enja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Marsa..kaj si mislila? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 kake akcije taksne... za pomoc komu... konkretnemu, seveda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Aha...no meni od vsega članka ta , z otroško pisavo napisan listič ostal v spominu....Sicer pa sploh ni nujno, da je "nekaj dobrega" vedno v materialni obliki...včasih je tudi kakšno dejanje, ki nekomu tako zelo polepša dan..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 To je res, vendar lacen in prezebel otrok potrebuje dobre cevlje in jakno in topel obrok in niso vedno dovolj samo tople besede in misli - pomagajo pa seveda ze malo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Marsa, se strinjam....pa saj si tudi sama že ugotovila, vsak od nas toliko kot zmore.....najbrže res topla beseda ne bo ogrela in nahranila otroka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Ja, a vsaj ni sam, ce vidi, da kdo sploh JE, se odzove nanj, ga vidi in zacuti.meni je to mal... hm... nekak se ne maram v 'sibki' al pateticni izvedbi... sovrazim da sem nemocna...Ko sem bila v bolnici s tamalim, sem dobesedno usla, ko so tamali izvajali program (tezki bolniki, obriti na balin zaradi levkemije, na vozickih, vse zivo), NADEBUDNO ( ) za starse in zdravnike (vsi smo imeli cmok in solzne oci), sem dobesedno pobegnila v sobo nazaj k tamalemu (bil je star 2 ali 7 mesecev, ne spomnim se v kateri rundi je to bilo), ker me je zacelo dushit od... zalosti... a vendar spostovanja... najrajs bi se razjokal, tulil, vse... ko pa nic ne pomaga in samo potrjujes bolecino, moras pa mu dat ljubezen in veselje, voljo, pozitivno, ne pa zalosti...In zato sem 'pobegnila'... pretezko mi je bilo... nisem zmogla ne-solz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Uh verjamem...cmok v grlu in groza ob lastni nemoči... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 poznam nekoga, ki je vsako leto odšel do teh bolnikov s kitaro v roki in jim pripravil zabavo... potem pa kar naenkrat ni zmogel več... sem podarila vrečo igrač in cunj neki družini, ki je ostala brez vsega med vojno, so svojci jim odpeljali domov (zraven so bile sladkarije... ampak sem imela slabo vest,kot da jih spominjam na nekaj kar drugi imajo, oni ne), vsako leto oddam premajhne cunje deklici, ki jih potrebuje, od mojega cunje nekemu fantu, včasih kupim cigarete in jih dam zunaj brezdomcem... ne dajem denarja, dam kar lahko dam.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 To pa mi je vsec pri nas Slovencih - v stiski se odzovemo vedno! Sosedske zdrahe, sranja, vse zivo... potem pa se porusi streha, pride pozar, pa folk skupaj stopi in pomaga. A ni mega? Clovek = clovek. ... mene ne gane velik stvari, pravzaprav o sebi sodim da sem nekako 'hladna' skoraj - zlepa me kaj ne spravi iz tira (mislim prav zares, popizdljiv clovek pac sem ze res, a ono, da bi histerijo zganjala, pa se ne spomnim, kdaj sem nazadnje)... ... a stiska... posebno otrok in zivali pa me spravi v besno nemoc... za znort in za zjokat. Sovrazim krivico in zalosti me MODROST (ki pride iz stiske in tezkih izkusenj) v oceh majhnih otrok. Jamranje me sploh ne gane, ker zame pomeni, da je oni zavzel stalisce zrtve... potrjuje pac svoj polozaj, ce se nenehno pritozuje...A ko pa vidim VOLJO, pa vse dam od sebe, ce sem na broju in ce je seveda v mojih moznostih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... a stiska... posebno otrok in zivali pa me spravi v besno nemoc... za znort in za zjokat. Sovrazim krivico in zalosti me MODROST (ki pride iz stiske in tezkih izkusenj) v oceh majhnih otrok. Ko berem te vaše poste, mi grejo kar kocine pokonci. In si mislim... ko bi večina razmišljala tako, kot tule lunatiki (in hkrati tudi kaj naredili, pa čeprav z malenkostjo), bi se lahko marsikatera stiska vsaj ublažila. Hkrati pa imam kar malo slabo vest, ko pomislim, kaj vse sem si privoščila danes... in se mi je zdelo čisto normalno (no, saj v bistvu ni bilo nič posebnega, a za marsikoga zgolj pobožne želje). Darila za družino bom vseeno nabavila (to je sicer za v neko drugo temo), a nič razkošnega... a nekdo bo dobil moj skromen prispevek za boljši jutri. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Sploh je ne smes imeti. ... slabe vesti...Moras se preprosto ZAVEDATI - potem ze vse pride v paketu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>kake akcije taksne... za pomoc komu... konkretnemu, seveda. Sploh ne morem nič pametnega napisat na to temo...mene vsako leto decembra zgrabi...ko gledam te moje...in istočasno pomislim na mnoge ostale... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sploh je ne smes imeti. ... slabe vesti...Moras se preprosto ZAVEDATI - potem ze vse pride v paketu. Sem vedela ( ), da boš tole komentirala.Sem se nerodno izrazila (malo tudi nalašč)... saj v bistvu menim, da ne delam nič narobe, če kdaj kaj več... nekomu je to lifestyle, meni (in mojim) pa mali luksus ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Sploh ne morem nič pametnega napisat na to temo...mene vsako leto decembra zgrabi...ko gledam te moje...in istočasno pomislim na mnoge ostale... Ne bluzi, ti ful pomagas ze! - vsak kot lahko. <{POST_SNAPBACK}>Sem vedela ( ), da boš tole komentirala.Sem se nerodno izrazila (malo tudi nalašč)... saj v bistvu menim, da ne delam nič narobe, če kdaj kaj več... nekomu je to lifestyle, meni (in mojim) pa mali luksus - hehe, brihtna Cocci! Ja... Kaj je sam point, kaj jaz pomislim recimo... lajf v celoti vzeto, je tak in tak... to smo ze osvojili, nase izkusnje in vse zivljenje sestavljajo mnogi trenutki, tudi dolge ure, tedni, leta celo... ko imamo recimo en problem... ali pa stevilne probleme...Pa nekdo rece - ali me bo poklical?nekdo pa rece - ali bom se kdaj srecna?in nekdo rece - ali bo moj otrok prestal zahtevno operacijo? In tako dalje... potem se zamislis...Meni teden vcasih takole gre, ck...A teden, ko nimas, ko te zebe, ko si lacen, ko nimas nikogar... pa je NESKONCEN. Blazno pomembno je socutje, vse premalo se tega zavedamo... to nas bo v koncni fazi resilo (ce bomo hoteli brati zivljenje na zemlji tako). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Mogoče se bo tole malo noro slišalo...samo mene sočutje ubija...jaz se z nesrečo drugih obremenjujem...in potem o tem razglabljam...in sem vse praznike otožna... ...spomnim se...ko sem rodila otroka z možgansko poškodbo...in sem dneve in dneve prejokala...in se spraševala...zakaj prav jaz...potem sva pa šla na fizioterapijo...in ko sem tam videla vse ostale...sem za vse večne čase nehala jokati na to temo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 no to, mene je bilo kar sram skoraj, ko nama v koncni fazi 'nic ni bilo'... mene je tud ubijalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Si še mokra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ne, fen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 No, ta fen je kar moja topla koža, zmasirana po tuširanju s fiziološko raztopino zdrave soli Poskusi enkrat, pa da občutiš svežino severnih morij Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Ma kaku sem se dons nalenaril, bi moral iti v hribe. Ta lenobnost me ubija.No ja bl sem se stiskal pa igral. Pa i vreme izgleda da nas je ometala, ali na nju ne trebamo da se ljutimo, jer očigledno je poljoprivreda na drugoj strani-S.Miloševič Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Dobro jutro...spala slabo, ampak iz povsem razumljivega vzroka... na kavču poleg mene sta spali mali dve, ki sta se pol noči v spanju pogovarjali pa sem mičkeno dežurala, da ne bi katera dol padla ali pa celo kam šla...sem najprej mislila da sanjam, najprej je ena šepetala, potem druga, pa tišina nekaj časa. Danes pa post, če mi bo uspel, ampak glede na glavobol, ki se je spet pojavil tko mislim da mi ne bi pasalo jest. Imejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Umrl nam je mali muc. Mama ga je našla 30 m od doma na enih stopnicah. Nobenih znakov nasilja, pene na ustih- nič. Čist spokojno je ležal na drugi stopnici in gledal v daljavo. Verjetno se mu je na vsakodnevnem pohodu kaj zgodilu, pa je prišel umret domov, kolkr bliz je pač lahko prišel... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 O ti zalost! To pa je res zalostno, ubogi, pa dam se je privlekel revez umret... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 devica you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts