejo taki momenti.

Pa sej imam rada frko v bajti x:Dx ....me dela živo.

Aiwa, se vidimo na Bazarju. Ne vem kdaj bom točno tam....bom pa mogoče kar nekajkrat. Mogoče se zagledamo.

Pobožki za vse, ki rabite.

Marsa kopalnica funkcionira?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aira, mislim, da ne bo druge, kot da se s starši mal pogovoriš, mogoče bodo pa razumeli...

Jaz bi na glas povedala, da tega ne dovolim in pika... x!x ..veš kaj, saj 50 jurjev pa res ni kar tako, nekaj malega...Po moje boljše stvari takoj postaviti na svoje mesto, drugače bo lahko še slabše...

Verjetno je res najboljše, da spregledamo nove ikone...men pa se zdijo ogabne in prav gotovo ne spadajo sem... :xx!: :xx!: ..in ce se ne motim, bo potrebno v bodoče opozorilo, da mlajšim od 18 let ogled LNF ni dovoljen... :o|o:

Cosma, bravo, kolk maš energy, bejba.. :palec:

Jaz pa čist v drugem filmu, čepim doma, berem...in mi niti ni do kakšne družbe..

Astra

Per aspera ad astra

Uf, dejte se mal umirit s temi slikcami no. :o|o: Od Bobija me ne mot, ampak kake druge so pa že neokusne na forumu. :o|o: Astra, :palec:

Mene je pa grlo začelo bolet. Pfuu, ta prav čas, PO izpitu, ne PRED kot se mi je to rado dogajalo. Zdej si lahko privoščim bit mal bolna, ne pa pred izpitom. x:Dx

Aira :eek: :O: o madona! xcrossfingx da se bo tole nehalo. :huh:

Selene, x:Xx x:)x

Cosma in Aiwa, kakšen bazar to....? :inocent:

Aja Marsa, čestitam za kopalnico! xsuperx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...