Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen... x:)x

spet sm se lepo po chlovesko naspal x:)x

sam....tole zna bit kriza....pol....k bo treba spet delat xrolleyesx

ampak....lushtn je pa vseeno x:px x:)x :vio:

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

devica x:Dx x:Dx x:Dx besna devic a...to redko vidis!

selene, ti se dosti kopas, vidim... :vio:

bom tudi jaz nocoj eno banjado udarila...

sem zdalje cosmico videla v kimonu na japonskem, v gospodarskem razstaviscu,

ji prav pase, pa ruby72 (malo manj japonskega izgleda x;)x ).

kupila sem pa enih sto marmelad iz vsega sveta za sezonska darila, mi je hecno, svedske, angleske, irske, avstralske...vse s slovenskim sadjem, denar gre v bolnico, marmelade pa na kruh k dobrim ljudem, kako super tole, zadovoljis vsaj tri potrebe na en mah x8Dx

edino roke imam do kolen, upam, da se skrcijo do jutri, ko grem po kamne xcivx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>Dobila postno posiljko (najbrz od selene) z angelckom. xsrcx

selene, ves da ne maram pateticnosti, ampak tole me je pa prav ganilo, kako si pozorna in prijazna, a nevsiljivo in preprosto. Hvala ti. xsrcx

jaz tudi dobila tole lepo darilce... ga imam čisto pred seboj, prav tukaj, na mizi ... hvala, selene xsrcx

Marsa :palec: ... boš imela enkrat za spremembo čas, da si v kakšni dišeči kopeli in novi banji (jes,jes!!) v miru in zadovoljna :mex: xsingx xcheersx xmusicx , zahvališ vsemu, kar sta z Mitjo to leto doživela ... kakšne velke projekte sta uresničla letos :vtz: :palec:

samo danes je bil, triplex.

vrag, smo zelo evropski v tem. tudi tvoji priljubljeni nemci, pa se francozi, nizozemci, anglezi in se kdo ga imenuje tako. da ne govorimo o celi aziji in se kje.

bazar je toliko tujka, kot je tujka veranda, pasta ali polpet x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>samo danes je bil, triplex.

vrag, smo zelo evropski v tem. tudi tvoji priljubljeni nemci, pa se francozi, nizozemci, anglezi in se kdo ga imenuje tako. da ne govorimo o celi aziji in se kje.

bazar je toliko tujka, kot je tujka veranda, pasta ali polpet  x;)x

kuko si pa zej azjice ( :xx!: ) med moje priljubljene vshtela :eek:

pa francozi pa nemci so se tut neki pokakal k je blo treba Barabce k pameti spraut

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

bazar = trznica z mesanim blagom. beseda je perzijskega izvora, ampak se ze enih 500 let uporablja po celi evropi in ostalem svetu za tak tip trznice, kjer dobis VSE.

pri nas je to vecinoma bilo loceno (ribja trznica, zeenjavna, mlecna, mesna...kot je npr. se videti po imenih ulic ipd. v veliko mestih po evropi, ko gres ob reki, ki tece skozi mesto ima tam potem vsak del brega svoje ime, po dejavnostih, ki so jih pac poceli tam. tudi v LJ: colnarska, usnjarska...itd ulice) :vragec: l

aakhut...pomiri se no... x:Dx x:Dx saj od tvujih 'cefurjev' so bili samo hrvati. ostali so bili vsi bolj severni...hm...ce odstejem japonce in ce enih par...kako juzno/vzhodno pa moras bit, da nisi vec cefur, ampak eksotika...? :inocent:

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

kuko si pa zej azjice ( :xx!: ) med moje priljubljene vshtela :eek:

pa francozi pa nemci so se tut neki pokakal k je blo treba Barabce k pameti spraut

666 zlomkou...tralala

ne, tu sem seveda mislila ekskluzivno na nemce. si ne bi drznila koga drugega mesat met 'tvoje'!

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>ne, tu sem seveda mislila ekskluzivno na nemce. si ne bi drznila koga drugega mesat met 'tvoje'!

od nemceu edinole austrici pa bavarci...pa jasno juzhni tirolci

666 zlomkou....tralala

Pa kaj je z vami folk!!??

Ka ste vsi tak veseli pa naspidirani??!

Norci...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pol grem pa jz tud pod kovter :o|o:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Pa kaj je z vami folk!!??

Ka ste vsi tak veseli pa naspidirani??!

Norci...

Devica, nikar se ne jezi! Jeza škoduje lepoti! x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ufff kako mišice bolijo od Vega partija. Je blo dobr, se naplesal, srečal vse sodelavce, muco trebuh bolel, pa sva šla 15 do treh domov. Sm mislu da se bom sreču s Cosmo, pa je nism ankjer vidu.
Ja sam ka mali pao s lipe

Oh Volkos, sva se sfalila :C: ...preveč je bilo pobritih tipov in preveč blondin :fiju:

pa sva mislila, kako se bova prepoznala x:Dx

Pa drugo leto x;)x

No sem se tudi natancala xsuperx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, saj...pa kaj čva zdej? Greva enkrat na tortice z B vitaminom. Mislim, da je Mipo priporočil B vitamin, ker da smo od cukra kar malec agresivni postali :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz pa bila danes na Sila bazarju x^x . Tam srečala eno fajn blond Japonko :eek: x:Dx , nakar je prišla še ena super bejba z zelenimi lasmi in tremi rokami :eek: x:Dx x:px

Ruski štant x:Dx ;

-kupim lepo matrijoško, poleg matrone matrijoške, notri še štiri babnice, do čisto micene, ke lepo :vio: xsrcx

-potem uočim piroške x:px , Rus se nagne naprej in mi zaupljivo pove: dvje za stjo tjolar. Kupljeno! Njami x:px x:px . V hipu se spet vrnem in kupim še 8 pirošk. Ko so pošle x:Ix , se vrnem še tretjič, pa mi dobrovoljni Rusi povejo : Pradano, pradano... :sori: :o|o:

-nakar mi možakar na štantu ponudi rešitev: naj kupim njihovo krasno vodko, se spakiram domov , se napijem in grem spat :eek:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa bila danes na Sila bazarju x^x . Tam srečala eno fajn blond Japonko :eek: x:Dx , nakar je prišla še ena super bejba z zelenimi lasmi in tremi rokami :eek: x:Dx x:px

Ruski štant x:Dx ;

-kupim lepo matrijoško, poleg matrone matrijoške,

matrijoške? misliš: ma tri joške?

Hm; čudno, čudno ...

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>

-nakar mi možakar na štantu ponudi rešitev: naj kupim njihovo krasno vodko, se spakiram domov , se napijem in grem spat :eek:

bi prec vodko uzela...pa 500 sit prshparala x:Dx x:px x;)x

666 zlomkou....naslednjich se ga napijem do konca...glava zjutri tko al tko boli...tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...