coccinelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pa to ni res Zdaj bom jedla okrvavljeno fizolovo solato al kaj. :|||||Clenke 3 prstov naseckala z bedastim onim od folije, ko0 sem mimino konzervo () hotla zapret in dat v hladilnik...Daj no malo pazi, no... drugače si boš enega lepega dne prstke še odrezala Kako boš pa potem tipkala napoved za nas? me malo drži pa na trening moram in se mi ne ljubi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 z nosom al pa z jezikom al pa s peto... se bom ze znajdla.. Ko sem bila majhna, hodila v temni vezi v mizhe', 'ce slucajno oslepim', da je mama , sta, morbidelli, pa to... jaz pa sem bila sam tolk prakticna in cist na vse sem mislila vedno. je pa hecno, ker sem hotla ze prej napisat prek dneva v dnevnik, da je hecno, ko imam kar cez noc ful enih prask in ureznin in vsega, najbrz me je ponoc mimi kaj prasknila...No je pa ena rekla enkrat na fitnesu, ce mam tolk divjega ljubimca, ko sem vedno vsa v teh praskah, da so me vsi pogledali... :||| kao divja scena pa to... Al pa kje varam po kaksnem grmovju pa se sunjam po trnju... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 fak. prvic se skopam danes.... (moja mama bi imela kako hecno pripombo zdaj... )... se namazilim z neko... z nekim lichijem al kwa... eejjjjjjjjj A nimam po vratu totalne srbecice!!!!!! Ej mi gre na zivce to - pa neka ful dobra rec kao...lej to, zdaj me bo pa srbelo pa se bom praskala pa bo...mah, se dobro da imam vsega boga, med drugim alojo recimo...sam res... kaksna sranja se prodajajo pod 'naravno', natur, bio in vse. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 imela zanimiv pogovor sedajle... kako znam jaz drugim svetovat, samo sebi ne... grrrrno upam, da sem prav svetovala... Marsa, pri tebi pa danes čudne sfere in energije, jutri je nov dan (se tolažim tudi jaz) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 mah, ja, predvsem je odstekano, jaz sam pac plavam... v bistvu kot vedno predvsem opazujem......Ma glej to, butast! cesa vsega ne najdem za brezveznarit, sam da ne pisem nujnega... Kaksen gust je lenarit, ko moras nekaj... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ja vem, potem pa lenari, boš pa jutri poprijela in?ma jaz že cel dan jamram da mi kao klešče srce vleče, pa pravi moj, srce ne boli... ampak jaz že čez škrge diham in glej ga zlomka, en pir, pa lahko skor normalno diham... se ga boš še nažgala danes, kot da to reši problem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Mipo, Fredi Miler je zaaakooooon!!! http://www.izklop.com/?url=povezave/start&a=odpri&id=1606 What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mipo, Fredi Miler je zaaakooooon!!! http://www.izklop.com/?url=povezave/start&a=odpri&id=1606V sredo je koncert v Konjicah. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Mi bomo najbrž šli gledat tist nastop v Tržič, 21.12.. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kako boš pa potem tipkala napoved za nas? Ful tezko, sploh ne morem tipkat, ergo, ne morem napisat napovedi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Temu se reče..vsak izgovor prav pride... ..da ne omenjam tega, da je ponavadi ob tem času bila že napisana.. Sicer pa...j****...ta teden je pač ne bo...in potem ne bomo vedeli...nas bo bolela glava ali bomo na, en pobož... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 al pa zob pa sklepi, pa mravljinci pa tak... lohk recem, ah, boljs da ne veste. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Hehehe vidm da je vse več, nas fenov Fredija Milerja. Alter turbo folk Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 morgen.... hehekavica skuhana....njamy zej pa mal klele....uvod v nov dan dons zna bit hecn kulski dan najprej vaja v enmu teatru....pol v drugem....pa nek tehnichen sestankaja....pa zmert en plac v shtudentu (pa mogoche koga nakljuchno srechat )kr dinamichno se tole obeta 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 dobro jutro... en krasen torek vam želim, pa čeprav malo deževen... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro... en krasen torek vam želim, pa čeprav malo deževen... vrtnarjem je pol prshparanga.....nau treba zalivat 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>fak. prvic se skopam danes.... (moja mama bi imela kako hecno pripombo zdaj... )... se namazilim z neko... z nekim lichijem al kwa... eejjjjjjjjj A nimam po vratu totalne srbecice!!!!!! Ej mi gre na zivce to - pa neka ful dobra rec kao...lej to, zdaj me bo pa srbelo pa se bom praskala pa bo...mah, se dobro da imam vsega boga, med drugim alojo recimo...sam res... kaksna sranja se prodajajo pod 'naravno', natur, bio in vse. :xx!: Za tole sem bila jez expert...babe v drogerijah ponujale 100% naravno stvar...hitratantne kreme in podobno... dobila izpuščaje po faci, zatečene oči... naslednič, ko me je spet prepričevala isto, sem ji zabrusla nazaj... daj mi ti eno Soleo...pa bo vse OK... ne kupim nič več, če ne vem, kaj si dajem na kožo... včas mi je tašča delala kreme iz raznoraznih travic n to...zdej je pa ta tašča že bivša... Lep dan vsem, no... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...ah...ni kaj pripomnit...pogruntala včeraj nekaj stvari, ki so v špilu že par let in ugotovila, da sem včasih uspešno "slepa" za nekatera dogajanja...jah, ni kaj nardit...presneto s*....gremo dalje mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Jutro... Ful imam rada ta naša domača jutra... ..ko se vse živo zmenimo...kr naprej eno tekanje sem in tja, vrstni red v kopalnici zabetonirano določen...jaz pa vmes pripravljam zajtrk...seveda vsakemu svoje, ker imajo različne želje...in komaj danes sem se zavedela, da si zjutraj damo lubčka...in si zaželimo lep dan.. ..fajn filing tole... Čez novoletne praznike dobimo obisk... ..hčera povabila prijateljico iz Amerike, sem rekla ja, ker sem predvidevala, da je tako ne bo, ker je doslej nikoli niso pustili v Slovenijo...Balkan, vojna pa tako... ..včeraj pa prišel mail...YESSSSS, prihajam 24.decembra na Dunaj...no, tole precej spremeni naše načrte... ..mala pa čist nora od veselja... Všeč mi je, kako punce praznujejo december...naredile so si načrt, vsak dan je zaznamovan drugače...danes recimo gredo kupovat dišeče sveče, jutri je dan čokolade... Drugače pa precej stresni dnevi, pomembne poslovne odločitve se dogajajo te dni...in vsak dan še en dokaz, kako pri nas zavirajo...ne pa podpirajo podjetništvo... ...prava papirnata vojna ...da o tem, koliko stane vsak podpis pri notarju raje ne govorim... :xx!: Drugače pa fajn dnevi.. x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ravno od doktora. Vzeli so mi kri, samo liter pa pol Čez en teden moram na kontrolo, čeprav sem prehlad že skoraj premagal, ga nisem nič omenjal. Zatajil sem prehlad aja, dobro jutro everybody and each of everyone It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mipo, Fredi Miler je zaaakooooon!!! http://www.izklop.com/?url=povezave/start&a=odpri&id=1606 <{POST_SNAPBACK}>TO! Bemti, celo večnost sem iskal kaj materiala od tega tipa, yesss! Ima še kdo kaj od Gašpariča al kak se že piše? Kao Kraftwerk varianta s kitaro pa to... Jaz bi šel zanj zastojn bobne špilat, ta je tut čist odklop, bemu kr adrenalin čutim <{POST_SNAPBACK}>Hehehe vidm da je vse več, nas fenov Fredija Milerja. Alter turbo folk He, he, Fredi rules. Ste vidli tiste specialne efekte v videospotu (fliper lučke, prikaz njegovega profila iz obeh strani hkrati, pa moving pa to, pa pir na šanku...), režija pa nese Oliverja Stonea v vseh segmentih. Bravo Miller It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 astra... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 špica tale fredi! me kr trebuh boli.. pa kje sem ta spot vidla že.. pr kakih videospotnicah,.. ma nekje.. al menda na net tv.. sem skor dol padla.. tisti izraz pa zraščene obrvi in brki taki gajstni.. prvo sem misla da gre za zez.. ah... te kreme in to katastrofa.. pa še tko drage in preizkušene in vse, če se jst sam vichy-ja spomnim, deodoranti mi pašejo, vse ostalo katastrofa.. kolk keša sem v kanto zagnala, celo kolekcijo..Zdej trenutno mi paše vse od afrodite sploh mandeljevo mleko za telo pa za tuširat tud neki z mandeljni.. res, sem zelo zadovoljna, pa lahko mirno pančkam brez srbečice.. zaenkrat. Sej alergija se ti lahk tud razvije čez določen čas, zdej mam mesec pa pol že mir. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts