sysyphe 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jah, odvisno, naj bi bilo ono slow motion in to, sam za tale svoj spid bi morala najmanj koko snifat.. kar pa je ne... Ja, faca itak. In zdaj misliš, da si nekaj več, ker pač ne snifaš, al kaj? Vsakomur se najbolj poda tisto, kar je prav njemu lastno. Ciceron Posebej, če se hvali. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 SUPER! Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ne mi zamerit sm iz štajerskega konca sam, what the fuck does pobož mean? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Eh no ja, a je stajerc slovenc?Ko nekoga pobozas... si ga pobozal...Ko pa mu slednje zelis, pa da ne napises glih ti zelim pobozanje, reces, poboz - astrina pogruntavscina, se mi zdi... auch.kaj bi sele bilo, ce bi noze nabrusila...Ampak kolkrat se s to zahrtbno konzervo... :|||||||||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Sysyphe, seveda je tudi komad dan republike...ampak mene tale Hase malce v prenesenem pomenu, spominja na vse skupaj.Ker ko je **Hase** otišao...se je vse počasi spremenilo. Spustiše se zastave stadiona Koševo,stade jedna nedelja da se nastavi maj. Maj! Nedelja kad je otišo Hase! ...Kao da veli mene više nema,ali imate još mnogo važnih utakmica. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Glej, zdaj ti bo štajerc razložo, kaj je to pobož to je nekaj takega, kot nasmeh. Torej, če se ti kaka nasmeje, je bil to za njo nasmeh tebi.Če te kdo poboža, potem to pomeni, da je bil to (ostanimo pri "zanjo")(.nekak bolj teče) pobož. To je to. Ej, se bomo prvi ne? Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Hvala Marsa , mi pr nas to bolj na dolgo, ali pa samo pokažemo in nič ne govorimo Ne daj bog, da bi ti kdaj na misel prišlo drva cepat ali pa celo s kakšno motorko rokovat. Ajsa It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sysyphe, seveda je tudi komad dan republike...ampak mene tale Hase malce v prenesenem pomenu, spominja na vse skupaj.Ker ko je **Hase** otišao...se je vse počasi spremenilo. Spustiše se zastave stadiona Koševo,stade jedna nedelja da se nastavi maj. Maj! Nedelja kad je otišo Hase! ...Kao da veli mene više nema,ali imate još mnogo važnih utakmica. No, kiro boma zapela. Grema ono: Bila je noč,i svetionik stao,da namigliva.Bila je noča,baš čelik svetlost,dana uze. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Glej, zdaj ti bo štajerc razložo, kaj je to pobož to je nekaj takega, kot nasmeh. Torej, če se ti kaka nasmeje, je bil to za njo nasmeh tebi.Če te kdo poboža, potem to pomeni, da je bil to (ostanimo pri "zanjo")(.nekak bolj teče) pobož. To je to. Ej, se bomo prvi ne? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 :xx!: Mislim! Kaj se je zgodilo?Zmanjkal je plina, ko sem si hotla kavo skuhat. :D Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Marsa, poglej se v špajz, mogoče ti je tud kave zmanjkalo pa še ne veš It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Ne kavo mam.... Ejjej jej, modelsko... Jo mam pa ze tule (k sreci imam se dva na elekt.)Mitja pa se je ze javil iz BG.Mu privoscim, upam da bosta sla na tanajboljse plejse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: Mislim! Kaj se je zgodilo?Zmanjkal je plina, ko sem si hotla kavo skuhat. :D Najbrž haluciniraš Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Aja, ono, stadiji pa to. Cista zblojada. ne, ne, prisebni in pri stvari, kavico zdajle ze pijuckamo... (geslo - se ne damo!). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Sysyphe, tele pa ne poznam...lahko ostaneva kar pri Dan republike Danas je dan republike, i stari je popio malo, na televiziji Lepa Brena, i stari se sjeca ratnih vremena... Da bi danas bilo bolje, oni su poturali svoja pleca, gazili hladne rijeke,jeli koru s drveca... Marsa, pobož zate Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ejte, to morte videt Fredi Miller rocks /www.mcdd.si/?url=napovednik/start&a=odpri&id=95 metalsi.kom.org/fredi_miller_-_vedno_si_sanjala_njega.mpg Video ma 37 M sam se splača počakat!!!!!!!!!!!!! It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ke? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ke? Idi pa vidi, Marsa nebo ti žal, verjemi. Zgornji link je Videospot, spodnji pa HP ali obratno, sej se boš znašla. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ja, lisac, ko si zdaj nekaj dodal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sysyphe, tele pa ne poznam...lahko ostaneva kar pri Dan republike Danas je dan republike, i stari je popio malo, na televiziji Lepa Brena, i stari se sjeca ratnih vremena... Da bi danas bilo bolje, oni su poturali svoja pleca, gazili hladne rijeke,jeli koru s drveca...Marsa, pobož zate Saj, lahko bi pela dolgo v noč, pa bi mislili, ah glejta, NORCA, ona dva ne vesta, naju bi pa družila ena pristna vez- spomin na mladost. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 [naju bi pa družila ena pristna vez- spomin na mladost. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja, lisac, Direkt s Pohorja It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Idi pa vidi, Marsa nebo ti žal, verjemi Ob pritisku na ono, najprej pac neka nejasna fotka... pol pa zamrznitev vsega, restartanje rac. itd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ne, to pa nebi smelo, downloadat bi moglo začet videospot, pa res, veš da se s takimi forami nebi zaj... Res mora delat. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Ja sam ni, saj ti pravim, zamrznjot. :|||tako da ne bi vec poskusala, pac en video, pa kaj... Itak moram it delat, mal uletim pa tko... Lisac s pohorja torej, rak/sco/sco... obetavno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts