Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Ne notri, granulice se takoj raztopijo... enkrat poglej v maxiju al pa v kaki trg., kjer imajo to - zacimbna flashka, prozorna, z belo nalepko in rdecim plasticnim pokrovckom... (*vcasih je tako zgledalo, pa nejasno se mi zdi da kdaj kje vidim).

A ves ker tud te sojine omake svasta vsebujejo lohk...

jasno pa da mu zaupaj, saj cutis kaj jes in kaj ti ustreza, sory, nisem ti hotla filinga zbijat... Saj pravim, to je dejansko dbest priprava v bistvu, sam tole... pa se par cak, ki pa pac so nekatere al clo vecina reklekazale (da je zanikrno itd., no tule so name zelo dober vtis danes naredili, prav pozitivno vzdusje, prav poletela sem ven, razen da me je zverinsk zeblo ko imam tele tenkcane jakenchke). :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, ne, saj mi ni vzelo apetita...sem že tudi slišala o nekih zanemarjenih...itd...dokler se mi zdi pri kitajčkih okusno, si bomo sem in tja privoščili....tudi meni všeč ambient, postrežba, prijaznost in vsekakor hrana...

:palec: :vio: Jaz tud tko, saj pravim, saj nisem oni picajzl, ko tam brska in isce granulce... x;)x x:px x:o)x

sam pac... vcasih si kje dejansk zacutil slabso pripravo itd... tule pa prav filing... Dolenjska c. nekaj... okol 100 al kaj tacga... taka regijaska lopa (zelenordecerumena), nekaksna vrtna uta je pred plejsem. sem rekla kitajski rastafaraj. xDDx Pa stekelca, tko mal kichast, ampak 'kitajsko kichasto', polna barva skrlatna, rdeca, slikce s temi njihovimi motivi, mocne barve, a spokojno, prijetno... ful dobro sem se pocutila kot ze dolgo ne. :vio:

:palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To pa ziher, ker ima Mitja tud tak lusten ambient v sluzbi..

Sem tu zadrzana, nocem uletavat - zene kao... xrolleyesx... mi ni, nekak...

Pa sem mislila, da pac vljudno rece, ko je rekel, pa pridi kdaj... no danes pa pac sva se zmenila, ko sem se nekaj okol skakala. No hocem rect, ker je to v blizini njegovega joba, bova ziher se kdaj sla. :vio:

Mislim ker jaz sem zelo skromna v bistvu, samo kako to, da mi NIKJER (no skoraj) ni vsec za jest al pa ambient al pa oboje! ne maram ono umetno, kao neke iz vreck, zelenjava brez okusa iz zmrznjenih nekih scen, ful sem suha (prevec po mojem) ampak sem tak tip da rajs ne zrem kot sranja razna. Res. rajs pojem 5 oliv. :)

Picasso

dAnes je moja dbest frendica po 25 letih poznanstva prvic nekak 'ugotovila', da imam en uch drugacne barve kot drug... je rekla a daj nehaj, zdaj ko pa vem, sem videla, pa sploh ne mroem verjet kako da nisem ze prej opazila (ker nimam kot Bowie, si bolj pasejo barve, nekak, ni TOLK razlike, se v bistvu ne opazi)...

pa imela je r.d. in jaz speh, nekak nisem pripravila darila (sem mislila kako sliko dat spet, ji ze dolg nisem dala kaksne), no a ona meni skoz nekaj nosi. :vio:

Danes sem denimo dobila crnorjavo spiralo. Dbest! x^x glih zadnjic sem ugotavljala, da ker imam tok majhen obraz zadnje case (ker sem tolk suha nekak) in me je vec 'v oci', da nekak... ni treba da tolk divje.. no in sem se takoj naspiralila, pa mi ful pase, kot da se ne bi (imam svetle trepalnice in ceprav se kar dolge, kot da jih ni, ce si jih ne namazem... kar pa je hecno, ker obrvi pa imam temnejse).

Blablabla. xDDx

Picasso

Danes me je pa šefe skritiziral da se jaz nič ne zanimam za kaj novega. Najbrž je hotel da potunkam svojega sodelvca, ki je specializiran za določene zadeve. Ne razumem, resnično ne razumem zakaj vnaša razdore med nami. Pri meni mu ne uspeva, zato mu pa uspeva pri drugih. Ne razumem tudi mojih sodelvcev, da so nekateri tako naivni in da se jih zlahka vleče za nos. Vsemu verjamejo, čisto vsemu kar izreče šefe, tudi takim zgodbicam da je nekdo od nas kaj rekel. No za enega sodelavca itak vem, da gre če je treba tudi čez trupla, samo da si reši rit. Prav to mi je danes pokazal. Pa mu ni uspelo. Tudi on uporablja podobne metode kot šefe. Žalostno, resnično žalostno :V: .
Ja sam ka mali pao s lipe

Poglej en razred recimo...kaj dobis?

90% povprecnih, 3% nadpovoprecnih, 5% podpovprecnih, 1% genijalnih, 1% morebitna ultra shtala..

Znotraj tega je variacija na...

takole na blef in od oka, nisem se osredotocala na %, pac pa sem hotla orisat slikovitost in neka okvirna ali pa priblizna razmerja...

Picasso

Volk, zoprno tole.. :o|o: ...ampak približno povsod enako... xrolleyesx

Marsa, jaz tut brala, da bila ti na Kitajskem...v povezavi z Milfovimm zdravniškim pregledim nekaj,... :eek: x:Dx

Milf, :palec:

Ful sem si lep popoldan naredila.. x^x ...šla na Habakuk, mal plavala, savna, pa eno refleksno masažo stopal so mi podarili... :palec: x^x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, jaz tut brala, da bila ti na Kitajskem...v povezavi z Milfovimm zdravniškim pregledim nekaj,... :eek:  x:Dx

xsmx

Mimi debelo gleda!!!! Ko se jaz naglas rezim, hahaha, halo...

Glejt o, no, potem pa padejo interpretacije...

xsmx pa to ni res, kar se se pritozuje, kar mAL gundja tkole... joooj, je hecna, rakica smotana. :o|o: x;)x x:Dx Ful ji grem po mojem na zivce ko se kar smejem tja notri v ekran, po mojem se ji zdi ku-ku al kaj tacga. x:Dx :party: xsingx

Picasso

aja, haha, dobili 15 milijonov gajb necesa, cemur potece rok trajanja danes ali jutri! xsmx x:o)x

Komu naj zdaj to turim, halo, ko sme sama alergicna, da nekdo za nek rok trajanja mene ponuca... :xx!: :o|o:

Picasso

zgodba, ki bi jo jaz dalje povedala...

marsa je bila na Kitajskem, prvič je bilo vse ok, ko je bila drugič, tokrat z Mitjo, je morala po povratku na zdravniški pregled, vendar je bil problem, ker so zamenjali izvide...in so mislili, da je hudoooo bolna...sam se je potem na srečo vse dobro končalo...

Evo ti, edin, kar me je začudilo...je to, da nisi še nikoli povedala, da si bila na Kitajskem...

x:Dx x:Dx x:Dx

Zdaj vidim, kako možgani hitro delajo, vse to sem imela v glavi tisto sekundico ali dve, dokler nisem prebrala dalje...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>zgodba, ki bi jo jaz dalje povedala...

marsa je bila na Kitajskem, prvič je bilo vse ok, ko je bila drugič, tokrat z Mitjo

Astra

In kaj pa sele tretjic, tokrat z Milfom!!! :sniky: x:Dx x:px

Heeeej, no vmes sem pa se mal v mesnici delala pa salame rezala pa tak. :D :P

Picasso

... na posti za salterjem pa sem kmal nehala delat, ker so me odpustil, ker sem brala ljubezenska pisma posiljateljev in brskala po vsem mogocem kar se je dalo! Vdrla v programe, skratka totalno sem razturala. :P

ej, zdaj je to hecno, ampak obstaja varianta, da zdajle, TA HIP, en zgrozeno bere, kaj da jaz x:o)x x:px... in jasno to je zal se kako res, da pride to taksnih banalnih interpretacij.

Picasso

Cocci... zgleda tako da imas cist zabasan hladilnik, tok da sloni sploh ne morjo not, pa tako poleg motorjev pred hladilnikom puscajo se sebe. x:o)x

Picasso

Contesa izkoristila taprave lune in taksno. :palec:

Kok je dobr jest, joj sem nekam lacna ratala... ono kitajsko bi mal piknila se, ck,. joooj, zakaj sva pustilaaa. ;) :P

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...