Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Aja pa še tole - včeraj drago plačala davek za norce...celih 5500 pustila na loteriji...kaj pa igram na vsake dve, tri leta...pol pa mislim, da moram vse prekrižat
OLA, JEST SM PA SPET NEKI dobu, moment...vnovčim pozneje, treba dalje špilet... xcrossfingx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}> Danes mi prvic ni bilo treba vstati ob pol sedmih in lahko sem lepo uporabila wc.  Malo sem pretiravala vceraj z malanjem in pucanjem z ledeno vodo, pa me blazno roka boli. .
marza, vodo pogrej kar na štedilniku, v velik lonec in bo, .. :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Thanx, Bu! :vio:

danes se nisem dotaknila nicesar, je rekel mitja vceraj zvecer pa danes dopoldne, da mi prav ne pusti, da kaj prckam tam. da naj lepo pocakam in vse.

In sem ubogala. za spremembo upostevala nasvet. x:)x

p.s. nekaj se vas je 'javilo' za pomoc. najlepsa hvala vsem. kot da ste. :vio: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tinka, v vsakem Bobnarjevem komentarju pac... Ce je bil prvi v temi, pa kar prec. ;)

ja, lohk bi, lepa zadnjica v tangicah je ze bila 'kamen spotike'. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pozdravcek! Jaz se skoraj dokoncno preseljena, samo se po malenkosti hodim domov.. pa internet chekirat, pa mal pozdravit pa blablabla..

sicer se nisem uspela ta nove postelje preizkusit, jo je pa bratec zato. je vceraj ostal v mestu po treningu, pa sem mu kljuce dala od stanovanja.. danes mi je pa pomagal pospravljat x^x Ze vso posodo zlozil iz skatel in pomil, pa omare v kuhinji, preden sem prisla.. pol sva pa skupaj naprej.. tako da zdaj je ze kar simpaticno..

pozabla mrezico za caj vceraj.. spesl za to prisla zdajle domov x:o)x

Varstvo je super postalo.. tamala cist skulirana, sploh ne opazi vec, ce starsev ni. yes :)

Pa vceraj bila na vaji v teatru.. smo imeli lektorske.. neko plautovo stvar delamo, malo v verzih in je kar komplicirano.. Vedno, ko po dolgem casu spet na kaksni vaji pristanem, ugotovim, kako zelo sem pogresala to, tisti cas, ko nisem delala..

(heh, pa pri takih zakompliciranih stavkih ugotavljam kako nimam pojma o postavljanju vejic... :xx!: )

V glavnem.. kar fajn, no.. samo nekaj me se muci.. ne morem se odlocit..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xsuperx Vsa (najpomembnejsa) dela so pod streho! x8Dx

(samo omaric se ni)

Zdajle je bil od kakih 17h tudi elektricar in je ze VSE namontiral; lucko, stekerje, ventilatorcek in - bojler. :2src:

Sem ze napisala pildek za sosede, pa ga iz vrazeverja nisem hotela nalepit, dokler dejansko vsega ne zakljucimo (pa sem zdajle dol letela, onega snela pa novega gor pripopala). :)

Sem napisala, da smo danes koncali z vsemi deli in da se jim zahvaljujem in to, nenazadnje pa bodo tako vedeli, ce bo spet kaksno razbijanje (in jasno bo), da to nismo vec mi. :vio:

Vceraj je bilo fajn, pa sem pozabila povedat; ko sta vodovodarja pedenala, je rekel, da ga skrbi za ploscice, ker bo luknje vrtal, da se ne bodo raztrescile... No in pravim, aha, potem morte tko, da se ne bodo. :)

Sedim tamle, pa neko zvenketanje in raztrescenje... si sploh nisem upala vstat in zaklicat, kaj je bilo... sem mislila da so najmanj kaksno ploscico, kaj keramicnega al karkoli vitalnega razbili, so pa razbili kozarec. Ko sem mu vodo prinesla h kavi. x^x xsuperx

(za sreco :detelca:)

Ej, voda je ze mlacna, pol pade ttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuushh! x8Dx x:Xx :onfire:

Picasso

Rada imam to poznojesensko sonce! xsrcx

Danes sem se odločila, da izkoristim nekaj ur viška, ki se mi je nabral, in odidem iz službe par ur pred iztekom delovnega časa. Lep dan je vabil in tako sem se odločila, da grem domov peš. Srečanje z mladim muckom mi je popestrilo dan in potrdilo pravilno izbiro.

Na tržnici sem mimogrede še nakupila nekaj malenkosti, pa domov kuhat kosilo (neprimerno za vegetarijance).

Sledil je še prijeten telefonski pogovor z mamo... skratka, kar prijeten dan xDDx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

jaz tud! Tole jesensko sceno. :vio:

Kok sem dobre, hihihi, hohoho, hehehe. xDDx

nesla spodnjima sosedama vsaki eno buteljko. :palec:

Ful mi pomeni, da so tako dobro vzeli in tolk bli v pomoc.

Zdaj se bomo stepli, kdo bo sel prvi pod tus. :)

Picasso

Ja no! :onfire: xokx

Mislim ni omaric (pa jih se nekaj cajta ne bo, ker bova dala delat in bodo po novem letu), bo pa ze jutri najbrz ona glavna, s speglom.

Drugac je pa vse, no; wc, kotlicek, ploscice, nove cevi, umivalnik, banja, pipe...

vse za normalno funkcioniranje.

razen se prebelit morava do konca (je sel Mitja k mami po ene scene za barvat, ki kao ne tece) pa pralni stroj morava namontirat, je se pred vrati, sam bova najprej pobarvala pa vse pomila, tud po tleh pa tko...

Ej, 8 dni, ne morem verjet. x^x

Yes!! :onfire:

Picasso

Ej, 8 dni, ne morem verjet. x^x

Yes!! :onfire:

Važička x:Dx :palec:

aliana :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

marsa xokx

aliani čestitke

jaz pa nekam naspidirana spet. so me v službi zasuli, pa spet neka panika in stres. zgleda da vsem delajo švoh nadledvične žleze in rabijo stres za vzpodbudo :vragec: x^x ....zjutraj sem en trapast gib z zapestjem nardila in zdaj hodim okrog z obkladkom iz himalaske soli in sode bikarbone x:Dx ...računalnik dobila že danes, pa popoldan sam nekaj laufala naokrog in delala kljukice na seznamu...sicer pa dokaj :vtz: razpoložena...je že za nekaj dobro x:Dx ....pa tlele po ekranu se mi en hrošček sprehaja...ma ne maram glih teh zverinic, ga bom še nekaj čas pustila tle...mogoče se mi ga bo dalo kasneje ven odnest...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>....zjutraj sem en trapast gib z zapestjem nardila in zdaj hodim okrog z obkladkom iz himalaske soli in sode bikarbone x:Dx ...

:eek: a ti tudi? ... pobož x:Xx ... jst sem en tak trapast gib naredila v nedeljo (napisala v napovedi)... sam ni krize.. moči pa tudi ne xrolleyesx

računalnik dobila že danes, pa popoldan sam nekaj laufala naokrog in delala kljukice na seznamu...sicer pa dokaj  :vtz:  razpoložena...je že za nekaj dobro  x:Dx ....pa tlele po ekranu se mi en hrošček sprehaja...ma ne maram glih teh zverinic, ga bom še nekaj čas pustila tle...mogoče se mi ga bo dalo kasneje ven odnest...

:palec:

hrošček? ... cute :vio:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

O, Amis, thanx, :vio: saj res, si omenjala, fino ko si tolk hitro dobila racunalo (no saj se mi je zdel, da bo hitreje kot si rekla). :palec:

Cosma - yes!! x8Dx

Sam se po stelo priletim, pa bo vzdusje in veselje popolno! :) ;)

Mitja zdaj tam profesionalno barva. ono ropota, neke cevi so in tko, a je pa ze ful pofarbal. x^x

jaz hodim v glavnem chekirat stanje bojlerja.

Vmes napisala nove tri tocke. x8Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...