Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

devica+škorpijon

in imaš Sherlocka Holmesa ali kriminalista ali inšpekcijo kako finančno

samo da je Pluton, Merkur v to kombinacijo skomponiran,

pa smo naturlich tam

palec!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

tak ja .sem bral ze davno to, pa sem čeraj to spet slišal, tokrat zapišem

jh tisti ,ki kako devico v natalni bilo kje, ste v bistvu˝ tut škorpijonski foh x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

A ni fino, ko je že tako temno? :eek: Odtenki sivih barv. :vio:

Marsa, kopalnico že ima? Sem zasledila, da že finiširate in imaš blazotno srečo z mojstri. x^x ful dobro. Da gre vsaj komu vse po načrtih.

Amis, barve. Barv sem prav lačna. Sončne, zračne, močne, samo da so barve. Bi bilo dobro videti tvoje stvaritve.

Astra upam, da uživaš v naši mokro-sivi prestolnici. Filmi? Rolam, Ha...mogoče neke vrste terapija. Mi paše, me ne izčrpava, me hrani. To sem tudi jaz.

Stankaa x:Xx long tajm no se. Dobro te je spet videti.

Candy tudi danes, prisotna. Si že masiram vse sorte po slikcah.

Vsi ostali x:Xx ...sorry če utrujam s svojim stilom. Pač ne brat. Meni paše zadnje dni.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Dolores, saj zato pa mamo lnf...ane  x;)x  x:Dx

Vem, Aiwa...jaz se vedno znova pritožujem nad tem zgodnim vstajanjem...pa vem, da jih veliko vedno tako vstaja...samo jaz pač spadam med tiste, ki lahko gredo spat ob 5h...težko pa vstanejo ob 5h... :xx!: ...in se vsak teden posebej mal smilim sama seb... :o|o:

Astra

<{POST_SNAPBACK}>jz sm bla tud včasih taka ... pa sem se zdej čist obrnila... in zvečer sploh ne morem bit pokonc... tko da mi ni panike tud vstajat...

Torej je upanje tudi zame! :o|o:

Šla spat ob petih zjutraj.

Sem pa ponoči poslušala cel intervju Marjetke z Marso. xokx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

A ni no Amsterdam. Se nisem prej ven hotla metat. K si ti bolj kompetentna za amsterdamsko vreme, Tinka.

Pa saj Ljubljana bo boljš kot Adam v nekaj letih, boste videli :vio:

Ja, Berlin....nisem še bila. Ampak meni je Nemčija tak malce zamorjena. Čeprav imajo tudi ful lepe predele.

Ko bomo imeli pa sneg, bomo rekli, Ljubljana je kot Moskva x;)x ...Ljubljanica, kot Neva, Prešernov trg kot Ermitage....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nič ne mo s prestolnico... :xx!: ...mi je zgleda lažje priti do Londona kot do lj... xrolleyesx

Mal sem se preforsirala..pa zdaj kr padam...

Ampak ful zrihtala... x^x ..zamenjala gume, bila pri zdravniku, na govorilnih urah, na zavodu za šolstvo...v glavnem vse zrihtala...zdaj pa čist dol padla...

Sem šla v videoteko po en fajn filmček...si bom mal privoščila..prestolnica pa drugič...

Bejbe, kako ste razpoložene za pisanje... :2src: :palec:

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>tak ja .sem  bral ze davno to, pa sem čeraj to spet slišal, tokrat zapišem

jh tisti ,ki kako devico v natalni bilo kje, ste v bistvu˝ tut škorpijonski foh x:Dx

Buena, jaz imam True Node in Saturna v devici, kaj naj bi pol to pomenlo? Čist sem zgubljena tule. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>A ni fino, ko je že tako temno?  :eek:  Odtenki sivih barv.  :vio:

Vsi ostali  x:Xx ...sorry če utrujam s svojim stilom. Pač ne brat. Meni paše zadnje dni.

Ja, prej sem šla ven in je bilo tko sivkasto-vijolčno, zelo zelo nežno... In seveda se usuje dež, jaz pa brez dežnika x:o)x Bravo jest biser. x:Dx

In lepo te prosim, Cosma, tako rada te berem zdaj te dneve, prav z užitkom se potopim v tvoje pisanje... Tko da ti kar še xsrcx xokx

<{POST_SNAPBACK}>Torej je upanje tudi zame! :o|o:

Šla spat ob petih zjutraj.

Ribka, če je meni uspelo dan ob devetih že vstat, potem verjemi, da si tut ti lahk zrihtaš ritem :palec:

Sem prišla zjutraj na hodnik, folk na čiku, jaz s čokolešnikom x:Dx , in so vsi sam :eek: :eek: : "Ej, a si ti že šla sploh spat dans al ne še?" x:o)x

Sem pa glih s kosila (intermezzo: res je fajn, če greš ob eni normalni uri na kosilo - res "lunch-time" in ne ob desetih zvečer x:Dx ), sva šle s sošolko v Puccinija... Kolk te lepo postrežejo, pa to ni res, kot kralja. xsrcx No, tako da sem združila sprehod in kosilo, zdaj pa še malo dela. x;)x

Astra, lepo se razvajaj x;)x

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Dan poln dogajanja za menoj... šla preko sebe, uničila del sanj, ampak nič zato, če mi je namenjeno, uresničim to v prihodnosti. Spoznala pa sem, da zbiram okrog sebe prave ljudi ( danes me rešuje zdravnik), srečna sem, ker jih/vas imam. V službi danes zelo neproduktivna, še tisti čas ko sem bila tam, sem veselo debatirala z enim glasbenikom, presenetil me je. Ob 13 je imela mala tekmo šolskega rokometa. Zanimivo je, da ko se vse druge vdajo, ona škorpijonsko prevlada na igrišču, rezultat je znižala, po zaostanku 10 golov so zgubile za en samcat gol, vmes vodile že za enega. Potegnila je še ostale za seboj in igra je postala druga. Opazovala sem trenerja, bi rabil lekcijo, kaj pomeni vzpodbuda...Domov sem se sprehajala v dežju, sprejela sem to brez slabe volje... Aja, pogledam v dvorani uro 13.13, pridem domov 14.14. Sedajle opazujem nebo, sivina, oblačnost, tik pred menoj pa modrina, kot pot, signalček, da sem se odločila pravilno... kakorkoli že, katero koli pot bi se odločila, bi bila moja pot in čeprav bi mi bila druga ljubša, sem se odločila za to, ki drugim prinaša manj težav... skuhala včeraj kosilo še za prijatelje, pa sem pozabila, da ne jedo vsi tako pekoče kot mi, ups... čakam reakcijo... sedajle pospravljanje, nato gre pa mala še na eno tekmo, mami pa se bo, upam razvajala

Cosma, :palec:

Amis, upam, da je melanhonija odšla... Marsa, uživaj v pogledu na skoraj končano kopalnic, Astra, ne pretiravaj, lepo počivaj, privošči si brezdelje... Sončna, hvala ti

in vsi drugi, mejte se

ne nisem makaron ;)

<{POST_SNAPBACK}>...uspavalne tablete, da lahko grem ob polnoči v postlo...
:o|o: x?x

daj raje kaksno naravno sredstvo drugic, kaj ces pri tej starosti s tem...

Sory, no, ker se vtaknem... :|

<{POST_SNAPBACK}>stanka, device so dvojni škorpijoni

več devic maš v sebi, toliko škorpijonov je v tebi :palec:

si to že slišala?

No, hm, mislis generacija s plutonom v devici ali kaj desetega?

<{POST_SNAPBACK}>devica+škorpijon

in imaš Sherlocka Holmesa ali kriminalista ali inšpekcijo kako finančno

samo da je Pluton, Merkur v to kombinacijo skomponiran, pa smo naturlich tam

palec!

Evo, to - inspektorski um. ;>)

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, kopalnico že ima? Sem zasledila, da že finiširate in imaš blazotno srečo z mojstri.  x^x  ful dobro. Da gre vsaj komu vse po načrtih.

Ja, ful lepo nebo je danes. zdaj se je nebo cisto odprlo, na obvoznici je bilo odstekano, prav siv rob, od roba zgoraj pa sinje nebo. Ful dobro. :palec:

ne se, se ne finishiramo, mislim tko v nulo, so pa ploscice na stenah ze skoraj polozene, ful dobro zgleda.

Jutri pride tla in fuge, potem se susi in kot kaze, bo res v ponedeljek... No tudi ce bo v torek, bo cist OK. Se mi zdi noro hitro, pa zdaj je tud kaj ze videt... ko je ze barv pravih. ;)

Thanx, res, mega! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>lih razlagam tu okoli, da se pocutim kot doma, tole vreme je kot mojih zadnjih 12 zim v amsterdamu x:o)x

je prav fajno. drama, cista!

Aja, saj res, ti si tam se velik bolj domaca.. Ja, a ne? kot nekaksno tromostovje al kaj tacga, LJ bi lahko bila dbest.

<{POST_SNAPBACK}>

Sem pa ponoči poslušala cel intervju Marjetke z Marso. xokx

Pih! x:Ix :8): :vio:

A te je pol kaj mora tlacla? ;)

<{POST_SNAPBACK}>Nič ne mo s prestolnico... :xx!: ...mi je zgleda lažje priti do Londona kot do lj... xrolleyesx

Mal sem se preforsirala..pa zdaj kr padam...

Pismu se dobr da si postekala. :palec:

Le. Filmcek in kulaza.

jaz bi tud kaj tacga, mam pa za napisat ful, bi blo najboljs kar napoved napisat, da je mir... xscratchx sam ne da se mi, ker mi gre pol cajt...

<{POST_SNAPBACK}>... res je fajn, če greš ob eni normalni uri na kosilo - res "lunch-time" in ne ob desetih zvečer x:Dx
Ja. :o|o: x:Ix x!x

To je moja ogabna razvada. In sem zadnjic imela ono trebusno rec, pa se malo na elasticno 'odlocila', da bom... hm, xscratchx zmanjsala tele svoje nocne prehranjevalne vijevaje. :)

Drugace sem bila pa ze pri frizerju, imam tako hecno frizuro. :vio:

Sam men je vsec, precej je kratka, a je taka... hm, zivahna... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:o|o:  x?x

daj raje kaksno naravno sredstvo drugic, kaj ces pri tej starosti s tem...

Sory, no, ker se vtaknem... :|

Drugace sem bila pa ze pri frizerju, imam tako hecno frizuro. :vio:

Sam men je vsec, precej je kratka, a je taka... hm, zivahna... :)

Pa sej sem vedla x:Dx x:Dx Marsa, sprobala sem že vse, kar nekak vem, da se da narest, takega "domačega", pa mi nič kaj preveč ne pomaga... Če imaš dve leti takšen sleep-wake cycle, potem je tole zelo težko na normalo spravit... hodit spat ob šestih zjutraj in se zbujat ob dveh, treh popoldne? Adijo pamet, ne da se mi več.

Sem pa že milijonkrat probala zaspat tko, brez tablet in to, pa verjemi, da mi ni uspelo. :vio: Sem pač nočna čukica, če ne nadzorujem nič. x:Ix

In jaaaaaa, takoj ko sem prebrala "frizer", sem si predstavljala, kakšna si (kar krajša) :2src: Po moje morš bit ful luštna xokx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}> No, hm, mislis generacija s plutonom v devici ali kaj desetega?
ne. kar nekak na splošno nekak vela direktno ,a kaki mars ,venera, luna, tut asc. vsak goli planet, ki vsebuje devico...zajema v bistvu˝ škorpijonski temperament
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>ola, po domače povedan,ko se ti spr. lahko tut  pride do izraza, ga uporabiš prikrit škorpijo... (ne glede tvojga bikca in ovna)..kj v tem stilu...bo treba pogruntat˝še ostala znamenja in soroden povod njihov....)

sm tam napisau, da gledaš na layf kot filo.prepričanje,ki se ti z zrelostnim izpitom do layfa tut spreminja razmisljanje, ce si samostojna, ne pades pod vpliv drugih, prseb prej do izraza ,solo potovanje do prepričanja, kar je več vredno ,ker furaš praxo zraven kot pa, sam teorijo v glavi.. :8):

Tenks Buena x:Xx x:Xx

Zlomk, nč slabe volje naseb devat... En kjut sončkast nasmeh nase pa gasaaaaaaa x:Dx x:Dx , bi reku en moj frend x;)x

Sončna

VILA SONCA

packa mala :vragec:

... če ti to kaj pomaga, da maš kaj več na tvoji "sam-še-rezervi", rade volje x:Dx x:Dx x:o)x Zdrž Tončka, zdrž!!! x:o)x

Sončna

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>packa mala  :vragec:

... če ti to kaj pomaga, da maš kaj več na tvoji "sam-še-rezervi", rade volje x:Dx x:Dx x:o)x Zdrž Tončka, zdrž!!! x:o)x

Sončna

:vragec:

tooo.....aaahhhhh.....toooooo.....aaaaahhhhhh.....tttooooo.....

666 zlomkou.....gaaaaaassssssaaaaaaaaaaa.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Dan poln dogajanja za menoj...

... Marsa, uživaj v pogledu na skoraj končano kopalnic

Kwa ste tolk pesniske, Rakice! :) neptun, ... ;)

tamala res raztura. :palec:

Ti pa tud boljs mal, a ne? :)

Thanx, je ze elektricar ranvo prisel, oni ima pa samo se eno stranico do konca in eno celo - spodnjega roba, ko pride samo po pol poloscice. Zgleda mega!

Zdajle je prisel tim mal dam, pa je rekel, hudo. x8Dx

Frendica je rekla, da je 'cist nasa', ko je prej priletela mimo. :)

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, sprobala sem že vse, kar nekak vem, da se da narest, takega "domačega", pa mi nič kaj preveč ne pomaga...

ma saj, ti ze ves zase, ampak pac - ne pocni konstantno tega.

<{POST_SNAPBACK}>ne. kar nekak na splošno nekak vela direktno ,a kaki mars ,venera, luna, tut asc. vsak goli planet, ki vsebuje devico...zajema v bistvu˝ škorpijonski temperament

No, zdaj je mal popravljeno, prej je bilo boljse - ker temperamenta definitivno ne mroes primerjati, pac pa dejansko lahko um.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Angelčki za obzorjem piškote pečejo  xinnox  (nebo je rdeče, pa miklavž bo kmal x;)x )

:wub:

Pismu, Sončna, spusti se dooooooooool x:Dx x:Dx

Sončna

Hehehe...Miklavž a veš, da sem ravno nanjga mislila, danes. Danes že cel dan poslušam reklame od Sinterklaasa. Kar je po flamsko Miklavž. Recimo Tinka, praznuje Sinterklaas.

Sem se potopila v barve, ki so odsevale od gora, rdeče, zlata, oranžna bleščeča svetloba. In prešinilo me je, da živim na enemn od najlepših koščkov modrega planeta. Zimo, bi zamenjala samo s kakim Tirolcem :vio: seveda, samo njihovimi sončnimi dni. Kok sem zbirčna.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...