Amis 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...jutro je kar ok, nekoliko premalo spanja, sam tle ni kaj. včeraj pošlihtala vse in smo bili vsi zadovoljni...danes pa delat. najbolš da neham tle viset in se spokam v avto...en lep dan vsem... ....mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 (popravljeno) Dobro Jutro in lepo nedeljo prav vsem.....jaz grem jest po 40 urah ....veliko pozdravov vam pošilja MBmetuljčica, ki se mi je ponoči javila iz Moskve, ker so zamudili letalo, ne vem po čigavi krivdi (retrograden Merkur!), ampak se vseeno imajo fajn v zasneženi Moskvi, sicer je ta informacija izpred devetih ur, kar pomeni, da že morajo biti blizu Altaja....jaz imam samo eno skromno željo, da me preneha po dveh dneh končno boleti glava, pismo saj zdržim dost, no že mora tako biti :xx!: ......lepo nedeljo prav vsem, je pa to že tudi prva Adventna nedelja, lp, B. PS!MBmetuljčica nadaljuje proti Novosibisku šele zvečer, kakor jo pa poznam, pa vem, da ima rada zimo in se zelo hitro prilagaja bilo kje, vem, da se tudi tam, kjer je sedaj ima čudovito! Popravljeno 28. november 2004 -> borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 jutro in dan to all of U. Pri nas je dan lep in sončen, le da ga jaz lahko gledam samo skozi okno. Prehlad pač nardi svoje, tale moj je IV stopnje na lestvici od V. :xx!:, ki se vleče že skoraj cel teden. Žrtev že ni, sam ranjeni. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Samo da se malo na hitro javim...V bistvu mi je ful vsec, ker se mi naenkrat spet ful stvari dogaja in nimam casa lenarit. Pa mi zato se bolj vsec tale vikend.. vceraj sva sla na morje mal pogledat.. Ful lustkan izlet. Pa se filmcek zvecer.. cist popoln dan... Zdajle se spravljam mal v stanovanje moje.. v bistvu mi se ni uspelo prespat tam No, je pa bratec zato parkrat.. da ni neizkorisceno. Dobim internet tam, verjetno v kakem mesecu. Tko no, ful fajn se pocutim, ker se mi je lajf spet na tisto pravo, plus stran obrnil... Mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Aliana, uživaj mene pa kliče moj, pa pravi, obisk dobimo... in ugotovim, da trenutno sploh nisem za družbo, so mi ljubi prijatelji, ampak ne danes...nič, grem mal se delat da delam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Pa drugič, ko bo boljši filing.... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa drugič, ko bo boljši filing.... ne razumem itak, da ne bom zaloputnila z vrati, ali pa se namenila počet tisto, kar bi, če bi bili sami, ampak kaj pa čutim pa lahko povem, ali ne... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ne razumem itak, da ne bom zaloputnila z vrati, ali pa se namenila počet tisto, kar bi, če bi bili sami, ampak kaj pa čutim pa lahko povem, ali ne... Seveda lahko , kaj pa danes kaj pravi notranji glasek FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ima preveč dela z menoj...Sončna, lepo da uživaš, samo malce se pa le umiri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 a se dogaja kaj tule vidim da kar šiba hjaja lep dan vsem Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Selene, zoprno.. Jaz pa danes smučaaaala... ..bil ful lep dan..na Pohorju prvi sneg... ..samo, imam čist nove pancarje..in mi niso prav.. :xx!: ...ampak kaj takšnega ugotoviš šele, ko smučaš z njimi... Mick, fajn, da si odkril Črno jezero...samo me čudi, da si bil tam prvič... .. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Počasi se odpravljam spat. Danes je bil lep dan kljub megli. Smo šli v lunapark, smo mislili, da je danes zadnjič, pa so podaljšali za še en teden (očitno smo Slovenci nori na ta lunapark - sicer pa res, vrsta za Eclipse je bila ). Brata sem z eno kolegico spetljala. Bomo vidli. Doma sem ustvarjala s Fimo maso. 3 srčke v kalupu, pa eno čarovnico na metli - v bistvu je čarovnica v božičkovi obleki... Aja, pa banko sem zamenjala, no more NLB... :xx!: (čeprav en račun pa mam vseeno na NLB, zarad štipendije, majo pogodbo z njimi... pa ok, itak letos nimam štipendije ) Na lotu sem zadela štirico. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...dobrojutro džezeri...navsezgodaj zjutraj v avtu. sicer pa prši in menda je napovedan dež. narisala vilinske za pomoč, ker je danes v planu en skrajno zoprn sestanek, štiri ure vožnje z družbo, ki si je ne bi izbrala, če bi lahko izbirala ...pa kdo ve kaj še...ostalo se bo itak pripeljalo sproti. v glavnem vse ok in po sistemu. nič nas ne sme presenetiti.... mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 morgen!!!spet pondelk. no ta vikend je pa tud mene vn odnesl... ful je blo fajn... dobr da so me dost hmal dam odvlekl... k drugač po moje sploh ne bi vstala.sploh se mi ni zdel da sem tok spila... ampak druga dan je blo jasn da sem...en prekrasen teden.amis spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Dobro jutrčko! Tudi priporočam to pot čez Pohorje, ga imam v zelo lepem spominu, a se je za naju zaključilo na koči na Pesku, ker se je vreme skisalo, tako da upam, da bova kdaj ponovila. Ta vikend smo uživali na Veliki planini in v soboto sem ujela najčudovitejši sončni zahod v planinah doslej. Res lepo vreme. A včeraj je pihalo in videt je bilo morje oblakov iznad katerih so kukali vrhovi.Lep odklop je bil, če odštejem tisto prekomerno pijačo pri moškihNarava čudovita si! Lep uspešen nagajiv teden vsem! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Dobro jutro vsem skupaj....jest sm mela pa otroški vikend, z hčerko sva bili v soboto v Lunaparku...ne me vprašat kok keša sm zbila.. ...dobili sva se še z eno družinico, ki ima tudi eno frockico - 6,5 let - in sta se z mojo tok zabavali, da sem rekla, no pa nej pr ns prespi...hehehe...žur...v postli sta bile ob 21:30, zaspali pa ob 23:30...zjutri sta bile pa že ob 7:30 budne...jao...kok energije...pa skoz dogajat pa risanke, pa barbike pa dojenčki, pa plastelin....huh...ampak...sem vseeno celo stanovanje pospravila...čeprav se to zvečer sploh ni več opazilo...heheh....ampak je blo fajn...sem sama sebe stestirala... kako bi blo če bi mela dva...huh....morm it v Trst še po kako kilo živcev ....pol pa bo....No tok...ni mi blo dolgčas.... ....Lep dan vsem pa uživite Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Danes je dan republike. Mogoče se sploh ne bi zbrihtala ampak imajo 3 moje prijateljice danes rojstni dan, pa se spominjam, kako smo to včasih vedno poudarjali. Torej lepo praznovanje tistim, ki ga še praznujejo. Meni se zdi, kot bi praznovala obletnico poroke z bivšim možem Vidim, da ste vsi bili lahkih nog naokrog aktivni jaz sem zasedla položaj za ognjiščem in ga nisem zapuščala si bom naredila kar okope okoli, pa skrbno varovala svoj ogenjček. Je že frendica prinesla nove ideje za pekarno Mišmaš, ki jo imava ob novoletnih praznikih. Grem se aktivirat....je treba za Bazar naresti še tamali milijon stvari. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Oj vsem! Cosma, si me spomnila, dbest frendica ima pojutrisnjem rojstni dan... jaz pa pospravljam, vmes pisem napoved, vmes odgovarjam na maile in ose, pa banjo sem spedenala pa bojler dala do fula, da se potopim koncno ornk tamle... Pol grem placat racune, pol me pa caka totalen arbajt, finishiranje textov (zna trajat to).Mitja je na poti v Bg, upam da se bo imel dbest.Omarica ni namontirana. je tako bolje, sva presodila... da ne bi midva maherja kaj postran, kaksne zice probushila pa kaj taksnega... FB! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 men se pa očitno ni tisto delovanje proti sebi čisto posrečilo, upam pa, da se motim... čas za razmišljanje, kako naprej... če si kdo zna stvari zakomplicirat, si znam to jaz... včerajšnji večer minil v debati o tisoč in sto stvareh, sem ugotovila da sem na določenih področjih kar podkovana...varno vožnjo želim tja v Bg. meni pa naj pomagajo angeli, Violinci, Bog pa še kdo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Violinci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Selene...no, mogoče pa ti bodo violinci res pomagali... ..če ne pa vsaj zate... pa kaj počneš, dečva s svojim lajfom... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... če si kdo zna stvari zakomplicirat, si znam to jaz... včerajšnji večer minil v debati o tisoč in sto stvareh, sem ugotovila da sem na določeDuh. Sam se tegale mam. Vceraj se mi ni dal, ker mi je bil prav gust, ko je sam eden, sem si ga prav prisparala. No v resnici sem se mitjo postrigla.Premal sem ribja pa prevec.., da nic ne znam razbrati o tvojem dogajanju selene, ampak stekam, da nekako nisi kul? "men se pa očitno ni tisto delovanje proti sebi čisto posrečilo, upam pa, da se motim..." dons sem ocitno pretupa za takele stose... sam men se zdi cist kontradiktorno.... ? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 mah včasih sem sama sebi nerazumljiva... ampak recimo, se odločiš, da boš naredil nekaj proti sebi, uničil delček svojih sanj, potem pa... bum, ugotoviš, da se stvar niti ni posrečila...torej sanje ostanejo, zbrka se poveča, očitno bom zdrmala nekaj ljudi... več pa ne morem povedat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ampak v vsakem primeru si delala zase.. in ne proti sebi... ocitno, ce si se tako odlocila, saj ni pametno vedno poslusati custev, saj so lahko samo trenutne in torej minljive narave. Jaz pa imam vse tocke pod streho... si me zdrmala ravno ti, selene, ker ravno rib se nisem napisala, zdaj pa je vse na broju.razen... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Selene Meni pa je internet nekaj motovilil, da sem lahko samo pošto pošiljala v okviru normale, sprejemala pa poda kčciro pogoji ampak danes uspela zadevico rešit in spet lahko firbcam po netu in lf-ju http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts