triple x 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Zakva pa? Sej nista nč mela! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 dost opravlanja.....bo buddhaLA spet surlo vlachla 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Sej ni kej opravlat, ker ni nč blo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 O, Soncna, nisem te videla vmes. Ja, jogurt (skoraj) enake embalaze kot mlek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ja, jogurt (skoraj) enake embalaze kot mlek. dokler dojenchkou z jogurtom ne hrante je vse OK 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Navajeni na Lunin koledarček bodo oz. bomo posegli spet po njem in ne po drugačnem formatu in podobnem naslovu in ne vem še čem podobnem... moram videt.In smo tudi tisti, ki bomo ob vsem tem imeli tudi Raph.letne efemeride in še ene par drugih astrokoledarčkov (odvisniki...) Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Aja, neki tule berem, pa upam, da ne štekam - kao da LK letos ne bo? Al bo, kot Stanka piše? Huh... jaz moram it pa domov ta vikend, je stric umrl, jutri je pogreb... meni se pa ful ne gre, ful bi bla v Ljubljani, ker imam stvari za faks za rihtat, za prebrat dve knjigi... in če grem domov, ode sve to v da-ne-bom-pisala-kam No, ja, bom doma bolj asocialna pa se ne tolk družila... Čeprav... pismu.. sem razmišljala... zna bit ful moreča scena tamle na sedmini, že par smrti v družini letos, tako da... huh ma ja no, sej vem,d a mi ni za it, se morm zbrcat mal... bom pa pol tolk bolj vesela in znala cent "lightheartedness" k pridem nazaj spet v Lj Žur v torek je bil nor... tolk fajnih ljudi na kupu, da kar res ni... mogoče dam kako slikco gor ... sem imela šanso opazovat 6xškorpijonski mind... kot da bi se usedu na vrtiljak, on poganja, ti se pa zraven vožiš skoz in se maš ful fajn... ampak je pa utrujajoče ... pa prisostvovala blues jam-sessionu na kitari... z improvizacijo tudi v kiticah zraven ... pa mal sem se pogovarjala tudi o indigcih, z enim sončkom, so ga zanimali ... pa v eni sobi smo imeli disko-žur, same babe in en tip ma fajn je blo, vsekakor, še takih žurov, sam kaj k se pol ne pobereš ful časa Je pa zanimivo, da nisem imela mačka, res smešno, pa sam "hvalabogu" lahk rečem Sem se potem včeraj dobila z eno škorpijonkico, sva se naklepetale v Čolnarni še pa še... ob petih sva se dobile, tam sva pijuckale čajčke do pol osmih zvečer... super atmosfera, svečke na mizah, mrak, umirjenost dreves in parka okrog tebe... in pečka zunanja, ki naju je grela pa seveda prave debate, tiste, ki ti dajo občutek, da si živ Danes pa verjetno zvečer domov.. bom še vidla, kdaj Lep dan vam želim Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 hvala, Tami je že boljše... mislim, da je sprejela dejstvo, da je pač to tko,.. opažam da imam zelo kul dečvo bila v knjižnici, vmes srček razvajala, budno spremljala promet, da ne bi kakšnega konja, ki je na poti v Trbovlje zgrešila, vmes se lepo juhica kuha.... jst bi tud mela LK 2005 vsaj kolendarček, da se listi zamenjajo.... smrk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 saj sva mislila kaj tacga zimprovizirat, sam pol nama je v bistvu mal dol padl... zarad vsega, v bistvu... je tolk garanja... pa tolk nic ali mal od tega, ja, kljub cifram...Mi se ne moremo it 990, ker nimamo take mreze, nimava zaledja tega, sva sama za vse - ni pritozevanje, midva sva hotla, LK je magicen in dela!Nima sam take, uporabne, pac pa prijateljsko in umetnisko vrednost.Vem, ker ze 13 let dobivam fidbek...Od onih - 3 vzamejo, do zdaj 