Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Vem,da zna biti včasih malo težak,vendar zna biti tudi pravi srček!Verjemi mi,ga dovolj dobro poznam in vem,da ima dobre namene,vendar ga moraš vzeti takšnega kot je. x8Dx :inocent:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

Fočk še od mene x:Xx xsrcx

Kolk se dogaja, pismu, izginem mal za dva dni, pa je že tolk novega :vio:

Marsa, Astra, Michelle, Aliana, Mateja - poboži, res je nek čuden energy v zraku in folk zboleva... čimprej na xupx xcrossfingx

Astra, lepo te je spet brat, smo te na daljavo lahk mal razvajali do zdaj x;)x Mateja, kaj praviš, je bil tole še en preizkus mreže ljubezni in zdravljenja na daljavo? xsrcx No, Astra, vesela sem, da so te odpustili, boš zdaj lahk namest mladih dohtarjev in pacientov preganjala naše LNF žrebce x:Dx :vragec:

Sanjalica, pismu, te berem... da premisliš vsako stvar... jaz sem pa ravno obratno zadnje čase... pogledam filing, pa skočim in probam plavat x:Ix :vio: x8Dx pa da vidimo, če mi uspe... zgleda raziskujem svoje meje :vio:

Kristalka, evo za krstitev pa res morš tut kak šus fasat x:Dx x:Dx xokx Jaz sem v gimnaziji začela s tremi x;)x

Aiwa, ti držim xcrossfingx za izpit jutri!! Dobro naredi.

Sysyphe, ja, je en ultra čuden dan :vio: Aja, danes mi je nekdo preko "etra" eno poezijo recitiral :inocent: x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>CIAO!!

Sem nova članica foruma,vanj pa me je malo vpeljal kar veliki bratec.Naročil mi je naj v dnevnik nekaj napišem,ni mi pa povedal, da so tako kul smajliji tukaj. x:)x  x:Dx  x8Dx

Zivjo, dobrodosla! :vio: Upam, da se bos dobro pocutila. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>jeb*** Marsa....saj si vedela, da bo kmalu tisto..."obiranje plodov"...je pa res za znoret v bistvu....žal mi je ... :sori:

Ne saj ni panike, astra, jaz sem ze cisto drugje, ne mores bit na dvestopetdesetih koncih naenkrat, men uspeva zaenkrat tja do 10. ;)

Mitja tule ze skorpijonsko prodorno je vse dodal, prepedenal, aneksi, pih, ful dobr je svoja dopolnila, popravke naredil.

Ima nekega znanca, pa mu je poslal naj uch vrze, takorekoc 'dopisni advokat'. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, Astra, Michelle, Aliana, Mateja - poboži, res je nek čuden energy v zraku in folk zboleva... čimprej na xupx xcrossfingx

Saj bo, thanx Soncna, imam na sumu onesnazenje, vodo, tudi, ne samo viroz in tacga,... :o|o:

Pijem 10. ali kateri rooibosh danes, kok je bil dober brokoli, upam da me ne bo kaj zvijalo (a itak sem dala lovor, majaron in kumino tud), prav pasal mi je.

Zdaj bi se clo kej pojedla.

danes sem po kaksnem mesecu prvic spala dobro in vso noc in vse, razen zjutraj, ko sem se zbudila, krci v nogah (sem se cist izcistila, 51 kil pa to, sem cist suhcena. :vio:). Donata si jasno ne upam. :D

In zjutraj se trebusni krci oz dopoldne, zdaj prek dneva pa vse boljse, pasal mi je tus totalno.

Ipak je pa se vedno pluton v moji prvi hisi (se par stopinj) pa v kvadratu s stirimi najpomembnejsimi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj joj :D kolk je kul ta nov forum, ko kliknem na popravi objavo mi napiše " Cool tvoja objava je popravljena" :D me prav razveseli tale cool interface....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>haha, Selene, ocitno.

Kaj sem pa zdajle? :)

Najslabse mozno v bistvu - tam pedenam brokoli, pa shizim na storcke, ga olupim in grickam stor, no in sem to...  - po tem ko ze dva dni nic ne jem (aja vceraj sem krruh pa putr, sam to mi je pasal, ene dva majhna koscka), potem pa se en piskot (ki jih sicer sploh ne jem niti sladkarij oz. zelo redko, tim je tam imel, pa so se mi kar sline pocedile in sem 'tvegala'). :)

marsa, jaz imam tut zadnje tri dni takole... ko skoraj nič ne jem, ker mi preprosto ne paše :vio: silit se pa tut ne maram... evo... danes eno kurjo juhco, drugo je že znanstvena fantastika za moj jedilni filing x;)x

<{POST_SNAPBACK}>CIAO!!

