Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Ja, skoda ker ni bolj povezano, se strinjam, ampak kdo poleg mene pa se povezuje? :irs:

da prides, brezplacnio in vse dobis? In to vsi?

meni se zdi, da jaz ta test s povezovanjem kar dobro obvladujem, pac pa mi je cudno, da ni bilo obratno, ce je LK in LN omogocil neko kvaliteto podajanja in tudi kvalitetno publiko (kakrsne zagotovo ne bi bilo, ce ne bi bilo kvalitetno).

In zdaj se Mavricna, ki sicer ni brezplacna, a je simbolicno, kul - ja, tega manjka.

Drugac pa vsak sam zase tisci tam nekje nekaj. :|||

beda - jaz pa furam LN. :vtz: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, Marsa, kapo dol, poznam kar je drugod in vsepovsod pade kak cekin xrolleyesx

Ne vem v katero temo paše. A so kostanji kaj ne/zdravilni?

Zadnje čase jih ogromno zmažem.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ma saj je prav da pade, sam... saj vemo... ;) :palec:

Saj je kul.... jaz grem itak dalje, kaj pa cem, konec koncev.. :)

Pac pa - se spomnis vsega nazaj vsakic...

Mislim v bistvu je totalno tecno no...

Ker si pac obcutljiv, se bolj si, ker se to nikomur ne zdi nic takega, kvecjemu ti sam zbudis nezadovoljstvo, ker govoris o tako tecni stvari...

pa onemu je pa tisto drugo tudi vsec (pozna, gre za soseda, znanca, kaj jaz vem), pa folk raje ne zavzame stalisca.

... saj jaz to cist stekam...

samo ni prav, kje se pa to uci?

mislim jaz nimam sol, pa to vem. kako to, da drugi ne?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, sam ne bojo, ker ne dajejo nicesar iz sebe.

pac pa, najbolj usajali se pa bodo, da so jim kaj ukradli. x:o)x xrolleyesx xDDx

xupx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> Heh. ..iz polovičke čika pa je nardila samo 2 dima.
x:Dx

<{POST_SNAPBACK}> pa sodi, po tem ko si je VSE OGLEDALA, da je njen med najizvirnejsimi. - pravzaprav nekaj novega in izjemnega, vsekakor pa izvirnega.
sem šel prav pogledat, če je ta beseda tolko povdarjena,.. pa res piše na zadnji strani

<{POST_SNAPBACK}>   Pa je, pa ti nihce nic ne ukrade. Sam ti lohk.
ima ženska že dovolj drznega poguma, da si je to dovolila nardit; glede cene, je zlo privlačna, saj tudi njena knjiga je bila tko za med nazadnje prodana v isti cenovni grupi; ima zihr ustrezen kapital, da si to prvošči; sm pa slišal, da tale dip. tu v slo.ni priznana,kaj sedaj,se trguje dalje?! in verjamem Marsa, da te bere sedaj, zihre

.Danes sem bil in naredil en dan več.

> .material je kot muzika˝ x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

... in verjamem Marsa, da te bere sedaj

Jaz tudi verjamem. :vio:

Picasso

Lep pozdravček!! x:Xx :flowers: :P

Po včerajšni napadu slabega počutja....je danes precej bolje....je tak prismuknjen dan... :palec: x:Dx x8Dx

Lep večer želim,pa radi se imejte!!! x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Guest sanjalica

Sprehajala sem se dobri dve uri po štajerski prestolnici in ves čas mi je bila v mislih Astra. Nekje tam...leži, potrebna čika in v družbi starih bab...

Pa nekako nistem stopila do nje; ker imam sama "čudne" potrebe, ko sem bolna /mir!, brez obiskov!/, mi je "vsiljevati" nekaj, kar ni v skladu z mano pač tuje. Nenavsezadje je moje vodilo skozi življenje: "Ničesar, kar ne želiš, da bi drugi počeli tebi, ne počni ti njim."

Upam vsaj, da so vsaj moje pozitivne misli prišle do nje........

Mi je pa smešno (prezgodaj), Rutar ves v novoletnih lučkah... Pohorje belo...dišalo je po zimi...

Stala sem na dravskem mostu, gledala ljudi, vsi v neki ihiti, z zamišljenimi in zaskrbljenimi izrazi na licih, jaz pa sem pustila vetru, da je prodrl skozi oblačila, da me je začelo zebsti....da sem začutila, da sem tu, še zmeraj živa.....

<{POST_SNAPBACK}>

...leži, potrebna čika in v družbi starih bab...

x:Dx xDDx x;)x xcivx :palec:

a nekako nistem stopila do nje; ker imam sama "čudne" potrebe, ko sem bolna /mir!, brez obiskov!/, mi je "vsiljevati" nekaj, kar ni v skladu z mano pač tuje. Nenavsezadje je moje vodilo skozi življenje: "Ničesar, kar ne želiš, da bi drugi počeli tebi, ne počni ti njim."

Upam vsaj, da so vsaj moje pozitivne misli prišle do nje........

kako zelo sva si tukaj podobni...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hehe....v ponedeljek.....se pravi včeraj...je mala Kriss dobila svoj prvi taki..resni....HAKL...torej cvek...enko....whatever...heh....pri fiziki  :inocent:

next week popravljam....  :o|o:

( x:Dx  x:Dx )

pri nas smo pa lahko imeli zvezek pod klopjo x:Dx ne! hmm to je bila kemija. kemija, my love x:o)x

No, ja, zna najti Lunin net, vsaj to je ziher. :D

Skoda, jaz pravzaprav nisem imela prav slabega mnenja...

takole na uch, moram pa povedat, da nisem prebrala niti odstavka njenih besedil v lajfu, se manj jo kdaj poslusala na kakem predavanju al cem podobnem, torej pojma nimam, kaj pocne, sem v knjiznici enkrat opazila knjigo luna in nekaj, pa pomislila, aja tole zdaj se gre... :|| OK, ima pac kaj tud za povedat, sem zaprla knjigo, dala nazaj na polico (aja, praviloma ne berem textov, takih, drugih avtorjev - ker me ne zanima, z veseljem sem rpebrala samo gerkmana, ostalo pa pac jaz boljs bluzim pri seb, pa rajs ugotavljam kot berem. :)).

Hocem rect, ne vem, ne morem imet mnenja, ga pa imam na oddajo, ko je bilo jupitrovo ali katero leto... xrolleyesx saj smo nekje mal pisal, morda pa v temi dober astrolog al kaj tacga.

Mal se mi pa zdi... pravzaprav neverjetno, .. da avtor + nekdo, ki se ukvarja z ljudmi, ravna tako trzno v vsem vedno.

Ampak to ima cist vso pravico, kot izdajati Lunin koledar (aja bajdvej tu je slovenija, torej a rabi ta prostor tok tega), samo naj nekdo koncno naredi drugace, naj butne not recepte, a nihce ne zna kuhat, evo, ma pa tudi setev in tole, svaka cast, jaz pojma nimam o tem. :D

Ni mi niti zalostno, v bistvu se sploh ne vznemirjam... custvo zdajle - malo se mi smili, na nek nacin, dobro morda ni cist natancna beseda tole, a tam nekje smo...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...