Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Dolg spal. x:)x Pa pozno seveda šel spat. :o|o: Zdej pa že cel dan neki bluzim po fletu gor pa dol, sem sklenil, da treba it na en sprehod. Ja, to bo. Pol pa morm še neki za službo delat.....grrrrr......Za predlahkonoč pa še en filmček pogledat x:)x .......francoski, baje kar dober, igra una igralka k je Amelie igrala....No, mejte se mujceki x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>huhu :P smo te kar mal pogrešali, no vsaj js :D hm kar hudo da računalnik crkne, hjaja, bo treba kaj ukrenit glede mojga ekrana nasledn teden :P

To je pa dobr slišat Nino! x:Dx Tut ti si fajn, ni kej! x8Dx Bova spet kakšno rekla, ko bo cajt! :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Toliko se je fajn zjasnilo in otoplilo po dolgih devetih dneh spet :eek: , da bo treba za kakšno uro na kolo x^x , saj po sredi bo zato manj možnosti :xx!: , ker se že obljublja belina :O:  xcivx , imejte še naprej lepo nedeljo, B. xsrcx  x:)x  :palec:

Fajn je bilo, sem bil kar uro in pol, sicer se vrnil zasopihan, po mojem me je pregnal tale novi vilinski simbol za testirenje, saj je fajn, sem sedaj kot prerojen x^x x:px :palec:

:vragec:

morgen.... xcivx :o|o:

she dons...pa peklenski vikend dusho spusti :vio:

rabm pobozhek... x:o)x

666 zlomkou.....t....r....a...................la..................l.............a...

.... :o|o: :o|o: :o|o:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hehe :D je aakhut takoj v svoji koži ko ga kak tipček poboža... :P hehe

ahja js bom pa bolj straigth korektno enga cmoka Marsi poslal, za tanartaboljši forum x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

.letos je že 242 mrtvih (avto.nesrece..)

.Buš je zmagal; Arafat šel, jetra zanič in aktualna koma še?!

.napovedujejo sneg

.obstaja več nivojev realnosti

.kritiziranje je negiranje obstoja

.če ti ni všeč ,sodiš

.dereš se iz strahu

.ljubeče sodelovanje z naravo

.učinkovitost je resničnost

>Komaj čakam, da se bom umaknil na deľelo in prebral vse knjige, ki sem jih kritiziral. "<

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Danes, ko smo se vračali iz kosila v Istri, je avto pred nami nenadoma zapeljal na levo stran vozišča :eek: :o|o: . Vzrok? Sredi ceste je popolnoma izgubljen in zmeden capljal mačji otročič, star morda mesec dni :sori: :C: :O:

Ustavili smo se ob robu, jaz pa sem skočila za mucetom xcivx . Še dobro, da ni bilo prometa in tako sem vzela v naročje dregetajočo črno kepico. Muc je bil vidno prehlajen, ves smrkav, piskalo mu je v prsih, ubožec.

Kaj sedaj z njim? Očitno se ga je nekdo na zahrbten način znebil, ga zavrgel :sniky:, nočilo se je že in gotovo bi končal pod kakšnim avtom :O:

Tata od Velikanke je predlagal, da ga vzamemo seboj v Ts, in peljemo na Enpa, institut za zaščito živali, kjer imajo tudi mačji azil xideax . In ker smo muceta našli v okolici Basanije, smo ga kar krstili Basko, se naložili v avto in Basko mi je takoj zaspal v naročju xsrcx .

Bi ga tudi sami posvojili, ampak imamo doma bolno mačko, s posebnim dietnim režimom, pa tudi težkim karakterjem, že pred tremi leti jo je skoraj kap, ko smo ji prinesli domov Velikanko, da ne pišem, kakšne muke so to bile :OO!: :bomb: :!!:

Pridemo v Ts in ugotovimo, da inštitut Enpa ščiti živali vsak dan, razen ob nedeljah in praznikih :o|o: :xx!: :vragec:

Tako sem imela občutek, da bo kar naš, pa bo kar bo.

Tedaj dobim idejo xideax ; pokličem bivšega, ki ga je nedavno zapustila bejba in pri tem pobasala Velikankino sestro in mačka Pipeta, ki sem mu ga jaz podarila x :o|o: :vragec: .

Na kratko:bivši ima spet svojega privatnega mačka, Basko je dobil topel nov dom, laško državljanstvo x:Dx in novo ime. Ker je ogljeno črn je postal Benito.... :wOOt: :wOOt: :wOOt:

<{POST_SNAPBACK}>  Tedaj dobim idejo, pokličem bivšega, ki ga je nedavno zapustila bejba in pri tem pobasala Velikankino sestro in mačka Pipeta, ki sem mu ga jaz podarila
:sori: x:Dx

.kako zgleda svet iz pasje perspektive?

x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>DOBRO JUTRO VSEM SKUPAJ!

Candlelight!!!!!!!!!! Ja, živjo, welcome back, veš da sem se velikokrat vprašala, kako in kaj si sedaj! x:Xx Lepo te je spet malo brat tule, pa upam, da se ti vse lepo odvija xsrcx (Kaj pa nič telefona ne primem v roke, c c c c... bova se za kako kavico namenle, če boš imela čas x;)x ).

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni mujceki 

Micki :eek: xsrcx x:Xx Adijo pamet, hodite zdaj nazaj kot za stavo x;)x Sam da si nazaj, smo te že pogrešali x;)x

<{POST_SNAPBACK}>dobrojutrodoberdanvsem...včeraj so se vrstila presenečenja, kot po tekočem traku...začelo se je zjutraj, končalo pa tudi  x^x . obdarili so me z iskrenostjo, tisto pravo, pristno, človeško, ko čutiš, da se energije pretakajo in ko besede lahko postanejo nepomembne. častili so me celo s pesmimi, na koncu pa smo štirje igrali na en boben. noro...škoda, da nismo snemali, ker bi bilo fajn še kdaj poslušat...sicer so pa to dnevi, ki gredo v zgodovino, z materialnimi dokazi ali brez njih...

astra in aliana...pobož in

pa vsem ostalim smeškote iz ene druge teme 

mejte se... :palec:

Amis... samo, da si se imela fajn... xsrcx xokx

<{POST_SNAPBACK}>Dobila sms od Astre; poseg je zdaj opravljen, kot kaze vse kul oz. brez zapletov. :palec:

Astra :detelca: xupx :detelca: xupx :detelca: xupx :detelca: xupx

<{POST_SNAPBACK}>grem jaz tud v posteljo nazaj, vsake tolk časa pridem sem pokukat... vročina, bruham, očitno mi je hčerka prenesla svojo bolečino...pa sem bila primorana en prijeten obisk odpovedat, ampak ko ne gre ne gre, žal...

mejte se

Selene, upam, da si že boljše xsrcx pa še mal zdravilnih energij za sestro, da se čimprej zrihta xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>CE BI NASA BODOCA VLADA ZNALA KAJ ZELI TUDI ZA NAS "OBICAJNE LJUDI" BI BILO DRUGACE IN NE BI BILO PORAZOV IN STUMFOV POD MODRACI....ALI PA SE MOTIM

Živjo, galaksija, naj te bobnar ne zmoti x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

No, še mal mojih razglabljanj... pa da povem, kako je bil vikend x;)x

Spet poslušam Indio Arie, mi prav paše tale umirjen ton zdajle, tko mal prime ritmov in in glasbe... xsrcx

V petek smo pokopali strica.. sem prav gledala na pogrebu... kako svetla družina smo pravzaprav... povsod, kjer je naša kri, se vsake toliko kdo zasveti... diamantek, sonce.. nekateri še ne vejo, da to so, ampak vseeno... lepo je bilo videti to. xsrcx Noro mi je bilo opazovat ljudi ob pokopu... kako smo vsak bili v svojem filmu, svoji drami... vsak svoje v glavi... vsak svoja situacija, ki se je boji... noro.

In... v sestri od babice sem tokrat tako močno podoživela babico, ki je odšla maja... Hvala ti, Danica, sonce si xsrcx x:Xx

Drugače je bil vikend kar miren, če ne štejem fotrovega razbijanja po bajti x:Dx Odkar je babica preminula, je sedaj v spodnjem nadstropju prazno stanovanje in se je ravno ta vikend odločil razsut vse... podira zidove, omare in te zadeve sta z mamo že vse spravila ven :palec: Noro, ko gledaš/poslušaš svojega fotra, kako neutrudno razbija tiste zidove cel dan, od osmih zjutraj do zvečer... sem se prav vprašala o lastni učinkovitosti. Škoda, ker takega zgleda nisem imela priložnosti videti že kdaj prej, ko sem bila še mlajša. x;)x :palec:

V kleti sem danes pred odhodom v Ljubljano iskala še gojzarje... in našla :eek: :eek: moje stare dnevnike - noro!!! x:Dx Bom imela zanimivo razvedrilno branje naslednje dneve... hihi x;)x

Aja x:Dx In kurbiš-rdečo šminko sem kar naenkrat spet začela nosit :eek: x:Dx x;)x xflirtx

No, grem pod tuš, potem pa v postlo, nočko vsem, pa po enga x:Xx na vsak LNF nosek xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Vsem pozdravček od mene. xegox

Mami se je ravnokar vrnila. xsrcbumx Jo je lepo spet videt. xrosex

Včeraj nam je klubski piknik lepo uspel, manjkali so samo člani iz MB... neke zamere al kaj js vem... xrolleyesx Whateva. Zvečer sva šla z dragim še na en roj. dan, pa sva komaj gledala... xzzzx

Drugače pa danes bla pri dragemu, po kosilu sva gledala Shark's tale (lušna risanka xzobkox x:Dx ), doma sem bla malo na netu, malo pospravljala stanovanje.... potem smo se dobili v Jurmanu, so si kolegi zaželeli hrane... x:)x Sem opazila, da sem se priljubila eni ovnici, ki je drugače ful taka, da ne pusti blizu in nikoli ne govori o sebi. Pa nisem nič takega naredila, vsaj jaz ne vidim, da bi, se do nje obnašam kot do ostalih. xsrcx

Zjutraj me čaka kavica z dvojčico.... x8Dx

Zdej pa poklicat dragega x:Xx , se mal pogovarjat, pa spat.

Lahko noč! xppx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Zdi se da bom kmalu na križišču življenske poti, kjer bom moral sprejeti zelo težke odločitve. Že zdaj sem živčen, ampak vem da bom moral biti odločen in zelo prodoren da grem naprej, seveda pod pogojem da sploh pride do tega. Biti pripravljen na morebitne težke posledice moje odločitve. Za karkoli se bom odločil bo to velik rizik. Hmm :huh: :mellow: :nuke:
Ja sam ka mali pao s lipe

Volkec, pridejo trenutki, ko se moramo v življenju odločiti in vedi da so vse poti prave, nekatere pač obsijane s soncem, na drugih nas čakajo ovire. Tako, da kakorkoli se boš odločil, se boš odločil v tistem trenutku prav. Držim pesti zate xwitchx x:Xx

dobro jutro vsem

Bush je zmagal, Arafat izgubil, hehja kaj nam sploh še ostane... svetovna politika bo šla v K...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jutrčk

Sem že kr mal pridna dons...s sesalcem skakljam po stanovanju, pospravljem posodo...sam da ne bom čist gospodinjski tip ratala x;)x

Drgače pa ja, same katastrofe x!x Mi je res čudn, da že pogreb pripravljajo za človeka k še ni mrtev x?x :sori: :o|o:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Hehehehe,jutrčk Pomlad! x;)x

Ti s sesalcm jz pa celo noč z inštrumenti! Fak,je bla težka noč! :xx!: Vse se je dobr končal na srečo, zdej pa do dveh, pol pa dam spat! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...