250 v valenovak recimo ali eno vecjo...pa vse to fizicno spakirat, raznosit.... ce drugega ne...Bomo drugac zastavil...Malo pa se mi le milo stori, ko smo ze pripravili tako dobro njivo, pa je zdaj ne zanjemo, ker je teh, ki zanjejo, naenkrat tolk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Marsa, veš, pa saj je teh, ki s(m)o se na LK navlekli, velik velik, se mi zdi, pa če bi mal ceno dvignila, bi ga še vedno kupovali, verjemi, vama dvema pa bi bil verjetno doprinos potem malo boljši, ne bi bil? A potem že veš, če bo vsaj šansa za koledarček not zamenjat al še ne? Ne vem, no, mislim, da se vama vseeno splača dalje tole delat, če pogledaš, zdaj se je glih fajn prijel al kako...? Sicer čist na pamet tole govorim, seveda vidva bolj vesta, ampak vseeno... se mi zdi ČAS taprav, da bi nadaljevala Selene, res imaš kul dečvo Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Ma ne vem, saj ni vazno, itak ne moreva v bistvu (skoraj) nic.Pac, Dnevnik, ne... Saj tega se v bistvu ne da razumeti, ker si nihce ne more predstavljati, v koncni fazi izpades da kaj se pa gres... Pravim, ni pomembno, glavno da boste vsi zadovoljni, saj sva sama rekla, no, kul, se boljs, je uletelo, ko ga glih ne bova imela. SLO scena bi pa v osemdesetih (in tudi zdaj ) zagotovo prenesla se en zenski bend, sam ce se ze glih morajo imenovat Speckahle, ali morajo res svojim komadom pol dat se naslov Pada dez in Moja izpraznjenost? ... in naredit prav take aranzmaje in se menjat - torej ali tudi speckahle potemtakem igrajo vse instrumente? ... subjektivno - bedno.... objektivno - dolgcas in neizvirnost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 rešitev -Lunin net, sej tu pa bo ane?hehe pri ans se pa kregamo zaradi soli, sta ugotovila, da dajem svojo sol v juho....ups Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Lep pozdravček vsem! Dan zame ni bil glih nevem kaj, ampak upam, da je bil za ostale kaj boljši! V bistvu je že nekaj dni prav čudnih (zame).Marsa, nevem sicer točno za kaj gre pri temle koledarčku, ampak če rabita kako pomoč sem tu.......saj enkrat sem jo že ponudil, pa se pol z Mitjo nisva do konca zmenila, kdaj in kje se dobiva! No, kakorkoli že, časa imam kar dovolj (zadnje čase) in če rabita kako pomoč, kar povejta. Sam za informacijo; varnostni protokoli, izdelava in urejanje internetnih strani, delo s serverji, grafično oblikovanje in zvok. To so moja področja katera obvladam in aktivno razvijam. Tudi ostalo mi ni tuje, vendar pa tu prednjačim... Skratka, če kaj rabiš, samo povej!Lep dan še naprej! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Ma saj glih v tem je catch, Selene, to je ZE!LUNIN NET je v bistvu Lunin koledarcek, sistemcek, ki deluje...Lunin koledarcek na spletu je LUNIN NET - s KONCEPTOM vred.Nisem videla drugih astro strani, ki bi slednjo obravnavale na tak nacin.( http://www.lunin.net/html2/copyright.php ) Torej, ko bom pripravila pa tocno specificno studijo o Plutonu, pa bo to, kar bodo imel za povedat najslavnejsi slo astrologi, se ena studija plutona? Po 13 letih?In ne denimo saturna? Tranzitov, astromedicine, kirona... ... ... ... Kaj pa kaj recepti, ko smo pri navadni Luni in koledarjih?A kuha nihce al kwa, cez dneve?... vsi se sam kozmeticijo. Jaz o kuhanju, setvi, nic ne vem, pa o tem ne pisem. Kul, dosti prostora torej... vsega boga je v lajfu se za povedat... V bistvu pa - ejj, ej ej ej - kam gre svet...Ni vec nivojev, zal... LN pa se trudi za nivoje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 En beden dan. :xx!: Mračno vreme od zun. Še bolj mračno pri meni not. Jokam že cel dan. Zjutraj zdržala samo eno uro v službi, potem pa odjokala domov. Ah, saj bo. Sam naj že mine. -> kako leto pa bo boljš K bi človek lahko prespal ali kako drugače prešprical težke dneve, mesece, leta, ... sam kaj, ko bi se zbudil, bi te čakalo isto... madonca! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 sej vem, da je že tudi med knjige zaidem, pa še kam...sem mislila,da če ne bomo imeli v pisni obliki bomo imeli pač tule gor... ačih... se je že začelo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>En beden dan. :xx!: Mračno vreme od zun. Še bolj mračno pri meni not. Jokam že cel dan. Zjutraj zdržala samo eno uro v službi, potem pa odjokala domov. Danda sej bo boljše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Si sla posebej citirat, lisica, da bo mir, a? Saj vem, selene, si me spomnila na ta preprost podatek oz. zorni kot...Jasno da veste, saj ste tu, pa za glino tudi nisi v Luninem vodniku zvedela leta 2005! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 selene: hvala! Seveda bo, drugega tak ne preostane. Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 kolk je hecen lajf, pa nasi odzivi vcasih..... Se mi zdi, da se nekateri morda raje nekako izognete 'tezjim' temam, razen spodbudne besede, jaz pa sem tako drugacna... kok mam neverjetno rajsi 'tezke teme'... situacije...danes sem v badu mickenem tamle malo sedela, pa pomislila - zivljenjska situacija.TO mi je prislo v glavo kot odgovor... pa me celo mal presenetilo, ces, saj itak jasno, da je zivljenjska situacija... ampak ob tem pa je pomembno samo eno: KAKO RAVNAS (vkljucno s tem, kako si do sedaj v tej smeri ravnal).In to me prav pomirja, v koncni fazi, skoz zadnja vrata bomo sli vsi sami... brez zvez, zaledij... ssamo s svojimi majhnimi dobrimi zivljenjskimi deli... Prav dobr se mi zdi, da orjem ledino in mi ni prav nic zal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kolk je hecen lajf, pa nasi odzivi vcasih..... Prav dobr se mi zdi, da orjem ledino in mi ni prav nic zal. zhe zhe orat ledino...samo....treba pol tut kej posadit 666 zlomkou...trallala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Mah... saj ves, kaj sem mislila, fraze mi pa itak niso sle nikol dobr od rok, sem bolj 'avtorski' tip cloveka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mah... saj ves, kaj sem mislila joooojjjjj 666 zlomkou bi dal kwapavemkwa deb vedl kwa ti mislsh....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>danes sem v badu mickenem tamle malo sedela, pa pomislila - zivljenjska situacija.TO mi je prislo v glavo kot odgovor... pa me celo mal presenetilo, ces, saj itak jasno, da je zivljenjska situacija... ampak ob tem pa je pomembno samo eno: KAKO RAVNAS (vkljucno s tem, kako si do sedaj v tej smeri ravnal).In to me prav pomirja, v koncni fazi, skoz zadnja vrata bomo sli vsi sami... brez zvez, zaledij... ssamo s svojimi majhnimi dobrimi zivljenjskimi deli... meni se tut to zadnje čase dogaja... smešen filing, ampak lep - ko sred največjega beda, v katerega si se itak sam razpoloženjsko (!) spravil, pomisliš, "ej - daj se sestavi skupaj, tole en tak lep kao testek " <{POST_SNAPBACK}>ajaj, kaj sme zdele videl, na spletni strani tis.telekom.si je treba plačat narolnino, mesečno, da se bo lakho gledalo cifre in zemljevide; še hvalabogu da imamo TIS kar na compu že Danda! Bo boljš. Dans je en čuden dan, še jaz se počutim nekak tko Enga za boljš počutje, pa en lep virtualni svetel objem Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts