Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... se manj jo kdaj poslusala na kakem predavanju al cem podobnemHaha, pravzaprav pa je bila 'povezava' ze tedaj...kar ene dve ali tri sosolke ali prijateljice so se lotile teh tecajev ... lepo placale, vse.A mi niso pol na vratih visele, ces da naj zdaj jim nekaj razlagam!!!pride s tecaja, mene sprasuje, pishuka unemu pa placa cele dnarje, ti mu pa polj zastonj luknje filas..heh, evo, na to sem pa zdaj pozabila cist... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 No no z marketingom ni nic narobe - sam ocitno zraven avtor pa ji ne ratuje bit glih blazno - bolj tole sem mislila...Pa marketing je samo en vidik, point je v kvaliteti, ce slednje ni, scasoma se tako dober marketing ni vec tolk ucinkovit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 saj ne stradam, sam LN mi pac ne nosi SE dovolj casha.Znam delat pa se kaj drugega, haha, saj ravno o tem govorim... oni pa naj presteva pa marketing tam racuna.Nekaj malega pocasi lunin sms, pa tko, torej ne mirujem, zdaj delam, potem pa bomo marketingirali. Ko bo pocas ze kaksen background nastajal v materialnem smislu.Mitja je v enem letu (torej v vsem razponu hkratnem LN) naredil kake 3, 4 www sajte (* http://www.iuv.si/ , http://www.mccann-erickson.si/ ).TO je najin cash. Morava dodatno delat pac, ampak saj rada delava, pa fino je cimvec znati, pa se potem bolje znajdes.Torej, hudega mi ni in mi ne bo, ce sem pa rajs stradala kot prenasala koga in zato prenasala podnajem, je pa bila to moja odlocitev, ker rajs crkavam, kot da me kdo stiska, komandira kaj jaz vem. Eni se pa rajs s tastarimi stiskajo 'na svojem' kao. Jaz sem ze tudi na trgu prodajala Bobnar, ko smo gagali, pa stepala charte v podnajemu vsak dan enega, garanje totalno... pa prodajala, pa kar je bilo tacga.Znam pa tud se risat in hvalabogu kdaj kaj dobim, res pa da vse manj, ker nimam casa, ker mi ga jemlje LN. Ampak, zakaj bi se jaz bala, saj sem JAZ tista, ki je 14 let pred casom?V tem prostoru. In pac casu. Ce imas vizijo, gres.ce pa sledis, pa ti tvojo zakriva tisti, ki hodi pred tabo. torej je ne mroes imeti, ce samo sledis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 .zelo moderna je delovna vizija vseh tistih,ki želijo delat doma za računalnikom ( Tudi prihodnost podjetij je strmljenje v temu,da bi delali na daljavo, preko ekrana seveda) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Dobro jutro! En prekrasen dan vam želim. Meni se je začel ful fino... upam, da se bo tako nadaljeval. V službi mam kr neki dela. Ga bomo hitro nardil... potem bi se mogla en mičken učit... pol pa na predavanja in spat. Jutri mam izpit, pa se nisem še konkretno nč učila... en mau sem prebrala to je pa tud vse. no saj bo... lep navihan dan vsem skupaj.... komi čakam vikend... v planu mam uživanje... in lenarjenje.. xrosex xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...pri nas dež v vodoravni legi...tema...pa zimsko nekam...eh, ja...letni čas pa tak...primeren za zimsko spanje ...kadar je tako, čisto razumem medvede sicer pa razpoloženje kontra vremenskim pojavom...vsaj zaenkrat aiwa, selene...jutrček you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 en jutranji pozdrav še iz moje strani. A moram res v službo :xx!: že pred petimi minutami naj bi šla, jaz pa še vedno skačem tule okrog...ah ja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Dobro jutro Aiwa, Amis, Selene Pri nas sneguje... :xx!: Ne maram snega, ker je moker, bel in mrzel. Pozimi otrpnem in najraje ne bi sploh šla iz hiše.Pa še tamali nekaj kašlja, je najbrž spet kakšno virozo domov privlekel.. En lep dan vam želim, dihajte, glejte okrog sebe in imejte se radi, jaz grem pa radiatorje na full vžgat.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 O, dolores, nehaj o toplih radijatorjih, jaz najraje sploh ne bi iz tople pojstle vstala, če ni že segreto v sobibrrrrra ne maraš snega? kaj pa ko ga fuuul zapade in je vse belo in hodiš po njemu da ti škriplje pod čevlji - pod pogojem da ti je toplo in te ne tišči lulat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marketing je 90% posla. Prej ko to spoznaš, bolje zate.Jebi ga. Zagreb, leto 1997.Dva klosarja, na ulici, narazen 10m.Prvemu pise na tabli "Siromasan Srbin", drugemu pa "Siromasan Hrvat".Vsak, ki pride mimo, vidi prvo tablo, se samo nasmehne ali pa kolne, ko gredo naprej, do druge table pa obilno darujejo.Mine ura, dve, pa pride mimo stara zenicka.Vidi situacijo, pa stopi do prvega in mu rece:"Gospod, ce boste tako nadaljevali, ne boste nikoli nic dobili.Saj ne rabite biti posteni, pa napisati da ste Srb...napisite da ste Hrvat, kdo bo pa vedel...."Ta se ji zahvali...zenicka odide. Ko odide, ta klosar smeje zavpije drugemu klosarju:"Eeeeeeee, vidi Mujo, ko ce nas, da nas uci marketinga...." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Dobro jutro Mili.... Sneg, škriplje, vse belo.... vse je super če vse to gledam skozi okno (radiatorji pa na full ) Sem primorka, ki je pomotoma zabredla v sneg. Bemu, hočem vikend na morju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 OOO...primorka... eeehhhhhh tam sem živela 5 let, nepozabnih čudovitih krasnih ko bi le lahko šla nazaj!!!!Veš, ko je tam kdaj zapadel sneg (Koper), tisti iz Manžana (bližnji griček) sploh v službo niso prišlikako romantičnopa burja, joj kako jo pogrešam, ko so kar šipe šklopotale,do kosti me je prepihala, ma ja, iz tega vidika pa bi rajši primorsko kot sneg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 jz mam pa ful rada sneg...mmm super je... edino pol se kle v lj spremeni v plundro in na konc zmrzne... da se skor ubiješ da kam prideš... nardiš neki salt... z rokam itak skoz mahaš k debil, k ti skoz drsi... ampak še vedno je zima men en ful prekrasen letni čas.. aja... juterček vsem!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 jutro! Lepo sm zajtrkoval, suhal kavico, pogledal skozi okno, megla in se spomnil, da še nimam nalitega antifriza v avtu, ker je bilo baje -2 ponoči. Super. Pred nekaj leti mi je že zmrznil, izkušnja ni bila prijetna - posledica - visoki stroški pa z avtobusom v službo za 2 meseca, seveda pozimi. lep dan vesm. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mraz in sneg, bljak! :xx!: Da o zmrznjenih cestah in pločnikih ne govorim! Sem pač človek poletja,sonca, toplote, predajanja sončnim žarkom in kopanja v morju! Jaz tudi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 kako romantičnopa burja, joj kako jo pogrešam, ko so kar šipe šklopotale,do kosti me je prepihala, ma ja, iz tega vidika pa bi rajši primorsko kot sneg heh..lahko ti pošljem malo burje...danes jo je dovolj za izvoz ...sam romantično pa ni prav nič, sploh če zunaj hodiš...bi bilo treba robne pogoje spremenit....pomanjkanje plundre je pa res prednost, se strinjam you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Nea se sekiramo, žagamo se! Čujtištajerc, neaflancajnekaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Faci Ko smo že ravno pri haklih - moja starejša jih ima štiri Včeraj tako fino pokazala ocene...kao pozabila prej..zanimive ocene res...štirice pri tujih jezikih, matematiki...pol pa neki hakli pri spisu, pa kemiji in go. poslovanju..aja pa pri geografiji - sicer gor že štirko dobila...ampak..ej..tam ji šusov ziher ni treba.Ok..o kemiji nima pojma. NIč podlage z OŠ prinesla..ampak spis Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 O, haj, Stajerci na broju, Ahoj, Rachek, te nekaj casa nisem videla ze, sploh pa ne v dnevniku! Pa Nat, cveki?Ja in?A mi jih nismo imeli? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Ha, jaz pa pri matematiki na ko0nc 555111 345 Najvec cvekov sem fasala pri zgodovini, ker me ne na os ne na subi nista marali prfoksi. Na subi sem mal tud zarad une pol skenslala vse...Ko sem popravila kakih 5 predmetov, zgodovino me je pa 'navzkrizno' zaslisevala, da me je zmedla, in ko sem se usedla s cvekom, so sosolci protestirali (ker mi je prav nagajala, gajstna baba, po mojem strelec z ve v sco), ona pa je rekla - se vidimo jeseni.So rekli sosolci, mislite poleti, saj so se popravci? Pa se ona zlobno zarezi pa pravi - kar jeseni v istem letniku.V tem stosu. baba ogabna, kok mi je zagrauzala vse, od ogorcenja mi je slo kar na jok, vprasam, ce grem lohk na wc, mi sikne, a, te je mal zvilo, ja ja seveda, kar pejt. 5 sem pa imela jezike pa psihologijo.V OŠ pa itak, sem bila do vkljucno 5. odlicna, do 8. pravdobra.kemija mi je sibala dobro, v OŠ mi je sve sibal dobro, razen zgodovine, mal zarad prfoks, kot sem ze rekla, mal pa ker me ni nikol zanimala (sploh pa ne v oš, 2. sv. vojna ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 ....in...kaj je bilo potem s to zgodovino... Ali si šla na popravca? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Ne, pustila sem subicko, 3 leta okol skakala in sla potem na aranzersko (za lasek ujela, v dneve, SLUCAJNO, namig, naslednji dan vpis, bilo je 30. avgusta, sem mislila, ko je bilo pol usmerjeno, da sem prestara (19), so pa nekako mi povedali, da 1. letnik je itak splosni (in meja za vpis v PRVEGA je resda 18, a to pomeni v DRUGEGA 19 - nisem mogla verjet, sem mislila da sem za vedno izgubila srednjo solo) in so mi ne sam 'priznali' subickinega, sem celo potem imela 'poseben status' in sem si lohk res vse dovolila. Pa ful sem uzivala, se celo zgodovino sem mela mal rajs (sem bila 'razredni advokat' in koncno ena ki me je imela rada in ki je POSLUSALA argumente pametne).Ko pa sem sla na popravce (3 v lajfu), sem jih pa naredila vedno.Sploh izpite.Ko gre zares, dajem vse od sebe, sicer pa mal prckam vmes. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 JUTRO Ceprav imam vrocino pa neki kiham, me je zjutraj snegec kar razvedril. Vse okol bajte je belo. Pa se vedno ga mece. Zdaj ga more bit pa ze kar nekaj cm. Vsi se pritozujete nad snegom. Men je pa Torej bo kmal smucanje. Pa tako in tako mam rada cas rokavic, kap, skornjev V Lj je mal drugac ja, ampak tiste par dni, ko ne bo spluzeno dobro, bomo pa ze preziveli Aha o soli se pogovarjate. Jaz nimam zanimivih zgodbic...v gimn sem imela kar lepe ocene, edin fiziko sem komaj zdelovala. Vedno mi je senkala, ker je vidla, da imam matemtko 4 al pa 5 in da mi edin fizika resnicno ne gre. Se danes me zmrazi, ko se spomnem fizike. Bljek :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hahaha, men so najbolj ostale v spominu ocene iz zemljepisa in matematike....... 11 2 11 2 11 2 11 2 11 2 - zemljepis......zaključeno 2, stara me ni mogla videt, k sem mel čupo ...mi je 1x dala denar za šišanje, pa smo ga seveda potrošili čist v druge namene......hahaha, ko me je na naslednji uri spet videla je dobla popi.ditis.......jaz pa tud....celo uro pred tablo in šus seveda 11 5 11 5 11 5 11 5 11 5 - matematka.....zaključeno 3, haha, tipično kampanjsko al kak so že rekli.......vse do finiša sem zabušaval, pol pa se kak teden cele dni ubadal z matematko......in kljub temu, da je nekak nism maral, morm priznat, da mi je bilo, ko sem se je lotil, prav zabavno.....k da bi križanke reševal na primer. Seveda na račun takšnega načina učenja o matematiki danes več pojma nimam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Jaz imela tudi popravne - v drugem letniku. Matematiko, g.računstvo in nemščino..Na nemščino in matematiko šla v prvem roku - nemščino naredila s 3, matematiko padla - klasično vprašanje: Kaj je štiristrana, enakostranična prizma???(za vedno zapomnila ) Jaz težim nekaj o vseh stranicah enako dolgih...itd...profoks pa...ja..z eno besedo mi povej, kaj je...jaz pa Kocka se vidiva na drugem roku Potem je šlo..z dvojko...pa ipak...Ampak vidi razturanje v zadnjem letniku - že noseča in to...pa jim za kontro(kao,kaj boste vi mene zdaj postrani gledali) s samimi štiricami in petkami furam...no..razen matematiko...tri.. Hčera ima kar nekaj istih profesorjev kot jaz...ji je za nemščino celo rekla - jaz pa se tvoje mamice zelo dobro spomnim Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts