Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Hojla evribodi! Včeraj mi je končno kapnilo, da bom najlažje naredil preklop na nov dezen, če si za vmesno obdobje izberem IPB dizajn (spodaj levo).Zakaj nisem bil včeraj kot prvi delovni dan preveč dobre volje? Ker ni bil ponedeljek?Vsem priporočam branje zavihka Pomoč, kjer je Mitja napisal 41 koristnih stvari. Potem sem šel brat malo nazaj v včeraj, kaj sem napisal.Kaj vem. Verjetno sem bil krivičen v časovnem smislu. Delala sta cele dneve in noči, zmatrana, potem pa prileti kaka nezadovoljna. Sprašujem se, ali sem res napisal kaj negativističnega, kaj slabega? Ne vem. Od vas je odvisno, ali vidite napol prazno steklenico ali pa napol polno. Pa čeprav se trudim, da bi bila polna dobro čez plovico! Sploh pa si tankajte, kolikor želite. Če nečesa ne marate, ne vzemite. za tiste, ki to hočejo.In eden posebno za Aakhija ( včasih se mi zdi prikriti peder )Aja, pa za Marso (sem enkrat prebral, da jih ima rada) A se kdo spomni enega starega vica, res starega?Brežnjev in Nixon (Reagan je bil, Donald, sem se spomnil kasneje!) sta kot zadnja dva državljana sveta imela dvoboj. Oba sta ustrelila hkrati in oba sta padla na tla. Potem se je pa en pobral in odšel. Kdo? Živkov, ki je Brežnjevu odkorakal iz riti... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 piko! ojla! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 posebej za Aiwo ... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Kva je zdej, a ste vsi pomrl, al kva? kva kva kva Moram malo nafilat tukile:Slonjega še nisem dajal, torej Tinki pa stalnim strankam (Selene, Cosma, Porchetta, Vila, Majica ...)pa Leilani ali bo kaj narobe? - če še Mateji tolk v dopoldanski porciji.Piko vasmarad... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Moji otroci še spijo tako, da lahko naklofam ene 2 stavka. Kaj dogaja neki? Trudi? Nč jasn Ostali vidim, se zabavate. Jaz sem te dni, bolj turistično-zabaven vodič. Če je kje kak party disco animal plesalec, prosim, če se mi lahko javi, da pošljem otroke v disco. Mene to izmozga, njim je pa to zabavno Včeraj smo bili v Snoviku, saune kar u redu. manjka jim ena bolj blaga, krauter sauna tam okoli 60°CDanes imamo shopping dan, upam da pride moja kartica, živa in zdrava domov Tko, na hitr.Marsa, Stella je prišla, sprašuje po tebi Piko enga kr tko. in seveda vsem ostalim oboževalcem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 a oboževalkam pa nič.... sem že mislila, da so te tako zaposlili, da te do konca leta ne bo. sam, da je snovik u redu. sem pomirjena. ...sicer se pa meni danes počne vse drugo, razen tega zarad česar naj bi bila v službi . je bilo predivje zdaj dva -tri tedne, pa mi je delovna vnema padla na podn. zdej pa mal počiva je pa problem, ko se nobenmu zgleda ne piše tle...piko imaš prav...skoraj nikjer nobenga danes ....višek nesramnosti you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>a oboževalkam pa nič.... khmmm....kako bi se izrazila ....(lahko po OS-u ) ...vse moje oboževalke so mi še posebej ljube (pa ne me zdej ganjat naokol, pliz) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 nč bat cosma...sem še zmer na pravi strani... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Hm, Piko, enga si bom kar sama vzela......moja marjetica kar zbada v oči, ti pa nič....bemu.... Amis kera je že prava stran, leva ali desna? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 joj sem v napačni temi. no en pozdravček. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, Piko, enga si bom kar sama vzela......moja marjetica kar zbada v oči, ti pa nič....bemu.... ti me malo skrbiš - kot da bi mi brala misli! No, v bistvu me nima kaj skrbeti, če niso slabe... v tem primeru sem res dal , zakaj pa te nisem napisal v dopoldanski seznam, pa ne vem. In glej, kako je vseeno prišel do tebe!Uuauuuu! Amis, le pazi se, da ne prideš na mojo listo stalnih strank... pole se me ne odkrižaš tako kmalu! In ti, Aiwa, tud! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ah če bom na taki listi se nimam kej pritoževat. mislim da si na to listo marsikdo želi. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ti me malo skrbiš - kot da bi mi brala misli! No, v bistvu me nima kaj skrbeti, če niso slabe... v tem primeru sem res dal , zakaj pa te nisem napisal v dopoldanski seznam, pa ne vem. In glej, kako je vseeno prišel do tebe!Uuauuuu! Anede Itak, da je prišel do mene, če sem se pa zagrebla... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Zoprno... Dohtarca dala napotnico za urgentmi oddelek...saj sem vedla, da je sr****.. pa to je dobro...po eni strani, vsaj ne bom rabla mesce na razne preglede čakat... ..no, pa upam, da me spustijo domov...nekak se mi ne da zdajle... ja, pa naj še kdo kaj reče...natančna konj plutona na saturnu...in tudi luna mal pripomore h konj saturn sonce... bljak, kolk sem sitna.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 astra....držimo pesti... pa malo čarovnije zraven. ribica pa itak že miga. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Uh, Astra, pobož....Želim ti vse dobro... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Astra, Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zoprno... Dohtarca dala napotnico za urgentmi oddelek...saj sem vedla, da je sr****.. pa to je dobro...po eni strani, vsaj ne bom rabla mesce na razne preglede čakat... ..no, pa upam, da me spustijo domov...nekak se mi ne da zdajle... ja, pa naj še kdo kaj reče...natančna konj plutona na saturnu...in tudi luna mal pripomore h konj saturn sonce... bljak, kolk sem sitna.... Astra Ja, je res, sam je pa zato merkur v trigonu, mars pa pluton pa v sextilu. Shit, ampak mas prav - boljs vse zvedet, ce je kaj, dokler je se cas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ok velik učenja me še čaka. astra vse dobro ti želim... objemček spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 Danes sem dobila od nekoga nekaj zelo prijaznega (bilo je v zvezi z benzom ), pa ne vem od koga.Skratka, hvala ti, kdorkoli si ze, zelo prijazno od tebe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 En hiter vklop med službo Po včerajšnjem kaosu, ko skoraj nič ni delovalo, kot bi moralo in sem se privlekla domov kot ožeta cunja ( ), se danes situacija nekoliko umirja Še vedno ne deluje vse, ampak vsaj folk je malo manj zategnjen kot včeraj Nekaj me hoče glava bolet ... ampak bo že. Astra... drži se, bejba ... upam, da ni nič hujšega ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 coccinelle, a ti mogoče na LB delaš? Tam so včeraj imeli tudi frko, pa nič ni delovalo kot bi moralo.... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Hehe, Dolores... ne ne delam na LB, ampak si kar blizu ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ja, je res, sam je pa zato merkur v trigonu, mars pa pluton pa v sextilu. Shit, ampak mas prav - boljs vse zvedet, ce je kaj, dokler je se cas.Merkur v dobrem aspektu-pravilna info. in če je potreben kak poseg-bo hiter in uspešen -Mars. Astra, da to uspešno in čimprej mine in da boš imela kmalu bolj vesele novice Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts