Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Hudo je, ko se navežeš na kako žival... :sori: Pa še posebej, če je mlada pa še čist nemočna... Smo pa res doma bolj blizu ceste in živali nismo nikol zapiral v stanovanje, zato so prosto prihajale in na žalost "odhajale". Pa zmeri smo rekl: zdej pa nobene več! Pa so nas same poiskale...

Bratec od muca se je zvil v klopčič v košaro pa traumira... :sori:

Sicer pa hvala :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:C: Devica, pobož. :palec: :sori:

Selene x:Xx pa pobož tudi tebi :palec: xsrcx

Mystique, upam da te bo glavobol minil čimprej. x:)x

Volk, x:Dx x8Dx

Mene je pa danes mami zbudila, je nardila neke posebne kruhke za zajtrk. Smo po dolgem času spet zajtrkovali skupaj. Zunaj pa sneg! Ampak ne pravi sneg, uni crap ki izgleda kot sneg, je pa posledica toplarne... :xx!: :xx!: :xx!:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Jaz imam pa nekoliko boljse novice.

prvic imam koncno omarico v kopalnici (x^x x8Dx), drugic pa je tale majster danes povedal, da je oni majster, vodovodar, ki je bil v komi, mnogo boljse. x^x

Je rekel tale, da si ga skoraj ni upal poklicat, da ne bo kaj slabega izvedel, se je pa kar oni javil na telefon. xDDx

vse funkcije OK, spomin kul, cuti vse ude in skratka vse je OK, neverjetno si je opomogel in v zelo kratkem cajtu. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No tkole na prblizn, ne mores ujet vse kopalnice, pa vse se blesci itd. - sam tok, za ta glavni info, ce koga zanima, k sm ze tak zganjala. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O? x:Ix x:Xx Thanx, sploh ker ne zgleda tok dobr na fotki (je tezko slikat, je cist micen prostor, pa ne mroes take poze zavzet, da bi se vse videlo, kaj sele kaksni detajli, tam je rdeca lisa, ki sem jo pustila, sicer bi morala rezat tla, pa sem hotla, da se vidjo, ko so temnomodra).

ja, ziva, je micen flet, micena kopalnica, pa sem hotla zivahno vzdusje - ko bo potem tud ostali flat v teh barvah in tem stosu. Kopalnica je prva in tud je dejansko na zacetku fleta. mah, koncno, no, ce pomislim na vse one shtale, ko sem 1/2 leta ali vec za vsako splahovanje morala stopit na pokrov wc skoljke ipd. :D

Da ne govorim o shtali, ki bi se lahko zgodila (sp. sosedi).

ma, kul, no. x8Dx

Thanx za fidbek! x:Xx

Picasso

:vragec:

morgen...... x:)x

WAW

tko kulskega vechera v K4 pa v vseh 6ih letih (kar tam zlomkujem) she ne

ZVUKBRODA

zagrebshki duo (brothers)

live act

kompletna muzika v njuni produkciji

nbene plate, nbenga CDja

dva PCa, klavitura....to je to

nbenga Mp3ja na PCju x:)x :palec:

link sm pa itaq zhe dal.... :vio:

marsa....kulskakopalnca tole x:)x x:)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Je na svetu ze tako

kar se enim zdi lepo

zdi se drugim nemogoce.

Vsak po svoje se zgleduj (?)

drugih pa ne zasmehuj

vsak naj dela to kar hoce...

Jooooj, ej sorchy ker sem tolk zagnjavila, samo mi je prav osebni izziv in moti mojo dejavnost in vse... celo nasla macka Murija, ges uot! :\\\\\\\, nekaj trak not potegnilo pa sam skripa, stare kasete, milijardkrat preposlusane na raznioraznih jetrih. :||

xokx xsuperx

Koza kozasta (jaz) - ni macek muri (jasno to je kajetan kovic, sam je svetlana izvajalec pac, pa me je zmedlo), pac pa seveda Cuk na palici.

Frendica zdajle poslala komad, ga je sla prav poiskat in rpepisat zame po predvajanju.

A ga hocte, je dbest. :8):

Je na svetu že tako,

kar se enim zdi lepo,

zdi se drugim nemogoče,

ti po svoje se spakuj

drugih pa ne zasmehuj

vsak naj dela to kar hoče.

Jezik kažeš, nos vrtiš

tuliš, cviliš, se režiš

spuščaš nenavadne krike,

kdo pa pravi naj drugačno

bi veljalo za napačno

torej naj žive razlike.

Stari medo se medi

opica se opiči

veverica veveriči,

krt se krči,

miš miži,

striga striže,

jež ježi,

a mušica se mušiči

sova s sovo se sovi

hrček hrka in hrči

krota pa se krotoviči

rovka pot za njo rovari

in voluhar voluhari

a lisica se lisiči.

Riba se ob ribo riba,

zajčka dva se zajčkata,

kenguru se kenguruje,

štorklja tja v en dan štorklja,

svinja tja v en dan svinja,

kakadu pa kakaduje,

slon na slonu rad sloni

stržek strže,

kos kosi,

marabu pa marabuje,

mačka se po mačje mači,

da se laže udomači,

pes pa prav po pasje psuje. (x:px xsuperx)

Se postrv postrvi

lastovka se lastovi

huda kača pa se kači

kit se kiti, pav pavi

volk se voli, tič tiči

sraka se po sračje srači

petelin se petelini

slinar se po polžje slini

in krastača se krastači

netopir se netopiri

kosovir se kosoviri

mala spaka se pa pači.

mala spaka se pa, aha, pači. xDDx :vio:

Prav mroala sem tole izvedet, kaj je dobra...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:C: Umrl nam je mali muc. Mama ga je našla 30 m od doma na enih stopnicah. Nobenih znakov nasilja, pene na ustih- nič. Čist spokojno je ležal na drugi stopnici in gledal v daljavo. Verjetno se mu je na vsakodnevnem pohodu kaj zgodilu, pa je prišel umret domov, kolkr bliz je pač lahko prišel...

:C:  :C:  :C:  :C:  :C:

Bratec od muca se je zvil v klopčič v košaro pa traumira... :sori:

Oh :sori: :V: :C:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz imam pa nekoliko boljse novice.

prvic imam koncno omarico v kopalnici (x^x x8Dx), drugic pa je tale majster danes povedal, da je oni majster, vodovodar, ki je bil v komi, mnogo boljse. x^x

Je rekel tale, da si ga skoraj ni upal poklicat, da ne bo kaj slabega izvedel, se je pa kar oni javil na telefon. xDDx

vse funkcije OK, spomin kul, cuti vse ude in skratka vse je OK, neverjetno si je opomogel in v zelo kratkem cajtu. :palec:

Tole pa fajn slišat (no ja, prebrat) xDDx

In všeč mi je kopalnica, dobr zgleda :palec:

*vidim zdaj, si izbrskala tisto pesmico, ki ti ni dala miru xDDx

Mega x8Dx :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Ufaaa,pršu s pruga smučanja u tej sezoni! x:px x:Dx Me noge bolijo k sto hudičev, neki je telovadnca al pa joging,smučanje pa čist drugo! x:Dx vreme noro,sm se nasonču, naplavu in nasmuču, povdark, na prvih dveh. Sam ni zame ta mraz,se glih odločam,da bi piču nekam na topl od 20 pa do 30 decembra. Sej bi biu tud za nov let na toplm, sam kaj k smo se pa že vse zmenl! x:Dx Heh,da boste mal fovš! x:px x;)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

:vragec: Triple če bi rad šel na toplo, aakhut ti zrihta kako prijetno celico dol v peklu .. :D zezam lepo se mej ;) js tud mi na kraj pameti ne pade da bi šibal na sneg zdaj, hm kaj pa vem ko sem bil majhen mi je blo smučanje dabest, zlo rad pa tko, zdaj pa že par let nič, praktično od kar se z ženskami ukvarjam xnckrivx...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

devica, tole pa :C: ... bogi bratec :V:

Marsa, kopalnica cort x8Dx :palec: (veš kolk sem ti fouš - še mal sem rekla x:Dx x!x ... men ni uspelo porihtat jo, ker sva se z Dašo precej na hitro preselili, zdej me je pa kar :OO!: , če sam pomislim, da bo treba)...

... jaz pa ravno z orientalskih... spet vsa naspidirana xmusicx :party: , pa se moram na en način skulirat pa spat spravit, ker jutri ob petih auf :xx!: ... pa še zobarja imam, cvikator jaz :sori: ... smo imele dons drugo tršico in je blo čist po moje- egipčanski ples (njamzi, kolk sem uživala x:px )... kaj še novega?... loto zagvišn nisem trofla, ker nisem nič investirala v ta namen x:Dx ... božična darilca sva v soboto nakupovali in to v stari LJ, kar je bil totalni užitek (ne maram citiy parkov in podobnih 'centrov')... večinoma čajčke iz čajne hiše, pa malo l'occitana pa tak...

ta teden bo špon tempo, kakor je zadnja leta že običaj xrolleyesx :xx!: ... vsak dan do večera v LJ :switz:... jaz bi pa smooth... da bi tale december kdaj tako u izi, z vsemi lučkami in prazničnim filingom in crkljarijo... si bo treba življenje drugač organizirat x;)x x:px xDDx

uživajte :palec:

ej, ne morem nit za nazaj prebrat, kaj ste kaj povedal, sory...

Polno glavo imam in kar po zraku hodim, se mi zdi. :P

Polno glavo imam vsega (*ne vas al kaj tacga, nekaj pisem in se mi ze blede od vsega)..

skratka, VES DAN pisala nekaj, vmes majstri, omarice, izravnalna masa, cote, kuharija in napoved.... in se v mesto k mami sem vmes uspela... in zdaj sem cist ded... mi voda v grlo tece, pa sem vseen presodila, da bo vec od mene jutri dopoldne kot pa zdajle, bi morala se par ur delat, pa je mim, ker ne delujem vec optimalno, boljs da neham.

Teden bo pa tud blazoten. xcrossfingx

mejte se, pa dobr spite! :palec:

Aja, joj... halo, kaj se mi je danes sanjalo... da sem imela zamasen nos in nikakor ga nisem mogla ocistit... potem pa enkrat silovito pihnem, pa 'izpiham' (se mi nenadoma po 'izpihanju' znajde na dlani): skoljko (sam lupino, v bistvu tole prelivajoco biserno matico, modro in vijolicasto in pravzaprav sveh barv, kot lunin kamen ali aleksandrit :D), pa muskatni orescek. xDDx x:o)x :eek: .. in se nekaj, 3 stvari so bile... pa ce se se tolk poglabljam, pa imam na konc misli, pa mi ne pride v glavo.

No sam tolk, FB! :palec:

Aja, 2. In udarla sem se ogabno v podboj v roko (ki me ze itak boli spet bolj :|||). kaj je bilo? Mimi se mi je napletla okol nog in sem jo pohodila, potem je zazijala, jaz pa rekleks in bumf v podboj. :D xrolleyesx

Picasso

Pozdravček, vsem skupaj! :palec:

Marsa.....pestro, ni kaj! Se tivčasih tolk dogaja dnevno, kot se nekaterim tedensko ne (ne mislim sebe x;)x ), vsaj zdi se mi tko, he, he,....., pa me poprav, če se motm! x:Dx

Jooooj! Zvečer sem šel tolažit prijatelja, ki vedno, redno, vsak teden v nedeljo zjutraj, (ma prav ritual), vplača loto. Da je štos še večji, vedno igra na iste številke. Tudi tokrat jih je napisal, le da zjutraj, zaradi trenutne finančne zadrege, ni šel vplačat, ampak si je reku; bom mel raj za čez teden, če ne bom druzga dnarja dubu.....In zvečer, ko je gledu rezultate, ga je skor kap, ko je vidu, da bi zadel šestico! Prav hudo mi je blo zanjga, ker je ful dobr človk in bi mu ta denar omogočil nov začetek..... :C: Sploh nisem vedu, kako bi ga potolažu, oz. kaj bi mu lahko reku, da bi bilo boljš, ali vsaj malo lažje! Pa žal nism najdu primernih besed... :o|o:

Uhh, je že nov dan! Zjutraj pa na šiht.......po skoraj dveh mesecih počitka (bolniške)! x;)x x:Dx

Bomo vidl, kolk sem izven kondicije! :vragec: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Sva bila z drago :2src: v Piranu. Full toplo x8Dx x:)x . Prvič se peljala po zaključeni avtocesti LJ-KP. Sicer plačala cestnino k' merjasca :eek: , je pa fajn filing pridt v treh minutah iz Črnega Kala do KP. Kakšen sonček :flower: v Piranu, v LJ pa taka megla za popizdit :xx!: . Se sprehodila, opazovala sončni zahod :flower: , spila fejst rundo medice, pa kafica čez, pa nekaj za pojest, pol pa alora nazaj v tisto megleno LJ. .
Ja sam ka mali pao s lipe

dobro jutro... o volkec vidim da si se mel fajn...super.

moj vikend ni bil tako zabaven. en dan sem cel dan filme bulila... drug dan sem pa seminarsko delala in se učila.

danes mam še zadnjič predavanja letos. čez en teden še izpit. upam, da bo šlo. lepo jutro vsem skupaj...

spet se mi je na bolš poslabšal

dobro jutro :palec:

ja tole, da skoz pišeš iste cifre, potem pa ravno takrat ko ne vplačaš :xx!:

naspala se nisem nič, še tisto kar sem spala sem pa v sanjah bluzila, se mi več dogaja na drugi strani kot tule... kri, sanjala sem kri in rdečo barvo, tolk se spomnim...

čez 20 minut naj bi šla, pa lepo z mokro glavo tule počas pijem kavico in vas berem... kako sem že rekla nikomu - najraje bi zaspala, pa se tam 5.januarja zbudila, ne razumem, to je bil včasih moj čas... mah bom že...

imejte se, maksimalno xsrcx

Kako fajn je občutek, da mi nakladanje po forumu sploh ne laufa več... to so res dobre možnosti za v naprej! Dolgo sem nabiral zalet, evo, naj poskusim:

Res se ne da spremljati vseh zgod in zgodbic, a od vseh strani sem kliknil prav na tisto, kjer je Nataly pisala o graji, borovničevcu, ključu, svojemu šefu, psih in še čemu.

Dobra situacijska kombinacija... No, če gledaš filme, kot da v tistih filmskih zgodbah nikoli ne hodijo na stranišča. Ali pa to niti najmanj ni važno. Ali pa je faza iztrebljanja pomembna le v prvih letih življenja. Hranjenje in iztrebljanje kot najosnovnejša človeška potreba. Ampak tisto je bila neka nuja... se spomnim nekega komentarja v smislu - današnje potrošniško naravnano življenje ljudi, imenoval ga bi kar BTC-jada, naj bi bil en tak korak nazaj za človeka, ko sta važna samo še hranjenje in iztrebljanje ... (heh, če nisem prav povzel, bo pa kdo drug bolje)

Pa borovničevc, letos sem se potrudil, da bo zares dober, heh in ga razen zadnjih preplaknjenih borovnic niti še poskusil nisem. Za kaj vse ni dober ta borovničevec... baje če ti manjka železa v krvi, predvsem pa če te žene. Lahko da ustavi celo menstruacijo, kaj se ve. Ne bi vedel povedati iz prve roke ali noge. Alko res malo razširi žile in zmanjša napetost, pravzaprav pritisk v krvi...

Pa ključi, ki jih ne maram nikjer puščati, pa nikomur pravzaprav ne znam svetovati, kaj bi bilo zanj najboljše; vsak ima svoje navade, svoje vrste problemov z njimi. Včasih zjutraj iščem ključ od avta, ker ga zvečer nisem pustil na običajnem mestu...

No, dopust mi je dobro del, vsak den sem vstajal vsaj eno uro kasneje, vse je šlo bolj slowmotion, en četrtek sem skočil celo v gore, taglavno je bilo pa seveda učenje, to naj bi bilo 10 dni študijskega izpita. Zato lahko rečem vsem študentkam tuki na netu, če ti je cilj narediti kompleksen izpit, se ga tudi naredi. (Pa ga je pred menoj kar nekaj sodelavcev cepnilo).

Tako, lepo se imejte, pa tudi radi se imejte še naprej.

Piko

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...