Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

dobrojutrodoberdanvsem...kaj najprej? pregledujem novi forum. še sploh ne vem, kako vse deluje, ker bo treba še kaj sprobat. sicver pa ugotavljam, da me pri branju malo moti sprememba podlage, ker je barvno bolj razdrobljeno in se je treba nekako bolj skoncentrirat. kar se tehničnih stvari tiče, pa kot rečeno....bo treba sprobat. sicer pa: marsa in mitja ČESTITKE za vse opravljeno delo....ker to mora biti gromozanski posel...vse tole predelat pa preselit!!!!

ah...dogajanja sto na uro. ko že mislim, da bo dan čist na izi, se začnejo stvari dogajat z vrtoglavo hitrostjo. tiste, ki sem jih splanirala, pa tud take, ki pridejo zraven same. včeraj s frendom testirala njegov nov avto. 120 konjev je šlo po cesti v slogu amfibije xcivx . dež, megla...katastrofa od vremena. sam se avto ful dobro drži, prilepljen na cesto kljub vodi. pa debate...se dogaja ...kaj naj rečem. filing praznine...ena od faz, do katere vsak enkrat pride. pol pa to sprejmeš in gremo dalje. saj itak vsak od nas sam pride na ta svet, pa sam tud odide. je že tako.

no, grem mal brat, kaj vse ste napisali včeraj....mejte se... :vio: :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Iiiiiiiiiiiiiiiiii xsrcx , no pa smo na ta novem x:px :palec: . Hvala Marsa in Mitja :palec: .

Razgibani ti dnevi v vseh smislih, full naokolska, po nesreči uletela na tortice x:Dx x:px :palec: , pa se nalimala na Majičino sedežno :eek: , pometla Opijev razsut pepelnik x:Dx :O: x;)x , pa pol že jutri prišla domov.

Včeraj pa v Kopru, pa jasno bile nevihte :O: , take in drugačne.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

(popravljeno)

xDDx Jutro! Jaz pa delavno na praznik. Malo mi je čudno ker danes vsi govorijo vesele praznike. Nisem vedla da je dan mrtvih vesel praznik, ki si ga je treba voščit...

:eek:

Nič, upam da bo danes več ali manj zatišje, lepo se mejte x:Dx

PS: JanjaK - bi mogla danes prit v KP, je lepše vreme, včeraj si res naletela na katastrofo :switz:

Popravljeno -> chembewa

heh...padla v spomine in si morala priznati, da je nekaj bolečine še ostalo. se ji zgleda ne da izognit, pa saj se počasi navadiš z njo živet. leto in pol od mamine smrti. še vedno se težko sprijaznim s trpljenjem ...dve leti agonije in umiranja na obroke. ugašanje funkcij...počasi in postopoma...spreminjanje značaja. na koncu ugotoviš, da se sam nočeš soočati s stvarmi šele ob odhodu. hočem raje sedaj,takoj...raje sebi pošteno povem kaj mislim, čutim, zaznavam...in še bolje, da si upam vse to deliti z drugimi, kar zajema tudi delovanje. potem so vsi postopki lepo zaključeni. in zato vem, da je najbolj pomembno poslušati sebe in delovati iz sebe, pa naj si ob tem misli kdo kar hoče.

jp, spominski dnevi vedno pokažejo še kakšno pozabljeno in zaprašeno zadevo, za katero je bolje, da si jo ogledamo in jo damo na svetlo, ter gremo z lažjim srcem naprej.

mejte se... :vio: :palec:

Jaz vstala že ob sedmih, kaj si morem :o|o: Prebrala zadnjo tretjino knjige, celo psa peljala ven, ponavadi to ni moje delo, zdaj pa tu tipkarim. x^x Mogoče rabim še kruh z evrokremom, pa ideje za naprej. Saj ne, da ni kaj za delat, samo danes bi rada ustvarjalno lenarila. Tako ali tako je že jutri spet delovni dan. Boh pomagaj.

xwizardx Pa tegale rabim! xwizardx

Lep dan vsem! :flower: xrainbowx xsrcbumx xrosex xloveyx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

<{POST_SNAPBACK}>Dones sm še jest vstala ob 13ih,spat sem pa šla ob enajstih zvečer....to je že 13 ur.... :o|o:  :O:

Hihi tiha rečica... 13 ur bemu :D js pa ob treh spat ob osmih auf... pa še nč zaspan, tale novi standardni čas... mi je čist zjebal ritem, kar naenkrat hodim tri ure kasnej spat,... al celo štiri.. hm xnckrivx...

nč več ne sanjam :( in počas se moje življenske razburkanosti umirjajo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>jp, spominski dnevi vedno pokažejo še kakšno pozabljeno in zaprašeno zadevo, za katero je bolje, da si jo ogledamo in jo damo na svetlo, ter gremo z lažjim srcem naprej.

Točno tako!

Radi se imejte in se lepo igrajte! x;)x x:Xx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Jutrčk.

Se povsem strinjam, da danes ni nič za počet.

No mal več k včeri pa že.

Sem šla včeri sama v sauno v en počitniški dom, k je čist na samem, poleg gozda. Najbližja stavba je mejni prehod 300 m nižje. Tema. Nikogar nikjer. Ko sem se pripeljala gor, sem se hotla kr obrnt, samo sem prišla do zaključka, da rajš vidm, da me gor kdo ubije, kot pa da doma umrem od dolgčasa. In je blo res fino. Očitno sem peživela. x:Dx

:palec:

1:0 zame :palec:

Aja pa gor včasih mal straši xduhx :OO!:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

en lep danček vsem skupaj. no pa smo na novmu forumčku... luštno. žur v soboto je bil super. res super...vsi so prišli pijače je blo ful... ni tok hitro zmanjkalo kokr sva se bale... tko da je blo res fajn... pa tko sem bla spedenana da so me vsi bulili.. hi hi hi

poljubček...

spet se mi je na bolš poslabšal

ojla aiwa...čestitke...sem te že prav pogrešala. opažam, da je blo na žuru fanj. bravoooo :palec: :palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>en lep danček vsem skupaj. no pa smo na novmu forumčku... luštno. žur v soboto je bil super. res super...vsi so prišli pijače je blo ful... ni tok hitro zmanjkalo kokr sva se bale... tko da je blo res fajn... pa tko sem bla spedenana da so me vsi bulili.. hi hi hi

poljubček...

:palec: :palec:

Bomo kakšno slikico vidl x?x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Evo me sončki moji! Sončna, Kristalka, Natrixred, Marsa, Sstane (dober recept, si moram zapomnit, nimam limon doma :8): ), JanjaK, hvala vam za pozitivno energijo, ki ste mi jo pošiljali, nimam več vročine. x^x

Še malo čekiram forum, pol pa za knjige. :flower:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Janja in Trudi! Tako! V Kopru sta bila in se nista nič javila!?

Sicer pa včeraj z menoj res ni bilo nič. Tri dni sem preboleval nekakšno trebušno gripo. No, danes sem bil pa že na Slavniku in kaže, da se mi moči vračajo.

Za prihodnjič pa, da se vidimo "v živo"!

Mrtvi naj imajo svoj mir, živim pa naj se čimveč prijetnega zgodi.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

"Mrtvi naj imajo svoj mir, zivim pa naj se cimvec prijetnega zgodi".

:palec: - se strinjam.

Mitja tudi, pravzaprav nekaj podobnega se preboleva. Tim pa smrka in kaslja, a siba okoli vseeno... Mitja je pa bogi, pa ful ima dela... :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pobož vsem, ki bolehajo/te

ja mrtvi naj imajo svoj mir, pa ga v teh dneh nimajo. Sej vem, tradicija, pa iz drugih krajev enkrat letno pridejo svečko prižgat, samo da pa sosedo vidiš, kako pet sveč prižiga naenkrat, je pa malo mimo... in ni to samo ena, med letom pa grob sameva....

no ja, vsakdo pač po svoje, jaz sem pri atu bila prejšnji teden, včeraj šla na en večerni sprehod med svečami. Me zanima če so gospe v plaščih?

En lep dan vam želim, danes je še dela prost dan (vsaj večinoma), zato ga izkoristite xsrcx

Po ful časa sem spet naredila tibetančke zjutraj, zdaj pa malo po forumu skačem in čekiram x;)x

<{POST_SNAPBACK}>dobrojutrodoberdanvsempa debate...se dogaja ...kaj naj rečem. filing praznine...ena od faz, do katere vsak enkrat pride. pol pa to sprejmeš in gremo dalje. saj itak vsak od nas sam pride na ta svet, pa sam tud odide. je že tako.

Imava midve res podobne, Amis x;)x In jaz grem obujat stare topice, ha? x:)x

<{POST_SNAPBACK}>xDDx Jutro! Jaz pa delavno na praznik. Malo mi je čudno ker danes vsi govorijo vesele praznike. Nisem vedla da je dan mrtvih vesel praznik, ki si ga je treba voščit...

:eek:

Nič, upam da bo danes več ali manj zatišje, lepo se mejte x:Dx

PS: JanjaK - bi mogla danes prit v KP, je lepše vreme, včeraj si res naletela na katastrofo :switz:

Chembewa, dobrodošla na forumu, prišla si v pravo družbo! x:Xx Mislim, da ti bo druženje z nami v užitek x;)x

<{POST_SNAPBACK}>en lep danček vsem skupaj. no pa smo na novmu forumčku... luštno. žur v soboto je bil super. res super...vsi so prišli pijače je blo ful... ni tok hitro zmanjkalo kokr sva se bale... tko da je blo res fajn... pa tko sem bla spedenana da so me vsi bulili.. hi hi hi

poljubček...

Super, Aiwa xsrcx - ja, pa slikce slikce slikce slikce hočemo x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Evo me sončki moji! Sončna, Kristalka, Natrixred, Marsa, Sstane (dober recept, si moram zapomnit, nimam limon doma :8): ), JanjaK, hvala vam za pozitivno energijo, ki ste mi jo pošiljali, nimam več vročine. x^x

Še malo čekiram forum, pol pa za knjige. :flower:

Katka, vidiš, da gre, pa mal zaslug še sebi daj xsrcx

Pa še drugim bolančkom pobože, da se čimprej pocajtajo x:Xx

Nov dan je danes, sem vesela, da sem včeraj malce coprala sama s sabo, se počutim kar veliko lažja in na nek način nova.

Grem mal pogledat, kaj vam kaj dogaja v ostalih temah x;)x Enga x:Xx vsem za lepši dan xsrcbumx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

.uredu lahkotno spal, kislo vreme spet, glava nich nea boleti,dežurna trgovina bla odprta, dobu en tak zdroblen kruh, sit sm vsega, mam čudn apetit te dni; nism šel se sprehajat ,da bi svečke pržigal, nim niti komu, so pa zato zame drugi nardil; jim nekak vedno rečem,da naj v mojem imenu to nardijo in naj povedo, da Jaz pošiljam plamen jim. Sem res porihtal˝družino s tremi otroci, njihovo mamo zdravo priredil En drugi, kot je bila pred porodom; rad slišm take rezultate,da čutm, da znam povezovat; mislim,da je en tak dan za lenobno dinamiko Vsega :N: :palec:

xyiyax

xcrossfingx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

lenobna dinamika vsega...buena, to je menda najboljši možni opis tega dneva tudi zame.... x:)x x;)x :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...