Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>za miklavžka x:Dx

hehe, dans res, včer ko sm pa med parkeljne zašla pa sploh ne x:Dx x:Dx :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ff NIMA urnikov objavljenih na internetu- vsaj bolj neorganizirani oddelki ne. Kr lepo na 6 al pa 1, pa pogledat na fax! x:Dx  x:Dx

Pa ce sem jih pred kakim mesecem in pol vse nasla in sprintala, ko sem se mislila, da bo kaj s faksom.. je bil nek page, kjer si izbral letnik in smer, pa ti je vrglo ven urnik. Zdaj pa nikjer vec ne najdem, sprintano sem pa ravno zadnjic stran vrgla :C:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, pozabla povedat x:Ix Dobila prejsnji teden posto, da se mi dovoli vpis.. Od Univerze... Tko da, jutri me caka prepricevanje ljudi na FF, da se lahko vpisem in potem se dogovarjanje z vsemi porofesorji kako bom nadoknadila 2 meseca.

Saj sem ful vesela, samo me je pa malo strah.. po moje bo kar problem, ko je ze skoraj konec semestra...

Obupala nad urniki. :V: pa tko besno sem zadnjic ze vse stran vrgla, kao nic ne bo s tega... Ah, bom jutri poskusala kaj na faksu zbrskat.. Se bom morala se privadit na kaos, so mi rekli :)

Nic, grem na obiske.. babice in dedki, pa sestricne in bratranci.. da vsaj kaksno cokoladico za Miklavza odnesem..

Lepo se imejte!

loesje

Spet nazaj -

jooj, ful zalostna :( Ne najdem prejsnjega dnevnika mojega :( Zdajle zbrskala iz omare vse za nazaj od 97, ampak tega predzadnjega ni nikjer.. ko sem se zaljubila v moega srcka, pa ko sem bila v Spaniji.. Ravno v Granadi sem ga do onca popisala in si novega kupila.. moram se mal pobrskat, pa nimam vec idej kje.. Jooj, samo da ga najdem.. da ga nisem slucajno kar v Spaniji pozabila kje???

loesje

Spet nazaj -

eh grem pocas v mest... pol me se vse spet caka, ko... saj je vseen... :)

Surya, anmenoma se izogibam besedi pogresanje, saj ves tudi zakaj, se pa jasno velikokrat na koga spomnim in pomislim, kje pa kaj ta hodi, a je vse ok z njim in tko... jasno. :vio:

Pa ziher nisem edina, eni so pac bolj na udaru..

saj mene tudi nikoli ne pogresa pa ves zakaj - ker sem zmeraj tu, no vsaj v glavnem. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

bohdej..... :inocent: :o|o: x:o)x

tale tempu ubija

ucheri roza shtirka...no ja....mal drgach k ponavad

pa obiski bli... :inlove: :2src:

pol jasno hitr mine....no ...po koncu jasno she zasedal...pa chvekal

ob 6ih dam prshu...na brzaka kava....net ne dela :xx!: ...popizdu :xx!: :xx!: :xx!:

ob 9ih vaja v teatru...pa pol she ena...pa she ena :xx!:

zej pa doma....net dela....ochitno xrolleyesx

ergo povprechje: xloveyx :inocent: :eek: :2src: :xx!: xcivx :o|o: :hepko: :flower: :frog:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Še to....tole s C vitaminom......se moraš kar dobro predozirat! Jaz sem se kot otrok, ker sem oboževal cedevito in ker spijem ogromno tekočine dnevno, sem zbolel z zgoraj opisanimi simptomi! Tako, da to jaz iz lastnih izkušenj!

Ne zameri tudi sama nisem zdravnica, ampak kolegica je delala doktorat ravno o c vitaminu in trdi(njene besede): " ravno c vitamina ne moremo nikoli predozirati, ker je topen v vodi in se tako tudi izloča, skratka ne veže se na maščobo".

<{POST_SNAPBACK}>Dobila prejsnji teden posto, da se mi dovoli vpis.. Od Univerze...

<{POST_SNAPBACK}>jooj, ful zalostna :( Ne najdem prejsnjega dnevnika mojega :(

S časom vse pride. :P x;)x x:Xx Bravo Aliana :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Surya, anmenoma se izogibam besedi pogresanje, saj ves tudi zakaj, se pa jasno velikokrat na koga spomnim in pomislim, kje pa kaj ta hodi, a je vse ok z njim in tko... jasno. :vio:

Surya, jaz sem te tut mal "pogrešala" x;)x x:Xx

Dubla obiske, pa itak imam danes glavo bolj za počivanje kot ne, tako da grem na klepetanje.... x;)x

En objemček vsem x:Xx xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

.kak je lepo brat,ko se ahutk pa astra spet lepo pišeta, aaaaa x^x

astra povabi nazaj še Nado ,jo pogrešam :8):

.fajno se mam, bil dans na terenu, obiskal podjetnika, ki ima drage mašine, pa tudi redek M3, samo auspuhe pa ima že predelane na 4rore x:Dx ,so zelo natančno´složna familja ;sem naredil tale dan kar zadovoljivo, spoznal nove kolege,ki so mi šli vljudno pogovorno ,tekoče na roko´,hvala x^x

.presekal par energij in nezaletavo zato dobil filing´,da bi pisal romane in drame; morda pa uspem x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

To to, Budha, kaj tacga, bolj konstruktivnega. :palec:

Mick, te najdejo tkole frendi a ne? ;)

Jaz pa iz mesta, promet je ze danes divji, kaj sele bo.

mejte se!

Ko imam tole dolzino, se mi mal skrauzlajo lasje. Joj moram vam pokazat ko sem nekje cist skrauzlana, sploh ne mors verjet. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ne zameri tudi sama nisem zdravnica, ampak kolegica je delala doktorat ravno o c vitaminu in trdi(njene besede): " ravno c vitamina ne moremo nikoli predozirati, ker je topen v vodi in se tako tudi izloča, skratka ne veže se na maščobo".

Že res, kar praviš, da je topen v vodi, ampak poglej enkrat koliko ga ima cela cedevita (in jaz sem veselo praznil vsaj eno na dan), pa ti bo jasno, da se ne more tako hitro izločat, kot pa ga dovajaš! Verjemi, sem občutil na lastni koži, pa še potrjeno je blo v bolnici, da je to, to! Sploh pa se nikoli ne grem delat bedaka iz sebe, še manj na javnem mestu, če nisem prepričan v svojo trditev!

In, seveda ne zamerim! x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Guest sstane
Z naravnim C- vitaminom se ne moreč predozirat, ker bi moral požret tono limon za eno cedevito x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Z naravnim C- vitaminom se ne moreč predozirat, ker bi moral požret tono limon za eno cedevito x:Dx

Tinka, saj ga polulaš! A tuki noben ne bere dosledno, al kako?

Tako je Sstane, z naravnim C vitaminom, se ne moreš predozirat! Pa če bi se že trudu, priporočam Kiwi, ki ima veliko več C ja, kot pa "znane" limone! x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Petersilj, paprika, velik vec kot limone (limone gud zarad drugega tud)...

zelje... krompir (ste vedeli to, da ima krompir ogromno C vitamina, ki se s kuhanjem NE unici) xcivx

Picasso

Guest sstane
Ima tudi veliko soli, se pravi veliko dozo biokode, zato ga moraš kuhati, če ne te boli glava, ker ti slinavka ves insulin vbrizga v kri in sladkor ti pade pod normalo. Lahko bi se tudi zastrupila s preveliko dozo surovega krompirja. x^x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...