coccinelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ampak v vsakem primeru si delala zase.. in ne proti sebi... ocitno, ce si se tako odlocila, saj ni pametno vedno poslusati custev, saj so lahko samo trenutne in torej minljive narave. Jaz pa imam vse tocke pod streho... si me zdrmala ravno ti, selene, ker ravno rib se nisem napisala, zdaj pa je vse na broju. razen... :||| bomo že p(d)očakali ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes je dan republike.Ja. Sem se spomnila zjutraj. <{POST_SNAPBACK}>Mitja je na poti v Bg, upam da se bo imel dbest.Srečno pot in naj bo uspešno, karkoli že je ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 čaka me kolokvij ob dveh.napiflana kolikor se je dalo. ne preveč, mogoče malo premalo. ampak nič za to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Veliko uspeha, Aira ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 je odprtega tipa, kar pomeni da imamo lahko vsa mozna gradiva, tako da samo zbran je treba biti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 a ni super finta je v uporabi literature na praktičnih primerih, torej poudarek na tisti vrsti pismenosti, ki je v SLO bolj slaba Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 morgen..... :xx!: to se pa zgodi, che se prekurishne morem, pa ne morem spat :xx!: :xx!: :xx!: smrcbemu house.... :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 jaz pa skopana. vsa sveza svezcata. Aira, drz se! Pih... no ja saj mi smo lohk tud walkmana poslusal pa vmes hodil kadit (no, zdaj lohk... to ne, v primeru kajenja, sam smo pac) - glavno da je bila slika oz. program narejen v tem in tem casu, to je meni tud kar sedlo. Tezko sem pri miru... Coccinelle, thanx, cudno da kaj razberes ko danes jaz nekam ribje se izrazam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hmm, jaz te pa vabim v MB na faks Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 hmm, jaz te pa vabim v MB na faks zakaj, je tam kaj lazje? hmmm...če je pa center dobesedno center zame trenutno ampak če tukaj ne uspe (dvomim ) pa res pridem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Aira, drz se! Pih... no ja saj mi smo lohk tud walkmana poslusal pa vmes hodil kadit (no, zdaj lohk... to ne, v primeru kajenja, sam smo pac) - glavno da je bila slika oz. program narejen v tem in tem casu, to je meni tud kar sedlo. Tezko sem pri miru... tudi jaz tezko sedim tam, energija se ne pretaka, ima da pukneš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Coccinelle, thanx, cudno da kaj razberes ko danes jaz nekam ribje se izrazam... Jaz pa ribje berem, tko da... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 sem vedela, da bos kaj tacga, ces, saj si riba, bos pa ze znala prebrat. mah, ne beres glih cist sam ribje, ves, Cocci! kje smo ze rekli, da imas duh? Aira - direkt, ja, da puknes. To sem na enem roditeljskem... joj, pishuka, bogi otroci, saj se jaz komaj zdrzim pri miru ono urco. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 preživela pot, sestanek, vreme...jutranje vstajanje pa še ne...se mi SPIIIIIII....držte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 O? Kje si, Amis, kaksna pot? sestanek? nekaj spregledala...kakorkoli, dbest Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>preživela pot, sestanek, vreme...jutranje vstajanje pa še ne...se mi SPIIIIIII....držte se... Ojla vsem! Amis odpri učke v tem čudovitem dnevu FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kje smo ze rekli, da imas duh? Menda v devici in v 9. bajti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 hm, moje učke so zgubile ves sco izraz...delujejo zelo zasanjano...in bi se srečno spustile na blazino in zaspale... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ok, bimbo gre pisat! Mon Ami(s) ti kar lepo zanančkaj Brrrr...grem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 drz se! )se ti vidi, cocci). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 varno vožnjo želim tja v Bg. <{POST_SNAPBACK}>Tezko sem pri miru... Coccinelle, thanx, cudno da kaj razberes ko danes jaz nekam ribje se izrazam... živ primer duha ter Neptuna je pa moje opažanje tam vrženo .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 O, selene, saj res, hvala, prijazno in pozorno od tebe. Mitja je ravnokar klical, da je pred hrvasko mejo (sta sla zgleda kasneje kot sta mislila).sem povedala samo najnujnejse - da so arabske pod streho in da naj prinese sljivo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 nisem podala zato, ker bi kao neki, ampak ker resnično pišem zmedeno ko kura Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Končn grem dam, pa da se naspim kt človk! U, bom spal, kt polh! Mejte se, vsaki forumovki enga [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Evo me, sem se povabla domov na kosilo . Tamala me je danes cist utrudla, naj bi sla mal cez 11 spat, ampak sva ob 2h se vedno okrog skakale Hmm.. dobila ponudbo za delo v privat vrtcu, zacetek januarja.. pa ne vem, zdaj ze tule delam in je fajn in family je super in stekamo se in vse.. pa se ni treba ravno ob 6h zjutraj vstajat.. Ne vem, moram mal razmislit.. bi bilo v bistvu ful grdo, ce bi jih po enem mesecu skenslala, ko se je tamala ravno navadla.. Bratec dans izpit za avto dela.. Se ni nic poklical in sta dol oci in mami ze ful nestrpna.. Upam, da mu je uspelo.. Kje se da dobit kaksne zacimbe v lonckih? Origano, bazilika.. bi imela kaj takega na okenski polici, mi ful simpaticno zgleda, pa se sveze zacimbe so skoz.. Jaz pa nic zadela na lotu itak je prevec denarja, bi imela ful probleme kaj naj z njim WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts