astra 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Sokrat, xrosex Reka, naj te ne skrbi, pred kratkim sem imela tut jaz takšno obdobje...cel teden je trajalo, ko sem zaspala komaj okol petih zjutraj... :xx!: ..potem pa minilo samo od sebe.Ne sili se k spanju, pač počni v tem času kaj koristnega. Jaz sem danes tut fuuul dobre... ...zvečer grem po doooolgem času ven, ne k frendom, ne samo takomal na drink po badmintonu ali tenisu...Gospod me pelje na otvoritev enga lokala, ki mi je ful pri srcu...potem pa še en prijateljski bend vabi na fajn muzko... vem, da bom srečala prijatelje, ki sem jih grdo zanemarila...in že dolgo ne videla... pa še je, pa fajn frizuro mam...sem prišla pravkar od frizerja... Upam, da bo tole razpoloženje trajalo... mejte se...jaz se mam x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem tako srečen................... moja polsestra rojeva................ srečen sem predvsem zaradi sestre, zato ji želim veliko veliko veliko sreče s punčko in da nikoli več ne bi okusila žalosti zavoljo svojega otroka, kot ga je pri sinčku. STRIC BOM STRIC BOM............................ kr vem, da bo ta punčka podobna meni , črne očke pa črni laski, pa pametna bo tud name, ....................u kako bom s fračo cilau fante, k jo bojo obletaval............ jutri odletim, da ju vidim................................... striček sokrat in seveda se: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 naj vas pozdravim, Sokrates čistitke, tule je pa res navdušenjeTihareka, nekak v podobnem obdobju sva... in še tisto kar spim sanjam o dojenčkih... eh svetpripravljam se odgovorit na določene zadeve, pa nimam energije, prst se je končno začel zdravit, pred menoj vikend, katerega bom preživela v razmišljanju, pa še nekaj - naredila sem eno potezo, ne vem sicer če pravo, ampak mogoče me pokličejo zaradi zamenjave službe... živi bili i videli... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Selen, še tebi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 sokrat ... ...tole pa za dojenčico selene... astra...uživajsončna... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 da vas lepo pozdravim... danes mam ful gužvo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Torej od enih nisem spala,pa to je za znoret...pa še filozofirat sem začela,ker kje pa ste vidl da jest napišem tolk dolg post v dnevnik....Počutim se kot razkosan makaron,ne povožen....in mislim,da so se mi tudi možgani skisali. Zoprno, tole ... upam, da bo s polno luno minilo ... čeprav so mi všečni stranski učinki <{POST_SNAPBACK}>so mi ful polepšali vikend, ja....hm... ...ravnokar zvedela, da moram bit v pon. v službi že ob 6.00 Ej, Amis... tale tvoje služba je pa zadnje čase podobna sužnjelastništvu ... a se ti vsaj na prilivu kaj pozna?... pobož <{POST_SNAPBACK}>Danes sem tako srečen................... moja polsestra rojeva................ srečen sem predvsem zaradi sestre, zato ji želim veliko veliko veliko sreče s punčko in da nikoli več ne bi okusila žalosti zavoljo svojega otroka, kot ga je pri sinčku. STRIC BOM STRIC BOM............................ Čestitke xrosex <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem danes tut fuuul dobre... ...zvečer grem po doooolgem času ven, ne k frendom, ne samo takomal na drink po badmintonu ali tenisu...Gospod me pelje na otvoritev enga lokala, ki mi je ful pri srcu...potem pa še en prijateljski bend vabi na fajn muzko... vem, da bom srečala prijatelje, ki sem jih grdo zanemarila...in že dolgo ne videla... pa še je, pa fajn frizuro mam...sem prišla pravkar od frizerja... Astra In Selene Meni se pa eni čudni filmi vrtijo... intenzivno sanjam, a si ne uspem zapomniti sanj... ostajajo samo fragmenti, posamezni simboli... seka tale polna luna, obogatena z Uranom ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Meni se pa eni čudni filmi vrtijo... intenzivno sanjam, a si ne uspem zapomniti sanj... ostajajo samo fragmenti, posamezni simboli... seka tale polna luna, obogatena z Uranom Jaz tud odbite sanje, kar ene vanzemaljce z veliki glavami cudnimi pa tak, pa odstekane barve, sam ne mroem ujet v konkretne podobe in potem besede... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 he he coccinelle...zgleda da je sužnjelastniški virus precej razširjen med delodajalci... ...najbolj srečna bom, če bo lahko ure koristila. mi to več pomeni...čisti egoizem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Amis, garas kot crna zivina al kako, so ti dolocil delovni vikend al kaj... ja, pametno, da se spedencas mal bonusa, ko imas moznost in energijo. Pa Tihareka, hecno, jaz pa oprav ta teden spim kot top, sam sanjam, pa potem se zjutraj takoj zacne vse zivo dogajat, pa se izgubijo... Pocni se kaj drugega koristnega, Tihareka, ne sam stoj na glavi... kaj beri, mroda bos tako lazje zaspala - pri meni navadno dleuje, vcasih sem prav slabe, ker prav hocem prebrati se mal, pa kar zaspim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Poznam. (tud grafe, pa mreze, da sem ze podobe sestavljala po kvadratkih... )... Stoj na glavi ponoci glih ne delam, sem pa zandjic poplesavala po sobi, ker me je zagrabil krc, me je kar izstrelilo, skoraj sred spanja. S spanjem nikoli nisem imela tezav, razen v blizjem preteklem obdobju se mi je dogajalo da po cele tedne sem imela moten spanec. Zdaj grem pa dvignit omarico. Komaj cakam da se mitja vrne, sama je ne znam in tudi ne upam montirat... ceprav ko je bil v bg, sem vse spedenala - sama kupila tv, namontirala, prevoz (tedaj se nisem imela izpita), vse... sam dam je prisel pa lohk ze saltal... Ker sicer pa 'ne znam', 'sem les za te stvari' pa taksno.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Men tud tok dogaja, da spim kadar čm! Sej bi rd več pa ne gre! Zdele je pa D-time, upam da jih bom inpresioniru to itak vem, da jih bom Mejte se,pa uživite še namest mene! Aiwa, muca,sva se zgrešla,ti tud full busy, no se bova že ulovla! Ostalim lunatkam tud enga cmoka pa držte pesti! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 drz se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 fajn zrihtaj tole triple... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Slavist Bobnar! TOPORIŠIČ NUMERO II ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 ges uot. Priletela dam, mimi okol nog, letela ji dajat za jest, zoprno se urezala s konzervo... :|||Ni sicer strahotno, sam je na blazinici, pa ne morem tipkat s sredincem, pa posvinjala sem misko s propolisom. :\\\ Drugac mam pa omarco spodaj v avtu. Je prestorasta pa pretezka, da bi jo jaz gor vlekla. Vse ze disi po opranih cotah in perem kot utrgana. - vreme pa mi gre spet na roke, kot pred projektom kopalnica. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Uh, Marsa, tebi se pa take stvari kar dogajajo . Še dobro, da imaš veliko moč regeneracije in znaš popedenati take zadeve. Pobož vseeno ne more škoditi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 morgen... tole se pa zachenja vikendzapopizditdons trapast u teatru dethuram, pol ob 0200 u K4 do 10/00 (after) :xx!: jutr K4 (normalno) pol pa she nedela pedri popiiiiiiiiizdu bom...al pa dol padu :xx!: pa tko sm si dons zhelu it u mediapark...smrc...zej pa un pofikan teater :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 [smrc...zej pa un pofikan teater :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Danes sem spet srecala enega znanca, ki ima zensku kuzu, ki spet ima 4 mladicka - majhne kuzice in on se z njimi sprehaja po mestu - zelo so lustni ! Igrala sem se z njimi eno pol urce in me je to mocno okrepilo, kontakt z zivalcami je najbolj naraven nacin da se clovek ozemlji in sprosti od znotraj. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 O, Coccinelle, hvala, , ja, se dobr (venera v 6., trigon pluton )...ker res, ureznin imam se vec kot opeklin. Pa tam nekje okol poskodb in udarcev. civ civ civ civciv civ civ civciv civ civ ci-i-iv (skoda ker ne morte slisat melodije, not pa ne poznam, da bi v notah napisala ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Marsa, pobož Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 čenx. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 da malo pohvalim najno bodočo kopalnico in cirkuse okol nje, zdaj ko si Marsa sama svoje že uspešno prestala in da se malo kopalniška debata nadaljuje... Ne vem, če so kje na netu za videt, v glavnem na koncu po vseh peripetijah so izbrane extraploščice in užitek za pogledat: izgledajo čisto natur: kamenčki preliti s prozorno maso, tako, da bo feeling kot da si v kopalnici na plaži. Na stenah bodo krem barve in vmes par steklenih oranžnih kvadratov. Brez dvoma supersko Ampak kje je še to, ko bo vse končano, uhhhh!pobožek še od mene, vem da to pomaga! preverjeno Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 O, Stanka, kulsk. Jaz sem nekaj sicer fotknila, pa je taka jeticna svetloba nekak na fotki. ja, vesda pomaga, thanx!... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts