Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Aja, zakaj cudn gledal?

p.s. selene, saj jaz pa razdrobljeno berem, potem pa te naderem z neptunom. :sori: :o|o: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hej vsi x:)x

en hiter pozdrav, ker ze dolgo nisem sem pokukala

marsa,

bi samo rekla, da mi je to z emo kurent totalno pod vsakim nivojem, clovesko gledano je to

nemoralno in primitivno, poslovno gledano je to hinavsko in izkoriscevalsko,

celostno gledano je to slaba karma...ne vem, kaj bi se dodala.

ne morem verjet, da so ljudje tako brez jajc, da gladko malo naredijo kaj takega.

delam v poslu, kjer je (inteligentna!) kraja idej v bistvu vsak dan na sporedu, in nasplosno nimam proti izmenjavi in uporabi idej drugih ( sem mnenja, da so ideje javna last...mentalna lastnina je univerzalna, po moje) sem pa ZELO proti temu, da se stvari v istem kontekstu, prostoru in casu kradejo in - kar je najhuje - prodajajo kot avtonomni original.

bljak!!!

no...vsak zivi sam s sabo in svojimi dejanji, vse se vraca in placa, in cas bo doticnim

ljudem, ki take stvari pocnejo pokazal, kaj je prav in kaj ne.

pa ceprav je to kar se mene tice vesoljno jasno.

sicer nisem sledila dnevnika ze nekaj casa, ker ga nimam (casa),

samo dolocene teme sem pokukala, ker so pac bolj opazne na prvi pogled in ker imam z dnevnikom problem, ce preberem par strani, bi vse komentirala, pa ne morem, zato ga pogosto sploh ne odpiram...

vidim, da so bili prepiri oz. nesporazumi na sceni, mi je zal za take vibre, ampak ocitno to

tudi vcasih mora bit.

se pridruzujem mnenju, da imam rajsi par sonckov manj pa kaksno konkretno debato,

je pa vecinoma zelo lepo videti vse vas v vseh razpolozenjih in to skoraj vedno, kar me se vedno preseneca in navdusuje nad LNF. LNF je mavrica xsrcx

selene x:Xx en poboz, samo zate. x:)x glavo gor!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>Aja, zakaj cudn gledal?

:vragec:

tjah....mal sm prdishal....skor direkt iz shtirke....domou se mi ni ljubilo, pa smo shli she malo naokoli....v spomin na stare dobre chase konchali na shtacjonu xrolleyesx :inocent: x:px

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Tinka, :palec:

Natancno tako, tudi jaz sem za izmenjavo idej - ali bi potem furala LN brezplacno in vse vsem dostopno?

Ampak point ja. :palec:

Si fajn povedala, pa, ja, no vidis, tako je z mano, ko v 3/4 tem ne hodim, preprosto ker ni sans. :)

Aakhut, stacjon? x:o)x - uh, nisem bila 20 let... x:px hehe... in zakaj si pol pristal pri dohtarju, aja, itak si ga imel al kako... upam, da je vse ok, skratka. xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mislim, da si ti zelo radodarna na vseh nivojih...nisem tega tu poudarjala,

ampak to itak mislim o tebi in mitji in vsem, kar se dogaja v zvezi z LN...

ze tako je totalno dosti 'free service' in se mi zdi zelo normalno, da so placljive in neplacljive zadeve. ljudje si niti predstavljajo ne, koliko je dela.

edini razlog, da si to predstavljam, je to, ker se pocela nekaj podobnega nekoc,

oz. poskusala.

se mi cene se vedno v bistvu ne zdijo visoke, se to bi pripomnila - niti paketov, niti

koledarckov.

aja, ze nevemkoliko casa te zelim vprasat, kaj za vraga je schtraufenpacht....?

ahm, primorka tukaj...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

haha, to je pa ena fora, ki si jo je izmislil tule nas en sosed, Jan, Timov prijatelj. :)

kao da je to nekje prebral ali v enem filmu videl, pa s takim glasom da se rece Haloo, schtraufenpacht, saj zdaj je ze b.v, smo pa poleti umirali od smeha na tole, pa je taka fora, pa hecno je, ker nic ne pomeni pa je kar nekaj, pa tako schtraufenpachtsko se slis. :D ;)

Picasso

Thanx, sam je tamal slabe, ker bi on hotel bit, zdaj pa bi bil tezko... :D :P x:Ix

Picasso

Astro so zadrzali v bolnici.

