Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Po frizuri mi zgornji zgleda k ti, spodnji pa k bodoči minister za pravosodje...... x:Dx Tak, da ne prodajaj tu megle, priznaj zdej raje.... x:o)x  x:Dx

:vragec:

nkar se ven ne mazh...oba sta LDS-ouska vosla

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

...he he...sonce je sicer že v strelcu...luna celo v dvojčkih...slikice pa še kar nekam škorpijonske... x:Dx :vragec:

...sicer pa danes sam akcija, pa še sonce nas je častilo s super vremenom...ah, kakšen dan je svet neznansko lep...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Oj!

Lunca je danes se v Bikcu (akcija pa je zaradi merkurja in sonca res da kot bi ze bila v dvjockih)...

Aakhut, fajn bod!

Kaj dogaja? :irs:

Sla zamenjat omarico (oz. sem izbrala drugo, nocem tlacenja, ta je pa cist genau). x^x

Mitja namontiral stroj, vse sem pomila, pol dam prat cunje! :hepko:

Aja, v trgovini, ko sem hotla klicat mitjo, se posvetovat, mi je crknil mobi, pridem dam, telefon mrtev, ugotoviva da najbrz izklopili telefon. x:o)x xrolleyesx kok pohitijo, sva res nasla x:Ix opomin, zamujava pa kake 4 dni al kaj tacga... trapasto, pravi mitja jutri moras klicat na telekom... :D

Na mobiju pozor pozor pa tak...

Vceraj net ni delal...

Cist me hocjo odklopit... :D ;) Sam se ne dam. x^x

*ps* napisala tocke do vkljucno strelca. x8Dx sam se 3. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

gledam tam gor... u bobnar tudi na blondice pali? :D haha... grem js mal pošlogat... pol me pa spet ni...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}> Aja, v trgovini, ko sem hotla klicat mitjo, se posvetovat, mi je crknil mobi, pridem dam, telefon mrtev, ugotoviva da najbrz izklopili telefon.kok pohitijo, sva res nasla opomin, zamujava pa kake 4 dni al kaj tacga... trapasto, pravi mitja jutri moras klicat na telekom...

jao tole, sam 4 dni, pa to je lublana ja, heh, pol pa morat plačat še ,da ga prklopjo spet

:8): sam pol pa tut internet ni bogu laufat, le je bil telefon izključen?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

O, ja, jaz sem tud pomislila, sam net placujeva prek neta... adsl... telefon pa je hvalabogu posebej. :)

ne saj je res spehast od naju, sam... dnevi res kar letijo... pa ker nimava trajnikov in tega, ker ni rednega casha, pa se zgodi, K sreci se ne dogaja, pa kljub elektriki zadnjic... ce gledas v kratkem obdobju, je schtraufenpacht povprecje, ce pa gledas desetletje, pa je to recimo tretjic... vkljucno z el., ki so nama jo zadnjic prvic hotli odklopit... telefon pa so nama ze, pred 10 leti, ko sem jaz gazdi pol rekla, a naj crknem. :D x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heh, sam še neki, a vidva pol tut zaščito LN mesečno plačujeta al je to konstanta, kajti zaščita nekak je okrog 13y~..( se sme to tut vedet)..a trajnik, ....jest ne zaupam trajnikom...
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Meni se danes iz Elektra opravičevali,ker so mi po pomoti poslali opomin x:)x Pisno opravičilo poslali x:Dx Jaza pa niti opazila,ne da je sploh kaj prišlo x;)x

Aja - včeraj neki muslimani namesto luninega neta bili...madonca...jaz ravno preberem kako je Mick čisto umiril energije in bi čisto varna bila...pol pa muslimani prišibajo... x:Dx x:Dx Tak..pa je odšibala prilika x:Dx x:Dx x:Dx

Sicer pa me še kar daje neka vročina..bo treba stalež zgleda vzet in preležati tole..

Aira - prav zgrožena bila, ko prebrala tvojo nočno dogodivščino..ne vem kako bi se jaz ravno držala(ki še vedno prisegam na goloto in so pižame za goste x:Dx x;)x ) Saj ji plačuješ...

Ful me pohlep razkuri..

Evo - zdaj ko sem ravno v tem(ogrevanje) folk pravi, da z 2000 l. olja pridejo skoz čez celo zimo...možno..ampak potem v zimskih plaščih hodijo. Nič zračenja :O: Špar program v glavnem...seveda so izjeme - tiste bajte z dobro izolacijo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pojma nimam Bu, kako je to zmenjeno, ampak to ne sodi v ta adsl paket pac pa v paket gostoljubja serverja, ampak ja - je mesecno... Bolj pro je, bolj pro je pac dejansko tud in s tem zasciten in vse, pa seveda pol tudi drazji jasno...

Picasso

Pozdrav! :vragec: x:Dx

Sam,da se vam malo javim.Kar je too much,je pa too much!!!! :vragec: :vragec: :vragec: (ribica jezna ratala).....Po novem se zbujam ob eni ponoči,najprej pogledam na uro.....aaa,shit šele toolk :eek: ,študiram...ja kaj nej pa zdej,mi na misel nič pametnega ne pade,ampak po radiu je pa en dober komad,ok fajn.Poslušam komad....in zraven upam,da bom zaspala,ne zgodi se nič,začnem oči skupej tiščat....še kar nič :vragec: .Vstanem,začnem telovadit,probam preval na postli narest,me v tistem krč v nogo,postanem slabe volje,si rečem,ja nč....gremo se mal učit.Se učim,do pol 4ih,nakar ugotovim,da se mi ne da....oči začnejo skup lezt....jessss,končno si mislim....ampak ne,morem na wc....

In med tem časom se zbrihtam....sem že ornk jezna.... :o|o: :o|o: ,ah, in potem grem pod tuš,pa čeprav sem šla že ob 11ih zvečer....no ampak ker sem riba,torej logično,rada imam vodo...torej zabijem pol ure pod tušem...

Ura 5,ugotavljam,kaj bi....cappuccino,ali čaj....odločim se za cappuccino...in dalje,in dalje....

Torej od enih nisem spala,pa to je za znoret...pa še filozofirat sem začela,ker kje pa ste vidl da jest napišem tolk dolg post v dnevnik....

Počutim se kot razkosan makaron,ne povožen....in mislim,da so se mi tudi možgani skisali. :vragec: xDDx x;)x

Torej,zdaj ko sem opisala to nočno dogodjuščino,ki se ponavlja že skoraj cel tedn....se počutim,par kil lažja... x:o)x x:Dx

Primerjam se tudi lahko z medvedom...samo da on pač zimo prespi....jest pa:1 mesec spim,potem pa spet en mesec ne....in tako dalje...

Kakorkoli,uživajte v dnevu,pa radi se imejte!!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

dobrojutrodoberdanvsem....in tako naprej do večera...in še malo..

tihareka, pa to je noro. kako pa zdržiš s takim tempom? a se vsaj čez dan kaj naspiš potem?

Nič amis,tud čez dan ne spim.....sploh nevem,kako lahk še stojim na nogah.... xscratchx xnckrivx ....nevem kako mi rata.... :inocent: x:Dx x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

a si probala s kakšnim zeliščnim čajem? mogoče bi ti vilinski lahko kaj pomagali. al pa moraš bit budna iz kdovekakšnih razlogov...jh... xscratchx

je pa res tu mač :vragec: ...

Probala čaj,vilinske imam itak skoz zraven,ma skor vse variante sem probala že....majbolj da se po glavi usekam,pa bom sam dol padla.... :vragec: :sori: :vragec:

uf...pol maš pa res zgleda eno tako obdobje :sori: ...v bistvu s tem ne bi bilo nič narobe, sam bi morala met tako delo kot zlomk, pol bi blo pa ok... x;)x

Jz mam pa dans zlo natrpan urnik, pa predavanje mam popoldne(heh,upam, da bo gospoda zadovolna) x8Dx Pol pa verjetn večerja, pa mal norenja pa tko! x:px x:Dx Hehehehe,važn da je napoved dobra,pol bo vse šlo kt mora jet! :palec: x8Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

rekica...mogoce te malo luna daje.

ponavadi je bolje po polni. je pa tudi res, da najbolj zleze kaka fizicna zadeva...

sprehod, delo, sport, karkoli x;)x

ne bit samo v glavi, malo se utelesi!

gledam tele ikonce...ce bi danes na LNF prisla prvic, bi si mislila:

sami perverznezi tu....

hej bodite fajn, tale vikend in se naprej xcivx x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

so mi ful polepšali vikend, ja....hm... :vragec: ...ravnokar zvedela, da moram bit v pon. v službi že ob 6.00 :eek: :O: :xx!: :vragec: ...ma ke kažinnnnn....se moram razluftat, preden :bomb: :bomb: :bomb: ...pa to za eno skrajno zoprno zadevo...no ja, najbolj hecno je, da se še vseeno lahko smejem zraven x^x ...kdo ve. če se bom v ponedeljek tudi al bom samo čakala, da čim hitreje mine :vragec: x:Dx x;)x

Danes sem tako srečen................... moja polsestra rojeva................ srečen sem predvsem zaradi sestre, zato ji želim veliko veliko veliko sreče s punčko in da nikoli več ne bi okusila žalosti zavoljo svojega otroka, kot ga je pri sinčku.

STRIC BOM STRIC BOM............................ x:Dx x:Dx xsrcx

kr vem, da bo ta punčka podobna meni x;)x , črne očke pa črni laski, pa pametna bo tud name, ....................u kako bom s fračo cilau fante, k jo bojo obletaval............ :vragec: :vragec:

jutri odletim, da ju vidim...................................

striček sokrat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...