Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Hoj sončki!

Jz sm se pa že učila x^x .

Joj kaj sem vidla včeraj, sva se z dragim peljala po Zaloški, zelo počasi ker je blo kar nekaj gužve. Pri Španskih borcih zavija en avto pred nama na parkirišče, pa se iz nekega razloga ustavi in zablokira pot enemu kolesarju. Kolesar pa ni nič zmanjšal hitrosti, z isto hitrostjo je šel naprej, ga je hotel obvozit po levi.... kar naenkrat, očitno nekje zapel, nardil salto, pristal pred najinim avtom :O: :O: :O: se je dragi lepo pravočasno ustavil in vse, kolesar se je z zvitim kolesom pobral in umaknil s cestišča, dragi je dal vse 4 žmigavce in zapeljal na stran... je šel pogledat, če je z njim vse ok... hvala bogu je blo. Ampak vseeno, :eek: :sori:

Sem že mislila, da se mlaj pozna, pa je najbrž še predaleč...

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

in še to me zanima: je res, da če bi se jaz prijela električnega pastirja in bi mene za roko držal nekdo in njega še en tretji, a bi streslo samo tretjega ali nas vse?

in še to, zakaj lahko konja ubije že minimalna moč elektrike, npr. krave pa ne?

Zdaj me se pa samo vprasaj, kam gre svetloba, ko ugasnes luc :eek: x;)x

Mili, pri elektriki sva si zelo blizu, o njej mi je jasno samo to, da trese xDDx ...mislim, da bi pa pri električnem pastirju treslo vse tri, razen, če bi prvi stal bos v mokri travi, drugi in tretji pa bi imela obute škornje( izolacija)..elektrika si pač izbere pot z najmanj upora.Sicer pa si najbrž že sama opazila, da tudi vse ljudje nismo enako "zdrizasti"...Poznam človeka, ki ga tok 22oV samo "prijetno žgečka okrog srca"...

Guest sanjalica

O električnem pastirju pa ne bo čisto držalo; lahko imaš gumijaste ali usnjene škornje, ampak drmne te pa kljub temu :D ... v vsakem primeru in drmne nas vse v verigi...

Je pa res, da žival manjX kot mene, ker je (zgleda) bolj pameten in se nikoli ne približa tako pastirju, da bi ga...

<{POST_SNAPBACK}>zanimivo kaksne debate na merkur kvadrat uran.

a niso fajn debate marsa? malo tehničnih stvari nikol ne škodi. kakšne bi pa bile skladne s pozicijo markurja v kvadratu z uranom?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Evo mene.. x^x

S težkim srcem sem se poslovila od samih lušnih mladih dohtarjev....da o pacientih ne govorim.. x:Dx

verjetno bom potrebovala kak dan, da preberem, kaj vse ste napisali... xrolleyesx

mal mi je nerodno... x:Ix ...ker sem ravno v največji stiski klicala marso, če pozna kakšne pametne čajčke...in potem tut prosila za mal pozitive...pa je zdej izpadlo kot da sem bila na smrt bolna...cel cirkus torej.. xrolleyesx x:Dx

no, takole zdaj gledam na to...takrat, ko mi je bilo res hudo....so me sms-ji držali pokonc....in seveda vsa energy...ki ste mi jo pošiljali....ne znam se drugače zahvaliti kot z enim preprostim hvala... x:Xx

Torej...imam gromozansko luknjo v želodcu...ki je začela krvaveti...in povzročila neprijetno notranjo krvavitev.... :xx!:...še danes sem prepričana, da ste mi jo pomagali ustaviti... x;)x ...in smo zadevo potem reševali z milejšimi sredstvi kot je nož...no, potem pa so se kar nekak navezali name...in me niso želeli spustiti domov... x;)x

kakorkoli...evo mene opet....sam čika si pa ne upam prižgat...zdajle sem neko kuhano zelenjavo pojedla.... :xx!: ...moja prehrana naslednjih 14 dni....cvikam, ker so mi ob slovesu rekli, da če se vrnem...pomeni, da se sama ne znam čuvat...da me morajo čuvat oni....daaaaalj časa...

x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

O, Astra, koncno doma! :palec: x8Dx x:Xx

(*tistegale pa nisem stekala cist dobr, da ker si men povedala, je izpadlo smrtno resno in cela zmeda? :D) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

poslusam zdajle Mitjo po telefonu - ne, to morate klicat nazaj na Mobitel... xrolleyesx

In oni se ni pustil odgnat in se mu je frzmagal, kaj ga zdaj mitja stran posilja. :D :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...