Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Hmm.. dobila ponudbo za delo v privat vrtcu, zacetek januarja.. pa ne vem, zdaj ze tule delam in je fajn in family je super in stekamo se in vse.. pa se ni treba ravno ob 6h zjutraj vstajat.. Ne vem, moram mal razmislit.. bi bilo v bistvu ful grdo, ce bi jih po enem mesecu skenslala, ko se je tamala ravno navadla..

Poslus, dobro razmisli, tole se mi slisi zelo dobro zate... xscratchx....

lepo da si lojalna, je pa jasno, da zagrabis boljso moznost.

mal se posvetuj sama s sabo v miru in tisini. :vio:

zacimbe dobis na vsaki trznici, ze v lonckih pa vse. :palec:

O, kul, bravo za izpit bratu! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jst sem pa zdele mislu neki spečt................. xrolleyesx

pisal je, da moraš pečt 45 min, jst sem pol ure in to na 200 namesto na 150 (sem mislu, da bo hitreje) .............. ful je vse zanič, ker je baje tud pomembno, da daš v vročo pečico............ jst sem dal pa v mrzlo, pa na 200 (da bo hitrej ne)..........tko, da sem vse stran zabrisu................. :xx!:

nč - vidim, da so za štedilnik res sam ženske.................... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x :vragec:

he he...vaja dela mojstra x:Dx . če ne boš vrgel puške v koruzo, boš na koncu še pravi mojster. saj menda ne obupaš tako hitro :inocent: x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Poslus, dobro razmisli, tole se mi slisi zelo dobro zate... xscratchx....

lepo da si lojalna, je pa jasno, da zagrabis boljso moznost.

mal se posvetuj sama s sabo v miru in tisini. :vio:

hmm.. saj mas prav... samo itak jemljem tale job bolj kot prehodno, ker mam resno v planu it naprej studirat.. Tisto je pa precej.. dolgorocna stvar se mi zdi.. Ja, moram prespat.. pa se s kom se pogovort..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aja, aha, seveda, to pa je potem druga pesem in se tezja odlocitev pac.

po eni strani res, kaj ces se zdaj v te smeri dolgorocno ufuravat, ce imas dolgorocno druge nacrte, po drugi strani pa takele izkusnje (in potem reference) imet, ce te to veseli, in ocitno te... hmm...

Vprasanje, kje bos pac lahko se bolj izrazila...

Morda je kul kar zagirat z odprtimi kartami, pa preprosto povedat, da bi imela se kaksne plane, morda studirat itd.

ce bodo rekli, ni sans, imamo tako in tako, bos vedela, OK, tako zaprmej pa si jaz nisem tega predstavljala, ce pa bodo rekli, OK, bomo vmes itak se koga drugega iskali... al kej tacga..., pa kul. :vio:

beseda ni konj.

ce se ne da zmenit, je itak of. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, bom, tocno to. Se zmenla za sestank in razlozila kako sem, potem pa se bomo zmenli.. itak se lahko z zensko totalno ne ujameva in bi bilo potem brezveze.. al pa obratno.. Thanx :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Luna v sco, globina, oven z glavo direktnega, z bikom se zabetoniras notri. ;) :P

Picasso

Jo. ;) :P

sam ti pa mal drugac, tebe pa devickica dodatno zene, ne pusti, notri secira, nemirno...

Picasso

podobno kot nataly, sam da imata obrnjeni luni oz. asc - ti v sco, asc pa v devici, nat pa asc v sco, luno v devici. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja. Sem se spomnila zjutraj.

Srečno pot in naj bo uspešno, karkoli že je

xcrossfingx

Danes si ze cel dan pojem pesmico Dan kad je otišo Hase od Zabranjenog pušenja, to me nekak asocira na 29.nov.

Seveda pa moje ladies s katerimi sem danes preživela dan, pojma nimajo, kaj je bil 29. nov in kdo je Hase x;)x

Smo pakirali in pripravljali, po tekočem traku. Zdajle malce pavze, potem ob 7h pa nazaj, pa do ene polnoči.

Saj ni čist easy ampak družba je ok, pa seveda ves izkupiček gre v dobrodelne namene.

Mitja, srečno pot :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Cosma. x:Xx

Kok ste kul bejbe, folk. :vio: :palec:

jaz sem tud kar dobre... mal pavzice imam, pol grem dalje s textom (zato ni napovedi), ne mroem provajdat tolk tega texta... saj boste prenesli oz. bodo...

Saj je vsega boga povsod, k sreci... :)

Kok se sveze pocutim, kok je kul, ko mi ni treba na wc skoljko stopit, da lohk potegnem vodo, da jo lohk potegnem brez slabe vesti (spodnji sosedi :sori:), da porabim za tusiranje samo 5 minut al 10 (in ne 5-10 sam za stimanje primerne vode :|||). res kul. x8Dx

Sam... ni pa se omarce, pa tak sem zganjala.

prevec disim.-.. po nekaksnem lychiju ali cem ze... saj je fejst, sam je mal tumach. :) pa se mal me vse srbi... :||| odlocila, da se pofarbam, cim bo mogoce. Odlocila za ziherasko oranzno. ce imam tole dolzino, se mi tolk hecno skrauzlajo nekako lasje... o, evo,ga, tim

Picasso

O, pih, pa smo pri skorpijonih prec, jaz pa sam tam mal navrgla.. :P ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Verjamem x:Dx samo jaz sem imela v mislih astrološki vidik! :vragec:  x:Dx

Mah, sm jst fleksibilen. Najprej te položaje porihtajva, pol pa se bova še astroloških lotila..... :vragec: x:px

Marsa, saj to je glih blo narobe, ne morš o škorpijonih sam kao neki navreč.... :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Marsa, saj to je glih blo narobe, ne morš o škorpijonih sam kao neki navreč.... :vragec:  x;)x  x:Dx

to je pa res.... x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ne mores, ne, sam mal navrzt (slo=navreci xrolleyesx)... (sco scena :P)

prec te bodo klicali na odgovornost, utemeljitev; nic povrsnega, kr tkole mal... konc, v globinska ciscenja prec, zaradi pikice, drobtinice. ;) :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ne bo šlo.......jih imam pod lasmi! :vragec:  x:Dx

Ah, to bo šele fajn x:Xx ....ti jih bom tak s pobožom nežno odstranil x:px , pa po vratu z ustnicami počasi potoval do ušeska :vragec: .......bemu, morm nehat, da se ne bom preveč vživel. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>itak...drugač je dolgčas...je treba razčlenit in doživet do morskih globin... x:Dx  x;)x

x:Dx :palec:

evo zdele mi je lnf pure sproščanje, en glavobol me je začopatil, po moje boljš, da grem malo AT vadit, bo minilo prej, kot pa da sedim na svoji žogi in gledam v monitor, katerega sem čez dan pogrešala x:Dx

aha, danes ena garažna zanimiva. Kličem dragega za cene enih računalniških programov in rač. drobne opreme, ki jo bomo prodajali na Bazarju, da vemo kako ceno postavit in mi reče ja poglej na internet ne..... x8Dx ....ja če bi lahko pogledala na internet, potem ne bi tebe klicala srce moje ...pa mi pravi ves začuden....Kwa :eek: a nimate tam interneta kjer delate?

Eh...od zdaj naprej geslo, v vsako garažo net :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pa to ni res x:Ox x:o)x x:Dx :sick:

Zdaj bom jedla okrvavljeno fizolovo solato al kaj. :|||||

Clenke 3 prstov naseckala z bedastim onim od folije, ko0 sem mimino konzervo (x:o)x) hotla zapret in dat v hladilnik... x:Dx :sick:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Danes si ze cel dan pojem pesmico Dan kad je otišo Hase od Zabranjenog pušenja, to me nekak asocira na 29.nov.

Seveda pa moje ladies s katerimi sem danes preživela dan, pojma nimajo, kaj je bil 29. nov in kdo je Hase  x;)x

Smo pakirali in pripravljali, po tekočem traku. Zdajle malce pavze, potem ob 7h pa nazaj, pa do ene polnoči.

Saj ni čist easy ampak družba je ok, pa seveda ves izkupiček gre v dobrodelne namene.

Mitja, srečno pot  :palec:

Mar nimajo Zabranjeno pušenje, prav komada, Dan republike :inocent:

pa to ni res

Zdaj bom jedla okrvavljeno fizolovo solato al kaj. :|||||

Clenke 3 prstov naseckala z bedastim onim od folije, ko0 sem mimino konzervo () hotla zapret in dat v hladilnik...

Leta drogiranja, te nekako otopijo. postaneš površen in top. A ne? x;)x

Let the sunshine in

jah, odvisno, naj bi bilo ono slow motion in to, sam za tale svoj spid bi morala najmanj koko snifat.. kar pa je ne... ;)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...