Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Cosma, cmočk zate nazaj, pa fajn ga zažurajte danes na noč čarovnic Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Aajjjaaa, pa dons ma moj bejbi bratec 23 rojstni dan. Mu čestitam iz srca, pa da ga čim več sračka naokrog, pa da si zrihta življenje, tko kokr mu paše, pa velik, velik, velik, velik zdravja in ljubezni. Vse za tebe moj bratec ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Vsem forumovcem lep pozdrav in dobro počutje na novem forumu! Marsi in MItji pa hvala! Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Helou , še od mene pofočk luštno čarajte danes (kolk kul, da ima novi LNF ravn na dan čarovničk RD ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Hej, hej.....jaz sem tud htela na Haloween.......v MC-ja hihi, Mateja....ful dobro...jap na noč čarovnic... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Hej sončki! Ribka je zbolela.... 38 vročine zaenkrat....pa toooook se mam za učit.... :xx!: Vas nisem brala, ker nimam moči za to, grem počivat.... :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Katek, pa pobožki in , da nam čimprej ozdraviš in boš lahko spet nemoteno delovala Prva pomoč ** aspirinčki (so protivnetni, tudi zavirajo vnetje, tudi če se je že pojavilo),** citrusi (velik vitaminčkov, predvsem C),** cedevita, med in limonce v čaj ,** velik čaja (da spucaš ven bacile), ** predvsem pa velik pozitivne naravnanosti... mal meditiraj na to, kako tvoje obrambne celice papajo bacilčke in kako se z vsako sekundo bolj pucaš še enga Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Uf, hvala Sončna, to bom definitivno rabila! Pa še vilince si bom narisala. Hvala! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 O, deeela spet! Vse lepo pozdravljam. Ohej! Sončna: maš KRASNO ikonco!!! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ribika.....pobož pa cmoka.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sončna: maš KRASNO ikonco!!! Tenks, Danda in tudi tebi želim lep in mehek pristanek na našem novem satelitku A ni fajna no, tale naša luna zdaj? Za ikonco gre pa zahvala Marsi, ker se jo je potrudila najt oziroma ustvarit , sem nekaj takega iskala že ful časa, pa zdej direkt tule že med default nastavitvami foruma najdem Marsa Ahhhhh..... ... tolk sem navdušena nad tem forumom, da se kar ne skinem dol, pa kar prčkam in gledam in se igram Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Hvala, Sončna! Madonca pol grem pa še jaz ikonce iskat... mogoče mi rata kaj ujagat! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 ajej ček dis: Smile Cat oziroma Smehoterapija (za vse ljubitelje mačk in smeha ) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Pa še ena za pasjeljubce: ...I love... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Za ikonco gre pa zahvala Marsi, ker se jo je potrudila najt oziroma ustvarit , sem nekaj takega iskala že ful časa, pa zdej direkt tule že med default nastavitvami foruma najdem MarsaAhhhhh..... ... tolk sem navdušena nad tem forumom, da se kar ne skinem dol, pa kar prčkam in gledam in se igram SončnaNajprej zivjo vsem na novem forumu! Soncna, Mitja je nasel tele ikone - te serije nove, ki so, jaz pa sem jih ze zadnjic 28 al kok dodala, pa bila tih. Vidim, da jo ima ze macona eno od teh, pa glih nanjo sem pomislila tudi, samo itak ga je ze imela, no fajn ko si je izbrala tega. Mateja, cifrce so itak prave - 1 in 3 (stari LNF 1.3., novi LNF 31.10., stari riba/asc sco, novi sco/asc riba, sonci v trigonu, vse klapa skratka). In ne na 1. zaradi zalostnih asociacij, pac pa na Dan reformacije. Kul je slo, ja, smooth, ampak jasno, ce je Mitja 3 tedne pedenal in predpripravljal.Sicer pa res - carsko. Moram se mal prechekirat, sem prisla z Dolenjske, shtala totalna na cesti, mislim ful vode, kot bi cez reko vozila, parkrat me je kar skoraj zaneslo zaradi vodnega upora...Mama ne mara voznje (Bik) in mi je svec, ko gre nekako najraje z mano. Pa sem res lepo vozila, cist izi in tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 No sam, da vse pozdravm, smo prši iz izleta ; včeraj v LJ, danes v KP; jutri pa verjetno doma. Mal se grem še spregledat po forumu, pol pa se lotm nakladanja http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hej sončki! Ribka je zbolela.... 38 vročine zaenkrat....pa toooook se mam za učit.... :xx!: Vas nisem brala, ker nimam moči za to, grem počivat.... :xx!: ____________________________________________________________________ Lep pozdravček vsem, na talepem, nuovem forumi! Še posebej pa tebi, ribica Katja, da bi se čimprej pocajtala!! Sicer pa čestitke Marsi in Mitju, za uspešno opravljeno delo na novem forumu! Pozdravček! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 O, Natrix, - kako pa s tabo kaj? Zdravstveno in tko mislim? Saj res, Katja - - pocajtaj se cimprej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hej sončki! Ribka je zbolela.... 38 vročine zaenkrat....pa toooook se mam za učit.... :xx!: Vas nisem brala, ker nimam moči za to, grem počivat.... :xx!: Takoj slano limonado, pol v želodec, pol pa po koži. Na 2 litra eno epruvetko in dve limoni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ja moja mucka je čist fertik, neko virozo staknila, driska in bruhanje. Trebušna gripa al' viroza, kaj pa vem. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>O, Natrix, - kako pa s tabo kaj? Zdravstveno in tko mislim? Saj res, Katja - - pocajtaj se cimprej! ____________________________________________________________________ Hvala, Marsa, kar gre! Pa tudi dolgčas mi ni! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 He, kul, Natrix, fino. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>____________________________________________________________________ Hvala, Marsa, kar gre! Pa tudi dolgčas mi ni! hi hi hi To je pa una fotka, k 'se ni nč zgodil' no vidš pa se ti je le posrečilo Contesa http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Soncna, Mitja je nasel tele ikone - te serije nove, ki so, jaz pa sem jih ze zadnjic 28 al kok dodala, pa bila tih. Vidim, da jo ima ze macona eno od teh, pa glih nanjo sem pomislila tudi, samo itak ga je ze imela, no fajn ko si je izbrala tega.No, pol pa Mitji hvala za tele ikonce, res so nore Ma itak zmagata oba, kar se mene tiče, tule pri forumu, sta naš hardver in softver <{POST_SNAPBACK}>Hvala, Marsa, kar gre! Pa tudi dolgčas mi ni! Natrix, Tihareka, lepo je videt, da uživata in se imata fajn Sem videla v tortožerkah tudi slikce od sobote, sta nenapovedano prišla tut Trudi pa Pujsa, ha? Pari tule na LNF-ju so tudi "od hudiča", ugotavljam No, jaz sem pa scoprala svoje za danes , porabla vso zalogo kačjih krempljev in gargamelovih kurjih očes, tako da mi ne preostane drugega kot da grem spat Mogoče pred spanjem še mal fizike, da bom boljš zaspala Eno lepo nočko želim vsem, pa mehke in tople sanje Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No sam, da vse pozdravm, smo prši iz izleta ; včeraj v LJ, danes v KP; jutri pa verjetno doma. Mal se grem še spregledat po forumu, pol pa se lotm nakladanja Bejž no bejž...to pa res ni izlet...če sediš v LJ na sedežni... Pujsa pa Trudi sta se potrudila, in prišla k nam v zverinjak...je blo velik zverin na kup ta dan...ena po dveh, vmes kakšen tut po štirih... fejst kužija mata.... Veselim se dne, ko bom sedela v vaši kletki... pa noge u luft... Škoda, da nismo dokumentiral zverinsko nakladanje...pač, baterijo je treba tut kdaj na elekriko priklopit... Aha...dug teden verjetno vračamo v dvojni dozi.... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts