Mateja 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... vmes sem pa se mal v mesnici delala pa salame rezala pa tak. <{POST_SNAPBACK}>Pravkar sem nehala sortirat meso. V glavnem sem narezala zrezke,enkrat imam za juho in enkrat rebrca, enkrat za rižoto ali golaž. Čaka pa me še cela pljučna, to sem si pustila pa za jutri. Verjetno bom naredila tudi tatarski biftek! Bolijo me roke od rezanja in imam dovolj! Contesa, kolk si dobr padla v tale hec ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Retro Merkur mi je vzel net iz sobe. Spet gostujem pri bratu. Muri se odpravi v mestona veliko macjo cestoda mu cas hitreje mineglede lepe trgovine ko enajsta ura bijeavtobus na trg zavijeMuri v njem zagleda Macoji v pozdrav pomaha s taco Ko ste ze pri Muriju. Se ko sem bla mala so v eni OS (al neki) igrali predstavo Macka Murija in sem imela na kaseti...... miljonkrat videno, pa se zdaj bi mi blo ziher vsec! Se vedno znam dele scenarija na pamet! Natrix, opazam, da imava veliko skupnih lastnosti. Buddha, hvala za povabilo! Spet pojem na Maxijevi jelki. Ce se se pocutite otroci, pridite pogledat! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Mateja, jaz tud pomislila, halo, sch... Joj kaj bi nekaj sladkega... :\\\ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pravkar sem nehala sortirat meso. V glavnem sem narezala zrezke,enkrat imam za juho in enkrat rebrca, enkrat za rižoto ali golaž. Čaka pa me še cela pljučna, to sem si pustila pa za jutri. Verjetno bom naredila tudi tatarski biftek! Bolijo me roke od rezanja in imam dovolj! Vegetarijanci pa v jok ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Jas sem pa merdžota prodal danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 a daj? segedin, srebrni? perke?Bos bemvlna rajs ubodel? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>a daj? segedin, srebrni? perke?Bos bemvlna rajs ubodel? Že nekaj časa se mi lušta nekaj mlajšega in manjšega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sstane, ali je zdaj mali Mercedes na vrsti? Zadnjič si omenil, da ti je všeč! Je, mala A; je bila ženska, Mercedes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Je, mala A; je bila ženska, Mercedes Dobra odločitev, sam jaz bi rajš izbral bemfla! Res so dragi, ampak imajo pa čist vso možno dodatno opremo, kar pa pri drugih (isti razred) ni vedno! Cene so pa podobne! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pravkar sem nehala sortirat meso. V glavnem sem narezala zrezke,enkrat imam za juho in enkrat rebrca, enkrat za rižoto ali golaž. Čaka pa me še cela pljučna, to sem si pustila pa za jutri. Verjetno bom naredila tudi tatarski biftek! Bolijo me roke od rezanja in imam dovolj! Booogaaaa kravca....al pa teliček (še hujš)! Tvegaš, da te ljubitelji živali in vegi-lunatki popapcajo za tole izjavo! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dobra odločitev, sam jaz bi rajš izbral bemfla! Res so dragi, ampak imajo pa čist vso možno dodatno opremo, kar pa pri drugih (isti razred) ni vedno! Cene so pa podobne! Nima duše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Mislm, da Conti ni strah tega! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Ima dušo http://pic.najdi.si/avtomobili/M/smban3.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Je lep,sam ne ta barva Sstane! Črn al pa srebrn! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Ne, men je pa glih takle, kot je na sliki všeč! Vidš, men je pa ravno BMW zakon....morda, ker sem ga dolgo vozil, ne vem.... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, men je pa glih takle, kot je na sliki všeč! Vidš, men je pa ravno BMW zakon....morda, ker sem ga dolgo vozil, ne vem.... Pokaži, katerega misliš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa tvegaš, da te za to izjavo jaz popapcam! Z veseljem bi umrl pod tabo......ups.., mislm na tvojem krožniku! Pa še obljubim, da bi se lepo obnašal za mizo.....mislm na mizi! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> http://pic.najdi.si/avtomobili/M/se5.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 uffa, same take makine tadolge so ti šeč, le zakaj čaki de te povoham˝ analitično a veš zakaj men niso všeč take, zato k je težko parkirat, ne glede na udobnost avteka .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>uffa, same take makine tadolge so ti šeč, le zakaj čaki de te povoham˝ analitično a veš zakaj men niso všeč take, zato k je težko parkirat, ne glede na udobnost avtekaGlej ga, tako sem danes prodal, lušta se mi pa taka mala http://pic.najdi.si/avtomobili/M/smban3.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne želi si preveč tega, da se ne uresniči (Na žalost) mam občutek, da se mi ni glih za bat! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> natrix, ne nakladaj... A, ne, da nima duše BMW Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A, ne, da nima duše BMW Sej jo ne rab, če ma voznik dobro! Al pa da jo ma vsaj sovoznica! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Kaka mačka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts