Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

moren..... :o|o:

stvari zachenjajo uhajati iz rok

ucheri odpadu sestank...pa jst lepo lahkih nog u K4

in lej ga zlomka....(enkat smo se menil, deb neki rolu ob chetrtkih)...zmenjeni smo bli za ucheri :eek: :eek: :inocent:

vsak mal prispeval k konfuziji.. x:o)x

pa nch pametnga s sabo nism meu....ampak z efekti pa mixi sfurau x:px

okusi deljeni...tko nekak pol pol

blo pa kelnarjem s fulom ushech...komentiral: konchn mal neki normalnga x:Dx x:Dx x:Dx

januarja mam pa liveact :vio:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ojla vsem!

sem totalno ljubosumna na tvojo vcerajsno vecerjo!

x:Dx x;)x kdo ni? xDDx

<{POST_SNAPBACK}>

Grem na mučenje zdajle...k Joži  :sori:  ....pih...bom pol pršla se pocartat kok sm boga, k me je bolela.

prijetno mucenje zelim . :vio:

<{POST_SNAPBACK}>

jaz pa danes tempirana bomba, dobesedno, vse mi gre na k..., odpovedala udeležbo jutri na eni zabavi, oz. rekla sem da me verjetno ne bo...

verjetno sem lunsko razpoložena ane.. ampak na jetra mi gre, da se moram vedno jaz prilagajat in vedno jaz potrpet in vedno jaz razumet in vedno jaz.... grrrrrrrrrrrrrr

upam,da bom jutri uživala v družbi popolnoma drugačnih ljudi, se mi je napovedal prijeten obisk...

Men gre tud to na zivce, me je nekaj zelo v slabo voljo spravilo dons, luna pa se kaj, you name it... :|||

<{POST_SNAPBACK}>Drage moje stalne stranke!

Šele na dopustu sem se zavedel, kako sem zapustil forum, ne da bi razposlal še poslovilno dozo bacc-kov. Je pa tule ena porcija tako suhih kot mokrih, kakršen keri paše. Če jih ne vidite več na ekranu, pole pomeni, da so že na poti.

Lepo se mejte!

O, Pajko, si prikrozil, upam da ti je fajn minil dopust! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Sam upam, da bom dons res sama...no man, no children...but me, myself and I... mir... here I come... :palec:

Fajn se mej! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Alo folks x:Xx

Neka smešna razmišljanja se me lotevajo zadnje čase, pa ker sem jih do zdaj pisala v dnevnik, jih bom še naprej... če mi sploh bo za pisat, seveda... x;)x (Aja, Marsa, tale tema glede čvekarij je kar dost pametna ideja :palec: dnevnik je postal že rahlo razvlečen zaradi vseh teh civcivcivcivciv ala chat :vio: )

A ne, kar kul, pa ze kar mal se je prijelo. :)

<{POST_SNAPBACK}>Ku ku...sam tolk, da povem, da sem še (komaj) živ  x:o)x  :vragec: Lep vikend vsem  x:)x  :palec:
Tud tebi, jaz tud cist divje. :palec:

Natrix, kako je slo skoz? :irs:

Aliana, saj res, ne vem ce sem ti ze cestitala. :palec:

A aakhut je pa se horizontalni? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pih glej to, predno sem naquotala, se je pa ze javil aakhut. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

gužva gužva gužva gužva....in v tem slogu naprej. če se je vesolje odločlo, da moram stvari predelat, moram rečt, da si je izbralo ubitačen tajming. ampak nekako vse sfolgam...vsaj dokler ne začnem dvomit vase. torej: dvom vase prepovedan!

...opažam, da se vsem dogaja...he he...kolektiven proces...pa naj kdo še kaj reče..

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Saj men ni (sam) cvicek, pravzaprav sploh ne shizim na cvicek po defoltu, prej ga ne maram kot maram... xDDx sam Pravega, ta pa je nadstandard, najboljsi... in je dbest... to je tako kot ce bi ti zdaj kar po defoltu shizila na vsak sushi... al pa da bi nekdo reicmo shizil kar po defoltu na vse kitajske restavracije..

Jaz v bistvu bolj shizim na teran, pravzaprav... ;) vendar mora tud ta bit pravi... x^x - kar pa sta dva. eden... eden pac, 'skrivnost', hehe, ne povem, x:px, in drugi Izbrani Lisjaka. Tadva sta zakon, ostalo pa je lohk tud refosk al pa cabernet sauvignon al pa kaj tacga... ;)

Lohk je pa Plavac, lohk je pa peljesac... xDDx xcheersx

Sam da je najboljsi. xyesx

Picasso

Šele pol ure nazaj pršou! xcivx Utrujen, kt 300 let stara ku....! Ups, he, he,... :inocent: Bom kratek! Z direktorijem de la radio, sem zrihtu non + ultra, skratka, boljš ne bi mogl bit! x:)x :palec:

V ponedeljek, mam pa razgovor z direktorjem "moje" (redne službe) firme! No, ta bo malo manj prijeten, to vem, sam če sem tole preživu, ni vrag da tistga ne bi! x;)x

Hvala vsem za izrečeno podporo :palec: x:)x .....in upam, da ste mel tud drugi vsaj mal sreče danes, če ne druzga; Hvala bogi, da je peeteek! x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>Šele pol ure nazaj pršou! xcivx  Utrujen, kt 300 let stara ku....! Ups, he, he,... :inocent:  Bom kratek! Z direktorijem de la radio, sem zrihtu non + ultra, skratka, boljš ne bi mogl bit! x:)x  :palec:

V ponedeljek, mam pa razgovor z direktorjem "moje" (redne službe) firme! No, ta bo malo manj prijeten, to vem, sam če sem tole preživu, ni vrag da tistga ne bi! x;)x

Hvala vsem za izrečeno podporo :palec:  x:)x .....in upam, da ste mel tud drugi vsaj mal sreče danes, če ne druzga; Hvala bogi, da je peeteek! x:Dx

xokx evo, itak, saj sem ti rekla! x;)x :palec: Kul. x8Dx

To, to, Tinka, saj se stekamo, sam da ne bi padla asociacija cvicek kok da jaz, pa bi recimo kar vsak tazadn bil dober, sam da je cvicek, pac preracunljivo :sniky: povem, da teran (najboljsi, sevedke) je tud lohk v igri. :D ;)

Picasso

Kolokvij- cela štala :xx!: . Po moje si bo prfoks zapomnu moje ime, oz. šifro, ko sm take strelala:vio:

Grem pa domov in to je zdej najbolj važn, zato morm it pakirat... x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>

A ti v knjižnico čez kakšno časovno luknjo hodiš, da dobiš tudi HP6? x:px  Mi, ki tega ne obvladamo, moramo pa še čakati, da ga ženska izda... samo da ne bo predolgo pacala, da ne bo nobenega več zanimal :o|o:

x:Xx

Ja seveda, knjižnica Bežigrad je še pred Rowlinsovo.....časovna luknja, to mi iz Bradavičarke obvladamo x:Dx bunkeljni pa seveda xnckrivx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:8): :palec:

Heceni dnevi - včeraj bila na govorilni uri - starejša je le dobila grajo - in to pri total piflarskem predmetu. Ok. Razumela bi, če bi bila graja pri matematiki ali tujih jezikih...ne tam štirice...graja pa..ker se ji ni dalo učiti pač..

In za ziher še kup neopravičenih..je pač treba do zadnjega postavati pred šolo, se s kakšnim čikom ubadati pogledati po tipih..pa je pet minut mimo...

Moj ves rdeč zraven sedi (ja, sem točno vedel..mater spet sem imel prav) in takšne varjante padale. Učiteljica jo potem že zagovarja: je pa pridna in dobra punca..bila je zelo zgrožena in razočarana in obljubila, da ne bo več neopravičenih. Potem pred hišo odloživa starejšo, midva pa po mlajšo k sosedovim..in tam naju je čakal borovničevec..tako malo za živce(ziher sta ga potrebna) in potem sta soseda družno mirila najine napete živčke, borovnice so zobovje obarvale vijolično, lička tudi in še malo pa smo ratali ful dobre volje. In potem se končno odpravimo domov. Pričakovala sem, da bo starejša že kao spala...ampak ne..ona oblečena čaka za mizo. Mogoče bi se imeli kaj za pogovorit??

Ja...kaj naj imam jutri(se pravi danes) oblečeno na novoletno zabavo???

Borovničevec pregnal neopravičene iz misli mojega dragega in namignem starejši - bomo se pomenili drugič..šibaj v kopalnico in spat..ni si dala dvakrat reči...

Danes jo odpeljem v šolo. Problem pa je nastopil že prej - ker je spet prišibal sosedov pes(mešanec teriera in špica) in zato potisnem našega Carja in Liso v garažo, zaklenem, ključ spravim na standardno mesto. Sosedov pes me nadzoruje. ..

Pridem domov..mlajša že na poti k sosedovim(ni ključa)

Kako ni ključa? Če pa sem ga tja dala...in glasno ropotanje v črevesju...

Pobrskam...ni ključa.(naj omenim, da je to bil edini razpoložljivi ključ? Eden varno spravljeni v hiši, drugi pa s Š. v Mariboru.)

Vse razkopano...seveda - sosedov pes je v prepričanju, da sem pospravila kost...razbrskal skrivališče in ključ odnesel...bog ve kam...

Postalo mi je slabo( tu mi je padla na pamet tista štorija o tem, kateri del telesa bo šef...definitivno rit pač....)hočem prestaviti avto..ki se je odločil, da vroč tokrat ne vžge...in nič. Kazalo je pač, da bom morala koristiti danosti narave....šibam proti gozdu...potem pa pasji cvilež za mano...Mlajša je pod avtom našla, ključ odklenila in spustila psa...Ne spomnim se, kdaj bi tako zelo tekla do vhoda in dalje.....yessss pa je le rit šef x:Dx :xx!:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, kaj ne bi ti dala naredit še nekaj ključev, da boste imeli vsak svojega?

Takole skrivanje ključev na "tajna" mesta je skorajda povabilo vlomilcem. Ti namreč kar dobro vedo, kam ljudje običajno skrivajo ključe.

Izdatek za ključavničarja bo najbrž precej nižji, kot pa posledice nezaželenih obiskov ljubiteljev tujih stvari.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Heh...ja. X krat smo se že kao odpravljali do tja...ampak če ga že vsak pes najde potem je tole res že zastonjsko povabilo... :vragec: :vragec:

...rit je šef... x:Dx :palec:

Nataly, ti tele svoje stiske opišeš na tak slikovit način, da se prav zabavam ob tvojih opisih.

Mislim, da je res skrajni čas, da tole s ključi drugače organizirate.

Za tisto grajo pa... piflarija sucks :xx!: ... ne se preveč sekirat...

Iz lastne izkušnje... pri piflarskih predmetih sem vedno imela več težav kot pri tistih, kjer je bilo potrebno razumevanje snovi xrolleyesx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

hahaha, sem si prav vzela cajt nataly, kaj si ti zabavna, pa to ni res! xDDx

Borovnicevci, psi in druge zivali, nekdo ves rdec sedi, pa svasta. :P

:palec: xDDx

Picasso

Coccinele - ja saj. Tolažba je..čeprav slaba. Ker punca se zdaj že dober teden pifla snov - se mi zdi, da kar na pamet. Ko bo popravila se ji potem ziher ne bo več sanjalo o ničemer.

In pravi, da jo razredničarka spominja name - ne samo, da ima očala :eek: ampak menda ravno tako odštekane finte kot jaz. In menda sposobna vsega vraga x8Dx Ženska mi je zelo všeč ratala..(aja..sem proti temu, da pišem opravičila...če je špricala...naj sprejme odgovornost za svoje dejanje...nič v lajfu ji ne bo pošenkano...naj se kar navadi..Torej je točno vedela, da ne bo niti eno opravičilo napisano..)Sicer pa je itak riba..bo že splavala. Upam samo, da ne po prehudo kalni vodi..

In še nekaj - tole za dnevnik :2src: -čutim, da se počasi odpira. Besede same od sebe polzijo skozi misli in včasih se prav zalotim, da bi morala vzeti kaj v roke...

Ah situacija s ključi. V bistvu smo res malomarni. Enega smo itak že izgubili. Ključ..

Ker prej sem bila skoraj obsedena z njimi. Vsak svojega, plus enega moji starši, eden pa za rezervo...zdaj pa nas delim z njimi.

Ampak tale kolobacija je bila zgleda potrebna, da me zgane...

Marsa - si postnila vmes.. x:Dx ja pri borovničevcu moraš biti izredno pazljiv...nič ne veš kakšne barve vse se mešajo na faci x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ker punca se zdaj že dober teden pifla snov - se mi zdi, da kar na pamet. Ko bo popravila se ji potem ziher ne bo več sanjalo o ničemer...

Saj to :xx!: Meni se zdi veliko bolj pomembno, da zadeve poštekaš in znaš povezati, kot pa da se na pamet piflaš morje podatkov. Kdo pa še rabi imeti vse v glavi v času interneta?! Danes je potrebno drugačno znanje kot pa pred 30 leti, samo izobraževalni sistem se ni kaj dosti spremenil... še vedno preveč poudarka na piflanju na račun razmišljanja :o|o:

Za ono :2src: ... prepusti se, pa bo (ko bo):palec:

In upam, da bomo kakšne drobtinice deležni tudi tu :inocent: x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...