El Nino 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 sovoznica ja rigth... sopotnica rajš :D .... anyway :D js si ogledujem Mazdo Miato, nekam simpatično mi deluje :D brum brum.... BMW se mi zdi totalno prepogost avto da bi si ga želel met, ... hm vsekakor nekaj vzhodnjaškega, mmmm no morda kak citroen, kaj svetujete (pa prosim ne nemških avtov) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> sovoznica ja rigth... sopotnica rajš :D .... anyway :D js si ogledujem Mazdo Miato, nekam simpatično mi deluje :D brum brum.... BMW se mi zdi totalno prepogost avto da bi si ga želel met, ... hm vsekakor nekaj vzhodnjaškega, mmmm no morda kak citroen, kaj svetujete (pa prosim ne nemških avtov) Hja, lahko izbiraš med dokaj poceni italjančki (ki imajo tud precej hib), izjema so Lanche, al pa med dragimi, ampak udobnimi francozi (peugeot, citroen, renault)...Kolk velk avto bi pa ti rad? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> sovoznica ja rigth... sopotnica rajš :D .... anyway :D js si ogledujem Mazdo Miato, nekam simpatično mi deluje :D brum brum.... BMW se mi zdi totalno prepogost avto da bi si ga želel met, ... hm vsekakor nekaj vzhodnjaškega, mmmm no morda kak citroen, kaj svetujete (pa prosim ne nemških avtov) Pakistanček http://avto.over.net/slike/4/1181-sitara-thumb.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hja, lahko izbiraš med dokaj poceni italjančki (ki imajo tud precej hib), izjema so Lanche, al pa med dragimi, ampak udobnimi francozi (peugeot, citroen, renault)...Kolk velk avto bi pa ti rad? Pa za kolk dnarja?Peugeotov ne priporocam...po lastnih izkusnjah, ni to to. Men so pa ravno nemci najbolj vsec Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Ja, švabi niso švoh....ne vem, zakaj se jih Nino otepa, ampak če hoče drage rezervne dele in drage servise, naj se odloči za francoza. Če pa želi zelo pogoste servise in tudi ne zelo poceni (čeprav ceneje od francozov), pa lahko izbere italjančka. Ja sicer ti pa priporočam korejce! So pocen (razmeroma), res da nimajo hude cene, ko jih prodajaš, so pa kvalitetni, udobni in vsak mehankar ti bo povedu isto......, namreč, da razen rednih servisov ni težav z njimi! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Natrix Jaz samo povem da peugeota se enkrat ne bi...servis je bil povprecen ( glede cene ), je pa res, da sem ze prodala, preden je sla garancija.Kerga italijancka pa? Fiata? Ah... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 .bil sem,naredil,dobil preveč sladkega,heh ;Vidim, berem da se javno izpovedujejo, heh, tut to so-smo že počel, pa nj vibrira nova populacija, ki to rab, spovedovanje je itak namestek os.izobraževanja, pa tudi,če javnega. Pa kj pol,če dobi italijansk penzije,a pol murjo res vsi zvedet,a se ne da tole mau po tih delat˝?.pocukrana tema icon_smile_bigmozaik gvišnega dojemanja.nene ,sam strog sem. noč. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Kaj bluziš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Komurkoli je bilo ze to namenjeno... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bluziš Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 ah nene, narobe rayumete, umaknil sem se iy vase avto teme, to je vse... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Nobena tema te več ne zanima Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Komurkoli je bilo ze to namenjeno... Ne tebi! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Se mi zdi zanimivo, da je prijavljenih 6 članov, pa že eno uro noben nč ne napiše v nobeno temo! Očitno so vsi zaspali za računalnikom! Pa se počutm, k kakšen odpadnik, ko kaj objavm! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 nekam hitr prbluzil domou sicer pa blo konc zhe ob pol2h jst bi sheshvaba biu neizmerno dober mislm....muska 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Dobro jutro! Vsem vam želim lep decemberski dan! Upam, da bo res! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 dobro jutro natrix.. pišuka k gledam tvoje objave se sprašujem, če sploh kaj spiš???no k ste bli glih pr avtkih... jz bi tojotko... seveda bi tud kšnga hudga bemflčka... uh če bi bil denarček... JIHAAA!!! drugač pa nisem ljubiteljica francozov... italjančki... pa kot si ti povedal natrix... kvarjo se... drugače so pa poceni in tud vse dele dobiš kjer češ... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vsem vam želim lep decemberski dan! Tud jest vsem želim en ljubezniv dan ... da tile šponski tranziti dons ne bi preveč štale delal funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro natrix.. pišuka k gledam tvoje objave se sprašujem, če sploh kaj spiš???no k ste bli glih pr avtkih... jz bi tojotko... seveda bi tud kšnga hudga bemflčka... uh če bi bil denarček... JIHAAA!!! drugač pa nisem ljubiteljica francozov... italjančki... pa kot si ti povedal natrix... kvarjo se... drugače so pa poceni in tud vse dele dobiš kjer češ... Ja, se strinjam! dejstvo je, da so luštni avtomobili tile italjančki, sam mojmu frendu je dok....., ko je pri svojmu puntu menu 2 let nazaj (košaro, lamelo, potisn ležaj=KLP), lani končnike, letos ponovno KLP in zdaj razmišlja, a bi ga prodal, al bi kupu nove amortizerje! Avto je pa star skoraj 8 let s 14.000 prevoženimi!Sam za info....kljub pocen delom, ne vem, če se ti splača, razen lanche, ki je baje boljša. Nisem pa stručko na tem področju, tko da vem samo, kar slišm, al pa se naučim! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 no... točno tko... en drek od dreka... no ampak mislim da je on naletel še na kšno lih tako serijo k je čist... bljak... za lanče pa sem tudi jaz slišala da so the best... pa za citroena sem slišala tega C3 al kok je že da je tud čist mem... ga je kolegica nabavla in tud vse razpada in odpada... pa NOV!!! eh... so se mi ful zamerl citroeni. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Jah, sej...kakor maš srečo! Takrat, ko so škode pršle ven (forman in favorit), so tastari kupil in vem, da fotr ni mel težav s formanko, dokler je ni prodal....pa jo je mel par let! So bli pa ljudje, ki so se množično prtožval čez te avtomobile. Kakor imaš srečo, kot si napisala, odvisn tud od serije! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>natrijev glutaminat...kje to najdeš?... E 621. najdes ga povsod. zal. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Dobro jutro... totalno zamujam, pa še vedno sedim doma na pol oblečena in srebram kavico ter vas berem, ne da se mi it, oz. imam filing, da ne bo ravno prijetno dopoldan... pa nimam pojma zakaj... ej moram it v sanje, se delček sanj spomnim...123 me že ni, uživajte v dopoldnevu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 haj vsi...jutrček selene, aiwa, natrix...he he, pri nas pa pravijo, da italijan še nikol ni bil vojak, fiat pa ne avto you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>haj vsi...jutrček selene, aiwa, natrix...he he, pri nas pa pravijo, da italijan še nikol ni bil vojak, fiat pa ne avto Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts