Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Res nism sama. Z vami sem v zelo dobri druzbi. Zdele pa pocas zakljucujem, ceprav mam obcutek kot, da nisem nic naredila... :xx!:

Sibam, ker mam zvecer zmenek in se grem zrihtat, prej pa se na pijaco s kolegi. :palec:

Kva sem faca.

Lubcka vsem. x:Xx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

Cosma..ane, kakšni smo..nihče ti ni poslal poboža...vsi smo se sam.. x:Dx ..ko smo si predstavljali sceno...

Bern.. :eek: ..lahko bi bil toliko fer..in se poškodoval z orodjem, ki ej na spisku...ne pa kr neki... xrolleyesx ..drž se x!x

Marsa...ne moreee bit res, kolk teb tale kopalnica šiba... :eek: :palec: ..hm, bomo pa drugi temo o majstrih odpirali... x;)x ..

Aliana.. :palec: x:Xx

Sama ne vem...sem dobro ali ne... x?x ...jutri imam kontrolo...pa mi je zoprno... :o|o: ..še bolj mi je pa zoprno takole živeti na pol..kot živim zdajle...

Moj gospod je bil na morju...mal je šel porihtat ene zadeve..in prinesel fuuul rib..zdaj so cene nizke...in je ful izbira...

smo se danes mastili pri frendici...hehe, men štedilnik ne dela...pa zdaj drugi nas vabijo na nedeljska kosila... x:px ...vongole, jastog, listi, romb... x^x ...jaz pa jedla zlo malo..in še to samo tisto, kar se mi je zdelo, da res lahko...namest vina pa se s sadnim čajem nalivala... :xx!: ...tole ne bom več dolgo prenesla.... xrolleyesx ...

mejte se x!x ..radi... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Cosma..ane, kakšni smo..nihče ti ni poslal poboža...vsi smo se sam.. x:Dx ..ko smo si predstavljali sceno...

Spregledal Cosmo :sori: , en velik pobož, če je še potreben x:)x  xsrcx  :palec:

Sama ne vem...sem dobro ali ne... x?x ...jutri imam kontrolo...pa mi je zoprno... :o|o: ..še bolj mi je pa zoprno takole živeti na pol..kot živim zdajle...

Seveda si dobro, drži se jutri na kontroli x:)x  :palec: , pa prosim ne nam tako pozno delati gurmanskih luštov x:o)x  x:Dx

Lep večer, B. x;)x

Sedaj je pa vse skupaj v citatu x:Dx , OK, jaz sem pisal z modro x;)x

sem že tam v temi Dobro jutro smrkala... ampak jaz sem včeraj ob pečenju pečenic zgornje dele prstov namočila v vrelo olje, kako mi je tole poratalo ne vem... ampak za vse, ki se opečete, voda, potem pa šentjanževo olje čes... balzam za dušo... sem gledala korenčkov sok, pa še neke domače zadeve v Luninem kolendarčku, ničesar doma, kot zakleto... in potm Amis predlaga tole olje... mmm. No danes tko na enem prstu, na dveh ni sile, ampak sredinec, dva lepa velika kolobarja mehurčkasta... kolk se svetita, mi predrejo, ne boli, kožo nisem pustila dol vlečt, sem že tko vmes prijateljico vprašala če me nima nič rada (če je pa taaaako iglo v rokah imela) in moj prstek se zdravi...

a je Neptunovsko napisano, ah ni.... x:Dx

ampak jutri zvečer bo pa že nekdo kopalnico imel in nekdo je sedajle na zmenku in čaka prvi poljub, zgoraj vidim, da ima spet nekdo drug zd. pregled, ma itak da bo vse kul... potem bomo pa z vinčkom nazdravli, spet drug ima v planu učenje - to vse je forum...

pozdravljam vse na luninem spletu x:)x

Danes sem se vrnila s Primorske x:px ....bilo je cudovito....modro nebo niti enega oblacka...morje je bilo kot polje po katerem je jadrnica "razbijala" valove...bila je kot vila ki plese med valovi....veter je polnil jadra in igral se je z mojimi lasmi...bil je obcutek radosti....obcutek sproscenosti...pravim da je tudi zlata lepa jesen lahko balzam za nas kateri ljubimo morje in jadranje. x;)x

No ja misel mi je bila v meni...dala sem jo na papir in upam, da ste tudi vi preziveli lep vikend.

Pa pozdravcek x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa...ne moreee bit res, kolk teb tale kopalnica šiba... :eek:  :palec: ..hm, bomo pa drugi temo o majstrih odpirali... x;)x ..

Thanx, a ne, hudo! :eek: x^x

kaj napol, daj ga srackat, sam zato ker ene par brezveznarij ne mroes ta hip?

Bod vesela,. da v takem kosu kot si! x!x xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>sem že tam v temi Dobro jutro smrkala... ampak jaz sem včeraj ob pečenju pečenic zgornje dele prstov namočila v vrelo olje, kako mi je tole poratalo ne vem... ampak za vse, ki se opečete, voda, potem pa šentjanževo olje čes... balzam za dušo... sem gledala korenčkov sok, pa še neke domače zadeve v Luninem kolendarčku, ničesar doma, kot zakleto... in potm Amis predlaga tole olje... mmm. No danes tko na enem prstu, na dveh ni sile, ampak sredinec, dva lepa velika kolobarja mehurčkasta... kolk se svetita, mi predrejo, ne boli, kožo nisem pustila dol vlečt, sem že tko vmes prijateljico vprašala če me nima nič rada (če je pa taaaako iglo v rokah imela) in moj prstek se zdravi...

a je Neptunovsko napisano, ah ni.... x:Dx

ampak jutri zvečer bo pa že nekdo kopalnico imel in nekdo je sedajle na zmenku in čaka prvi poljub, zgoraj vidim, da ima spet nekdo drug zd. pregled, ma itak da bo vse kul... potem bomo pa z vinčkom nazdravli, spet drug ima v planu učenje - to vse je forum...

mal je, neptunovsko, kaj ceste, :D, ja, krompirja bos rekla da nimas, ja sicer pa tud sentajnzevka, ta je kar za vse, ce je ni, tud olivc sam zaleze. :palec:

Uh, nekdo bo pa res ze kmal imel kopalnico ce bo slo tkole in kako ce pa it!? ;)

<{POST_SNAPBACK}>pozdravljam vse na luninem spletu x:)x

Danes sem se vrnila s Primorske x:px ....bilo je cudovito....modro nebo niti enega oblacka...morje je bilo kot polje po katerem je jadrnica "razbijala" valove...bila je kot vila ki plese med valovi....veter je polnil jadra in igral se je z mojimi lasmi...bil je obcutek radosti....obcutek sproscenosti...pravim da je tudi zlata lepa jesen lahko balzam za nas kateri ljubimo morje in jadranje. x;)x

No ja misel mi je bila v meni...dala sem jo na papir in upam, da ste tudi vi preziveli lep vikend.

Pa pozdravcek x:)x

Pozdravljena, lepo, da si se oglasila! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

krompir v kleti, ključi pri mojemu nekje na terenu, doma pa narejeni pomfri v skrinji.... zelje, v kleti, ampak od jutri naprej imam ključe od kleti...

mah kaj čem neptunček moj prijatelj x8Dx

čeprav mogoče bi mi sedajle krompir tud pomagal, čerpav ni več tko fejst boleče a?

kakor se ti zdi, kar pusti pri miru, kaj ces skoz strefnat pa obremenjevat... je sicer resda fajn hladilen..

Joj ves kaj BLAZNO pomaga - bananin olupek, a je v koledarfcku lanskem to? (sva vcas kaj zamenjala mal, da je se kaj drucga prislo na vrsto)... ful dobr...

Ja, tako pride, a saj vidis - nekaj imas vselej doma, tud med bi pomagal, samo ga bi morala v teh primerih redcit, recimo celo z mlekom... tolk da bos vedla tud za drugic.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

o fajn, danes je zadnji dan sco - ob 0:23 pride v strelca sonce.

Kaj je to sisa?

Fajn da si vzames cas in spostujem, ko se maximalno vrzes, pripravis, to vem, ker sem parkrat ze tudi dozivela. :palec: :vio:

Picasso

Mislim da ne, Contesa... je prevelik fajl, sva ze z borisom 1x ugotavljala...

saj bomo 1x tud taksno spedenal... ampak zdaj mislim da se ne da (bi blo pa vsekakor fajn videt ;) :P)

Picasso

Preživela bolj športen vikend xDDx.....v petek festival vina v Slonu x:px mmmm, kakšne dobre kapljice so bile tam...bila povabljena in imela strokovno vodstvo in smo okušali in ovohavali kar nekaj sort, seveda sem vsakega vina naredila samo požirek, ostalo pa naj bi zlivali stran, samo kaj ko se mi je zdelo škoda nekatere kar zliti x^x......presenetili so me vinarji na koncu, ko so nas že ven metali in so vsi v en glas rekli, da so čisto dehidrirani, kam gremo lahko na pivo :eek:

V soboto sem pa z malo bolj kislim želodčkom imela tekmo v tenisu in z malo manj energije sem vseeno zmagala x:Dx

Še večje presenečenje mi je pripravila pa starejša hči, ker je bila na teniškem turnirju (do 14 let) druga in sem bila zelo ponosna nanjo :palec: xsrcx

Danes smo pa šli na pohod na Orle x^x

Upam, da ste ostali tudi preživeli lep vikend :2src:

Galaksija :palec: xsrcx

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

al pa se boljs, Contesin, sam contesa ziher ni tolk nespametna. ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> v turški restavraciji,kjer smo preživeli zelo lep večer. Hrana je zelo okusno in turško pripravljena,večer nam je popestrila tudi trebušna plesalka, kadili smo šišo z okusom jagode

:palec: sem ravno prišla z orientalskih (moja učiteljica je pa tista, ki vam je včeraj plesala) ...jaz imam v soboto tam žur... se bomo zbrale same tečajnice, da mal pohištvo pa stene premaknemo (smo si rezervirale kar celo restavracijo x:px xcheersx :mex: )..

Obvezno je treba pol dat v Gostilne (pac, naslov ne pase vedno, sam ne mores vseh variant stlacit pac v naslov). :palec:

Picasso

Kaj? Saj ni problema, oni ki bo pac prvi na broju in ki pozna oz. ima vec info. :palec:

Ker je fajn, res prav pride, ugotavljam, kok je hrana in sploh vse zanic, blazno sem razocarana nad nivoji, da je to, da je nikakvo, defolt, da je pa cist pac dobro, solidno, je pa nekaksen nadstandard al kaj!! To me blazno moti, se mi zdi, da je vse treba delat dobro pac. Ne morem verjet recimo, da ne znajo skuhat oz. pripravit dobre hrane al pa da je kelner car, da ti tam skromno skoraj, nekaj cakas pri vratih kot klosar (zadnjic v kavalu :|||)....

Jaz sem zelo obcutljiva pri teh cloveskih zadevah, obravnavi, ne maram bit tutek al pa kot da prosim nekaj... :|

Picasso

Vsi, ki ste se krohotali, povabljeni na ogled moje krvavo rdeče stene x:Dx

Ma saj ne rabim pobožov za to. Nisem tip človeka, ki bi imel freak out zaradi takih stvari. Pač...dajmo reševat.

Astra, pridna, k se tok lepo držiš nazaj.

Candy :palec: :palec: dvojne čestitke, zate in za tvojo mladenko.

Mateja x:px o lala, lahko malo demonstriraš. Imamo pasove na zalogi.

V turški, sem si želela imeti poročno zabavo, pa so me skenslal, da to pa res ne gre...pih, malomeščani :inocent: Se mi je zdel, da se po grški poroki, prileže še slavje v podobnem stilu.

Sem se pa danes kar malce nadelala, ah pismo bo pa pol bolj lepo. Vsi, ki poznate veselje, ki ga spremlja belež, veste o čem govorim.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Krohotala. :D

Pridna, takoj pedenala. :palec:

Sta se mora, mora se.

Saj mene pa tud se caka. :\\

Picasso

Marsa, ti kar uleti, ker te Stella čaka. Pa ti to sporočam že ene 2 tedna. Eh gneča v glavi kaj čmo xrolleyesx Čist frišna pošiljka. Extra zate. Ko so me klical, kaj naj prinesejo, so rekli poleg standardnih stvari, ki jih vedno naročim ...yes and Stella for your friend.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...