Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Sicr rad prakticiram kamasutro ...Najbl dovzetne so škorpije, sledijo jim dvojčice in vodnarke! x:px  Pa še kaka bikica se najde, da rada inprovizira! x;)x  x8Dx  Druga znamenja je pa bl tema! :vragec:  x:Dx

triple x,

ce si poskusio kamasutro z svim znamenjima, lahko se knjigo napises, napr. '' Astrologija in kamasutra '' xDDx x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>No, vedi da niso vsi pouceni kot ti in jaz, na tem svetu okrog 40 % zensk po nekaterim raziskavama sploh ne dozivlja orgazma, ker njihovi partnerji mogoce ne vedo kako jih treba stimulirati in se tudi zenske same ne upajo to povedati.

tole je pa ful res. sploh jih ne razumem... mislim v čem je pol sploh point?

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>triple x,

ce si poskusio kamasutro z svim znamenjima, lahko se knjigo napises, napr. '' Astrologija in kamasutra ''  xDDx  x:o)x

Ma ne glih vseh nism, tiste k se že apriori ne ujamemo, tiste pustim raj pr gmah! x:px x:Dx Te k sm pa reku, te so pa kraljice v postli! :2src:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Ma ne glih vseh nism, tiste k se že apriori ne ujamemo, tiste pustim raj pr gmah! x:px  x:Dx  Te k sm pa reku, te so pa kraljice v postli! :2src:

Tisto znamenje, v katerem se pri moskem nahaja Venera, mu ponavadi najbolj ugaja v spolnosti, ce venera ni prevec neharmonicna. In tud planet v aspektu z venerom vcasih nakazuje tip spolne partnerice.

<{POST_SNAPBACK}>Tisto znamenje, v katerem se pri moskem nahaja Venera, mu ponavadi najbolj ugaja v spolnosti, ce venera ni prevec neharmonicna. In tud planet v aspektu z venerom vcasih nakazuje tip spolne partnerice.

Ma ne bo držal! :sori: Venero mam v Strelcu v 4 bajti, sam s Strelkami se ne štekam dobr, razn kot frendice, kej več, pa nein, danke! :wOOt: xg:Dx

:vragec: hehe a si že probu kakšno Kozoroginjo

sem preletela forum in glede na energijo ki vlada v določenih temah grem jaz brat knjigo Sanje o rdečem oblaku... Glede moje opekline nič novega, nekak se noče zacelit, danes mam filing, da je najbolje stvari prepustit, se malce odmaknit... to mislim na real life...

lepo se imejte...

aja Nataly, pobož, pa Amis tud če sem prav razumela... xsrcx

hm jz mam pa venero v kozorogu... pa morm rečt, da sem se z enim prov fajn ujela... sam so naju druge stvari ločle... cilji niso bili isti....
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>A je se kaksen drugi mucek na tem forumu ?  xDDx

Imaš prav, ni, sami peseki :vragec: x:o)x x:Dx

Bemu, me mal zanima ta tantra pa kamasutra pa to.........pa tud ali je uspešna v primerih površnega "obravnavanja" žensk in pogostega menjavanja ali celo pri večih vzporednih spolnih partnerkah..... :vragec: x:o)x x:Dx Če to zahtevnejše ženske sploh tolerirajo in sprejemajo......ali pa si le ne morejo pomagat, ker smo neustavljivo privlačni :vragec: :inocent: x8Dx No....a lahko imaš več spolnih tantra - kamasutra partnerk? Al je to bl "malosutra" ? x:o)x Nimam pojma.... xnckrivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>.........pa tud ali je uspešna v primerih površnega "obravnavanja" žensk in pogostega menjavanja ali celo pri večih vzporednih spolnih partnerkah..... :vragec:

Ne, Mucek, pri tantri ni nic povrsnega in povrsni tipi niso za tantru. xDDx No, nekateri tantriki tud to delajo, ampak meni osebno to ni prava tantra, ker ni stvar v tem da rasipas energijo na vec strani, temvec da jo intenziviras in dvignes na visjo raven v odnosu z enim partnerom.

Pa to pogosto moskima ni lahko, ker se tedaj trebajo do kraja custveno odpreti eni sami partnerki, in tega se moski pogosto ustrase, posebaj tisti custveno nerazviti. x:)x

Heh, neki je štrajkal tole,forum mislm, pa nism mogu gor viset :D no pa sej sm se pa mal več učiu, k mam predavanje u petek za naše tuje goste! ;) Zdej mi gre že mal bolš kt včeri! Hehehehe, sej, vsaka stvar je za neki dobra! :)

Pozdravljeni xDDx

moram vam zaupati, da sem bila na Stajerskem....imela sem se cudovito....prvic sem bila v majhnem mestecu poleg Celja in sem bila toplo sprejeta med ljudi, ceprav sem jih prvic videla v zivljenju, lepo smo poklepetali in res je cisto drugace,ko si v majhnem mestecu kot ce zivis v velikem mestu kot je MB ali LJ...res sem hvalezna svoji zelo dobri prijateljici katera me je odpeljala tja in mi naredila poleg lepega soncnega dne se prijetno za dusico in srce. x:)x Zahvaljujem se ji in hvala da imam tako osebo kot svojo dobro prijateljico. Imamo jo zelo rada. xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...