candlelight 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 aiwa...lepa pričeska.......jest si pa kar dolge puščam, ker nimam časa za frizerja BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Dbest aiwa, mitja mi je ravnokar dal 'odobritev' za frizerja (torej si pushnila zadeve). Pomislim danes ko se stusiram pri frendici, joj, lase bi si lohk umila tudi... pa pravi, pa pejt k frizerju... ker mi tezi, da imam predolge lase; ta frendica je zelo skrbna, kot kaksna sestricna... in dejansko 'smo' v sorodu' - v sorodu je pa sicer z mitjo, ki pa sta se spoznala prek mene sele, prej sta samo vedela drug za drugega, potem sta sele se dejansko spoznala (ona je bila prvi clovek, ki sem jaz prespala pri njem, drugje od doma, in ni bil recimo sorodnik ali druzinski prijatelj, torej se poznava od 14. leta), so pa najini otroci v sorodu - daljni bratranci - in tudi dbest frendi. Hecno, ravno moji dve najbolj dbest frendici v lajfu (ena sco, 13.11., druga asc, luna, venera sco, 1. 12. ) sta 'prisli v moje sorodstvo' - ta, ki omenjam, mitjina, pa druga, ki je njen bratranec porocen z mojo sestricno. A ni hecno... pri meni je od zacetka vse tako... hm.... klapa, no... od stevila in postavitve zob () do datumov prve razstave. Selene! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Pih, Marsa, mi je všeč, da s takim navdušenjem spremljaš tole prenovo in da se vse tako super odvija Frizer je dobra ideja... privošči si malo razvajanja Aiwa ti si pa prava fatalka Selene... vse ob svojem času Mene je pa popoldan presenetila revolucija v črevesju ... upam, da ni kakšen zoprn virus... je to res zadnje, kar rabim :xx!: Sem si šla kuhat čaj... je roka kar sama segla po rooibosu... verjetno mi bo koristil... pravzaprav sem se odločila, da mi bo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Pametno... Se je kar treba poslusat, sploh ce si riba recimo... ne sodim (sam) po sebi. Ti, Coccinelle, poslus, ce bi ti kaj dodatnega zapasal oz. rdeci caj ne godil, imas... 400 ali 500 m stran zeliscno lekarno maximarket (ne delam bedaste reklame, pac pa sem prakticna in usluzna) - in si kupis tavzentrozo.Edina TOTALNO ucinkovita zadeva, naravna, CE NI (!) kaj zelo resnega, da pac potem ne pomaga (denimo kaj jaz vem, rana na zelodcu ali se kaj hujsega) - torej vecino akutnih tezav zelo UCINKOVITO zdravi. Geslo: 'roko v ogenj'. Navdusenjem?Hm, jupiter v 5., mars sonce merkur luna na 6?al jupiter v eksaktni inkonj. z asc.. ?Ali je preprosto - sco, 1, 2 stopinji moje 1. hise... ? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ja, tavžentroža... thx za namig, Marsa ... poznam tole maxi lekarno.Sem že prej brala, da ful priporočate in imela namen nabaviti, a ni prišlo (še) do realizacije... se bom odrolala en dan med odmorom... kaj me pa zamudi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Saj lepse bi bilo in bolj... prijateljsko in.. pozorno bi seveda pac bilo, da bi ti dostavila... kar bi naredila, ce bi bili 'obicajni pogoji'... torej v mesto itd. zdaj pa prvic od 1. novembra tim hodi z mesecno, zdaj pa se ta kopalnica... pa ker imas res tolk blizu, je mim, da se jaz zdaj ven mecem, ker da prijateljska... pa ti 'navrzem' pejt si iskat... a v resnici imas blizu... pa se parkirat ti ni treba... Res (x!x) pa pomaga.Res pa je grenka - a... tvoja izbira... jaz pravim, da pomaga... ce okus odtehta ucinek... jebiga... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 .bil pop.v Lj., zvedu ugodne rešitve glede mirovanja denarja, se obdarili z nekaj mini darili, zgubil sem en dragocen predmet, mhh se bo že našel spet, šel očala renovirat spet tisti miniaturni silikon gor, kupil si koledar art eros, bil končno spet na pici, na pot sem šel v bundi, a po Lj.je bilo kar toplo vse do večera, tole novodobno˝vreme res nikol neveš kak se direkt spači˝dnevno,videl na cesti zram Bavarca en velik balon,zihr utekel iz kakšne nočne zabave ,zanimivo se mi je zdelo, da so avtomobili,ki so šli mim,niso vedel al naj gredo levo al desno,no en se je le opogumil in ga rahlo zadel, da je nato odplovel spontano spet nazaj v zrak in ves fulk je zeval za njim (to bi mogu posnet) potem na troli so pubertetniki nekaj strašil ljudem s sprejem za barvo, fulk pa čist tih .vidm, da mam premal kondicije, bom mogu začet telovadit spet .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ti kr prid, bova vadla in telovadla! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Saj lepse bi bilo in bolj... prijateljsko in.. pozorno bi seveda pac bilo, da bi ti dostavila... kar bi naredila, ce bi bili 'obicajni pogoji'... torej v mesto itd. zdaj pa prvic od 1. novembra tim hodi z mesecno, zdaj pa se ta kopalnica... pa ker imas res tolk blizu, je mim, da se jaz zdaj ven mecem, ker da prijateljska... pa ti 'navrzem' pejt si iskat... a v resnici imas blizu... pa se parkirat ti ni treba... Res (x!x) pa pomaga.Res pa je grenka - a... tvoja izbira... jaz pravim, da pomaga... ce okus odtehta ucinek... jebiga... Sploh mi na misel ni prišlo, da bi se zdaj ti morala kaj ven metat... nasprotno, hvala za prijateljsko "brco v rit" ... velikokrat ne rabim drugega kot ravno to, da se končno zmigam in nekaj naredim (kot da je sprehod čez center in nabava ene vrečke zelišč ne vem kakšno delo ), ne pa samo razglabljam, kaj bi, če bi... Z okusom pa - na srečo - nimam težav... grenko? nagraužno??... samo da pomaga ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 - hvalabogu, da si tu riba - in NE strelec - vprasaj mojo sestro in ... (... in nataly)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Dan za dnevom tone v brezlično sivino.Kjer nekoč bila je moč in volja, zdaj samo je skrb in žalost.Mar še sploh pomnim, kdaj sem zadnjič zrl v tiste bistre oči?Dan je tlaka, noč pozabljene odveze.V milost kujem svojo vero, da povrne mi luč in harmonijo.Kar je sladko v ustih, me v želodcu greni.In šibak postajam, krhek.Pred mano so pomembni dnevi, bi se zdelo, a meni minevajo v spoznanju nemoči in bede.Šibak in beden, potrt, sključen tonem v lastno pozabo. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 saj res, Nataly je bila tista, ki seje pritoževala, da tega pa ne more pogoltniti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kjer nekoč bila je moč in volja, zdaj samo je skrb in žalost. Dan je tlaka, noč pozabljene odveze. Kar je sladko v ustih, me v želodcu greni. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ha? Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Al pa he! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ja ha, vse uredu ,res... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 če je pa to uredu Pami, pol pa Pole kliče! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ja ne, pride večer. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Lahko noč Sončna Vila. Lepo je koketirati s tabo. Ja pozdravljeni Lunatki. Danes sem se izkašljal nekomu, no pa upam da bo vse OK. Po trgovincah malo zapravil in to je to, s starimi sabljami gledal košarko. No ja videl samo zadnjo četrtino tekme. Evo me na nočni. Jebemti nočno. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 hvala za komplimentke... prov pašejo tkole zjutri k se zbudiš... si pol 100% da bo dober dan...in ti ga nč več ne more pokvart. vsem marsa kdaj pa ti pod škarje? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Dobro Jutro in Dober Dan v petku, lep vikend, lep pozdrav FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 boris dobro jutro... ja danes bo verjetno ful fajn dan... ful bi šla rada ven zvčer... pa ne morem ker jutr fotr pride in gremo na kosilo. pa morm bit pr seb, da lohk mal normalno poklepetamo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Aiwa...dobro jutro FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Ahoj! Pozabila sem komentirat Cosmin pesniski stil zadnje cajte, Cosma, si cist poduhovljena zadnje cajte! Ko sem zdajle videla Sysyphov post. Aiwa, bom probala danes skocit vmes, ker me itak ploscicar najbrz ne bo zelo rabil. Se niso prisli, zdajle pridejo, vodovodar sam nekaj odstranit, pa ploscicar, pa enkrat vmes elektricar.Danes je pa grdo, nekaj rosi in je 9 stopinj (prejsnje dneve pa 3,4). Pa ze petek je.Fajn petek in vikend zelim vsem! p.s. ze dolgo nisem videla Stanke, upam, da je zdrava in OK. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa ze petek je.Fajn petek in vikend zelim vsem! p.s. ze dolgo nisem videla Stanke, upam, da je zdrava in OK. Ojla Marsa, pa še res je petek, drugače je pa Stankaa O.K., le zasedena je malo bolj zadnje čase, vas/nas pogreša, saj pride nazaj ...lep dan & vikend :Palec: FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts