Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Farmacevti pač malo mutijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 Tko kot vsi pac. Sindrom 'spinaca'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 spinaca ma tud velik c-ja. Kolumb al kdo je pozdravil celo posadko, s krompirjem po mojem, skorbuta na ladji... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>spinaca ma tud velik c-ja. Kolumb al kdo je pozdravil celo posadko, s krompirjem po mojem, skorbuta na ladji... Z zeljem, če se ne motim......pa še zelo so se bunl in jih je moral kar malo prisilt! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Sicer pa, a ni krompir priromal ravno iz Amerike?? Torej ga Kolumb še ni mogel imeti... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 spinacni sindrom ja, sem brala, natrix, ne se jezit...!hocem reci, da sem vedno mislila, da ne mores OD od vitamina C, ker ga pac sproti polulas.nisem nikoli sploh jemala pripomockov glede tega, ker obozujem razne tele naturel vire, ki jih je marsa nastela: petersilj, zeleno papriko, zelje...vse te stvari. nisem sadjeljubka, sem zelenjavoholik, kisam pa solato z limono, itd itd.... skorbut so pa z zeljem preprecili nizozemci se spomnim iz sole.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 sem ravnokar ugotovila, da sem imela v petek obletnico tu ql! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Bravo Tinka! En let, to je pa že doba! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Hellou evribadiiiii.... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 O,Volk, kak dan si mel? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja sinoči sem se imel zelo fajn . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Hehehehehe,cool ne! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja pa še postelja za spremembo ni škripala. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>sem ravnokar ugotovila, da sem imela v petek obletnico tu ql! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja pa še postelja za spremembo ni škripala. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ura je cajt........cajt da se premaknemo naprej! Vedno glejmo naprej in nikoli nazaj, ker preteklosti spremeniti dano nam ni! Lahko pa pišemo zgodovino naprej, le premikati se moramo, sicer je naš čas izgubljen in ničev! Zakaj tratiti čas, ko pa je naše življenje tako kratko, napram zgodovini. Vendar sem vedno trdil in še vedno trdim, da posameznik lahko stopi naprej in povede ljudstvo s seboj, da stopijo skupaj v prihodnost. V takih trenutkih se piše zgodovina! In samo čas bo pokazal, ali so bila dejanja tega človeka dobra ali slaba! Ni dobrih in slabih ljudi........so samo dobra in slaba dejanja! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 To si pa lepo povedal Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To si pa lepo povedal Me veseli, da ti je všeč! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Pozdravljeni vsi skupaj! Žal sem nemočan proti tehniki v ozadju, kjer še vedno dobivam take spiske v prav vsaki temi, kjer hočem samo brati, kaj da bi še hotel komentirati, zato se poslavljam iz tega foruma, ker nekdo kao, da želi mogoče, da se poslovim in mrknem, če je nasprotno se bom opravičil, dokler se težava ne reši vas pa zapuščam, ne gre drugače, lep pozdrav vsem skupaj pa brez zamere, Borism Posts in this topic Marsa Vesoljni Dnevnik LNF 14 31. Oct 2004 ob 14:51 Marsa Svecano otvarjam novi dnevnik na novem LN... 31. Oct 2004 ob 14:54 Tihareka Dober dan vsem!!! x:Xx Waw db... 31. Oct 2004 ob 15:06 Selene Kul 31. Oct 2004 ob 15:44 Ruby72 No, še tukaj en bravo Nov forum je... 31. Oct 2004 ob 15:52 borism Pozdravljeni na novem forumu, čestitke Marsi in Mi... 31. Oct 2004 ob 16:09 aakhut morgen.... dons tak naviha... 31. Oct 2004 ob 16:11 Sončna Vila Ja živjo še od mene... takoj, ko sem dobila ... 31. Oct 2004 ob 16:31 aakhut p.s. Aakhut, mava midva podoben ritem vstajanja...... 31. Oct 2004 ob 16:33 .................. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Boris, virus te je napadel ne pa forumaši Hitro popravi in rikverc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni vsi skupaj! Žal sem nemočan proti tehniki v ozadju, kjer še vedno dobivam take spiske v prav vsaki temi, kjer hočem samo brati, kaj da bi še hotel komentirati, zato se poslavljam iz tega foruma, ker nekdo kao, da želi mogoče, da se poslovim in mrknem, če je nasprotno se bom opravičil, dokler se težava ne reši vas pa zapuščam, ne gre drugače, lep pozdrav vsem skupaj pa brez zamere, Borism Mmmm, Borism, tole ti noben ne nagaja, čeprav je res čudno, da maš to samo ti!Predlagam ti, kako lahko ugotoviš, če je za to kriv tvoj computer! Resetiraj ga v safe mode, ustvari internetno povezavo in se logiraj na LF! Če bo v redu, pomeni, da ti ga sračka neka komponenta win-ov, ali pa celo kak drug program, ki se "tepe" s forumovim!Javi, kaj si ugotovil! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 haloooo x!x ...pa kaj ti je Borism???...ja, zdaj pa se je ziher specialno nekdo spravil nate... ..dej, ne bluzi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kam pa greš, Cosma? A kam daleč? Šla do Škofja Loke, potem pa do Brnika pa nazaj v Lj. Sem šla samo iskat, bratranca, ki nam je priletel iz Podgorice. Pravi, da mu je bilo všeč tam...jah kako mu ne bi bilo.... ...i tata bi sine..... Boris, preveri čarunalnik...neki se heca. Saj se da popravit. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Halooo, čisto vse mi dela 100% na računalniku, od TV, ostalih programov.....pa tudi OS-i mi delajo super!!!!!!, pa vsepovsod po spletu tud vse špila, tale šmorn tukaj v etru je pa že tule dva dni :xx!: , res ne bom se več zezal trenutno, če se popravi tole se vrnem, če ne pa ni možmo tole sploh več slediti...fora je v "Posts in this topic"!!!!!!!!!! Lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts