Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Drzte pesti, da jutri fulare obvladamo dalje.

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

(bravo, kolk vam gre fajn... pa po vajinih viroznih vija-vajah :sori:, tolk moči in energije in volje in vsega :palec: ... sem skoz z mislimi pri vaši novi kopalnici xrainbowx :detelca: xwizardx )

... Daša dobila čist tazaresno naročilo ... dekoracija knjižnice za novoletni čas in eno spletno stran za nardit... kolk je hepi, da sem še jaz hepi zarad tega, ker se ji tko fajn zdi :hepko: :party:

... z inventuro je šlo ful hitro... kakšne hecne so vmes...'zgradba šolska 1 kom' x:Dx

... aja, še ena hecna... včerej na govorilnih mi ena mama reče, da je slišala, da sem noseča in, da me zarad tega ni blo v službo :eek: xcivx xDDx ... pa rečem tamalim dons 'sem mela vnetje ušes veste, noseča pa nisem'... pa pravi en: 'sej ste lohk tud z vnetimi ušesi noseča' x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}> .aja, še ena hecna.. včerej na govorilnih mi ena mama reče, da je slišala, da sem noseča in, da me zarad tega ni blo v službo  pa rečem tamalim dons 'sem mela vnetje ušes veste, noseča pa nisem'... pa pravi en: 'sej ste lohk tud z vnetimi ušesi noseča'
x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Eh pa me je danes zajela potrtost. Tista zimska potrtost. Zaspan, utrujen, apatičen, slabe volje, klasični strahovi o bodočnosti, ehhh sem se že navadu, bo že mimo. No sem mislil da me bo družba prijateljice razveselila, pa me ni. Potem pa me je mucka spravila v dobro voljo. Upam le da bo razumela, da imam tudi jaz takšne dneve, dneve melanholije in potrtosti. Najraje bi prespal današnji dan. Očitno sem postal preveč ležeren. Potrtosti in depresije so zaradi prevelike ležernosti.

Ja tud Volkec ima zamorjene dneve :sori: :V:

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Eh pa me je danes zajela potrtost. Tista zimska potrtost. Zaspan, utrujen, apatičen, slabe volje, klasični strahovi o bodočnosti,

Ja tud Volkec ima zamorjene dneve  :sori:  :V:

Ma daj, Volk...a si Volk al nisi? Vsi smo te dni malo zamorjeni ...bo sla Lunca naprej, pa bo boljse! :palec: :palec: :palec: :detelca:

Dum spiro, spero.

:vragec:

morgen.... :xx!:

bemu lajf :xx!:

spal dve (2!!!!) uri :xx!: :xx!: :xx!:

zej pa kava....pol pa teater....pol pa sestank...pa spet teater....pa jamarji...pa K4....

mogoche she kak kofe s kako bejbo umes....

666 zlomkom cajta zmanjkuje....tralala

tistale druga tochka me mot....lajf je useen kulski

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ja res si zgodenj... pišuka jz po dveh urah spanja sploh ne funkcioniram. svaka ti čast. no danes bo en krasen dan. pa še frizerka me pride zrihtat... komi čakam...

no lep dan vsem skupaj

ribica katja!!! x:Xx x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

ojla, jutro vidva zgodnježa...pa vsem ostalim tudi...kljub mal spanja pa zgodnji uri ste že kr u formi x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...