Sem nova članica foruma,vanj pa me je malo vpeljal kar veliki bratec.Naročil mi je naj v dnevnik nekaj napišem,ni mi pa povedal, da so tako kul smajliji tukaj. x:)x  x:Dx  x8Dx

Po rahlem preletu foruma sem opazila,da se tudi ogromno kušuje.

Ga bo treba v roke vzet!!

Živjo, Ksantipa, dobrodošla med nami x:Xx Ja, tale tvoj bratec kar meša tule po forumu, glave in živce x;)x :vragec:

Aja, Marsa, ko spanje omenjaš... jaz imam zadnje dva dni spet sanje, ki se jih dejansko spominjam... pa oboje tako zblojene, da sploh ne vem, kaj si mislit... Sem sanjala, da so mi ukradli miško, tipkovnico in comp, sam ekran so mi pustili... pa cela panika :eek: adijo pamet x;)x

Jaz imam pa zadnje dneve zlo zanimive... Velik razmišljam, čeprav na prvi pogled sploh ne zgleda tko :vio: Pismu, a se to začne dogajat, potem, ko začneš videt svet as it is... da greš ven žurat, pa ti še vedno deluje tisti "opazovalec" nekje v glavi in melješ... opazuješ, gledaš filinge... :inocent:

Spoznala sem nekoga, ki mi je malce ukrivil moj pogled na realnost... ki se zlo hitro bliža. Tako da... ja... cmarim znotraj sebe, čaram, gledam... jutri mi bo verjetno že malo več jasno, bomo videli. Držte figice. xcrossfingx

Za nameček pa se še grem igro mačke in miši z nekom, prav smešno zame, ki se ne maram kaj preveč igrat in okolišit... sem "straight to the point" oseba, vedno bolj ugotavljam x;)x

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>Dobrodošla Ksantipa! x:)x

Lepo, da si se nam pridružila! x;)x Le kdo bi bil tvoj veliki brat? Tukaj se lupčkata samo dva non-stop! x:Dx  Eden je Mick, drugi pa Triple? In kateri je tvoj brat? :inocent:

haha :D ;) pismu tele škorpijonke... da zamaskria svojo natančnost doda zraven še micka... ko je pa ja jasno... da je triple :D hihi

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aja x:Dx x:Dx Tolk sem nekje v svojih vodah danes, da sem čist pozabla napisat.... x;)x

Včeraj sem spoznala Sysyphea x;)x Sva ugtovila, da ko skupaj debatirava v realnosti, perje sploh ne frči v takšnem obsegu kot je svoje čase tule na forumu x:o)x Zabavno sva se imela, ugotovila, da sva se že prej videla nekje, oba mal presenečena nad tem x;)x Hja, bo res držalo, kar mi je en frend z Gorenjske nekoč rekel... "Isti teči skp letejo." x:Dx x:Dx x;)x

Intermezzo... moja miš mi ravnokar uhaja... se menjujejo pozicije? :vragec:

Sončna

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>Čakam lep bel sneg, ki škripa ko hodiš.
x:Dx

<{POST_SNAPBACK}> Sem nova članica foruma,vanj pa me je malo vpeljal kar veliki bratec.Naročil mi je naj v dnevn..
maš zanimivega brata, je reku, da si zahtevne sorte x:Dx rab le pogovor,pa rad se druži vsestransko x:Dx upam,da se bo tudi kdaj realno pogumno prikazal kot se izraža skozi poučne dialoge x:Dx

.nagoni nature

.naj se populacija zredka in naj se bogastvo sprosti

.ko udarijo mikrobi ,udarite nazaj(epp)

.75let star Arafat, začel je javno˝kariero l.1969,

.zavarovalnica je neka vrsta banka, ki živi od nesreče človeka

.~23.000 slovencev ima spolno prenosljive bolezni

.oskrba vrtcev, internatov, študentskih in dom upokojencev

.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>

... ti pravim Marsa, marketing bo treba furat in začet potnika špilat po večjih trgovinah, uporabit vse možne zveze prek medijev, dat bannerje na druge forume, portale...  teh par mandljcev prek foruma ni nič...

al pa še boljša varianta, zdaj zelo moderna:

se ufuraš k neki reviji, ki izhaja tedensko ali mesečno in naj dajo kot darilo zraven LK. kot recimo Mladina z DVDjem, Dnevnik s knjigo, itd...

ne vem zakaj vztrajaš pri starokopitnih forah...

Jaz pri starokopitnih, ko imam Lunin koledar na mobiju ze eno leto in ze 5 let na netu...

Ja saj vem, da dobro mislis in imas do neke mere tudi prav.

Ti gledas v vzorcu firme - s kapitalom, midva pa imava zavod, da lahko sploh legalno delujeva, nisva pojerbala od komunistov al od stricev, po mojem pa celo onassissi niso kar v dveh letih obogatel.

Pa saj se sploh ne pritozujem, a cele strani ne vem cesa pa se lohk gleda, pac v dnenviku sem o tem govorila na treh straneh al kaj tacga, mal tecno, ampak saj ni take sile, in z mano je OK.

Oni, ki vodo iz morja prodaja, bo skoz v krcu - morja pa ne skrbi, da mu bo zmanjkalo vode. :)

<{POST_SNAPBACK}>... Sem sanjala, da so mi ukradli miško, tipkovnico in comp, sam ekran so mi pustili...
x:o)x x:px
<{POST_SNAPBACK}>

Včeraj sem spoznala Sysyphea x;)x

Lepo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[Odkar je poročena več spoloh nima časa za nas ... :( :(

Ne bod no ljubosumna x:Xx , če bi bila samska bi imela še manj časa zate, ker bi cel čas okoli letala, da bi kakega ujela in z njim svojo energijo izgorevala. Ker pa je tako kot je....imam pa še čas za LF x:Dx

Jest sm tut vate :2src:

Hvala vsem za x:Xx in čestitke za čvekalske dosežke.

Mateja si še vedno veliko Uho? Neki zlo narobe z vama katetama, Astra čist kaput, ti na pol gluha oz. Guha/po horenjsk/ jest pa kot zombie pritisk 85/55, pa sam čakam, da me štrafne. Srce mi nekaj razbija bumbumbum, pa ne vem a temu pridati kako pozornost ali je to kao normalno.

Selene upam, da si se pozdravila. Sončna v pogonu. Ksantipa, dobrodošla.

Glede onega Luninega koledarčka, men sploh ni všeč. Sem si ga pogledala v trafiki. Odprem in dobim občutek, da nekaj hudo manjka, prazen, brez energije. Malce pust. No tok, strokovno od mene o koledarčku g. Kurentove.

Škoda Marsa, ker ga ne bo. Nekako živi z menoj, je cel prečečkan, vse najdem, za naprej in za nazaj in če ne zapišem vanj, pozabim, se stvari ne zgodijo.

Ko me frendice pokličejo, za na zmenek, že vedo, da jih moram vpisati v svoj poseben koledarček :vio:

Aakhut nekam hudo prijazen, zadnje čase....tudi :vragec: ni več, kar je bil x:px

Ti paše! x8Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a si predstavljas kok je sele nas pol zaskrbel, ko si bil ti prijazen? :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Škoda Marsa, ker ga ne bo. Nekako živi z menoj, je cel prečečkan, vse najdem, za naprej in za nazaj in če ne zapišem vanj, pozabim, se stvari ne zgodijo.

Ko me frendice pokličejo, za na zmenek, že vedo, da jih moram vpisati v svoj poseben koledarček  :vio:

:cry:

... ves kaj to dodatno zame pomeni, kolk mailov, odgovorov, kolk telefonskih klicev - letos ga ni - in razlagat...

Picasso

Aja no fino, sem videla pri Cosmi, da je omenjala nekaj mateja, jaz pa nisem nic videla, kaj dogaja? :irs:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:cry:

... ves kaj to dodatno zame pomeni, kolk mailov, odgovorov, kolk telefonskih klicev - letos ga ni - in razlagat...

Lahko narediš sledeče, obesiš napis: Koledarček, letos ni, peč pokvaren :wOOt:

Če ne gre, ne gre....ga bomo pa drugo leto dobili. Zdaj vsaj veš, koliko ga imamo radi. Za drugo leto držim xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...