Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ne, men je pa glih takle, kot je na sliki všeč! Vidš, men je pa ravno BMW zakon....morda, ker sem ga dolgo vozil, ne vem.... :inocent:

:palec:

Stane, to je brez veze - noben avto, dokler ga ne bos vozil, nima duse.

In ti mi za 'imet duso' kazes tistile jeticni oprtopedski cevelj tamle? :o|o: xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jah , astra....je že tako...člouk fali, žvau krepa...tako pravijo pri nas, čeprav mi še zdaj ni čist jasen smisel tega...pa naj bo...lep dan tudi tebi :palec: ...ostalim prisotnim in prisebnim tudi x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Ima dušo x:Xx

http://pic.najdi.si/avtomobili/M/smban3.jpg

To je za babe Stane no... :o|o: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

zate je tanova petka bemvl. x^x xcivx xcivx x;)x x:px :vragec:

... al pa sedemka...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prijateljica se je znašla v stiski. Nujno potrebuje streho nad glavo v Ljubljani ali okolici. Zaželjena garsonjera.

Če ima kdorkoli kako informacijo, prosim, če mi sporočite.

Vem, da nekje obstaja tema s tako vsebino...pa je ne najdem xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

thx Tina x:Xx ....nč ne najdem... xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Enkraten dan! Najprej sem porabil dopoldne na firmi, ko sem šel oddat bolniško in se skor stepu (kontra mojmu karakterju) z idiotom, ki nima druzga dela, kot srat po ljudeh! Ko sem odhajal, me je za dobro jutro napizdu direktor, ker se že dolg nisva videla, nakar sem odkorakal na radio (moja second služba), kjer sem dobil delavno mesto v razsulu, na mojem stolu pa je sedel drugi idiot, ki je v stilu "Urkla", rekel nekaj kot; Did I do that?! :eek: Nato se mi je sploh strgal in sem ga fliknu s stola (ne dobesedno), nakar je pršou direktor radia in mi začel pametovat, da me je nujno rabu, mene pa od nikoder! Mislm, sorry, stari, ker mam svoj life, pa druge obveznosti tud (napr. redno službo)! Pol je pa še neki siku, da ne bom dubu plače, pa sem mu reku, da v tem primeru sabotiram njegov preljubi radio in ga pač mal ugasnem! :vragec: No, pol sva pa hitr zaklučla....on men, da nimam pravic, jaz pa njemu, da jih imam, ker mi še polovico programov in dela ni plaču! Prasc jedan, p.....li mu m.........! :vragec: No, pa sem dal odpoved in odkoraku! Dost jih mam! Zdej pa letim, da bom vsaj kosil pr Conti ujel, da me ne bo še ona sk......! Grem! :sori:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

jp...pobož vsem nam...potresi, pretresi, spremembe...eh, ostalo pa za temo kletvice...no, mejte se...čim bolje, po možnosti...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

natrixred: sranje ja!

So tudi mene včeraj, čisto proti mojemu karakterju total razpizdli. IN sem se šla kregat v trgovino, ker mi niso odračunali popusta. In potem sta dve bedasti trgovki trdili, da nisem dala kartice in se je zato to zgodilo. Sem total se razkurila. Halo! Zgledam sto let stara, da ne vem kaj delam? Pa valda, da sem dala kartico, ko jo itak dam, tudi če ne kupujem stvari v akciji!!!! In še prav dobro se spomnim, da sem to naredila!! Pristop je bil res krasen. Sploh ker v resnici res ni treba toliko živcev za to, da se stvar lepo reši... MA je**** glupe trgovke!

drgač pa lep dan vsem! x;)x

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...