Ksenia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 dobro jutro...Sončna, lepe sanje ti želim mala ima danes spet tekme, upam, da se ne bo kaj iz napovedi uresničilo... in dobim en prijeten obisk, komaj čakam... kako sem se ponavadi poslovila v službi - ura je 7 in minut, z vami sva bila... in saj veste imejte se radi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Volk,si to ti <{POST_SNAPBACK}>Ne čujem dobro!!! <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro...Sončna, lepe sanje ti želim mala ima danes spet tekme, upam, da se ne bo kaj iz napovedi uresničilo... Mogoce se bo pa sam tadobro, pac dobri sportni rezultati al kaj tacga. xcrosfingx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 'Bro Jutr' V Ljubljani imamo spet svojo nizko oblačnost brez katere pač pozimi ne gre.Grem pa na Šmarno pogledat če je kaj sonca gor. Že kar nekaj časa nisem bila in pogrešam **miganje** O Volk dobro zgledaš. Zato te pa zadnjič nisem spoznala, ampak si mi pa nekam znan. Nataly, eh puberteta in šola, včasih težko združljivo...saj veš da mine Selene Sončna, lahko noč. Marsa, da ne boš spet kaj z konzervami in noži vadila. P.s. Hvala za knjigo . Ful mi je , pa **posvetilo** je svetsko Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 O, Cosma, hvala za namig, prijazno od tebe. Knjigo... najprej sploh nisem pokapirala, za katero knjigo gre... aha, kul, me veseli, ko ti je kul. 'Posvetilo' in smesko in (znakec mars-a). me veselaj. Aja saj res, a saturn si dobila? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 (popravljeno) Saturn? Kako misliš če sem ga dobila? A je kje na obhodu blizu mene?Za zdaj še nihče ni pozvonil na vratih, še poštar ne p.s. ja, mi je kapnilo...rabim kako minuto več k sem blond Hvala! Popravljeno 11. december 2004 -> cosma Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Hehe, sory, ker te silim v tele rebuse zdajle.. (malenkost)... Kok se je lep dan v LJ naredil - mraz, - 2 st., a zdaj nekaj sonce uletava, prav prijetno sobotno vzdusje je. Blazotno imam spet dela, a nic hudega. Zdaj grem na trg najbrz, ceprav sem bila ze vceraj. Ful rada imam sobote (vcasih pa jih nisem prevec marala). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Nataly, teb se pa res narežim... ...še tolk zoprne stvari opišeš tako, da sploh ne zgledajo grozno...za tisto negativno po mojem ni blema...samo mogoče neopravičene bo treba zmanjšat... Volk, joj, men se pa ne da...pa me že čakajo seznami.. Selene Cosma, bo treba barvo las spremenit... Marsa, jaz po novem tudi...samo pr men se točno ve, kaj delamo v soboto, kaj v nedeljo..ustvarili smo si nek red...pa mi kr ne paše...če me kdo zmoti... v mb pa sonceeeee...mrzlo, čeprav še vedno ne tolk, da jaz neb v japonkah okol hodila... ..nakup na tržnici opravljen.. ...zdaj pa fajn sobota pred nami...smo sami ta vikend, gospod je šel v Avstrijo na prvo smuko v tem letu... ...mi je fajn, ker je tolk zgaran, da mu res privoščim... Ponoči smo spet imeli vaje... ...mala pravi, ko je odhajala ven, domov pridem ob pol dveh...sama si je določila uro, potem pa spet kliče mal pred pol drugo....mamiiiiiiiii, tolk je fajn, lahko ostanem še malo...kaj pa čem...sem kr sama podaljšala do treh, da ne bo klicev vsake pol ure...in je res prišla...ob 3 in 2 minutki... Kolk mi paše tole sonce...upam, da pride tut do vas... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 rezultat - oba obdrgnjena kolena ter prebita zg. ustnica ampak igra zmagale vse tri tekme - rezultat prve 24-7, druge 29-9 uživajte v sončku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Tko sva midve z mamo imeli, Astra - mi je dost pustila, ker sme vedno prisla kot sem rekla. ali pa jo klicala.... res, ce sem se tolk bila off, klicala pa sem jo vedno, to pa je res... ker sem vedela, da jo skrbi...recimo tud ce pol 1x nisem dam prisla. Ali pa ce je bila dolocena ura kar z moje strani. - sam, pomembno, sem se je pol drzala. Mi tud sobote in nedelje cist organizacija v nulo; recimo zdajle sem vmes pospravljala oprane cunje in jih zlagala, novo rundo prat dajala, vmes pospravila po kuhinji, vmes pa hodila po delcih pisat napoved.Tako sem se doma, a je pa ze vse zivo narejeno in celo napoved napisana ze! . Da je en text ad acta. Dbest, ko me danes ni nic vznemirjalo, ko niso prihajala tehnicna in druga vprasanja, ko mi ni bilo se treba ukvarjat s prijavljenimi objavami, pa z (s strani prodajalcev) neposlanimi oz. neizvedenimi narocili, da mi ni zvonil mobi na stose cukr, go, info, student & Co. Luna, ko skratka sem se lohk posvetila se mal tud svojemu delu... zadnje cajte sam se na vprasanja odgovarjam, pa sam se ene tehnicne zadeve resujem, sam se urednik sem, to mi gre mal na zivce, kul bit se mal gospodinja tud pa avtor pismu...Tako da sem prav hepi, da mi ni kaj motilo koncentracije danes, da sem lahko koncno eno dopoldne porabila za stvari, ki so veliko pomembnejse. No in zdaj se eno kavico spijem, pa sibam po ribe, ce jih se dobim.nekak sobota je men ribja. *Selene? Na oboje daj takoj med (prej ocisti). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 morgen..... 666 zlomkou....spet en tak vikend....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Oj, Jaz pa tud ze kake pol ure doma, zamudila pa sem sonce za cote. Je pa dbest filing, ko je mal sonca in danes je bil tok lep dan, prelep jesenski, ob obvoznici so bile kar take barve, rdeckaste, ful lepo. Pa kanjo sva videla (no, jaz). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Oj, tole - pazite kaj konzumirate, zdaj in se kar prihodnji teden... Tole ni sam zarad kislce, Mick.ja, december. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Hoh..grem zdajle v Zagreb, mal žurkat, padlo z neba heheh en model rabi prevoz, pa nas časti Sheraton Pol sem povabila pa še par prjatlc Več o tem...tomorrow ....ja Astra, če si blond se ti zgleda dogaja Bodite pridni, dokler me ni doma p.s. pašteta je v hladilniku Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 preživela prijetno popoldne, sem ugotovila, da se premalo smejim, danes sem se sprostila in mislim da sem nadomestila smeh za nekaj časa nazaj... na zabavo ne grem, padla dokončna odločitev... ne zmorem, preprosto aja, med opravil svojo nalogo na obisku imamo prijateljico od male, čaka me zanimiv večer in noč... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 med je zakon! vsak debelo gleda, na rano ko tud predlagam med, potem pa VEDNO deluje in HITRO pomaga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Jaz sem bila danes na Sladkorčkih. Vidš otroke 7-15 let stare, k majo vsi sladkorno. Te prov boli. Zdej majo že skor vsi insulinske črpalke. Je mal lažje, sam so taki božčki. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 joj glih tamle pisem, srece za tiste ki najbolj ptorebujejo, pa sem pomislila na taksne posameznike, ki jim je nekako tezje v lajfu... Namest da vsi sam jamramo, pomislimo na ljudi volje, ki jim je mnogo huje, pa recejo - lajf je tolk lep! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>joj glih tamle pisem, srece za tiste ki najbolj ptorebujejo, pa sem pomislila na taksne posameznike, ki jim je nekako tezje v lajfu... Namest da vsi sam jamramo, pomislimo na ljudi volje, ki jim je mnogo huje, pa recejo - lajf je tolk lep! za vse "male in velike" junake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 A ne, Enja in Mick, to mene najbolj 'pozitivno' gane, ono kar mravljinci mi grejo, SPOSTUJEM to voljo do zivljenja, energijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ja Marsa, take stvari se človeka "dotaknejo"...pred kratkim sem brala o neki družini, tako v težkih razmerah živijo...in otrok napisal pismo miklavžu: "želim si klobase, sladoleda in čokolade"...stvari, ki so veliki večini vedno dostopne, si ta otrok želi za darilo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...pismo miklavžu: "želim si klobase, sladoleda in čokolade" Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Jp...pa ravno o tem sem razmišljala ob lotini sedmici...kva bi vse v rit vtaknil s 500 mio...eni pa nimajo za čokoladko... kako pregrešno je delat načrte o potovanjih, avtih in vilah... :xx!: ne da bi komu namenil...takim, ki RES rabijo... vsaj za pocrkljat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Enja...fajn, da si tole dala....da nas včasih malo ustavi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Ko bomo velki pa mal manj ribji in torej bolj organizirani (), bomo pa tud mi kaj podobnega izvedli ali izvajali.samo to je velik zalogaj in tudi velika odgovornost, zaenkrat si ne moreva naprtiti se cesa.Mi je pa to med drugim tud v planu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts