Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 he he...pa res tako pravijo... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 No, jaz pa ne bom naštevala, komu želim dobro jutro, ker lahko koga izpustim, tako kot je Amis mene... Lep dan vsem x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 dobro jutro astra sevda tudi amiska selenca za natrixa sem že rekla da nej gre mal spat pa seveda tinka!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, men je pa glih takle, kot je na sliki všeč! Vidš, men je pa ravno BMW zakon....morda, ker sem ga dolgo vozil, ne vem.... Stane, to je brez veze - noben avto, dokler ga ne bos vozil, nima duse. In ti mi za 'imet duso' kazes tistile jeticni oprtopedski cevelj tamle? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 jah , astra....je že tako...člouk fali, žvau krepa...tako pravijo pri nas, čeprav mi še zdaj ni čist jasen smisel tega...pa naj bo...lep dan tudi tebi ...ostalim prisotnim in prisebnim tudi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 joj aiwa ...tile so pa namenjeni tvojemu podpisu...sem šele zdej vidla... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Dobr jutr lunatke! A ste kej moje? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 imam en tak predpotresni feeling jeticni ortopedski cevelj aiwa, samo, da si dobro amis Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dobr jutr lunatke! A ste kej moje? trapasto vprašanje.. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ima dušo http://pic.najdi.si/avtomobili/M/smban3.jpgTo je za babe Stane no... zate je tanova petka bemvl. ... al pa sedemka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>imam en tak predpotresni feeling skoz iščem besedo za moje počutje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>trapasto vprašanje.. Sej vem Aiwica, je kt na dlani! Bi mogu rečt, a si kej moja? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Prijateljica se je znašla v stiski. Nujno potrebuje streho nad glavo v Ljubljani ali okolici. Zaželjena garsonjera. Če ima kdorkoli kako informacijo, prosim, če mi sporočite. Vem, da nekje obstaja tema s tako vsebino...pa je ne najdem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 zlata ribica -> brlog. ja, je tak dan...jaz tudi nisem nasla nicesar. se moj compu serverja ni nasel...pa lunina baza sama sebe ni nasla...pa tko... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 thx Tina ....nč ne najdem... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Enkraten dan! Najprej sem porabil dopoldne na firmi, ko sem šel oddat bolniško in se skor stepu (kontra mojmu karakterju) z idiotom, ki nima druzga dela, kot srat po ljudeh! Ko sem odhajal, me je za dobro jutro napizdu direktor, ker se že dolg nisva videla, nakar sem odkorakal na radio (moja second služba), kjer sem dobil delavno mesto v razsulu, na mojem stolu pa je sedel drugi idiot, ki je v stilu "Urkla", rekel nekaj kot; Did I do that?! Nato se mi je sploh strgal in sem ga fliknu s stola (ne dobesedno), nakar je pršou direktor radia in mi začel pametovat, da me je nujno rabu, mene pa od nikoder! Mislm, sorry, stari, ker mam svoj life, pa druge obveznosti tud (napr. redno službo)! Pol je pa še neki siku, da ne bom dubu plače, pa sem mu reku, da v tem primeru sabotiram njegov preljubi radio in ga pač mal ugasnem! No, pol sva pa hitr zaklučla....on men, da nimam pravic, jaz pa njemu, da jih imam, ker mi še polovico programov in dela ni plaču! Prasc jedan, p.....li mu m.........! No, pa sem dal odpoved in odkoraku! Dost jih mam! Zdej pa letim, da bom vsaj kosil pr Conti ujel, da me ne bo še ona sk......! Grem! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 bogi Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 bogi bogi Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 pobož obema Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 jp...pobož vsem nam...potresi, pretresi, spremembe...eh, ostalo pa za temo kletvice...no, mejte se...čim bolje, po možnosti... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 natrixred: sranje ja! So tudi mene včeraj, čisto proti mojemu karakterju total razpizdli. IN sem se šla kregat v trgovino, ker mi niso odračunali popusta. In potem sta dve bedasti trgovki trdili, da nisem dala kartice in se je zato to zgodilo. Sem total se razkurila. Halo! Zgledam sto let stara, da ne vem kaj delam? Pa valda, da sem dala kartico, ko jo itak dam, tudi če ne kupujem stvari v akciji!!!! In še prav dobro se spomnim, da sem to naredila!! Pristop je bil res krasen. Sploh ker v resnici res ni treba toliko živcev za to, da se stvar lepo reši... MA je**** glupe trgovke! drgač pa lep dan vsem! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Samo na hitro da se pofočkam... letim na en sestanek... na razporedu finance (mdr)... imam občutek, da bodo iskre letele Pobož in vsem, ki ga rabite(mo)... čim manj pretresov in naredite si dan optimalen ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts