stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 To življenje... ta luna... polno dela pred mano, a nikamor ne pridem z delom,... sama sem. Domov mi tudi ni za it, ker bom spet sama in to vso dooolgo noč tudi. Moram se naštelat na + in si zamislit ful vsega, kaj bom vse delala, ker drugače bom ko maček, ki se za svoj rep lovi.Smotano. Jutri bo že boljše, ampak čisto nič po moje, čeprav po aspetkih vidim, da bom imela več fizične moči in da bo vse smooth potekalo. Ampak v mislih bom drugje plavala, ker si ne želim it tja... E, pa sem povedala! Res ne želim, šla bi miljon drugih stvari. Ujeta. Vedno sem se zmazala, tako, da že pričakujejo, da se bom spet zagotovo, že zaradi tega bom šla, po vsej verjetnosti, ali pa se bom zmazala Ne me čitat, Luna že deluje da polunčimo zobke... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ribe... ...kolk je fajn, ko vse tako kratko in jasno napišete... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 astra jedrnate in jasne govorance neom nikol obvladala, ka čem, tak pač je... Jooooooooj kje pa je Volk, da bi malo tulil v Luno Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Sem se jaz tud na Volka spomnila, sem ravno mislila iskat kdaj je napisal, da ga čaka ena težka odločitev, upam, da je uredil...Stanka, kje imaš pa Neptunčka pa moraš tja, kamor ne želiš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Jaz pa vcasih znam jasno kaj povedat, a resda redko kratko in jedrnato. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Do nedavnega so mislili, da je najkrajsi stavek s pomenom ta:A b ? No, zdaj pa vemo, da je se krajsi:B ? (poziv k kmh...ce kdo ni razumel s prve ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 B. Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 aja, zdaj vidim kaj imaš ti pod "B", tisti "khm" pa ne bi,bi pa malo sanjala z Neptunom iz 3.h skupaj s Seleno, ki tudi pozna, kako to gre Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 ..pravi sanjaci sanjajo budni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 aaaah, točno tako! vsaj en moški, ki nekaj lepega napiše...tolkox so me že razočarale prazne obljube moških, včeraj je govoričil, da me pokliče (bi bil raje tiho), danes je obljubil, da prinese, da se oglasi (raje ne bi trdil, da bo), da sploh ne verjamem več nič, zanesem se še manj, dokler ne vidim ampak jutri BO!! in bom Nedosegljiva, ker bom tam gori - bliže Luni in bliže Neptunu .............prepozno Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Mick, že.. Stanka, moški so sam za priboljšek ..drugače se zanesi raje sama nase... kroko, če že sprašuješ... b.... Jaz pa še vedno dobre, me prav čudi, ponavadi ne zdrži do večera, če se začne dopoldan... Prava uživancija...ono, ko se počaaaaasi pripravljaš...kopel, maska, kremice, parfumček...no, do sem sem zdaj prišla... Mal študiram, kaj lahko pijem... ...dobro, vem, da v resnici nič...ampak... Eh, zdaj pa že jaz bluzim...( pa nimam nič v ribah..).. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 O čista uživancija Astra, mej se prijetno Maš prav moški so en vlki JojSokrates čestitke in da boš dober stric, kaj naučil in toMick lepo, da najdeš takoj taboljši post Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>..pravi sanjaci sanjajo budni .dans sm bl šwoh spal, skor ničl(Vpliv spet rejene Lune), se muval ,da bi spal, heh namest ,da bi šel v kuhno brat kaj ;no pol prec ujutro grem v Lj.pa se usedem na narobe vlak-tadražjega h0h; Tam uredim papirje si Spet (pred tem RMerkurjem), da ujamem kj pozitivnega še, sprot zagledam Tinco kak ide na delo, ma prav zanimivo,da sma se Sploh spoznali ;bil pozneje na drinku Sdragona; punca zna res žwet in povedat svoje misli, zajema velko dinamično žlico Vsega .Teden je spet hitro minil Čutm sebe, kak mi raste spet ambicioznost tokrat, jo˝bom krepko´poslušal .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Na zdravljotek. Zadnjic mi je selene rekla nekje, privosci si cvicek - ne vem za kaj je ze slo... pa sem ze hotla razlagat, da ga nimam, pa sem si mislila, ah brez veze, saj, pac... kot da ga imam, tudi energetsko nazdravljanje je vedno cist kul. No a kako me je rpesenetil mitja ko je uletel s cvickom zadnjic od mame (skoraj ziher sem, da prav istega dne).No in ga zdaj pijuckam, sem si ga mal natocila, nekam bleda sem in premal zelezna. Vsaj po mojem, pa jaz ko sem 'zdravi hipohonder' prej 'ulovim' te signale...Za to je dobro slikanje aure.Za drugo pa ni.Brez veze se je namrec ufuravat samo; ce imas namen kaj spedenat, itak zacutis na teh nivojih ze sam... oz. 'ujames'... ce pa ti nek podatek da samo neko skrb brezvezno, v narobe usmerjas energijo pol, pa je mimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Beybe hvala vam, dobr ste držale pesti, sm razturu, 100 na uro! Zdej ga gremo pa še mal žurat, da bojo vidl kak to znamo slovenci! Bobnar,milo za žajfo a ne, jz teb včer, ti men dons! Hehehehe, pa sej oba veva da znava prov pisat, pa kaj k je tko lepo mal po slengovsko zavijat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 3x.... delam kljukice na seznamu...pa ugotavljam, da bo čist dovolj za danes. sam namesto, da bi se spravla spat, grem ven...že kronično pomanjkanje 3D socialnih stikov ...sicer jih bo pa jutro dovolj, sam kdo bo čakal na jutri... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Amis, jaz sem pa mislil, da si bolj učakana , lep večer in vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 A s?S. Ta je pa *nasa* najkrajsa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Marsa Danes sem medtem, ko sem zmrzovala v hladnem jutru, peški v en hrib k stranki, doživela lepo presenečenje. Modrina neba, brez enega oblačka in dvoje letal, eden poleg drugega, ki sta preletela mesto... zrem v njuno belino, kar naenkrat pomahata s krili, nasmehnem se, pa kar tako pomaham nazaj in doživim presenečenje, še enkrat ponovita... slučaj, pa kaj, polepšala sta mi jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Selene * sem se spomnila... danes bilo v mojih sanjah nekaj v zvezi z avioni... en crash tudi... dvokrilec, leseni, starinski... nekaj takega kot Jenny Hehe, te ta kratke stavke pa gvišn Gurenci pogruntal ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 evo....izletu iz pofukanga teatra :xx!: zej pa nochna kavica... pol pa naprej u K4 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 tko...zej pa pochas u sluzhbo mejte se 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Karamba, evo še danes se mi je uspelo pofočkati na lnf. Mislim, še dobro, da se mi je Danes sem že zjutraj ob 8h uletela na tržnico, nakupila potrebno za sladice dveh dni. Kupila celo poslovilno darilo za učiteljico yoge (v 5min), ki se seli v UK. Ok...bomo pa tja hodili se yogat Potem se je dan zavrtel.....in zdaj sem tu, malce sesuta...en malenkost. Vmes sem bila še v mestu, 3x v trgovini, pri zdravniku, lekarni. Pospravljala razdejanje in v bistvu sem si stalno govorila, bodi srečna, ker imaš kaj pospravljati ...pozitivne afirmacije.Vmes še frendica uletela je še nekaj kuhala namesto mene, ko sem morala nujno na meeting.Potem se je prikazala še moja sestra in mi pomagala pri pospravljanju. Danes je dobila odgovor, da je sprejeta v službo od 180 kandidatov.Dvojna plača, kot jo ima zdaj, že kar v štartu. Valjda, saj sva ji prijateljica in jaz spacali fenomenalno predstavitev, katero je morala narediti. So baje vsi kar dol padli. No evo zdej vem spet, kje sem dobra No...grem spat...ker imam 2 dni tukaj madhouse z obiskovalci. No ja frka v bajti. Vsem poškodovanim en pobož Marsa? kaj zdej spet neka rezanja? Upam, da si ok. Prav tako tudi Bern in Selene. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 he he...jutri, v bistvu danes, enih 25 ljudi pa cel dan frker...jaz pa skulirana..."bo že" varianta... ...kolk je to včasih fajn... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Oh Amis, ti tudi v frki. Saj mine, vedno tudi ne more biti tako Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts