cosma 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Piko čestitke, za izpit Jaz imam pa oprano glavo. Dobesedno ...si sušim laske, pa še malce po lnf prebrskavam....danes en tak bolj dolgčas se v mene naselil. Nič mi ni zanimivo. Imam kar pol urnik, **mikastenje** pri gospe Jožici, če se uspem slikati, še nekaj urediti na Mačkovi, obisk v bolnišnici, v Škofja Loko po opravkih, pa še meeting z vsemi, ki so pripravljali bazar zvečer.Zagreb je bil ravno tako meglen kot Ljubljana. Stari punkti, delajo kot vedno dobro. Dobra papica in zabava v ZG. Postrežba v lokalih, še vedno very primitivna, saj ne morem reči balkanska, ker balkanska je vsaj še humorna zraven. Recimo v kavarni na trgu Bana Jelačiča, v kavarni hotela, smo naročili kavice itd...in se je natakarica zmotila in potem ni hotela priznati, da je njena pomota. Ko je prinesla naročeno je pa uporabila ton...jezne žene..kao ...na tu imate svojo kavo....še dobro, da je dotični tujec in ni razumel kaj pomeni njen ton. S tem da v hotelu, kjer soba stane čez 200 eurov, ni vključen zajtrk ....ga doplačaš od 80-250 kun....kar je navadna pljačka. fej sram naj jih bo...skratka....no comment.Drugače je pa Zagreb zelo lepo okrašen me je malce spomnilo na predbožični Dunaj.Lep meglen dan vsem skupaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Jst sem pa bolan, k' svina........... :xx!: Že nekaj dni hodim kot cota, sam seb se smilim in napizdim vsakega, ki bi rad kaj od mene............ :xx!: , včeraj sem šel za kratek čas malo ven - pa je blo samo še slabše............. :xx!: bolanko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 To ti je ziher tvoja spet kaj podtaknila, da bi bil decembra bolj doma... En pobož... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 jaz sem pa danes naredila spet nekaj dobrega... zahvaljujem se gospodu, ki je povedal določene zadeve širši publiki...da je bil pripravljen o teh zadevah spregovoriti javno, govorim pa o http://www.envir.eimv.si/tetso2.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 o, shit Selene... če ti rečem, ne dihat...verjetno ne bo pomagalo, kaj.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 in to je samo danes, kaj je bilo ponoči, včeraj, prejšnji dan... prekipelo mi je in sem poklicala malce v Ljubljano in naletela na zelo prijaznega in ustrežljivega gospoda, takoj je bil za to, da razloži zadeve... no pa naj nova vlada nekaj naredi v tej smeri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...govorim pa o http://www.envir.eimv.si/tetso2.htm :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Selene... ................................................... pobož What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 (popravljeno) hvala, čeprav, ne potrebujem poboža v tolikšni meri jaz, kot otroci, dojenčki, starejši ljudje, asmatiki, bolni...recimo alarmno stanje (to pomeni, da naj ne bi zapuščali svojih domov zgoraj navedeni, pa še kdo ) je takrat, ko je 3 ure zapored presežena magična vrednost 500, torej danes je vic pri nas - grem na sprehod :xx!: in tole, da so presežene ponoč glih ne velja, kar kaže zgornji linkhttp://www.arso.gov.si/podro~cja/zrak/opoz...index.html#N497se opravičujem ker vas obremenjujem s temi linki, ampak res :xx!: Popravljeno 13. december 2004 -> Selene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 morgen.... xrosex kolk mi je ushech....k lohk ceu delovnik prespim sicer sm to z vikendom plachu.....ampak azhitk je pa nepapisn 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Šla spat ob pol petih, vstala ob desetih, napisala poročilo, šla v mesto, srečala Cosmo , kupla pulover in kapo za brata, doma pojedla pico iz Coccinele, zdej sm sita in grem spat, pol učit in na jogo. Pol bo pa že jutri. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 v petek bla na hudmu žuru , v soboto smo se kuliral, v nedeljo tud, danes sem spet ko rožca na jobu(čeprav se mi ne da)... DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Ti praznovala? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Popravlal pralni stroj, menjal armortizerje. le kaj hudiča se je pa delalo na pralnem stroju, ne vem. Sam so armortizerji bli zlo ubogi. Delal vsakdanje stvari, ki jih rad počenjam ko se zbudim z nočne izmene. Končno sem si vzel cajt in si ogledal film na DVD-ju. Srce Angela. Dober film, dober ala im vera. Uff sva z mucko nardila eno tahuj' mešano solato, zdaj ful dišim po čebuli in česnu. Grpppp :xx!: . Vonjave dišečeee :xx!: ... Pa Buddhi sporočam naj si že enkrat zbriše svoj predal za OS, k je tolk nafilan da mu ne morm poslat mesidža nazaj. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Včeraj bila v težki dilemi... ..morala sem si kupiti nove pancarje za smučanje...pa na koncu ostaneta dva modela....eden fuuul lep, barve taprave, boljši..no, drug mi je bil pa prav... ..no, saj prav sta mi bila oba modela, samo tisti "slabši"...je bil udoben in vse...samo kaj, ko je bil drugi tako lep... Pol ure sem skakala okol po trgovini...potem pa se resignirano odločila za udobne.. danes zjutraj sem ugotovila, kako hitro mineva ta december... ..odgovarjala sem na mejle z vabili na zabave...pa saj to ni res, ck..pa bo konc leta... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Kam so pa danes vsi poniknili... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Uhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaksen arbajt je za mano! Vceraj si nisem mogla privoscit odpret Outlooka, na forumu sem postnila 3-5 komentarjev, ves dan pisala... Pojma nimam, kaj dogaja, ceprav dobivam nekaj spet... Ugotavljam, da sem zaradi dela in totalne guzve in izcrpanosti v zadnjem casu totalno pod stresom, saj mi prakticno 24 ur dnevno totalno pospeseno nabija srce, joge pa tega pa ne morem zacet vadit, ker me roka boli, ne grem pa k dr., ker si ne zrihtam zav., vsega tega ne spedenam, ker nimam telefona, casa za vse to, ker sem venomer tule in poganjam korenine pred racunalnikom, pa nimam... zacaran krog. Skoz dobivam ene pritozbe, mnenja, sranja, ne manjka malo, pa bom izbrala svoje zdravje in ukinila forum.Ne mroem se it vec tegale, folk... nimam casa...se ne grem vec. Takole pa res ne... Cist so se pobrkal pojmi, mal so se nekateri prevec ufural, jaz, moje srce, pa tole prenasa. Ce me kdo ne mara,, jebiga - lahko s tem zivim, stalno takole najedanje pa mi gre na jetra. Dost mam tega, al ukinem forum, al pa sam se benam, rajsi kar ukinem, ck - in konec z delom in malo (tako zelo mocno zazelenega) miru. Pa kdaj bom kaksen obrok lohk pojedla v lajfu pa tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 a se še ni končalo sem pa mislila, da se je umirilo...pri nas pa še vedno plinska celica...mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Kam pa vsi ostali spadamo? Oz. ali smo sploh "pridni"? Meni ni nič več jasno....A da ne bo več foruma? Ali ni škoda ukiniti nekaj, kar je živo? Saj se nihče ne fenta zaradi par bacilov ...vsaj jaz ne... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Marsa ...misli nase Folk, ki se pritožuje naj pač ne sodeluje. Halo? Smo sposobni prevzeti odgovornost sami zase? Drugače pa gneča. Srečala devico ...me je spoznala, kljub moji **zadekanosti**, pa kapi na glavi. Lušten deklič Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Marsa.. ..smo res mislili, da se je umirilo... odrezat.. x!x ..zbenat pa pika.. x!x ..kaj se češ zajebavat .. :xx!: drž se Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... Pa Buddhi sporočam naj si že enkrat zbriše svoj predal za OS, k je tolk nafilan da mu ne morm poslat mesidža nazaj. Clan Buddha ne more vec uporabljati funkcije OS, tako s tem clanom lahko kontaktiras prek maila, ce je podan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Marsa na prvo mesto daj svoje zdravje, posveti se sebi, dovolj si se razdajala,potrudi se, da ostaneš notranje mirna, jezo samo odigraj,varčuj z energijo, daj se pod "samokontrolo", premisli reakcijo, šele potem izvedi akcijo. Če se boš spomnila karkoli, da bi ti lahko pomagala - veš kje me najdeš. Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Hvala vsem.ne se ustrasit in nocem vas begat... preprosto sem tud jaz clovek in dnevnik je tudi zame...saj odprem primerno temo in tam razlozim najbolj bistveno. nisem prisla do tega, ker sem imela veliko pomembnejse delo. Stanka, razmisljanja je bilo dovolj, zdaj sam se akcija in ukrepanje.Dovolj casa je mars v ribah razmisljal in razumel, zdaj bo pa mal pluton uletel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4587 - novi dnevnik, 15. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts