cosma 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Poglej jo Balincdamo Delo krepa človeka. Vzemi si čas za kako tortico.Nekam poredko si zadnje čase med nami.Inčune, kapre, olive sem še zasladila z jabolčno-cimetovim yogurtom oh , kok sem se preveč napapcu. Sem bicikl gonila 2 min...pol sem se pa začela sama sebi smilit, pa sem si dala še 1 dan počitka. Do sebe sem pa danes res še posebej milostna Sem si pogledala Sex v mestu in še neki bluz zatem na TV...pa sem že nervozna postala od tu mač TV. Grem rajši kaj prebrat...sem si prinesla Harry Potterja. Ko sem vprašala knjižničarko, kje to sveto knjigo shranjujejo in če morebiti po pomoti premorejo kak izvod. Me je pogledala in rekla...'' A Potterja, kolikor želite gospa 1,2,3,4,5,6 del.....'' In potem mi pokaže polico polno Potterjevih knjig. Sicer res da zgledajo obupno zgonjene...ampak...naj bo. V knjižnici jih imajo zdaj na metre. A ni več popularen ali kaj? Pa še knjigo od **onega** marketing strokovnjaka sem ubodla. Sem se že tip ima totalno lovske. Frederic Beigbeder 2.999 sit. Padalski stil. Pa Mickeni....ja čisto premalo se nam posvečaš zadnje čase odkar si napredoval. Bom začela še jaz tvoje slike lepit pa obešat naokoli. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 A jest teb smešna? ...ok naj ti bo...Sebi se zdim zdaj totalno smešna, ko pomislim na look od knjižničarke, ko sem vprašala za Harrya...kao gospa...seveda ga imamo, saj ste za luno, kao tega nihče več ne bere Pred kakim letom ali dva ko je bila euforija na ufur, so se ti pa režali, za isto stvar, ampak pomenilo je pa...Bimbo, Harrya vsi berejo, ni prostih izvodov. In potem nisem več vprašala zanj....no in sem dočakala .... Saj Mickeni ti si tut men smešen Candlelight, you have been seen on TV Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Še enkrat hvala vsem! Jutri bom že vedel, kako in kaj.... Ja, ne vem, kaj je po horoskopu, sam upam, da res ni škrpijon! Ga bom jutr uprašu ! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 hm..pa še o tem razmisli...kako bi ti ravnal, če bi bil na njegovem mestu... Upam, da se bo dobro izteklo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm..pa še o tem razmisli...kako bi ti ravnal, če bi bil na njegovem mestu... Upam, da se bo dobro izteklo... Astra Hvala! Ja, v prvi vrsti bi se potrudu, da do take situacije ne bi sploh prišlo. To pa storiš tako, da redno izplačuješ dohodke. In ker mu podjetje ne dobro, ampak super stoji, mu to sploh ni problem. Problem pa je v tem, da je morda malo preveč požrten in hoče še dodatno obračat kapital. Saj veš, dan več pomeni že nekaj tisoč, pri miljonih! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 dobro jutro...upam, da je za vami prijetna noč, polna spanca (jaz sem jo namreč skor prečula, pa še bedaste sanje imela - je danes petek ane, so bile sanje ne?)....natrix naj se vam naredi lep dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Še enkrat hvala vsem! Jutri bom že vedel, kako in kaj.... Ja, ne vem, kaj je po horoskopu, sam upam, da res ni škrpijon! Ga bom jutr uprašu ! natrix prov si se odloču. pa še to če je škorpjon ni nč slabga... ker škorpjon bo tud znal cenit to, da se mu opravičiš... sploh če mu še mal na dušco popihaš in rečeš da ti njega spoštuješ. nimaš se kej bat... glavo gor pa gremo!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 jutrooooo...včeraj totalna gužva...zvečer padla v komo, dokler ni ura zvonila ob 5. tu mač. zdej pa že vs službi in čez par minut sestanek...na srečo je petek....ker tale tempo je pa celo za sco pojme že krepko čez linijo pretiravanja...kaj pa sploh še ostane.... natrix ...vsem tazgodnjim you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 amis dobro jutro!!upam, da boš mela danes malo bolj umirjen dan... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 he he he...iz tvojih ust...veš kam ...pa en nobel dan tud tebi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 dons mam v načrtu en tak fajn žurček... k bo EN tm... komi čakam!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 veliko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Dobr jutr! Hvala vsem še enkrat! Aiwa, ti pa fajn žureri! Amis, baje bo lep dan! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 če drugega ne, je vsaj petek... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 hvala... se že veselim... prov un trapast nasmeh mam čez cel obraz... sej veš unga.. k ga ne morš stran spravt... pa je vsem jasn kaj se dogaja s tabo xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Thanx Contesa, nisem imela energije za tezit.... sem ze vceraj prijazno opomnilA, pa potem hitro dobila v nos, ces saj tud jaz dam dva replaja nazaj pa tko, pa sem pol odprla temo, prav zaradi tega in za to, pa danes vidim spet tole, ona tema pa predvidevam da je jasno prazna. No saj sem rekla, mroda se ne bo prijelo, sam lohk bi se... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Mea culpa! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Dons pa totalna gužva na šihtu! :xx!: Komi diham! Sam tolk sm pe vsen pršu pozdravt, pa mal prečekirat kaj dogaja. Dve pacjentke bosta mamice, pa prej dolg ni hotl ratat. Sm zmer vesel k pripomorm k višji populaciji Slovencev! Natrix,drž se, pa po pameti! K ga enkrat userješ, pol težko popravš, pa nej si to ti al pa kdo drug! Nova tema,hm grem gledat! vsem lunatkam! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 mogo bi se oglasit na ZZZRS, pa mi tak ni :xx!: :xx!: , ker itak nebom nič novega slišal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 ojla vsem! natrix, fino tole. pocasi pa zihr, saj si bikec, ti to znas! cosma, a bi se ti smela pridruzit pri kuharskem tecaju moje najljubse hrane? sem totalno ljubosumna na tvojo vcerajsno vecerjo! alora, lep dan, aiwa, zuraj ga, amis, tudi tebi nobel dan in sploh vsem invsakemu. dobre volje sem, pa kaj cmo! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Ja valjda Tinka, ko se nam kuharica vrne iz Japana. Februarja nekje pride nazaj. Zdaj sta 2 že šle ampak prideta nazaj. Takrat pa asaaaaa njamsi. Je bil tudi dragi **ljubosumen** ko sem šla, čeprav on sploh ne je sushija ...ne vem no...je rekel....eh kakšne ste, same ženske boste Drugače si pa imela zraven tvoje bajte, ki se je btw zadnjič odlično videla iz vesolja posneto s Columbie se mi zdi, Osaka, v Amsterdamu, ena boljših, kar sem jih poskusila.Grem na mučenje zdajle...k Joži ....pih...bom pol pršla se pocartat kok sm boga, k me je bolela. Lep petek vsem skupaj. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Cosma, upam, da ne boli preveč jaz pa danes tempirana bomba, dobesedno, vse mi gre na k..., odpovedala udeležbo jutri na eni zabavi, oz. rekla sem da me verjetno ne bo...verjetno sem lunsko razpoložena ane.. ampak na jetra mi gre, da se moram vedno jaz prilagajat in vedno jaz potrpet in vedno jaz razumet in vedno jaz.... grrrrrrrrrrrrrrupam,da bom jutri uživala v družbi popolnoma drugačnih ljudi, se mi je napovedal prijeten obisk... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Drage moje stalne stranke!Šele na dopustu sem se zavedel, kako sem zapustil forum, ne da bi razposlal še poslovilno dozo bacc-kov. Je pa tule ena porcija tako suhih kot mokrih, kakršen keri paše. Če jih ne vidite več na ekranu, pole pomeni, da so že na poti.Lepo se mejte! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Sam upam, da bom dons res sama...no man, no children...but me, myself and I... mir... here I come... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Poglej jo Balincdamo Delo krepa človeka. Vzemi si čas za kako tortico.Nekam poredko si zadnje čase med nami.Heh, Cosma... v tem času sem bolj Kegldama .Imaš kar prav... v LJ in okolici ful dogaja, jst pa en kup izgovorov, da se mi ni treba kje prikazati Tortice? Anytime ... samo ne prezgodaj, pa ne prepozno, pa ne v ponedeljek, sredo, soboto, nedeljo... A ti v knjižnico čez kakšno časovno luknjo hodiš, da dobiš tudi HP6? Mi, ki tega ne obvladamo, moramo pa še čakati, da ga ženska izda... samo da ne bo predolgo pacala, da ne bo nobenega več zanimal Na mučenje greš? Joži te bo bolela?? (a se me mogoče loteva en blond virus, da tega čist ne štekam )Vseeno, en pobož Selene... tebi enega spešl Pa enga za Pikota ( )Majica, ti pa uživaj home alone Pri nas še kar dosti dela, pa spet najavljeni eni revizorji... skratka kar dogaja. Upam, da me ne bo krepalo toliko dela (če bi shujšalo, se ne bi branila) nč, mejte se vsi (eni pa še malo bolj) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts