aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 naj ti bo postelja mehka.....in rachunalnik ugasnjen 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 Ja... Thanx. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 hihine more she it 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 marsa, lahko noč... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ja iz užaljenost bom še tle postnu OBJAVA ŠT.: 30 http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Trudi nikamor ne hodi, če premagaš ta trenutek, boš sebi najbolj koristil in boš še močnejši, ne vem, kaj je bilo tule skozi debate napisano, ampak ni to pravi trenutek za tvoj odhod, menda boš ja premislil, lep večer prav vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Trudi, pa ne it no, porkamadona! Vzami si nekaj časa, prespi, pridi nazaj! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 dost vas mam........................................................................................do jutr 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Michelle, sem ti poslal OS in, ker si že tle omenila, TI NISI kriva za to (brisanje....) in me tudi ne moti to, da so bilo posti zbrisani, pač niso sodili v temo in še niso bili glih prijazni...AAA aj Trudl, sj nis še vsega začutu tukle politike´preprosto se ne veži, pa je, pa ne bot tak mahnjen na besede, itak veš,da v realnosti nis tak čustveno naboden˝ haaaa ,nekatere besede so res privlačne, te kar odplovejo, vem, sam lej ,če si v momentu jezen, napiš tisto, če ne se pa probi vzdržat, Marsa tut počas˝kolektivno vzhaja, sm jest to že davno vidu´,pa se ji ni smel neč reečt, zdele se pa samo vse vali ven, ...ne bit hut, res....vsak od nas daje skoz ene eterske humanitarne zgibanke˝,navad se, prilagajaj se, pa boš zmagau nad svojo prepričanostjo´ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pa se zavedati, da je tale LNF svet v malem z vsemi lastnosti sveta. Ne sprašuj se preveč, ali je pravičen ali ni. Zakaj bi bil prav ta forum pravičen? Kaj je pravica? To je neka ugodnost. Form Vzhaja z moderno Pravico vred ,kakršna je pomanjkljivost ,takršna so besedna dejanja˝...pravičen je le nastop, pristop in namen za katerga iščeš odgovore .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Če veš da jih maš, pejd prej do svoje osebne dohtarce al dohtarja in pros za tablete Claritin, jemleš pred in po ceplenju cerka dan do dva in garantiran ne bo nobene reakcije triplX nazaj spet a se ti tut vsak let cepiš?, pa zastonj tut?no jest pa se še nism nikol cepu prot grip, ni blu potrebe (toktok) a pa bom zato manj žweu? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je pa tvoja ali pa moja krivičnost, ne moreva kar tako preprosto vedeti, ker na to gledava z osebnega zornega kota. lahko pa vidiva tule na forumu, ki morda deluje tudi kot ogledalo. Če se lima gor slika kritike "nesramno je namigovanje" moram to sprejeti. V tem pogledu si pa ti v težjem položaju. Ker si ti bo malokdo upal kaj kritičnega napisati. Namigovanju se ne moreš izognit kot tudi ne kaki graji, ker nj bi bil forum življenjski, izpovedni, layf rutina, primerno temu vsakršenjemu izražanju ,besednemu spopadanju, tekmovanju in dokazovanju; vpraš se a ni to tut v real, the same manjka Marsi morda spirit Levjega duha marsa je že kul, če ostaja s seboj v sebi zvesta .in še en dan manj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 .popularni Dadas se vrača, volitve v Ameriki pospešeno napredujejo; opažam ,da se banke v slo. spet gradijo ,kupil Lunin Vodnik05,E.Kurent.res en tak sitnoben dan ,ceu dan na poti pa kljub temu mau sitn,ampak sem se kar obvladal, .vprašanje in odgovor za milijon dolarjev .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ajoj, danes pa ni bil prijazen dan za vse. No, zame že nekaj časa ni, pa kaj se čmo sekirat. Enkrat bo minilo. Pravzaprav, pa je vse odvisno od zornega kota gledanja (in večino dni sem si prilagodila tako, da je bil kljub temu prijazen dan.) Mislim, da mi je tudi Marsa to nekje lepo napisala. Cel dan preživela s prijateljico, pa se še sploh pogovarjati nisva začeli prav... Počas spokam spat, dolg dan za mano. Nočko: aakhut: še žal ti bo! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hjaja dobr dan ni kaj... lahkonoč vsem ... mm kaj je to a dve prasici mamo na forumu eno hecno pa eno mal manj hecno... haha s tega bo pa velik pršuta... anyway dobr je danes, spet sem pridelal svojo neustrašnost...... (neumnost) in občutek je dober... ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ihhh, kaj sem zamudila... Sem brala, kako ste me pogrešali... vsem, evo mene spet... Sicer pa imam največ opravka sama s seboj...me nekaj opasno zdravje zaj*****... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm........ Bom napisal tle, ker večina tisti, katerim je namenjeno bodo tle prebrali........ Recimo, da me brisanje postov ne moti. Moti pa me brisanje samo določenim, alipa nelaterim osebkom. Nekaterim pa ne.Ja šlo je za recimo 'osebni' dvoboj in žaljenje z niskimi udarci. Ampak taki so tudi nekateri posti v drugih temah z isto vsebino (žalitve na osebni ravni, ki nimajo veze s temo v katerih se tisi posti 'provokativni' nahajajo), in so še vedno tam in niso zbrisani oz. 'pogrešani' in še vedno na voljo javnosti in branju.Ja v 'tistih' postih sem se spustil nizko, sem pa samo odgovarjal na nizke udarce in tistim, ki je bilo namenjeno so to tudi prebrali.....mah.....WHO THE FUCKING CARES .....enivej nekateri lahko, drugi pać ne.........Like in Real Life......VIP variante allways prav pridejo......heh Užaljen, jaz Smeškote pa sm hotu uporabit, pa tisti, ki bi tle prov pršli ne delajo (2 taka sta) TRUDI, TAKOJ NAZAJ PRID ! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 evo mene spet... heeejj Astra, WB ... ( da težave z zdravjem hitro minejo) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 astra dobrodošla nazaj!evo upam, da bo dons ful bl lušten dan... sej včeri je bil kr ok, sam tlele na forumu se nočte pomirit. Ampak mislim, da bo dons bolš... Tko da en prijeten in lep dan vsem skupaj. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...vsem ki ste dobre volje, pa tudi tistim, ki niste. pa mogoče še boste. pri nas lepo vreme...enkrat za spremembo...pa četudi samo za kakšen dan ali še manj....pašeeeee!!!in končno sem bila pametna danes in se dala v ustrezne barve, včerajšnje so bile bolj kriza astraaaaa ...pa kje si ti? bomo ribico mal prosili za pomoč pri zdravstvenih zadevah...pa vseeno nas lahko prideš pogledat in kaj pokomentirat aiwa....jutrček you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 amis spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 aneda aiwa, da je danes boljši dan? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 A mislite? no upamdobro jutro še od mene,sem včeraj zvečer dobila en os, ki mi je dal misliti, tko da bom probala se po njem v prihodnosti ravnat. Hvala niti ni bilo težko sedajle zjutraj poiskati treh dobrih stvari Astra, pobožek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 selenca moja en poljubček! super si! tega se morš zavedat. pa še en objemček. cmok spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Dobro jutro Ufa, kok ste zgodnji. Sami pridni. Kamorkoli se obrnem sami kreši.... Ne se preveč matrat.... včasih je treba pustiti, da tok reke naredi svoje....(govorim iz lastnih izkušenj preteklega tedna). Nič ne pomaga grickanje, jeza, kujanje..... Je kar je in to kar je je treba sprejet Sicer pa: dihajte, glejte okrog sebe in se imejte radi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts