Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Malo prej sem se pogovarju s šefom (direktorjem) radia in sva samo ugotovila, da se ne morva zment tako, da bo za oba prav. Pa sem mu namignu, da se lahko zgodi, da bo ena najbolj poslušanih postaj v Ljubljani in okolici utihnla, ob uri ki ima največ poslušalcev........z dodatkom kratkega EPP, seveda. No, pa mi je na to odgovoru, da lahk probam, pa si grem pol job iskat u drugo državo... x:Dx Če se ne bova zmenila, bo jutri med 13. in 16. mrk.....bom še povedu kera postaja je to.......upam, da ne bo treba xrolleyesx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

x;)x

sej prov da opomnete. k človk se res čist spozab...

tko da tenx. x:o)x w:Iw

hi hi hi natrix ti kr povej kera postaja, da bomo mrk poslušal x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

HUDIČA, učeri so se tamali začele pojavljati pikice po telesu...iz 5 narasle na 20...in potem so sumljivo srbele in začele dobivati mehurčke....in potem klik klik....tole pa zgleda kot NORICE... in glej ga vraga....danes je dr. potrdila to...evo polet oslovski kašelj, zdej norice...what's next??

No, hvala bogu za mojega exa (čeprav ga včasih spluvam), si je vzel bolniško....madona no....čist je boga...maaamiii srbiiii....praski...praski....praskpraskprask....še dobr da sem jih jest že predelala....no, res fajn zaključek leta....no sam tko...in jutri mam obvezen teambuilding z firmo...in me ne bo doma dva dni....jao....mah....mogla sm se mal potožit....

Vsaj sneži ne, hehehehe.... :eek:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Jaz pa danes same dobre izkušnje... x^x

Najprej imela opravka z urbanističnimi načrti, katastrom in podobno...pa je bil gospod na Upravni enoti fuuul prijazen, v pol ure je poiskal vse zaželene info...in tudi razložil nadaljni postopek... :palec: aja, pa to ni bilo v mb...ampak Sežana...

potem pa še enkrat, sem šla v Tuš na Lackovi v mb...mi je natakar prinesel 3.000, 00 sit, ki sem jih pred kakšnimi 10 dnevi pozabila v bifeju pri blagajni... :palec: :palec:

natrix, si prepričan, da je to prav...kar počneš...???..saj ne rečem, samo bodi previden, ko imaš moč v rokah...kako z njo ravnaš...

Astra

Per aspera ad astra

Natrix in kaj boš s tem pridobil?Plače sigurno ne...Razmisli, vse kar daješ se vrne,... tako dobro kot slabo...

pa dobro da si rekel v Ljubljani hehe

aja pa še en razlog je zakaj jaz ne omenjam (če se le da), kje delam... nikoli ne veš, kdo vse bere...

no jaz pa za danes končala, se naklepetala, včasih je dobro delati v tem poslu, posebej decembra...sedaj pa pa grem mal fato špilat ....

Vcasih potem cesa sploh ne storimo, ko pride do tega... ko pa se clovek cuti nemocnega, pa na svasta pomisli... Po mojem je tako...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Helou!

Sem zamudila debato o Svetlani.. Na kasetah Macek Muri in Cuk na palici ziher ni tele pesmice, ki jo omenjas, Marsa.. Ceprav je tud meni nekaj znana... xscratchx

Brucka sem od predvcerajsnjim x:)x Vse slo fajn, brez problemov so me vpisali, zdaj sem ze bila na par govorilnih, da sem malo dojela sistem, moram se vkljucit v skupine in kar zacet pridno delat, neki izpiti so ze januarja... No, samo da je uspelo.. Ful se v redu pocutim.. Ceprav, po pravici, me je mal strah.. kako bom to speljala.. Ampak, ce se jaz odlocim, mi bo ze uspelo x^x

Zvecer me eno fajn predavanje caka v Unionu, ne smem pozabit stativa za kamero...

Sem se spet domov povabila na kosilo x:o)x Kaj morem, ce pa rabim internet, da vse te stvari s faksom zdaj uredim.. pol pa, ce sem ze tle... Saj res, moram poklicat kako kaj kaze s kablom v mojem stanovanju..

grem si risat urnik, da poskrbim, da se mi ne bo vse prekrivalo x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, haj! :)

Seveda, ti imas zdaj tele situacije... :vio:

Fajn ko se javis mal vsake tolk... x:)x

Mogoce je pol na macjem mestu?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, Selene, zato pa nisem (še) povedal, kater radio je to! Kaj bom pridubil? Morda to, da se bo spametoval? Je namreč zelo pameten možakar. Če jaz njega cenim in njegovo delo, bo tud on mojga. Sploh pa, kaj je tisto malo, kar mi (in še nekaterim) dolguje, v primeri z milijoni, ki jih lahko izgubi? Pa slaba reklama?

Ja, Astra, saj v tem je problem, da nisem človek, ki bi izkoriščal moč, če jo ima. In to on ve, zato je pa tak! Mogoče bom naredu izjemo samo zanj!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>Premisli, preden ugriznes.

Mogoce ne bos mogel pogoltniti.

Se niti ne bom trudil! Če bo do tega prišlo bom pač pljunil ven! x:px x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

bohdej.... x:)x

tale dons....she od vcheraj traja x:Dx  :inocent:

666 zlomkou.....tralala

... pr meni tut :vio:

(čeprav sem vmes tut kao "spala")

... takega psihičnega orgazmiranja pa še ne... :madpro: :flowers:

"Slovo je sladko...

in pristajam v védenju na še."

Hvala ti, srce x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Par minut nazaj sem dubu faxirano pogodbo od rad. direktorja in tole je bilo obkroženo;

"........tako se zavezujem, da s svojim delovanjem ne bom škodoval podjetju XYW in tudi ob prenehanju delovnega razmerja, vse skrivnosti poslovanja, kot vsega dogajanja na radiu, zadržal zase in nikakor informacij posredoval neki tretji osebi. V nadaljevanju, se delodajalec prav tako zavezuje, da bo izpolnjeval vse dolžnosti, ki jih ima do zaposlene osebe."

Zadnji stavek ni bil obkrožen..... :8): Sprašujem se, kaj mi hoče povedat s tem, ali je to morda le grožnja, zavita v darilni papir z rdečo pentljo!? :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

to pogodbo si že podpisal, ane... ne vem, če si dobival keš po uradni poti, potem ti ne preostane ti preostane tožba, ker če ne znaš bit ti tisti, ki ga nekdo toži... daj prespi...sicer pa vem, da je tole zoprna zadeva... ampak če ti je dolžan, če imaš dokaz, da ti je dolžan... verjamem da ti uspe x:Xx

on se zavezuje... če pa ne bo izpolnjeval dolznosti, si ti v k...? :inocent: kakšnih skrivnosti? če ne bo vse po pravilih, ti torej ne smeš poiskati pomoč kje drugje? :8):

(aja. pravo bi skoraj! študirala, tako da..... xnckrivx )

mi mamo tuki enega pravmicka

se strinjam s conteso.

prespi, obkrozi, drzi se! :palec:

aira, skrivnost je vse, kar ves, in kar bi lahko skodovalo firmi, ce poves naprej.

tudi tule ni mogoce pametno vsega na velik zvon obesat iz taistega razloga...ime radia in to.

ce gre natrix po pomoc, so tisti, ki mu pomagajo, tudi zavezani k molcanju.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Natrix, dobro vem, kako je, ce si nemocen in besen... in sam proti... XX.

Zaenkrat replajaj tako da obkrozis se tisto, ker on te je spomnil na tvoj del pogodbe, ti ga bos pa prav tako spomnil na njegovega.

Potem pa se stirnjam z ostalimi, karkoli bos naredil, bos mroal vmes spat. ;)

Umiri se, sploh ne kopat po tem, mal kaj desetega pocni...

