Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Jutro... x:Ix .no, pa saj si lahko privoščim, ker sem že glih v bolniški, ne... x;)x

Pojedla kuhano jabolko :xx!: in skorjico starega kruha za zajtrk...

Sicer pa sem vmes ob 5h že vstala in peljala sina na delo...

Selene, boga mala... :sori: ...čak mal, pa kaj se je vmes dogajalo..vem, da je zbolela že prejšnji teden...obema x:Xx x:Xx x:Xx

Spala dobro....sam ves čas me preganja prepir z mamo...zgleda da midve nikol ne bova našli skupnega jezika... xrolleyesx

Amis...eh, daj no, kaj pa kompliciraš...a misliš, da zdaj štejem in pregledujem, kdo me je pozdravil in kdo ne.. x?x ...sem manj sco te dni... x;)x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Selene, boga mala... :sori: ...

xcrossfingx :detelca: xupx

... res 'nekaj v zraku' dons :o|o: ... zjutraj totalna gužva na poti v LJ, kooooolone nenormalne, dvakrat je šlo za las, vse nekaj živčno in kar počez :wacko: ... Daša nekaj deprasta... me je klicala iz šole, da ma dost te butaste šole ... :eek: x?x ... kaj pa je, je kaj tečnega?... ma ne, sam .... brezvezna je, bljah .... xrolleyesx ... (ajaaa, to xDDx)

res je tak dan ja. jz sem že cel dan ful zaspana... pa izpit mam pol. sej hvala bogu, odpišeš in greš, vsaj ni treba tm viset. bomo sfolgal. danes je pač tak dan. jutri bo 100% bolš, če že ne zarad druzga zato k je petek. u sej res jutr gremo na večerjo. ma od prjatlce mami rojstni dan pa jo pelemo vn... dabest!!! se že veselim, k smo zmer tko faj druščina... cela družba nas ta mladih, pelemo njune starce vn... k smo bli mlajši smo vsi skoz pr njih visel, k so bli tko fajn... zdej se jim pa vrača k lepo za njih skrbimo!! x;)x x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>xcrossfingx  :detelca:  xupx

... res 'nekaj v zraku' dons  :o|o: ... zjutraj totalna gužva na poti v LJ, kooooolone nenormalne, dvakrat je šlo za las, vse nekaj živčno in kar počez  :wacko: ... Daša nekaj deprasta... me je klicala iz šole, da ma dost te butaste šole ... :eek:  x?x ... kaj pa je, je kaj tečnega?... ma ne, sam .... brezvezna je, bljah ....  xrolleyesx  ... (ajaaa, to  xDDx)

Ojla!

Poglejte malo kje je Mesec ( v škorpijonu! ) tik pred mlajem, kje je Mars ( v škorpijonu ) in oba delata slab aspekt s Saturnom, če pa numerološko gledam(11.11.), da je enajstica ena izmed najslabših številk in vibracij, se sploh ne čudim :eek: , zakaj toliko problemov vsepovsod :inocent: , danes še poskusite zdržati, pa mogoče jutri, ker potem bo pa bolje, pazite nase, lep pozdrav, B. xsrcx x:)x :palec:

ja, saj, Boris... luna dela danes Daši konj. z njenim natalnim plutonom (medtem, ko ji tranzitni pluton že dolgo dela opozicijo z nat. luno)...

tistega, o najslabših številkah pa ne kupim ... lahko, da nekaj ni prijetno ali lahko, kar še ne pomeni, da je najslabše ...

x:)x

Lep pozdrav! x:Xx x:Xx

Je res mal čudn dan...ampak sj bo za preživet...no ja lahko je pa tud zelo dober dan,kakor vzameš...ker napoved je bla dobra...pa mal razmisliš o stvareh,o katerih do sedaj še nisi....al pa nisi hotel...kr ok.

Lepo se imejte..pa radi tudi!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>ja, saj, Boris... luna dela danes Daši konj. z njenim natalnim plutonom (medtem, ko ji tranzitni pluton že dolgo dela opozicijo z nat. luno)...

tistega, o najslabših številkah pa ne kupim ... lahko, da nekaj ni prijetno ali lahko, kar še ne pomeni, da je najslabše ... 

x:)x

Saj nisem prodajal, da bi morala kupiti x:Dx x:o)x ...en pobož tudi za tvojo Dašo x:)x , tule ji pa stoj ob strani, lep dan obema, B. xsrcx x:)x :palec:

xokx

Koncno nimam vec krcev (tok tok tok). xDDx

Pijem lipov caj z medom. xDDx

Bila v Tapru in v Krismi (haha, kaksna cudna imena) in si ogledovala mal kopalniski program...

Bolj ali manj vse najdeva (jaz imam mal staromodne stose in hocem met banjo x^x in ne 'spicastih' in ne oglatih wc skoljk, pa umivalnik mora bit velik, sam ne tko, ampak drugac, pa tko. Pipa ne sme bit da se vanjo butnes pa tko. Skoljka nekako v zidu (sem pozabila kako se rece), sam je 50 jurjev. V bistvu je kul, ko je skrito vse in imas policko, vzame pa ti 10 cm, ampak... kaj pa vem, morava pregruntat.

Hocem imeti solidno; preprosto, kul, a ne najcenejse in jasno ne najdrazje. Nocem zdaj tam nekaj prevec improvizirat (mal je kul), da mi bo cez pol leta se snelo al kaj, ampak ne dam pa 35 jurjev samo za pipo (npr. tista, ki sem jaz takoj rekla, evo, tole, je 15).

Vse kul.

O, fino, ploscice?

tele, iii, take hocem, na tla te in na steno te in te...

Kok cena in to, tam med 3800 do 5200, dobava?

4 tedne. :o|o:

Ce pa JE na zalogi v tovarni, pa 14 dni. :o|o: :o|o:

(halo, ce JE na zalogi, pa to ti lohk v 2 dneh pripeljejo).

No in greva v krismo, enako (sam sem pa nasla dbest umivalnik, tocno tacga kot sem si predstavljala, razen da je mal bolj oglat, sam ni pa 'spicast') - 4 tedne.

Ce pa ze pridemo, placamo, pa je 'kakih 14 dni'. :o|o: :o|o:

In pravi mitja, a cmo prestavit za en mesec? x;)x

Pravim, ah, daj, to pa ne, ko pa se jaz koncno ufuram, pa JE, MORA bit (ce ne, sem pa -TU PA JA- Oven, kar mal posilim ;))...

Kaj da pa bova?

Bova ze kaj, Mitja je rekel, nic nisva opravila, jaz sem rekla, vse sva opravila (kajti - ZACELA sva (kampanjca, halo, v ponedeljek pedenamo, v cetrtek midva se odlocava :D), videla, odlocila, veva...

Ploscice, da jih ne bi dobil ob milijardah ponudnikov, ki me vsakodnevno posiljujejo v nabiralnik, v box pa tak... ?

Gruntam, koga cem kaj poklicat (duh v sco, mrzlicno notri v glavi isce)...

O? Poklicem Majdo, frendico, ki dela mozaike, ker mi je prvic obljubila, da 'ko bomo pa MI kopalnico se spravil pedenat', mi pa naredi en spegu - mozaik. No, zato, pa se - ona bo vedela, sicer vprasanje, ce bo vedela te zaloge in to, ona ne kupuje na gro, pac pa kaksne ostanke pa tko, no in me dbest napoti v Vizmarje, Gorenje, ki jih SAMI delajo in jih imajo SKOZ na zalogi. xokx

Obcuduje moje slike in pravi, da mi bodo vsec barve (tudi sama ustvarja in prav tako uporablja zive barve) in to pomeni, da mi bodo vsec barve...

Sem rekla, okol rumene, modre, zelene...

In grem popoldne ali jutri tja in morda ze kar nabaviva. xsuperx

In imava ze 'vse' ogledano in v ponedeljek lohk zacnemo shtalart. :P

Potem lahko pildek napisem dol sosedom ze kmal. :)

p.s. Aja, saj res :D :D :P (zjutraj sva se pa ze na smrt skregala, konc, ne bova podpisala sploh nobene pogodbe, ko sljivi pa tak... in oba za kako minuto najbolj smrtno resno mislila x!x). xDDx x:o)x

Kok je kul, ko se clovek pol takole (VEC!) ne ufura. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hoj!

Jaz pa sem danes prvič delala tibetančke, še tak čist umirjen tempo... Upam samo, da me bo držalo, da bom vztrajala (ni glih moja vrlina :o|o: ). Poslušam Hair soundtrack. x^x Keri zadetki... x:Dx

Marsa, sej jz sm tut zimska, pa tut ne maram snega... :xx!:

Čez eno uro pa pride dragi iz službe k meni...pol greva pa najbrž k njemu na kosilo.

Selene srček, :sori: zate in za tvojega sončka xsrcbumx xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx :detelca: xloveyx

Astra, lepo da si nazaj! xflowx

Cosma, pazi na srce. xsrcx

Mateja, za uho :palec: pobož. xsrcx

....bemu, triangel bejbe....kaj se dogaja.... xrolleyesx

Ksantipa007, dobrodošla! x:)x

x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Marsa, dbest...sem ti ravno hotela predlagat, da odpri novo temo...Moja izkušnja z mojstri... x:px (saj vem, da mamo storitve)...ker sem pač mal skeptična...sem veliko obnavljala in gradila...pa se mi to pozna...

Želim...da teb rata, kot si si zamislila... xsrcx

:palec: za želodec...

Astra

Per aspera ad astra

Marsa, izkušnja s škljko v steni: če se ti kaj - bog ne daj - zamaši, je pa treba ploščice štemat, da prideš do cevi... meni je bilo to takoooo všeč, potem sem kuhala mulo, ko mi je mož rekel, da to ni ok, no ko mi je povedal, zakaj ne, sem se sprijaznila (da bi pol moje lepe ploščice razturavali, o to pa že ne!!)

Selene, xcrossfingx za tvojo malo x:Xx x:Xx x:Xx

Jaz pa imela tako adijo pamet spanje... škorpijonsko :vragec: ... me je en škorpijonček obiskal v njih, popolnoma čist, zaboga, sem si že mislila, da se to ne bo več dogajao :eek: :o|o:

S cimro prejle pijeva kavico zunaj, ona sonce v škorpijonu, jaz luno - pa se pogovarjava - kaj zaboga so zdaj tole eni dnevi čudni zmešani, kar nekaj od brezveznarij, sam vrtamo nekaj po sebi, vse nam gre na živce... Jaz pa še vedno od tistih sanj čist preč... Ji rečem - ej, saj zdaj bo pa luna prišla v škorpijona baje dans, pa bo kaj boljš mogoče; grem v sobo pogledat v LK, pa ugotovim, da je ŽE v sco, in to ravno takrat, ko sem jaz sladko in čisto sanjala :eek: Bah. Pol pa še preberem tisto, kar je Boris pisal, mi je pa sploh... hehe, sem si rekla, slabš kot tole je že težko, tako da - što nas ne ubija, nas jača! :vragec: Tako da imam zalogo bojne energije za cel dan :vragec:

Pa še z nekom se dobim kasnej, mogoče kaj poročam, ko pridem nazaj, če bo primerno. :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, dbest...sem ti ravno hotela predlagat, da odpri novo temo...Moja izkušnja z mojstri... x:px (saj vem, da mamo storitve)...ker sem pač mal skeptična...sem veliko obnavljala in gradila...pa se mi to pozna...

Želim...da teb rata, kot si si zamislila... xsrcx

:palec:  za želodec...

Astra

Astra, bom, sam se mi ne da dobit v temo sto skeptikov in razocarancev, ker ne rabim zbijanja morale. ;) :D

Jaz zdaj pravim, da bomo zrihtali. x^x

(hehe, seveda pa je prav tako mozno, da bom cez kak teden... xscratchx.., ali dva, tri... :sori: :o|o:... besno odpirala kaksno tako temo. :P ;))

Ne ampak res je kul, cakaj da pridem do tega, cist divje mava tule... :switz:

Al pa ce jo bo kdo drug.

zamislila? No, pac, mal se mi svetlika ze.. ;) :D

Ja, zelodec. :detelca: Thanx. x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Bravo Marsa,  :palec:

Sem se spomnila svojih tekanj po trgovinah pa izbiranj pa nesigurnosti , pa sto informacij... :xx!: Pol pa smo vse v Italiji kupili, pol ceneje... x;)x

Saj sem rekla Mitji, nc, a greva jutri v Italijo? Pa prav, ne mors tko zijalast zdej, kar it... kam pa? :D Pa tak... :D (sva res modela vcas)... pa tele italije, saj vem kako je to, da bom pet jurjev ceneje dobila, bom porabila: xx, xx, xx in tko...

In a cem banjo vlect iz Italije? Zarad ploscic sam se mi pa ne da lazit pa pip, saj, pac... saj sva pomislila, jasno... ampak ne vem, ce ima blazen smisel...

Thanx! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, izkušnja s škljko v steni: če se ti kaj - bog ne daj - zamaši, je pa treba ploščice štemat, da prideš do cevi... meni je bilo to takoooo všeč, potem sem kuhala mulo, ko mi je mož rekel, da to ni ok, no ko mi je povedal, zakaj ne, sem se sprijaznila (da bi pol moje lepe ploščice razturavali, o to pa že ne!!)

Mili, hvala, sem dobila ze dve podobni mnenji... meni je bedast predvsem zarad 50 jurjev, da pol bi lohk ble kaksne frke. Ker ce bi dal mal vec casha, ga das zato, da bo solidno, ne da bo vecje sranje. :D

<{POST_SNAPBACK}>Tko mala že spi, sva se načakali... zaenkrat ji ni potrebno oditi v bolnišnico, vse pa je odvisno od današnjega dne... xsrcx

xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen2..... :vio: :inocent:

sm se spoku prej dopoldne spat.... :inocent:

pa glih se ulezhem, stisnem ochke, pa mi zachnejo nad glavo zbijat :xx!: :xx!: :xx!:

popravljajo teraso :xx!:

de bi jih :vragec:

pol pa jasn premetavanje, napol dremanje, napol sanje.... :o|o: :o|o: :o|o:

grrrrrr.....

in kuko nej jst boshchek zdej she celo noch z jamarji zhuram, jutr ponoch pa delat :vio: :vio: :vio:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

... pa mi zachnejo nad glavo zbijat :xx!:  :xx!:  :xx!:

popravljajo teraso :xx!:

:sori: x:Ix :o|o:

Takole bomo mi...

... sam - a jaz pa lohk na vseh plejsih ze 14 let poslusam tole, zdaj pa mamo pac se mi. kaj naj zdaj (saj glih zato lazje prenasam nabijanje, ko pomislim, da kaj pa ce bi/ko bom jaz...) nimas kaj...

Kok sem lacna, danes mi pase jest in imam ze blitvo spucano in krompir ze pripravljen tamle v vodi, pa frendica mi je prinesla dva fileja postrvi. x:)x

Imam ene par tolk dobrih frendic, pozornih. xsrcx

Ena me je dons, ker sem 'cist boga' in vse, vprasala, ce kaj rabim in kaj bi, ce bi pa ribo recimo (pa sem si se -na njen racun :|| ker me je pac klicala z mobija - nekaj zmisljevala, kot da me skoraj sili da kaj moram... :D kok sem res cudna vcasih... No in pol pa od 'bere' pa mi je najbolj tole nekak potegnil).

Mi je pa prinesla se cedevito (ko sem tarnala, da minerali in vse, da pa ne bi glih donata), pa za mimi konzervo.

Aja, se prej pa me je vprasala, ce mi disijo olive. xsrcx

(sam sem jih se imela)

A ni mega?

Jaz pa tak speh... :o|o:

No, saj vcasih sem cist kul. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:sori:  x:Ix  :o|o:

Takole bomo mi...

... sam - a jaz pa lohk na vseh plejsih ze 14 let poslusam tole, zdaj pa mamo pac se mi. kaj naj zdaj (saj glih zato lazje prenasam nabijanje, ko pomislim, da kaj pa ce bi/ko bom jaz...) nimas kaj...

:vragec:

hehe

sm jst njim nazaj nabijanje

mam Carla Coxa gor....pa na 8% odprt subvufer x:Dx x:Dx x:Dx

po moje kr poskakujejo gor x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...