Stanje je akutno, mislili so, da bo potrebna operacija, pa se zdaj niso tako odlocili, po posvetovanju z Astro, ki so jo zdaj bolj poslusali (ker so zadnjic tako trapasto ji kar dali ena zdravila, kljub temu, da niso vedeli, kaj tocno ji je).

Precej rutinski poseg, kot sem razumela, ni tako pretresljivo in grozno kot bi lahko bilo, k sreci, jo bodo pa v bolnici zadzali se par dni, ce sem prav razumela, tudi zato pisem jaz tole zdaj.

Drzte pesti da bo vse OK, pa posljimo vsi skupaj kaksno zdravilno misel.

operacija bi morala bit cez pribl. 3 ure, vendar zdaj ne vem, ker se niso odlocili zanjo, torej to ni ziher, ne bo pa odvec kaksno misel v to smer poslati. xcrossfingx

:detelca: :detelca: :detelca:

Picasso

Marsa, naš kazenski zakonik pravi takole:

KRŠITEV AVTORSKE PRAVICE

158. člen

(1) Kdor s svojim imenom ali z imenom koga drugega objavi, prikaže, izvede ali prenese tuje avtorsko delo ali njegov del, ali dovoli to storiti,

se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.

(2) Kdor skazi, okrni ali kako drugače neupravičeno poseže v tuje avtorsko delo,

se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do šestih mesecev.

(3) Pregon se začne na predlog.

Tako, Marsa. Če se boš odločila, lahko podaš predlog za kazenski pregon na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani. Zraven "Figovca", točnega naslova pa ne vem.

Za Astro pa :palec: , da se bo vse dobro končalo.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

kak že gre tista od whitesnake... give me all your love tonigth, give me all your love tonigth, i'll do anything you want, just give me all your lovin tonigth, tonigth, tonigth... tmtmtmtm.. :D kje mam kitaro ko jo rabim.... pismu danes me je kar zmankalo kar zaspal sem, :(
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hvala ti, BigM, v svojem imenu za tistole in za podporo in v Astrinem za dobre zelje! x:Xx :vio: :palec:

... in prav tako Stanki in CL! xrosex

Picasso

xcrossfingx Astra...

Ze doma... hja no, cist simpaticna stvar tistole stanovanje, lokacija je kar super; kak km stran od mojega dragega, pa tisto trenutno 'sluzbo' bom tud blizu imela.. skoda, ker na faks vec ne hodim (50 m od faksa :8): ) Doma so nekam zginli, bi rada posvet.. pa itak se morajo lastniki odlocit koga vzamejo, samo se mi zdi, da sem kar vtis naredila... x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Verjamem, ziher bos ti dobila. x^x

Si videti lahkotna, sveza, zdrava in nekonfliktna oseba, prijazna, a ne vsiljiva...

Bomo videl...

"Skoda, ker ne hodis vec na fax, ker je tolk bliz?" :D :P ;)

Picasso

Ha, prebrala zdajle koscek horoskopa za danes na Astro.com xDDx

Venus Conjunction Jupiter

kako bom socialna in druzabna (zdajle ko sem sla flat gledat sem se sama seb cudla kako sem tko cvekasta :inocent: pa v bistvu ze dopoldne z dragim mela ful neke debate... ) pa kako bom zapravljala in se razvajala (cevlji..) ha, astrologija x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vio: :palec:

Vidis, Aakhut, to pa mi je ful vsec pri tebi, res cenim tole. x:Xx x8Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...