Jutri pa bo nov dan in bos ze vedel, kako ravnati ce bo kaksna delikatna situacija, mroda pa se vse drugace obrne... :vio:

Picasso

.Sončna, ti bom še zavidat začel x:Dx

N.xcrossfingx

.Pismo hj, dans pa zebe, brrrrrr ;se zamislil med risanjem, v katerem stoletju bi najraje živel...se ugodno ulegel na plažo, lazil po hribih, žwečil dolgoročen´čingum, si nabiral intenzivno energijo..V mislih mam modern čas, ki nudi vse ugodnosti zabave, uživanja zdravja, komedije in realne drame trenutkov, ki so prisotne zarad ne-znanja .človek ne bo nikol vedu, kaj je prav in kaj ni prav ..Sprašujem se, razmišljam ,se smejim, resnice in zmote o odločanju, zvesta toleranca seb, spretna os.načela, frufru odmevi, cinca marincanje. Živeti s tveganjem; borba za preživetje svojega Jaza, statusa, videza, zgleda,. pa sj to vse nosi komplex naučenih melodij˝,ki jih človek vsrkuje spotoma med odraščanjem, določi si normative izražanja, spogledljive obrambne sheme ;prilagajanje je vzor svojim ciljem :N:

Učimo se ubogati naravo ali svoje nagone :N:

Uprlo se mi je prebiranje nagrmadenih nesmislov, ki nimajo veze z nekimi višjimi cilji ampak samo priboljški in kvazi pridobitništvu,zapozneli predstavi o sebi,natolcevanju o mnenjih ,ki se pobira zarad ego spretnosti; muska, muska, trka frka dalje, buta in bobnijo vibre pretiranega opisovanja, rad man natančnost v določanju, spovedi brez napak, replike brez ribje pedagogike,´razpšilni menstrualni navigator˝ (art gallery )

Le kaj pridobi oseba, če se pogumno sestreli z vsemi priseki ,ki jih je pridobila v layfi? >Umetnost deluje kot virus tako po formalni kot tudi vsebinski plati. press Hvala hormonu ,vse pojasnjuje

>Slovenska Lunina Univerza

Kar je zdravo za srce,

varuje tudi spomin

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Natrix, predvsem počasi s tem...

ne rabim biti noben pravnik, da ti povem, da lahko fajn nastradaš, če prekršiš napisano...

če narediš karkoli, s čimer povzročiš škodo, te lahko toži za takšne cifre, da te bo pošteno bolela glava...

In tega, kakšne dolžnosti ima on do tebe, ne moreš povezovati s tvojimi dolžnostmi.če on svojih obveznosti ne ipolni, še ne pomeni, da tudi ti svojih ne rabiš...

in očitno sta se morala nekaj zakačiti, ker si nekje napisal, da je bil besen, ker te ni bilo, ko te najbolj potrebuje...seveda pa nikakor ne odobravam, da ti ne plača...

samo, čeprav ti ne plača, lahko ti od njega izterjaš plačilo z obrestmi...in ta postopek sploh ni dolgotrajen....ti NE SMEŠ narediti ničesar, kar bi lahko njemu škodovalo...

Pliss, bodi previden v tej situaciji...tole ni kr en hec...če te toži, ne boš mogel reči, saj on meni tut ni plačal...te stvari niso povezane..

pejd mal na sprehod, prespi...

Astra

Per aspera ad astra

To je res natrix, kar pravi Astra... on ima svoj del, ti pa svojega - in ti se pac svojega drzis, saj v tem je tud finta - ce se ti ne drzis, tud ne mores njemu ocitat, ne glede na to, kdo je bil 'prej'.

Pa se, ce bi bila drugacna situacija, recimo... da mal razbijemo perspektive... recimo pa da je obratno in je taka finta, da ker mu ti ne placas necesa, recimo nekomu zelo pomembnemu, zdravniku, recimo, da ti zdaj kar skensla vitalne aparate, zgolj ker pac je tako, on ima v roki, da se odloci.

On bo svoje delo opravil profesioanlno, ker se je k temu zavezal, potem pa se bo naprej pogovarjal, kako in kaj.

A zdaj je itak on pritisnil tud bolj, ker v bistvu grozis.

Svetujem, da se umirjeno pogovoris, v spravljivem tonu...

ker karkoli se bo dogajalo (ce bos delal al pa ce ne bos) bo pomembno za tvojo bliznjo (ali pa celo daljno) prihodnost.

Zdaj ti kot solimo pamet in vse... sam ti si se ufural pac, ker imas prav, samo do zdaj si imel se prav - ne imet od tu dalje narobe. :palec: xyesx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...