Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

natrixred

saj vem, nimam pojma v kakšni situaciji si in ne poznam direktorja,

sama bi skušala na čim lepši način... sedaj bi se malo umaknila, potem se naštelala na ful pozitivno, prišla čimbolj sproščeno in nasmejano se pogovorit, zakopat bojno sekiro, pokadit pipo miru, če bi kljub svojemu prizadevanju po mirnem pogovoru čutila blokade in preveliko krivico, bi si čimprej našla boljšo službo! Daj no mir, gotovo si strokovnjak svojega področja, zavedaj se svoje cene, ti si samo eden in nenadomestljiv! originalen, tiste provokacije z njegove strani spreglej in raje se mirno pogovarjaj, kot da tega nisi videl, tisti bojkot, ki si ga omenil tudi nima preveč smisla, zakaj bi si zapiral vrata, ohrani dobre odnose, čim gre za kake pravne postopke, je to skrajnost, ko se več ne da pogovarjat, kar je največja škoda. S kom se skregaš do konca in zablokiraš, s tistim se zagotovo še enkrat srečaš v prihodnjem življenju, karmično vez si ustvarjaš, a ni škoda? Raje mirno, brez vročih, jeznih besed. Veliko več lahko imaš od vsega, če se mirno pogovoriš.

Stori kakor si mnenja, da je čim boljše, toda nič na hitro ali v jezi

Želim ti, da se zate razplete tako, kot je zate najboljše!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

NATRIX, polušaj Astro. Lahko si z nepremišljenim korakom nakoplješ težave, ki si jih boš zapomnil za vse življenje. Poleg visoke odškodnine si lahko zapreš vrata za službo v tej branži, ne samo v Sloveniji, ampak tudi izven meja. Takile strici so med seboj povezani in predno koga zaposlijo, iščejo reference od prejšnjih delodajalcev.

Torej, NATRIX, oladi!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Natrix xcrossfingx :detelca:

Sem priletela z x:px kosila. Pravi japonski sushi...čist sem bila fertik od oblizovanja....jedla tudi eno juhico prvič, zelo zanimiv okus, riba, piščanec, šitake gobe, korenje, rice cake, in jajce....kuhano na pari, zelo zanimiv okus. Sushi pa za dol past, ga je pripravljala prava mojstrica.....Hočem šeeeeee x:px

Potem smo pa čvekale, čvekulje 5 ur x:Dx ....huh upam, da ne bo kake toče.

Dragega moram privzdigniti s kavča, če mi bo ratalo, ga odgnati v mesto in si pogledati lučke :2src: ...mi je všeč tale prednovoletni čas.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hudo, njami Cosma! x:px :palec:

jaz sem si pa glih predzadnjo pixnico stelce natocila, pa refresham, pa nate nabashem v dnevniku. xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hudo njami Marsa, res sushi tak x:px k smo zunaj v dobrih restavracijah, težke denarje plačevali, za takega, kot sem ga danes jedla home made. Gospa pač obvlada, stara japonska garda x:)x . Sem se prec naročila pri njej na en tečaj. Bom postala Sushimama x:Dx

Drgač pa kaže, da imam prost večer in grem v mesto šele kasneje, pa mislim, da se mi ne bo dalo....so najdražjega klicali na sestanek. ... a temu se zdaj tako reče :fiju:

Bom pa bicikl gonila....sem ga dobila včeraj za RD darilo x^x ...RD sem imela že julija, ampak so mi ga pa dostavili včeraj.....itaq pobiram darila celo leto x;)x

xcheersx stella

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Vis pol si pa tko kot jaz... :vio:

sam meni pol nekak nanese v sco obdobju (kot da bi natempirale frendice, sam jasno ne, ker niso navdusene astorloginje oz. ne dajejo tolk pozornosti temu).

blagorcek - na dom so ti prisli naredit sushi?

Pismi Cosma, ti si internacionalna... ni sam luna, dvojcek tisto, saj sva zadnjic nekje ugotovili, da je 9. hisa tale tvoj *krivec* (x;)x).

Dbest! :palec: x8Dx

Ful ti privoscim, glih zato, ker si to ti. xyesx

xcheersx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne, ne Marsa, sushi mi niso naredili doma....(not today) ampak sem bila povabljena na obisk in sushi.

Bilo nas je 6 ...od tega samo jaz nejaponec .

Sem se x:Dx slovenski izgovorjavi.... a uganeš kaj je huj muj?

Sicer pa...internacionale itaq....meni so tujci in tujina itaq domači x:Dx ...Da ne bi gnjavila na forumu, kdo, kaj, s kom, kje je moja rodbina...kukulele...skor do Tokija x;)x

Hvala ker mi privoščiš x:Xx ...

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

aha :palec: saj se mi je zdelo

ker rečem muckom - *mujdl*,

sem mislila, da je to malo skrajšano...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

huj muj je H&M trgovina x:Dx

Boris :palec: x:Xx lepo da si nazaj

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

skoda ker nimam avokada vec... :|||

Jaz sem vcasih nekak 'dolgocasna'... pa kar nekaj cajta nekaj jem... pretezno... potem pa recem, da je to *kura*. :vio:

Za brokoli kuhat sem prepozna :) (ceprav a oni pa lohk smradijo s cvetaco ob 8h zjutraj), pa tud ne vem ce mi sploh disi... rajs bi kaj bolj.... hm... zhmohtnega.... :yumy: mitja je itak na vecerji... blagorchek, ziher je kak sushi al kaj tacga... :) jaz pa tu reva zapuscena obsojena na... hm, kaj pa... ?

aja kul, gorgonzolo sem kupila. kok je hecno... ogranizem, potrebe... itd. ce se poslusas... recimo ze vec let ne jem plesnivcev (kljub temu da sem vcasih shizila), nekak so se mi zagrauzali... no ampak v zadnjem mescu sem ga pa kake 3x ze kupila, a ni hecno, ker ma ful magnezijev pa kalcijev pa tega... in mi je prav zadishal, me poklical tam v trgovini... :)

Picasso

He, Boris, :palec: :vio: Fino, da si se oglasil z refreshanjem ze przegodnjim... x;)x (na mlaj bo IDEALNO, sem mroda rekla v N). :palec:

Cosma, karkoli je, fajn in hecn se slis. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>skoda ker nimam avokada vec... :|||

Jaz sem vcasih nekak 'dolgocasna'... pa kar nekaj cajta nekaj jem... pretezno... potem pa recem, da je to *kura*. :vio:

(ceprav a oni pa lohk smradijo s cvetaco ob 8h zjutarj),   ... :)

Jaz že 3 dni meljem inčune, nisem resna... :inocent: ...ful mi paše slano.

Meni tudi cvetača ful smrdi, moja mama pa šizi na cvetačo. Jaz pa fotr pa nosove zatiskat.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

jaz pa sploh cist shizim na incune, tud hotla rect, ko sem svoh, mi vedno pasejo in tud zdaj mi (jih imam 'skoraj vedno', kot kaka zadeva iz domace lekarne, al pa kake gobe take al pa kaj tacga).-.

sa kaprama ofkors jih mam najrajs... xyesx

Shizim na kapre - idealna pizza - margerita s kaprami in olivami. xyesx in s ful origana, pismu a bo treba stanetovo sol pa origano pa olivca okol vlacit?

Picasso

Ja, saj....zavite v kapre in olive x:px ...eh a misliš, da sem švohcana? :inocent:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Selene, Contesa, Astra, Aira, Tinka, Marsa, Stankaa, Biqm, Cosma,....mislm, da nism nobenga pozabu......če pa sem, pa sorry! x:Ix :palec:

Hvala vsem za podporo in nasvete! :palec: x;)x

Sem dobro premislu, ampak odloču sem se pa zdaj, na podlagi vaših mnenj, ki so (sicer morda ne pravniška), nič slabša, kod bi mi jih lahko dal kak pravnik, ki bi bil še moj prijatelj! V takih trenutkih lahko sam vidiš, da več glav več ve, sploh ker vas čustveno nič ne veže in lažje objektivno razmislite situacijo, kot pa jaz, (ki bi najraje nekoga zadavil x:Dx )!

Ugotovil sem, da je tisto, kar mi on dolguje, skoraj nič, v primerjavi s škodo, ki bi mu jo jaz povzročil (in bi bila milijonska), da raje sploh ne razmišljam koliko.... xrolleyesx Zaenkrat je bil toliko pošten, da je obljube izpolnil, zato ne bom ukrepal tako, kot sem mislil. Poleg tega verjetno res ne bi bilo fer, da bi jaz izkoristil njegovo zaupanje, ki ga imam, kot glavni programer varnostnih protokolov.... :inocent: ...dal mi je namreč najvišja pooblastila z najvišjim administratorskim dostopom, ker jih pač rabim, če želim uspešno vzdrževati mrežo (intranet + internet). Zato imam dostop do vseh serverjev, vključno s tistim, na katerem se izvajajo vse transakcije (od domačih, do pokroviteljev, partnerjev.....), skratka, res mi zaupa! Zato me kar malo boli, da bi ga izdal samo zato, ker ga lahko... :8): Spomnil sem se na nek prizor iz nekega filma, kjer je nekdo rekel; " Če nekaj lahko naredimo, to še ne pomeni, da moramo to storiti!"

Obkrožil bom tisti del, ki omenja njegove obveznosti do mene in mu poslal nazaj!

In pa, za začetek sprave, mu bom poslal E-mail, v katerem se mu bom opravičil za izrečeno grožnjo, ker da je bila neumestna, ampak da me je pač razjezilo, ker sem dobil občutek, da me ne ceni, jaz pa njega od nekdaj spoštujem in cenim.

Upam, da bo sprejel opravičilo....saj je razumen človek. Jaz pa sem tudi samo človek.... :8):

Še enkrat hvala vsem, ker ste mi pomagali pri odločitvi! :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

:palec: Natrix

(kot mama, bi bila zelo ponosna nate) :vio:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Za mano je pa en tak nedelaven dan, pa ne da nisem bila v službi samo dalo se mi ni nič. x:Ix

Drugače sem pa pravkar prišla iz Senzoriuma! Predsatva je zakon. :palec: :palec:

Gre za labirint po katerem hodiš. Na začetku ti dajo tri " želje" (oves x:o)x ) in hodiš po sobah. V predstavi si ti glavni igralec, pomagajo in sprožijo ti vse čute - vonj, vid, dotik, sluh, okus,... V vsaki sobi je drugačeno kadilo, stene , stropi, tla so narejena iz 1001 materiala ( si namreč bos), pomirjujoča glasba, presunljivo lepe ženske, vsaka ima svojo vlogo ( ne bi jih mogl boljš zbrat ) - od princeske, vile, poslovne ženske ipd. in vsaka ima svoj namen da je tam ( ne bom povedala kaj, da ne bom komu pokvarila česa)- z njimi se igraš, se te dotikajo ( primerno seveda) , ti šepetajo, ti zavežejo oči, hodiš po temi in iščeš izhod, se spuščas in plezaš ( ne preveč), ležiš na mehkih blazinah in gledaš zvezdnato nebo medtem čuvaš / ali pa tudi ne želje in u bistvu ves čas razmišlajš ali so resnične, ali si jih res želiš tako ohraniti, ali jih boš kdaj izgubišl , pozabil...

Res je predstava FENOMENALNA! :palec: x:)x

Po nesreči je moja prijateljica zašla iz scene, pa sploh vedla ni - je rekla da je šele potem dojela ko neki časa ni blo nobenga! x:o)x x:o)x

Zdaj pa spat, no ja prej pa še učit, mi slaba vest že 3 dni trka po betici ! xrolleyesx

Natrix :palec: ... razumna in zrela odločitev. In xcrossfingx , da se vse izteče v obojestransko zadovoljstvo.

Bobnar... pobož x:Xx ... so pač taki dnevi :inocent:

Mick... fajn, ko se neke stvari poklopijo :palec: :vio:

Tamle malo nazaj berem o inčunih in kaprah... njami x:px x;)x

samo trenutno mi bolj čokoladaste stvari dišijo :inocent:

Pri meni tudi zadnjih par dni ful našponanih... samo nekako.. tekoče našponanih.

Ful dela v službi, tudi uvajanje nekih novitet, pa sestanek IO društva, ki je začuda minil brez večjih pretresov, pa turnir na Gorenjskem, ki je (razumljivo) minil brez kakega posebnega rezultata...

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...