El Nino 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 tako pumpo js rabim hehe men dostkrat spustijo gume... sicer ajd zaparkiral nisem še nikogar, nkoli.... ampak komu tkole pred hišo se je pa že zgodilo heja... zdaj pa natrix kje prodajajo pa kako napravo ki odganja mestne redarje? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Hmm, da bi prav odganjala, ne vem! Je pa nekdo razvil stealth tehnologijo za avto, sam problem je bil v tem, da so bile testne osebe hrustljavo zapečene! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Joj, mucica, men je prou žal, ampak ne zdržim več..... , oči se mi same zapirajo in na tipkovnico omahujem, kot pijanec ! To je pa tko, če dve noči zapored predelaš za računalnikom in nič ne spiš....niti čez dan! Se ti bom oddolžil! Lahko nočko, vsem skupi! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 .ujutro,ko se zbudim pozabm,da je sploh dan nuovi, ves bioritem mam zamešan, spet ,v bistvu pa se bom mogu odločt za dve, morda usodne˝zadeve .Spoznal tudi kaj to je ribja pamet .Dobil xyz v katerem piše,da sem dobil 300y , dan preživel v zmirni rutini .Zvečer pa sem se srečal z Andressom, flegma .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 dobro jutro...čakajo me neke bančne zadeve za poštimat, pa še neka mašinerija za sporihtat... sovražim XP-je :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 br jutro... me tk glava boli... sam več k eno uro ne sme. sem šla na en pir včeri pa itak da en pir ni nikol en pir... in so bli prec trije in zraven škatlo čikou zrauhala, da me zdej glava boli. ampak ni panike. bomo že prežvel ta dan... sej je že "mali petek". preživite en uspešen dan! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 dobro jutro...sem razmišljala že navsezgodaj (tam okrog 4), da verjetno brez vseh preprek in "priložnosti"ne bi znala ceniti življenja in vseh trenutkov.. verjetno ne bi bila to, kar sem... včasih si mislim, da sem svojo vlogo v tem lajfu precenila, po drugi strani pa, vesolje ve in upam, da moja duša tud a tole bolj v filozofijo paše mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 jutro selene, mick!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Jutr,mucica a še glavca boli? Upam, da ne! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 je mal bolš srček, sam sem mačkasta... no sej kakšna pa nej bo mačka najbolš bo k bom pršla domov, pojedla kosilo in šla spat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ...u dobri družbi.... [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 sem te hotla vprašat, če se pridružiš? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 porihtal bančne zadeve.. zdaj pa se bom malo igral z Virtual PC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>sem te hotla vprašat, če se pridružiš? Eh, veš da, sam pol nov nč s spanjem! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 zato te pa vabim... se raj tko prebudim... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Jihhhhaaaaaaaa,auuuuuuuuuuuuu matr se vid da je luna u Škrpjonu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 aja? v škorpjonu je? jah ni čudn da tok dogaja... in se vse ful intenzivno dogaja...no pa še ti prid h men pa bosta še dva škorpjona dogajala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Hehehehehe,yes,yes,yes,yes........ [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jutr,mucica a še glavca boli? Upam, da ne! <{POST_SNAPBACK}>je mal bolš srček, sam sem mačkasta... no sej kakšna pa nej bo mačka najbolš bo k bom pršla domov, pojedla kosilo in šla spat. <{POST_SNAPBACK}>...u dobri družbi.... <{POST_SNAPBACK}>sem te hotla vprašat, če se pridružiš? <{POST_SNAPBACK}>Eh, veš da, sam pol nov nč s spanjem! <{POST_SNAPBACK}>zato te pa vabim... se raj tko prebudim... <{POST_SNAPBACK}>Jihhhhaaaaaaaa,auuuuuuuuuuuuu matr se vid da je luna u Škrpjonu! <{POST_SNAPBACK}>aja? v škorpjonu je? jah ni čudn da tok dogaja... in se vse ful intenzivno dogaja...no pa še ti prid h men pa bosta še dva škorpjona dogajala <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,yes,yes,yes,yes........ <{POST_SNAPBACK}> a nimamo neke klepetalnice tu nekje... mi totalno pocasi loada potem pa tole...sori, ampak ze rajsi potem en monolog o kopalnici od marse...mam vsaj kaj brat Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Avtor Prijavi Deli 9. december 2004 ja, hvala tinka! Sem natancno enako pomislila in tudi napotila ze v drugi temi. http://www.lunin.net/luninchat/ * To je kar motece, ker ce hoces komentirat kak dogodek koga, ki ga je opisal, al pa misli nekoga, moras 2 - 5 strani presrfat, ce te ni 12 ur, pa kaj spregledas, kar bi te velik bolj zanimalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 vmes popravla, pa je hecno zdajle, da se zahvalis...saj bos razumela, kaj mislim... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Avtor Prijavi Deli 9. december 2004 Hvala ker si ti napotila, ker tako vidimo, da moti tudi druge in ni to neka moja uredniska al kaj jaz vem kaksna fora. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Marsa in Tinka http://www.lunin.net/luninchat/ It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 se opravičujem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts